Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul Runelor pentru săptămâna in curs

Written By NIKE B. on duminică, 25 iulie 2021 | 08:22

Horoscopul Runelor 26 iulie – 1 august 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 26 iulie – 1 august 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Runa etalata – Berkana : Runa te anunta ca este nevoie de atentia ta, fii atent la tine si la tot ce te inconjoara. O crestere buna este imposiila daca nu este corelata cu situatia si cu imprejurimile. In natura exista fenomenul de inghet iar copaci si plante mor din acest motiv. Fii asadar atent si rezonabil si incearca sa te imbunatatesti in fiecare situatie. Tot ce faci, fa bine, serios si cu grija, altfel nu mai face deloc. Perioada care vine este una de încercări pentru Berbeci. Aceștia își vor mobiliza toate forțele pentru a termina treaba și la locul muncă, dar și la domiciliu. În ultima vreme, au intrat într-un con de umbră și vor să se facă din nou văzuți.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Runa etalata – DAGAZ. Aceasta runa este simbolul zilei noi ce mijeste din noapte dar si al intuitiei. Ea transmite nevoia de a te focusa direct pe o anumita situatie pe care o vei rezolva cu ajutorul intuitiei. Simbolul sau este focul si este aliniata ca energie cu gardianul cerurilor, Asgard. Pune capat oricaror amanari si treci la treaba, apoi vei culege rezultatele dorite.Săptămâna care urmează aduce o schimbare importantă pentru acești nativi. Aceasta se va produce acasă și va influența viața personală. Trebuie să fie pregătiți pentru noutăți.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Runa etalata – FEHU : Aceasta este runa realizarilor : o ambitie satisfacuta, o iubire cucerita, o recompensa primita. Deseori semnaleaza prezenta de alimentatii abundente de tot felul, fizice dar si spirituale. Totusi, iti reaminteste si ca in momentele cu noroc si prosperitate avem tendinta sa ne lasam purtati de succes si sa ne comportam imprudent. Runa Fehu te avertizeaza sa fii vigilent si constient de acest lucru si sa nu lasi sa ti se intample si tie la fel. Bucura-te de abundenta ta si nu uita sa imparti din ea : bunavointa de a-ti hrani si pe altii este un semn al faptului ca te simti indestulat si abundent.Nativii vor fi în atenția persoanelor apropiate. Vor avea parte de cadouri sau lucruri importante, care le va aduce multă bucurie.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Runa etalata – JERA, intoarsa. Jera este simbolul rascrucilor de drumuri. Daca ceva iti pare ca o pierdere, este doar urmare a unor alegeri trecute pe care le-ai facut si care te-au adus aici. Dar chiar si asa, tot exista un beneficiu, zeii nu te lasa la greu niciodata. Exista o energie a alegerii implicata ori de cate ori apare aceasta runa. Vorba “ce semeni aceea culegi” vine exact din aceasta energie a lui Jera. Alegerile pe care le faci acum te vor duce spre urmatoarea rascruce de drumuri unde trebuie sa faci alte alegeri si tot asa. Analizeaza ce pot alege diferit in continuare, ce alegeri intelepte, onorabile, bine gandite poti face. Ia decizii care te imputernicesc.Nativii su parte de îngrijorări cu privire la starea de sănătate a unor oameni apropiați. Le vor face și o vizită. Este recomandat să se relaxeze mai mult și să lase gândurile negre la o parte.

Leu (23 iulie - 22 august)

Runa etalata – LAGUZ (cu fata in jos). Laguz sugereaza faptul ca astepti ca lucrurile sa ajunga la rezultat imediat. Insa poate ca raspunsul la o situatie ce te preocupa este sa te lasi dus de curent si sa nu te lupti impotriva a ce se intampla in jurul tau, in special cu cei pe care chiar nu ai cum sa ii schimbi tu.Este o perioadă de odihnă. Nativii vor sta acasă și își vor reîncărca bateriile. Au parte de comunicare, de mesaje. Trebuie să fie pregătiți pentru a recepționa unul tare important.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Runa etalata – Othila : Nu tine cu dintii de o relatie, mai ales daca te sprijini prea mult pe trecut si pe momentele de intelegere si intimitate. Trecutul nu se intoarce iar runa iti arata ca poate fi necesar sa spui stop. Totusi, ti se recomanda o atitudine pasiva rezonabila, oricare ar fi situatia acum. Totul se va rezolva de la sine. Nu face tu miscari bruste, nu rupe tu legaturile, doar asteapta.Nativii simt nevoia unei schimbări. Nu mai au chef de muncă, vor să își găsească alt job. Unii vor să își schimbe casa, sunt puși pe fapte mari.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Runa etalata – Teiwaz (inversata) : Timiditate, naivitate. Trebuie sa depasesti o atitudine de las. Fereste-te de oamenii ce actioneaza stangaci si dau dovada de lipsa de concentrare. Scoate-ti la vedere talentele ascunse, inclusiv cele de lider. Cineva care este tratat ca un prost este de fapt un om curajos. Teiwaz este runa razboinicului.Vin vești bune în plan financiar. Este posibil să primească un cadou însemnat sau o sumă de bani frumușică. Vor aduce o schimbare în stilul de viață.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Runa etalata – THURISAZ (cu fata in jos). Fa efortul de a ramane pozitiv si focuseaza-te pe toate realizarile pe care le ai in munca ta, chiar daca ti se pare dificil. Daca nu ai abilitatile de a depasi provocarile, investigheaza felurile in care poti dobandi aceste abilitati ca in viitor sa te simti mai bine in pielea ta.Săptămâna următoare este una „luminată” pentru Scorpioni. Vor intra sub o totală protecție divină, mai vizibilă decât cea de care au avut parte până acum. Dacă au făcut lucruri nu tocmai bune, vor simți că cineva acolo sus îi iubește.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Runa etalata – Wunjo : Runa iti transmite ca acum este important sa privesti cu sobrietate la tot ce se intampla acum in lumea ta. Intelege un lucru – nimic nu e stagnant. De fapt, totul se schimba mereu. Chiar daca ti se pare ca e miscare in ape intunecate, de fapt sa stii ca aceasta miscare te va duce la coaste insorite. Singura cale ce duce spre lumina trece printr-o criza. Fa tot ce poti, va iesi bine – sa iti fie motto.Nativii vor avea parte de un succes important. Vor simți că au dat lovitura, iar existența li se va schimba în bine.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Runa etalata – Algiz (inversata): Cand apare inversata, runa Algiz iti transmite mesajul ca ai nevoie de masuri de protectie suplimentare. Fii mai precaut, gandeste de doua ori inainte sa actionezi. Nu lasa garda jos.Nativii au parte de informații noi. Vor afla un adevăr important, care are o mare însemnătate și capacitatea de a le marca sau schimba viața.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Runa etalata – EHWAZ : Aceasta runa iti semnaleaza ca este o vreme de tranzitie si transformare. Indica schimbari de tot felul : de casa, de atitudine, de viata, de directii de afaceri sau de relatii personale. Ehwaz te informeaza ca ti se cere sa faci fata oricaror tranzitii necesare si sa le gestionezi cu harnicie. Ai parte de o stare de progres continuu, de o notiune de crestere care este legata de o afacere sau de dezvoltarea unei idei sau a unui proiect. Exista multa miscare la orizont. Acum este momentul sa permiti vechiului sa moara ca sa faca loc pentru nou.Nativii au parte de o săptămână în care vor fi doar cu ei. Se vor retrage, nu vor comunica cu oamenii, vor fi de neînțeles, învăluiți în mister.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Runa etalata – FEHU : Runa germanica Fehu semnifica posesiunile, procesul de hranire si abundenta sub toate formele sale. Aceasta runa vine cu un mesaj optimist ca abundenta vietii se revarsa in forme nebanuite asupra ta. Poti fi binecuvantat cu prosperitate fizica dar si spirituala. Conditia de baza ce ti se transmite este sa nu uiti sa imparti din ceea ce ai ca sa iti sporeasca si infloreasca.Chiar dacă abia au terminat o minivacanță, mereu este loc pentru o alta. Este preconizată o nouă călătorie, așa că nativii vor fi ocupați cu bagajele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții