Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Citește Mesajul zilei de 4 august 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 4 august 2021 | 09:23

Mesajul zilei de 4 august 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 4 august 2021:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 4 august 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

IUBIRE NEMURITOARE

“Iubirea pe care ai impartasit-o este eterna, indiferent de situatie” Cand vine vorba de aspecte ce tin de inima, ajutorul pentru tine este aici. Este in jurul tau peste tot, este in interiorul tau. Intelepciunea ta interioara poate parea redusa la tacere atunci cand simti durere de orice fel. Totusi, esti asigurat ca vindecarea prin care treci este rapida si eficienta si tu te vindeci cu adevarat din interior spre exterior. Intai, inima ta este cea care trebuie sa se vindece de orice durere, despartire, tradare, doliu, singuratate, separare. Poate sa dureze ceva timp, deci ai rabdare cu tine. Trateaza-te asa cum faci cu cineva care se vindeca: cu atentie, delicatete si blandete. Mai departe, iesi in lume, in medii blande precum parcul, natura de orice fel, pentru ca aceasta energie iti este esentiala. Natura este marele vindecator, sa stii. De aceea noi, ingerii tai, suntem in mod frecvent printre flori si copaci. Desi copacii si florile par creatii tacute, sunt de fapt foarte vorbarete atunci cand respiri profund si le savurezi magia. Petrece timp prin paduri si pe langa copaci, dar si alaturi de animale. Te vei revigora la nivel de spirit si iti vei dori sa te manifesti printre oameni din nou. Iti promit ca inima ta se va vindeca iar tu ii vei putea ajuta si pe altii in acest sens, din experientele tale. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: iubirea de la partenerul tau romantic este eterna, indiferent de aparentele exterioare; te vindeci dupa o despartire; te vindeci dupa oricare forma de pierdere, inclusiv materiala; da drumul unei vechi relatii nefunctionale pentru a face loc uneia noi; iubirea pe care tu o trimiti spre lume este parte importanta din misiunea ta spirituala; cineva iubit de tine si care a murit iti transmite ca este bine si fericit si iti trimite iubirea sa.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

FINALURI SI NOI INCEPUTURI

“Vechiul trebuie eliberat pentru ca noul sa intre.” Cantam cantece de slava pentru cei ale caror inimi accepta ordinea universala, care aparent pare haotica si vesnic schimbatoare. De fapt, totul este proiectat de Univers si divinitate pana la cele mai mici detalii pentru a fi totul in stare de perfecta functionare. Dansul Universului este unul fericit, cu energie care zumzaie de colo colo intr-o nesfarsita sarbatorire a insasi vietii. Alatura-te acestui dans, suflet drag, si bucura-te de calatoria remarcabila prin povestea vietii tale. Nu te teme de ceea ce pare a fi o pierdere sau o schimbare. Imbratiseaza toate formele de viata la care participi. Imbratiseaza-ti cele mai adanci emotii ca un semnal al esentei tale umane adevarate! Diverse semnificatii ale acestui mesaj: actualele schimbari prin care treci te indreapta spre bine; mentine-ti gandurile pozitive pentru ca ele sunt foarte puternice; ceea ce aparent pare o pierdere este de fapt un nou inceput pozitiv; lasa trecutul sa se desprinda de tine; este timpul sa mergi mai departe.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

VA FI BINE

“Opreste-te din ingrijorari. Totul va fi bine. ” Acesta este un Univers bun si binevoitor si tot ce este in interiorul sau lucreaza in favoarea ta. Nu exista blocaje sau obstacole in calea ta, cu exceptia celor create doar de proiectiile tale de frica asupra viitorului. Ia-ti un moment si linisteste-ti mintea, curatand-o de ingrijorari si frici. Simte cum te inconjuram cu incredere, speranta si optimism. Aceste energii iti umplu timpul prezent precum si clipele din viitor. De ce sa iti doresti intunericul asupra ta cand lumina straluceste in preajma ta? Paseste in aceasta stralucire prin ganduri si emotii pozitive. Trebuie sa te opresti din ingrijorare, pentru ca anxietatea sufoca binele care cauta sa te gaseasca! Curata-ti inima de frica si inlocuieste aceste energii cu unele ce te servesc pe tine si familia ta. REFUZA sa te gandesti la orice in afara de tot ce e luminos in ziua de azi si in cea de maine si iti promitem ca asa va fi. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: tu si cei dragi sunteti si veti fi protejati iar nevoile voastre vor fi implinite; da drumul rucsacului cu frici despre viitorul tau; mentine-ti intentii si ganduri pozitive zilnic; nu te ingrijora pentru bani, in schimb vizualizeaza-ti abundenta.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

CICLURI SI RITMURI

“Onoreaza-ti ciclurile corpului, emotiile si nivelele de energie.” Tot ce inseamna forma de viata este ciclica: Luna, stelele si insusi Universul. Viata inspira si apoi expira, din nou si din nou. Deci de ce sa fii surprins sau suparat ca si tu ai, la randul tau, cicluri? Sunt perioade in care te simti energizat, trezit si viu. Sunt alte perioade in care te simti izolat si timid. Si corpul tau, deasemenea, trece prin cicluri de schimbare. Sarbatoreste ritmurile si imbratiseaza-le ca fiind esenta vietii ce curge prin tine! Diverse semnificatii ale acestui mesaj: fa-ti timp sa te odihnesti; initiaza pasi pentru a vindeca depresia sau letargia; ai grija mai mare de corpul tau; cauta suport pentru a-ti rezolva crizele emotionale; permite-ti sa iti iei timp liber; permite-ti sa tii doliu si sa jelesti pe cineva; o usa spre o oportunitate ti s-a deschis si trebuie sa intri pe ea acum; daca esti femeie, accepta-ti cu gratie transformarile feminine ginecologice (inceput de menstruatii, menopauza).








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

VA AVEA LOC DREPTATEA

“Aceasta situatie va fi gestionata si rezolvata intr-o maniera corecta si echitabila” Lasa-ma sa iti sugerez o alta definitie pentru dreptate: Dreptatea are loc atunci cand toate partile implicate intr-o situatie renunta la scopurile si ambitiile lor personale, deseori din ego, in favoarea unui mai mare bine pentru intregul grup de oameni implicati in acea situatie. Acest lucru insa implica o incredere in intelepciunea intregului. Cand apar dispute, atacurile dintre oameni se bazeaza pe frici ca nu si-ar primi partea ce li se cuvine, ca ar pierde, ca ar fi nedreptatiti, tradati, inselati. Totusi, atacurile sunt amplificate de suferinta si de durerea cauzate de disputa. De ce sa nu dai drumul atasamentului de un anumit rezultat final pe care ti-l doresti si la care tii cu dintii si platesti orice pret, si in schimb sa lasi divinitatea sa te directioneze spre solutia conflictului? Mentine o viziune ferma a unui rezultat fericit pe care il doresti si lasa bucatile de puzzle sa se aseze la locul lor intr-o maniera armonioasa asa cum o poate face doar divinitatea ce are in vedere binele tuturor, nu binele unuia in detrimentul binelui altora. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: un proces se va rezolva; o disputa se va solutiona armonios; vei fi tratat cu corectitudine; tine in minte si evidenta nevoile tuturor in timpul negocierilor; elibereaza vina si vinovatia pentru ca aceste emotii atrag un atac bazat pe pedeapsa.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

ASTEAPTA-TE LA UN MIRACOL

“Ai credinta si incredere ca rugaciunile tale au fost auzite si primesc raspuns.” Credinta este lumina ce lumineaza calea oricarui om. Fara credinta, viitorul arata foarte infricosator. De aceea este esential sa faci orice pasi necesari pentru a-ti tine mintea si inima umplute cu credinta. Te rugam sa nu renunti la speranta asupra ta si asupra altora. Mentine candela credintei aprinsa in sufletul tau, pentru ca o mica licarire de speranta poate sterge munti de deznadejde neagra. Fii tu lumina ce elimina lipsa de speranta a altcuiva, la fel de bine. Atunci cand ii faci pe altii mai puternici, te intaresti si pe tine si intreaga lume. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: da drumul gandurilor de ingrijorare; mentine-ti gandurile pozitive; observa si urmeaza orice ghidare divina observi; roaga-te; implica-te in vindecari spirituale.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

MAMA PAMANT ARE NEVOIE DE TINE

“Esti chemat sa dai o mana de ajutor pentru mediul in care traiesti. “ Nu ai o cauza mai importanta azi decat sa dai inapoi Mamei tale Pamant si sa iti reintaresti relatia si prietenia cu solul, aerul si apa. Pamantul este forta vietii pentru lumea materiala si nu are sens sa continui si tu pe spirala negativa care duce la murdarirea planetei cu orice forma de mizerie sau poluare. Contributia ta este necesara, oricat de mica ar fi este valoroasa. Tu aduci o uriasa diferenta in mediul tau, in comunitatea ta, prin micile actiuni, gesturi si schimbari pe care alegi sa le faci. Merita, crede-ne, si noi te vom ajuta sa realizezi aceste lucruri in orice forma posibila. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: foloseste produse prietenoase cu mediul; mentine-ti spatiul in care locuiesti curat; nu arunca gunoaie pe strazi; lasa curat in urma ta oriunde te afli; incurajeaza-i si pe alti oameni sa faca la fel; educa-ti copiii in spiritul curateniei si respectarii pamantului pe care traiesc; recicleaza.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

IA-O USUREL

“Nu este nevoie sa te grabesti sau sa fortezi ca lucrurile sa se intample. Totul are loc la momentul potrivit si perfect.” A hrani o cauza sau o relatie implica un angajament pe termen lung care nu poate fi zorit. Acest nivel de devotament vine dintr-un spatiu de iubire adanca si implicare. Mie imi pasa ce se intampla cu planeta si cu cei pe care ii iubesc asa de mult incat sunt dispus sa raman alaturi de ei orice ar fi si oricat. Acest lucru nu este mereu usor, dar pentru mine este singurul mod de a ma asigura ca lucrurile sunt rezolvate si vindecate. Eu ascult de intuitiile si inspiratiile pasionale ale inimii tale. Tu esti cel ce va beneficia din faptul ca te dedici prioritatilor tale. Te vei simti asa de bine despre tine daca iti faci timp pentru relatiile si proiectele care conteaza cu adevarat pentru inima ta. Fa ce este important pentru tine si fa cu devotament absolut. Dar tine minte ca nu exista nicio competitie pentru scopul real al vietii tale, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi, sa te grabesti sau sa simti ca trebuie sa fortezi lucrurile sa se intample. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu te ingrijora despre scopul obiectivelor tale; nu face miscari subite; progresul cel mai bun acum e cel cu pasi inceti dar siguri; usureaza-ti viata in loc sa o traiesti grabit; fa o noua munca incet incet si partial in timp ce inca o faci pe cea veche si doar gradat desprinde-te in timp de vechea cariera.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

ESTI UN CREATOR MAGIC

“Esti o persoana magica care isi poate manifesta intentiile clare in realitate.” O mare parte din puterea mea pe care o trimit spre tine vine si din conexiunea cu natura si cu animalele. Daca ai fost prea mult timp in spatii inchise, iti poti regasi puterea personala pur si simplu iesind in exterior. Aceasta miscare simpla te va plasa intr-o lume de bine si iti va retrezi natura ta magica spirituala. Permite luminii Soarelui, atmosferei magice a Lunii dar si stelelor sa iti trezeasca amintirile antice care poate sunt in stare adormita. Lasa-ti sufletul sa isi reaminteasca de abilitatile tale magice si apoi pune-le imediat la treaba pentru binele tuturor. Ia-ti inapoi armele spirituale si mergi cu viteza spre lumina, activand magia care e in tine si in toti. Aceasta este o misiune ce trebuie implinita, iar tu esti unul dintre cei ce ne poti ajuta in acest sens. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: ai incredere absoluta ca dorinta ta cea mai mare se va manifesta; ia o decizie clara; pune-ti energia spre manifestarea viselor; sa stii ca meriti sa primesti binele; cand tu castigi, si altii castiga deasemenea; tine-ti gandurile bune focusate spre dorinta si departe de frica.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

ITI LIVRAM FARA LIMITA

“Iti sunt livrate divin toate cele necesare vietii de azi si pentru toate zilele viitoare” Acest Univers este unul abundent, plin cu tot ce este nevoie si mai mult decat atat pentru fiecare in parte. Totusi, formatul de energie pe Pamant este despre polaritati. In acest caz, este despre a da si a primi. Cheia unei vieti abundente este sa le echilibrezi pe amandoua. Daca doar dai, te vei simti secatuit, frustrat si vei experimenta lipsa. Daca doar primesti, nu te vei bucura de ceea ce dai. Echilibrul vine din a da cu curaj asa cum esti calauzit apoi sa primesti cu bucurie si recunostinta. Este exact precum respiratia: atat inspiratia cat si expiratia sunt la fel de importante. Practica daruirea si primirea in fiecare zi si nu vei duce lipsa niciodata de nimic. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu te teme cu privire la viitor; sa stii ca vei avea intotdeauna suficient de mancare; nevoile tale vor fi implinite mereu; petrece timp pe malul marii; inoata; locuieste aproape de o plaja sau intr-o comunitate aproape de mare; practica orice forma de miscare sau sport in contact cu valurile marii; da bani sau timp pentru o cauza ce are legatura cu viata la malul marii.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

TIMP PENTRU LINISTE

“Ia-ti timp in liniste, singur, ca sa te odihnesti, sa meditezi si sa contempli.” Shhhhhttt, draga suflet…! Linisteste-ti mintea. Respira adanc si rar si da drumul cuvintelor, ingrijorarilor si planurilor. Mergi in acel spatiu de tacere din adancul tau, in acel vortex de pace unde lumea exterioara nu patrunde. Acum este timpul sa te retragi in tacere si sa petreci timp in singuratate. Eu te ajut cu iubire sa te refaci, reintineresti si sa te recentrezi. Nu incerca sa iei decizii acum. Doar permite mintii sa fie in stare de odihna. Vei sti curand cand e momentul pentru actiune. Dar pentru acum, doar fa liniste in mintea ta. Odihneste-te. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: asculta mai mult si vorbeste mai putin; evita sunetele tari si galagiile; mediteaza; preda planurile mintii catre divinitate pentru solutia perfecta; sa retii ca esti mai sensibil la sunete acum.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

SPATIU SACRU

“Creeaza-ti o zona ca un altar sau viziteaza un loc sacru pentru a te conecta cu Divinul.” Spatiul tau sacru este in tine acum si dintotdeauna. Atunci cand iti creezi acasa un mic altar sau vizitezi un spatiu sacru, te conectezi cu simbolurile si cu energia care a fost infuzata cu semnificatie si cu rugaciuni de sute de ani. Nu lua aceste simboluri cu superficialitate pentru ca ele sunt, intr-adevar, foarte puternice. Atunci cand te conectezi cu simbolurile sacre, iti ajuti divinitatea sacra din interiorul tau sa isi gaseasca un camin in lumea exterioara. Deasemenea, te conectezi si la intelepciunea antica si la gratia spirituala a lumii vechi. Exploreaza spiritualitatea prin simbolurile si locurile sacre si da-i voie sufletului tau sa se bucure de felurile diferite prin care te conectezi cu divinul aici pe pamant. Nu este o chestiune cum sa te conectezi, ci mesajul este sa o faci frecvent pentru a-ti intari sentimentul de putere interioara si incredere. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: fa-ti un altar la tine acasa (un loc in care ai toate simbolurile spirituale sau religioase cu care sufletul tau rezoneaza); propune-ti o calatorie sau excursie incarcata spiritual; ai nevoie de un loc linistit in care sa te refugiezi si retragi regulat; curata-ti energia din casa cu uleiuri esentiale, cu betisoare parfumate orientale, cu salvie, cu rugaciuni, prin invocarea Arhanghelului Mihail sau prin orice metode de curatare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții