Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

HOROSCOP SPECIAL: Chiron Retrograd 2021

Written By NIKE B. on duminică, 25 iulie 2021 | 08:37

Horoscopul fiecărui semn zodiacal aferent retrogradului Chion – Cum ne poate afecta?

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Horoscopul fiecărui semn zodiacal aferent retrogradului Chion – Cum ne poate afecta? Chiron este un asteroid, un corp ceresc mare, nu este la fel de mare ca o planetă, dar totuși impresionant prin dimensiune, asteroid care reprezintă și ne arată care sunt cele mai adânci răni ale noastre, care pot dura și o viață până la vindecare. Este cunoscut faptul că acesta ne ajută să aflăm cum să ne reparăm inimile și sentimentele și să înțelegem cum să evoluăm în această viață. În prezent, Chiron se află în semnul Berbec, ceea ce înseamnă că lucrați acum la ameliorarea durerii și suferinței din copilărie sau tinerețe, aceasta întrucât semnul Berbec, care este primul semn al zodiacului este asociat cu emoțiile copilăriei.



CHIRON retrograd 2021. Chiron, micutul vindecator, se afla in Berbec din 18 februarie 2019 si va ramane aici pana in 2027. In tot acest rastimp, el va fluctua in miscari directe si retrograde. Din 15 iulie 2021, Chiron, astru cu o puternica influenta spirituala pentru oameni, intra din nou in tranzit retrograd. Va ramane in aceasta miscare retrograda pana in 19 decembrie 2021.Descoperit in 1977, Chiron este numit dupa centaurul Chiron din mitologia greceasca. Chiron a fost un vindecator pentru toti eroii din mitologie insa pe el insusi nu s-a putut vindeca. Astfel, in astrologie el este cunoscut drept VINDECATORUL RANIT si acolo unde se afla el in harta natala a fiecaruia reprezinta tipul de rana interioara sufleteasca, de identitate, pe care o avem de vindecat pe durata vietii noastre.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Pentru a vindeca trecutul, trebuie să vă puneți pe voi pe primul loc, indiferent ce ar fi. În niciun caz nu trebuie să vă simțiți vinovați sau egoiști. Acesta este singurul mod în care vă puteți repara inima și emoțiile de durere, pentru a deveni cea mai bună versiune a voastră. Concentrați-vă acum pe nevoile și dorințele voastre.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În căutarea vindecării, puteți decide să mergeți singur în călătoria transformatoare. Acest lucru înseamnă să vă eliberați emoțional de cei de care sunteți apropiați, pentru a face schimbări semnificative în viața voastră emoțională. Avertismentul este că vă veți simți singuri, motiv pentru care nu ar trebui să faci asta fără prietenii sau familia voastră.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luarea unui curs motivațional sau de auto-ajutorare vă va ajuta să vă sporiți moralul interior. De asemenea, legătura cu o cauză umanitară vă poate face să vă simțiți ca și cum vă vindecați prin munca pe care o faceți. Este extrem de important să vă aliniați cu comunitatea și cu ceilalți, pentru a implementa auto-îmbunătățirea și sentimentul de mulțumire și recunoștință în viața voastră.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Aveți tendința de a fi munci peste măsură, doar pentru a scapa de multe dintre problemele pe care le aveți în viața voastră personală. În loc să vă îndreptați și să vă ocupați doar de muncă, pentru a vă bucura și a vă păstra o stare de confort, încercați să vă ocupați în mod direct de probleme și să nu le mai evitați. Motivul pentru care faceți acest lucru este să creați un echilibru între muncă și viața voastră personală.

Leu (23 iulie - 22 august)

Un efort spiritual nou și captivant vă va ajuta să vă găsiți în această perioadă locul vostru în lume. De altfel, s-ar putea să continuați să învățați noile filozofii pe care le îmbrățișați. Lăsând pe alții să învețe din provocările și obstacolele voastre, vă veți simți compleți și de asemenea, veți putea vindeca majoritatea supărărilor voastre din trecut.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu mai raționalizați emoțiile, ci alegeți să vă înclinați către sentimentele voastre. În momentul în care începeți să abordați și să dați atenție sentimentelor pe care le aveți înăuntrul vostru, acest aspect vă va ajuta să înțelegeți răspunsurile pe care le dați altora și factorii declanșatori personali pe care îi aveți. În acest fel puteți face față modului adecvat de gestionare a sentimentelor și a situațiilor care pot să apară.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Stabilirea unor limite și granițe cu cei din jurul vostru de care sunteți apropiați, este extrem de importantă pentru voi în acest moment. Aflând că nu ați fost una cu partenerul vostru de viață, fiind mai puțin codependent și având o identitate separată de relație, este esențial pentru creșterea voastră emoțională, mentală și spirituală în acest moment.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uneori puteți fi prea obsedați de problemele voastre personale de sănătate și un pic ipohondri. În loc să rumegați și să vă gândiți mereu la propria sănătate, creându-vă tot felul de scenarii, alegeți să luați măsuri și mergeți la un medic, pentru a vă asigura că sunteți bine. Acest lucru vă va ajuta să vă liniștiți mintea și vă va calma.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Îmbrățișarea unui hobby sau a unui proiect început trecut și la care ați renunțat, vă va ajuta să vă aliniți sufletul și inima. Veți putea găsi mângâiere și ameliorare din toate sentimentele negative care se află în interiorul vostru, aliniindu-vă la un efort care vă permite să vă conectați la pasiunile voastre creative și artistice.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Acordați un timp și priviți fotografii vechi și imagini ale familiei și strămoșilor voștri. Conectându-vă cu legăturile familiale de altădată, veți putea găsi o bază mai profundă și personală în viața voastră. De asemenea, vă veți simți împliniți și compleți, ca și cum familia voastră ar fi în jurul vostru și vă va oferi dragoste în orice moment.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Adesea, îi criticați pe alții, ca o modalitate de a arăta că vă pasă. Mai mult decât atât, vedeți că de fapt familia voastră v-a făcut și vouă asta. Puteți împărtăși opiniile voastre cu alții pentru a-i ajuta să înflorească, dar încercați să faceți acest lucru într-un mod plăcut și iubitor. Astfel, îi veți ajuta și nu se vor simți ca și cum ați fi ră sau negativi ori că îi criticați sau judecați.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Rănile emoționale pe care le-ați simțit în tinerețe pot să reapară în această perioadă. În loc să simțiți că nu sunteți suficient de bun sau interesant pentru a vă așeza la masa de prânz alături de mulțimea populară, planificați o masă într-un restaurant cu membrii din gasca actuală de prieteni. În așa mod, veți vindeca nesiguranțele trecute resimțite din copilărie, liceu sau chiar facultate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții