Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilei de 5 august 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 4 august 2021 | 09:41



Horoscop Special zilei de 5 august 2021

Horoscop Urania 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscopul zilei de 5 august 2021: Consultă horoscopul zilei de 5 august 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Previziuni complete. PEȘTII vor face progrese considerabile pe toate planurile.FECIOARA va începe să își pună relația amoroasă pe primul loc în viață, în timp ce nativii din zodia PEȘTI vor face progrese considerabile pe toate planurile. Totodată, cei din zodia RAC vor sărbători îndeplinirea unuia dintre visurile cele mai mărețe din viața lor.



Horoscopul de Mâine 5 august 2021 Horoscopul zilei de joi, 5 august 2021, oferă câteva descrieri generale. Contextul astral e unul favorabil pentru anumite zodii și, dimpotrivă, unul defavorabil pentru altele. Unii nativi ai zodiacului au probleme financiare, cel mai afectați fiind Vărsătorii, care și-au împrumutat un apropiat cu o sumă de bani pe care nu o vor mai vedea niciodată.



Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În prima partea zilei berbecii se concentrează asupra unei probleme sentimentale și încearcă să înțeleagă ce simte. Iar în a doua jumătate a zilei pot pleca într-o scurtă călătorie sau poate chiar într-o vizită la o persoană important. Mai spre seară se simte extrem de extenuat și va amâna unele lucruri pe alte zile, întrucât simte că nu o să facă față.Fii mai precaut astazi, in special la capitolul comunicarii. Este esential sa-ti alegi cu grija cuvintele, indiferent despre ce sfera a vietii va fi vorba sau cu cine vei interactiona, te sfatuiesc astrele. Este mai bine chiar sa faci compromisuri, decat sa insisti sa mergi pana in panzele albe.Ai probleme în cuplu deoarece nu reușești să separi problemele de la serviciu cu ce se întâmplă acasă. Nu reușești să ieși în starea pe care o ai după ce te cerți cu colegii, iar asta se transpune și în relația cu partenerul de viață, care e nemulțumit.Ești nervos și țipi și la jumătatea ta, iar această situație nu mai poate continua. Trebuie să îți revezi neapărat comportamentul dacă vrei să păstrezi relația pe care o ai!BERBECUL întâmpină câteva dificultăți atunci când vine vorba de comunicarea cu partenerul de viață, iar acest lucru ar putea să îi afecteze foarte grav relația pe care o are. Lucrurile nu mai merg atât de bine că la început, iar acest lucru este din cauza faptului că a intervenit rutina în relație. Ziua aceasta este potrivită pentru a lua o decizie importantă, atât pentru propria persoană, cât și pentru cel de alături. Dacă sunteți un nativ născut sub semnul zodiacal al BERBECULUI, trebuie să știți că ceea ce puteți face pentru a repara relația este să încercați diferite lucruri noi, lucruri pe care nu ați fi avut curajul să le încercați vreodată. Partenerul de viață vă va aprecia curajul și dorința de a păstra relația pe care o aveți. Mai mult, acesta va începe să vă acorde din nou atenția pe care o doriți și de care aveți atât de mare nevoie. Dacă nu veți încerca acest lucru, șansele să vă pierdeți partenerul de viață alături de care ați petrecut atât de multe momente frumoase sunt uriașe.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

În această zi taurii au tendința să se streseze pentru lucruri care nu depind de ei. S-ar putea să descopere până la final de zi că în zadar și-au făcut atâtea griji. Poziția planatelor mai arată că în această zi poate atrage foarte multă atenție datorită felului în care s-a îmbrăcat sau din cauza comportamentului. Spre seară se bucură de o o veste excelentă, care îi schimbă rapid planurile pentru următoarea lună.Nativul TAUR dorește să acorde acestei zile șansa de a fi cea mai bună din viața sa. Acest lucru este datorat faptului că este cuprins de o energie foarte pozitivă, dorind ca fiecare zi să aducă ceva nou, din care să învețe lecții importante în viață. Se pare că nativul este convins de faptul că ar fi un bucătar excelent, astfel că azi se va înscrie la diferite cursuri de gătit.Astrele te anunta ca norocul este de partea ta, de aceea cea mai buna recomandare pentru astazi este sa actionezi, pentru ca este un moment propice sa te apropii de obiectivele dorite. Esti mai dispus si mai deschis catre noi provocari, sa accepti incerci noi experiente, sa schimbi unghiul de abordare.Contextul astral nu e deloc favorabil în plan financiar pentru Tauri. Dacă ai în gând să faci o achiziție importantă sau să investești bani într-o afacere amână această idee până când contextul astral va fi unul potrivit. În ciuda faptului că nativul de Pământ nu a avut curaj atât de mare în trecut, ziua de azi îi va aduce o mare surpriză și îl va determina să ia numeroase decizii, mai ales pentru propria persoană. Acest lucru va fi foarte benefic pentru el, iar ulterior se va cunoaște un progres considerabil atunci când vine vorba de stima de sine. Se pare că vechea sa pasiune pentru gătit nu va dispărea prea curând, cu atât mai mult când dorește să evolueze în această privință.





Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt extrem de grăbiți în această zi și pot face multe greșeli, în special la locul de muncă. În prima partea zilei s-ar putea ca șefii să nu aibă o dispoziție prea bună și să se trezească cu mai multe însărcinări decât în mod normal. Din fericire, ziua se încheie foarte bine, fiindcă vin niște prieteni sau rude în ospeție și petrec mult timp cu ei discutând despre planuri, vise și teme actuale.Pentru nativii din zodia GEMENI, această zi va reprezenta o binecuvântare, prin prisma faptului că vor avea parte de o surpriză venită din partea unei persoane dragi din viața lor. Cineva îi va însenina ziua printr-o vizită neașteptată, iar nativul va rămâne uimit de acest lucru. Atunci când nu mai aveau nicio așteptare la un lucru bun, se pare că viața le demonstrează nativilor de Aer că, după ploaie, răsare soarele.Gemenii nu se simt prea bine și vor face o vizită la medic. Li se va recomanda odihnă fiindcă au muncit mult în ultima perioadă și sunt surmenați.Ca lucrurile sa evolueze in directia dorita, ar fi bine sa te concentrezi asupra lucrului in echipa, asupra cooperarii, colaborarii. Esti interesat de integrarea intr-un anumit grup, intr-o echipa sau comunitate. Ai nevoie sa petreci timpul cu oameni care aceleasi nevoi, idei, interese. Se pare că astrele au ascultat dorințele nativului GEMENI, care s-a topit de dorul celor dragi care se află atât de departe față de el. Astfel, această zi va reprezenta o sursă de fericire și de motivație pentru el, fiind astfel cuprins de dragoste față de cei apropiați. Chiar dacă a trecut mult timp de la ultima vizită, nativul îi va întâmpina într-un mod unic și le va oferi toată dragostea.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

În această zi racii racii sunt extrem de grăbiți și stresați din cauza unei întâlniri sau eveniment important. În prima partea zilei vor avea de făcut tot felul de lucruri care vor interveni foarte spontan. Iar în a doua partea zilei descoperă că a scăpat un detaliu foarte important și va încerca să repare unde a greșit. De asemenea, racii trebuie să fie atenți și la sentimentele lor.Astazi esti mai atent la emotii, senzatii, vibratii, energii. Esti mai dispus sa te lasi ghidat de intuitie, sa fii mai atent la sincronicitati si coincidente. Te intereseaza enigmele, secretele, dedesubturile, lucrurile care nu se vad prea usor sau de oricine, sustin astrele.Racii au treabă multă în casă! S-au apucat de renovat imobilul în care locuiesc, iar asta va fi foarte solicitant și nu le va mai lăsa timp pentru nimic altceva.RACII sunt favorizați de astre în această zi, deoarece le vor îndeplini cea mai mare dorință pe care o aveau. Se pare că își vor achiziționa mașina visurilor, pentru care au depus numeroase eforturi de a economisi cât mai mult. Până acum, nu s-au arătat șanse favorabile pentru ca visul nativului să devină realitate însă astrele îl vor recompensa pentru faptul că nu s-a dat bătut și nu a renunțat la ceea ce își dorește. În ciuda faptului că lucrurile nu au decurs așa cum nativul RAC s-ar fi așteptat, această zi va reprezenta una dintre cele mai favorabile zile din viața sa, deoarece i se va îndeplini marea dorință. Fericirea este amplificată de gândul că toată munca pe care a depus-o economisind banii necesari a meritat și că într-un final, toate visurile pot deveni realitate dacă lupți pentru ceea ce îți dorești în viață.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Astrologii spun că leii se pot îndrăgosti la prima vedere într-o persoană extrem de specială și interesantă. Leii se îndrăgostesc destul de rar și dacă acest lucru s-a întâmplat atunci toate gândurile acestui nativ va fi despre omul care la impresionat. De asemenea, în a doua jumătatea zilei pot primi o invitație interesantă la un eveniment sau petrecere, unde poate să se distreze de minune.Astazi esti foarte creativ, iar aceasta energie ar fi bine sa o folosesti in sfera carierei, de asemenea, sa-ti folosesti imaginatia, te indeamna astrele. Sunt bine aspectate si resursele, de la folosirea abilitiatilor si cunostintelor pe care le-ai acumulat pana in prezent, pana la a-ti dezvolta altele noi.Nativul din zodia LEU va avea parte de o zi frumoasă, deoarece va aștepta o persoană importantă în vizită. Se pare că nativul de Foc este nerăbdător să își reîntâlnească vechiul prieten pe care nu l-a văzut de câțiva ani buni. Chiar dacă au fost departe, cei doi prieteni și-au păstrat aceleași sentimente unul pentru celălalt, iar această zi este favorabilă pentru a-și consolida relația frumoasă.Te-ai concentrat pe muncă în ultima perioadă și ai neglijat relația cu partenerul de viață. Ar fi bine să te axezi și pe partenerul tău pentru a nu exista probleme în cuplu. Deși a fost greu ca lucrurile să rămână la fel de bune pe tot parcursul timpului, cei doi prieteni au reușit, astfel că ziua de azi reprezintă dovada perfectă a acestui lucru. Nu este exclus ca între ei să se formeze o altfel de relație, de o intensitate mult mai mare decât una de prietenie. Pe parcursul acestei zile, LEUL își va da seama că are mult mai multe în comun cu persoana apropiată, astfel că există șanse foarte mari să se înfiripe ceva între cei doi.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În această zi fecioarele se vor face remarcate de către cei din jur, fiindcă oamenii au încredere în ei și în abilitățile pe care le-au acumulat pe parcursul vieții. Astrologii mai adaugă că în această zi au parte de multe realizări, în special pe plan profesional. Iar în a doua jumătatea zilei își poate da seama dacă a făcut o alegere corectă sau greșită, în urma unor evenimente.Dai dovada de mai multa determinare, dar si de mai mult curaj. Astazi s-ar putea sa accepti si strategiile, ideile, solutiile sau metodele mai putin conventionale, mai ales daca va fi vorba despre sfera muncii sau aspecte legate de afaceri, de proiecte pe termen lung.FECIOARA are nevoie de o gură de aer proaspăt pentru a-și prioritiza lucrurile din viața sa. Se pare că nativul nu știe pe ce să pună accent în această perioadă dificilă prin care trece, deoarece toate domeniile vieții sunt afectate. Dacă sunteți un nativ FECIOARĂ, trebuie să știți faptul că, dacă vă veți axa pe viața amoroasă și îi veți acorda mai multă atenție persoanei iubite, implicit starea de spirit vi se va îmbunătăți, astfel că veți avea mai multă ambiție, veți fi cuprins de optimism și veți gestiona lucrurile cu mai mult calm. De asemenea, trebuie să luați în considerare faptul că și domeniul profesional ar putea avea parte de o evoluție semnificativă, deoarece veți fi atât de fericit, încât veți transforma chiar și munca într-o activitate plăcută. Timpul parcă va zbura, astfel că nu vă veți da seama cum de într-un timp atât de scurt, ați reușit să duceți la capăt atât de multe obiective din carieră.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

În această zi balanțele pot avea o serie de incertitudini în legătură cu o relație sau persoană. Astrele menționează faptul că au foarte multe întrebări la care nu reușesc să primească răspuns. Poziția planatelor arată că mai aproape de seară îi așteaptă o surpriză legată de viața lor sentimentală, care va schimba multe lucruri. Iar la final de zi nu este exclus că poate interveni o persoană extrem de curioasă, care va pune o mulțime de întrebări.Esti mai jucaus, dar si mai aventuros. Esti mai predispus la flirt, mai curajos sa initiezi o relatie sau sa duci relatia in care esti implicat catre o noua etapa. Este un moment bun sa-ti dezvalui firea pasionala, sa te lasi purtat de val, sa-ti exprimi sentimentele, sa oferi afectiune, sustin astrele.Nativul BALANȚĂ este conștient de faptul că nu poate să se descurce mereu de unul singur, iar acest lucru îl descurajează foarte mult, considerând că nu este un nativ independent, ci, din contră, că are nevoie mereu de cineva alături. Ziua de azi este destinată gândurilor sale, astfel că, la finalul zilei, BALANȚA nu se va mai subaprecia, ci va fi recunoscătoare pentru faptul că are mereu alături pe cineva care să o ajute atunci când are nevoie. În ciuda faptului că nativul are nevoie de ajutor, va fi cuprins de teamă atunci când vine vorba de a cere celor dragi să îl ajute. Acest lucru îl va conduce la soluția de a asculta sfatul unor oameni pe care îi cunoaște foarte puțin sau chiar deloc. Deși această acțiune poate părea destul de periculoasă, nativul BALANȚĂ știe să filtreze informațiile și să ia doar lucrurile bune de la fiecare, astfel că va avea parte de niște sfaturi foarte utile.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii în această zi își poate face mai multe planuri legate de viața lor sentimentală, profesională sau poate chiar o vacanță în timpul apropiat. De asemenea, poate amâna câteva întâlniri și evenimente din cauza unor oamenii, care nu și-au îndeplinit responsabilitățile până la capăt. Mai aproape de final de zi se mai liniștește și chiar se hotărăște să schimbe ceva cardinal în viața sa.Daca ai ceva de invatat, atunci aceasta este cea mai potrivita zi. Este un moment bun sa tii discursuri, sa negociezi, sa convingi, precum si sa interacionezi cu persoane aflate in pozitii cheie. Sunt bine aspectate afacerile externe sau legatura cu strainatatea, dar si colaborarile.Scorpionii vor întâlni o persoană specială, care este foarte probabil să facă parte din viața lor în perioada următoare. Nu e exclus chiar să mergeți la o cină romantică împreună, deși abia v-ați cunoscut.Nativii din zodia SCORPION vor avea parte de o zi grea, prin prisma faptului că sunt șanse foarte mari să își piardă locul de muncă pe care îl iubesc atât de mult. Acest lucru este din cauza faptului că nativul trece printr-o perioadă mai dificilă și nu își poate canaliza atenția pe munca pe care o are de făcut. Dacă sunteți un nativ SCORPION, ar trebui sa vă puneți gândurile în ordine și să nu renunțați la locul de muncă pe care vi l-ați dorit dintotdeauna. Astfel, nativul va învăța în această zi faptul că nu trebuie să renunți, în ciuda faptului că ar fi cea mai ușoare cale. De multe ori, nativul a renunțat la lucruri importante din viața sa, pe care a ajuns ulterior să le regrete. Pentru a nu repeta aceeași greșeală, SCORPIONUL ar trebui să își înfrunte fricile și să aleagă, măcar o dată în viață, cea mai grea cale!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii profită de timpul lor liber și se ocupă de ce își doreau foarte mult. Sunt destul de curioși și pun multe întrebări unei persoane pentru a scoate la iveală câteva detalii extrem de importante legate de o situație din trecut. De asemenea, în a doua partea zilei poate accepta invitația unei rude sau unui prieten de a pleca împreună să se distreze.Da, este un cadru astral favorabil pentru a te gandi mai serios la sectorul financiar. S-ar putea sa fi avut cheltuieli imprevizibile in ultima perioada sau sa nu fi fost prea atent la unele achizitii, iar acum sa fie nevoie sa suporti consecintele si sa iti faci un plan mai bun pe mai departe, sustin astrele.SĂGETĂTORUL are nevoie de un prieten bun cu care sa poarte discuții interesante până dimineața însă acest lucru pare imposibil de realizat până când nativul nu va încerca să iasă din zona sa de confort. Se pare nu este dispus să facă sacrificii, iar acest lucru i-a adus și o despărțire. Această zi este una favorabilă pentru a începe să vă schimbați percepția asupra oamenilor și să deveniți mai înțelegător față de cei din jur. Acest lucru se va dovedi foarte greu de realizat pentru un nativ destul de orgolios precum este SĂGETĂTORUL. Un prieten nou ar fi cel mai bun lucru care ar putea să îi apară în viață, dat fiind faptul că nativul nu mai simte nevoia să împărtășească cu vechii săi prieteni lucrurile importante care i se întâmplă în viață. Se pare că astrele îi vor trimite în drum o persoană nouă, dornică să lege o frumoasă prietenie.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Această zi decurge așa cum și-a planificat capricornii. Astrologii spun că nu vor intervine situații neașteptate sau oamenii. Cu toate acestea, capricornii își pot pierde răbdarea din cauza unor oamenii, care nu știu ce înseamnă responsabilitate și educație. De asemenea, poate renunța la micile plăceri pentru a obține un corp frumos.Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui, iar astazi esti mai interesat ca niciodata sa-ti imbunatatesti anumite aspecte de care nu esti tocmai multumit, sa te concentrezi asupra dezvoltarii personale. Care ar fi primele lucruri pe care ai dori sa le schimbi, ce obiceiuri nu-ti mai plac?Dimineața acestei zile va începe într-un mare fel pentru nativul CAPRICORN, iar acest lucru este demonstrat de ambiția cu care pornește spre locul de muncă. Se pare că nativul a avut parte de un somn odihnitor și de vise frumoase, astfel că această zi va fi marcată de numeroase succese în planul profesional, dar și în cel financiar. Totuși, atunci când vine vorba de capitolul dragostei, lucrurile nu stau atât de bine precum s-ar fi așteptat nativul, întrucât va suferi foarte mult din cauză că persoana de care este îndrăgostit în secret tocmai ce a intrat într-o nouă relație. Sufletul său va fi cuprins de multă dezamăgire și regrete pentru că nu și-a exprimat la momentul potrivit ceea ce simte. Acest lucru va fi destul de greu de depășit însă nativul trebuie să își găsească motivația și să se concentreze în continuare pe alte domenii importante, precum cel profesional, unde este cel mai bun.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii în această zi vor face mai multe compromisuri ca să păstreze o relație bună cu o persoană. De asemenea, în prima jumătatea zilei va face câteva drumuri, ceea ce nu îi va pica tocmai bine. Astrele menționează că programul lor se aglomerează în special după prânz când apar tot felul de probleme legate de serviciu sau casă. Este o zi destul de obositoare pentru zodia vărsător.Cel mai bun rol in care te implica astazi si poti face diferenta este cel de mediator. Se anunta o zi cu multe surprize, cu rasturnari de situatii. Nu poti controla evenimentele care se intampla, dar cu siguranta poti controla reactiile pe care le ai, felul in care te raportezi la acestea.VĂRSĂTORULUI îi plac activitățile palpitante, în ciuda faptului că nu a mai avut timp să le realizeze pe toate. Cuprins de dor, nativul își va rezerva ziua de azi unei escapade pline de peripeții, de activități interesante și chiar riscante, alături de partenerul de viață cu care împărtășește pasiunea pentru lucrurile noi și atractive. La finalul acestei zile, nativul va trage linie și va observa că această zi va fi una memorabilă, cu cele mai frumoase amintiri de până acum. Totuși, dacă sunteți unul dintre nativii născuți în zodia VĂRSĂTOR, trebuie să fiți precaut atunci când vine vorba de activități periculoase, deoarece ar putea avea consecințe tragice. De asemenea, ar trebui să acordați atenție și asupra partenerului de viață, deoarece acesta ar putea să nu fie de acord cu anumite decizii pe care le luați singur, dar care îl includ și pe el.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Astrele menționează că oamenii s-ar putea să-i înțeleagă greșit în această zi, chiar dacă intențiile sale sunt bune. Nu sunt excluse certuri în legătură cu niște bani sau cu niște responsabilități care nu au fost îndeplinite la timpul potrivit. Poziția planatelor arată că la final de zi poate conștientizează un lucru foarte important legat de viața sentimentală. Verificați de mai multe ori când transmiteți unele mesaje importante.Este un moment bun sa iesi din casa, din birou, sa schimbi peisajul, mediul, locatia si daca este posibil, si personajele. Este un cadru astral prielnic pentru a cunoaste oameni noi, pentru a interactiona cu oameni care au viziuni diferite. Poti avea parte de lectii de viata de nepretuit!Se pare că nativul din zodia PEȘTI va fi pus pe fapte mari în această zi, iar acest lucru este datorat unei stări de spirit pe care oricine și-ar dori să o aibă. Atunci când este fericit și entuziasmat, lucrurile merg mult mai bine și se va observa un real progres atât în ceea ce privește domeniul profesional, cât și viața amoroasă a nativului de Apă.Luați-vă adio de la niște bani pe care i-ați împrumutat în trecut unui apropiat. Fie acesta nu mai poate face rost de ei, fie nu are niciun gând să vi-i returneze. Trebuie să vă împăcați cu ideea fiindcă, din păcate, nu aveți ce altceva să faceți. În domeniul profesional, nativul va reuși să îi demonstreze șefului său că nu este un angajat leneș, ci, din contră, este determinat să realizeze cât mai multe lucruri într-un timp cât mai scurt. De asemenea, în planul sentimental, nativul va sta pe gânduri și va realiza faptul că această zi este una oportună pentru a-și împărtăși sentimentele, în ciuda faptului că este foarte speriat la gândul că va fi și mai vulnerabil decât este în prezent…

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții