Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Solstițiul de vară 2021. Cea mai lungă zi din an.

Written By NIKE B. on vineri, 18 iunie 2021 | 08:15

Cum influențează solstițiul de vară 2021 cele 12 zodii.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Solstițiul de vară este un moment foarte important pentru astrologie, dar și pentru toate cele 12 zodii, pentru că începe sezonul Racului.Acest lucru înseamnă că toate emoțiile noastre se vor intensifica și este posibil să resimțim mult mai puternic decât ar fi normal unele dintre sentimentele noastre.



Cum influențează solstițiul de vară 2021 cele 12 zodii De asemenea, astrele anunță că vor fi mai multe zodii care pot să facă un pas spre a-și schimba efectiv viața în ziua de 20 iunie 2021, atunci când are loc solstițiul de vară.Eclipsa de soare din luna iunie va influența de bine unele zodii, în timp ce, pentru altele, lucrurile nu vor sta foarte bine. Berbecii vor avea parte de conflicte la locul de muncă, Taurii vor afla că au fost trădați, iar Gemenii își vor urma visul. Iată predicţiile conforme cu aşezarea planetelor şi parcursul fiecărei zodii în parte:









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Pentru cei din zodia Berbec, această zi aduce multe emoții negative care vor fi explorate de tine și pe care vei reuși, într-un final, să le înfrângi, chiar dacă te vei strădui ceva să faci asta.Nativii Berbec vor trebui să suporte influențele eclipsei ce se vor răsfrânge pe planul profesional. Aceștia nu se vor înțelege deloc bine cu colegii, iar conflictele vor fi la ordinea zilei, chiar dacă se va încerca evitarea acestora.Energia este completă pe tot parcursul anului, așa că vara este momentul ideal pentru ca Berbecul să se relaxeze. Astrologul îți recomandă să te bucuri de casă alături de familie și prieteni, astfel încât să te simți liniștit.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nativii Taur vor afla că au fost trădați. Influențele le vor ajuta intuiția să fie mult mai perspicace pentru ei și vor putea să își dea seama singuri, pe baza ideilor lor, că persoanele pe care le considerau prietene nu vedeau lucrurile ca ei.Pentru cei din zodia Taur, astrele anunță un plus de energie, astfel că este posibil să faci mult mai multe lucruri decât erai obișnuit și chiar cei din jur vor observa asta la tine. Energia suplimentară de la soare va fi un balsam pentru Taur. Vă va ajuta să stabiliți noi intenții și dorințe. Astrele vă recomandă să profitați de vibe-ul verii pentru a medita.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pentru cei din zodia Gemeni, ziua de 20 iunie este una perfectă pentru a stabili întâlniri cu prietenii tăi dragi. De asemenea, ai șanse foarte mari să întâlnești un posibil partener în ziua aceasta.Gemenii își vor urma visul. Știu foarte bine ceea ce își doresc să obțină și nu se vor lăsa până în momentul în care totul nu va merge așa cum vor plănui. Eclipsa de soare le va da imboldul de care au nevoie.Anul trecut l-a rănit pe Gemeni până la capăt că nu putea petrece timpul cu prietenii săi. Vara 2021 este momentul ideal pentru a organiza o întâlnire acasă. Mercur este retrograd în acest semn, ceea ce înseamnă că puteți profita de acesta pentru a vă reuni cu vechii prieteni.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii sunt privilegiați în ziua aceasta, pentru că solstițiul de vară vine numai cu vești extraordinare pentru ei, pe toate planurile vieții.Nativii Rac vor avea curajul necesar pentru a face primul pas spre întemeierea unei relații. Aceștia vor fi influențați de către eclipsă în acest sens și își vor lua inima în dinți, pentru a putea forma un cuplu cu persoana dragă.Momentele pozitive sunt la orizont pentru Rac. Deoarece soarele va atinge acest semn, vor fi zile ideale pentru a reflecta asupra trecutului, prezentului și viitorului.

Leu (23 iulie - 22 august)

Pentru cei din zodia Leu, astrele anunță o schimbare importantă. Aceștia fac parte dintre zodiile cărora li se va schimba viața în ziua aceasta.Leii vor munci foarte mult pentru ceea ce își doresc. Aceștia au o dorință extrem de mare și pe care vor să o îndeplinească foarte repede, iar fenomenul astral le va da resursele și curajul de care au nevoie pentru a face acest lucru.Trebuie să profitați de vară pentru a vă conecta cu latura voastră spirituală. Soarele este steaua voastră conducătoare și trebuie să fiți gata să-l primiți. Recomandarea este să vă echilibrați centrele energetice.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele au multe realizări în această zi, mai ales în ceea ce privește planul emoțional și cel sentimental. E o decizie importantă în ceea ce privește viața ta sentimentală, care îți poate afecta viața pentru totdeauna.Fecioarele vor fi mult mai cumpătate. Nativii vor fi extrem de atenți la vorbele pe care le vor spune și la lucrurile pe care le vor face, deoarece nu își doresc să retrăiască greșelile din trecut.Lisa Stardust prezice că acestea te vor face să vrei să îți transformi aspectul. Un makeover vă va permite să profitați de vibrațiile bune ale verii.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pentru Balanțe, solstițiul de vară este sinonim cu începutul unei noi vieți. Îți dai seama că ai petrecut prea mult timp făcându-ți griji și prea puțin încercând să zâmbești și să te distrezi. Plănuiești să rezolve acest aspect.Solstițiul de vară vă invită să acționați și să eliberați. Curățarea casei vă va ajuta să scăpați de energia stagnantă și să atrageți noi vibrații. În timp ce faceți acest lucru, noi obiective vor apărea în mintea voastră.Balanțele vor avea parte de o influență foarte mare din partea astrelor și, în cele din urmă, vor avea șansa de a lăsa în urmă ceea ce le face rău. Acestea se vor descotorosi de tot ceea ce le rănea.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt nefericiți în ziua aceasta pentru că li se adună foarte multe emoții negative pe care le au acumulat de-a lungul timpului și acum se simt frustrați de acestea.Vara trecută Scorpionul s-a scufundat în gândurile sale, acum este momentul să ieșim de acolo și să ne conectăm cu natura. Astrologul sugerează să profitați de ocazie pentru a crea o mică grădină personală. Nativii Scorpion vor avea parte de influențe în sectorul profesional. Vor face o impresie extrem de bună în fața șefilor, iar recompensele nu vor întârzia să apară pentru ei.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii primesc solstițiul de vară cu mare bucurie în suflet și se simt pregătiți pentru o nouă etapă din viața lor.Nativii Săgetător își vor deschide sufletul mult mai mult. Vor reuși să își dea seama care sunt persoanele pentru care merită să facă acest lucru și nu vor da înapoi, deoarece vor avea și ei de câștigat de pe urma acestui lucru.Solstițiul din iunie este o piatră de temelie pentru Săgetător. Stardust îți recomandă să faci o listă cu ceea ce vrei să schimbi în viața ta pentru a crește.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt mai pozitivi ca niciodată și pot primi o ofertă de dragoste prin care li se poate schimba viața. Totuși, trebuie să ții cont că mai întâi de toate acestea trebuie să lucrezi la propria persoană pentru a fi fericit cu adevărat.Capricornii vor fi influențați spre a face lucrurile așa cum trebuie. Acești nativi vor lua doar deciziile bune, cele mai potrivite pentru ei.Capricorn ar putea dori să se conecteze cu oamenii. Acest lucru se datorează faptului că soarele din Rac îți mișcă emoțiile. Vara este un moment ideal pentru a cultiva o relație și a vă bucura de romantism.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt preocupați de felul în care arată și este posibil să ia decizia de a mânca mai sănătos sau chiar să se apuce de un nou sport, odată cu solstițiul de vară.Vărsătorii vor fi influențați în a fi mult mai indulgenți. Aceștia vor lăsa de la ei mult mai mult decât ar crede, dar totul va aduce beneficii pentru ei…Vrei să te simți întinerit, iar vara este sezonul perfect. O plimbare în natură și apoi o pauză acasă te vor face să arăți reîmprospătat.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pentru cei din zodia Pești este o zi în care sunt axați pe organizare și vor avea parte de multe emoții pozitive.Peștilor le va fi influențată, în mod mai puțin plăcut, capacitatea de a-și păstra optimismul. Vor avea câteva momente mai greu de depășit și nu vor mai beneficia de același optimism pe care-l aveau de fiecare dată.Acest semn creativ a fost limitat vara trecută, dar lucrurile s-au schimbat. Este timpul să faceți ceva diferit și să vă îmbrățișați artistul interior făcând ceva legat de artă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții