Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop dragoste săptămâna 2 - 8 august 2021

Written By NIKE B. on luni, 2 august 2021 | 08:54

Horoscop dragoste săptămâna 2 iulie - 8 august 2021.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 
Săptămâna următoare lăsăți la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Nimic nu e întâmplător. Lăsăți necazurile în urmă și pregătiți-a pentru o săptămâna extraordinară.Sunteți pregătiți săptămâna viitoare să începeți o viață nouă. În plan sentimental, dacă vor. Disponibiliati fizice și psihice și bănești. O revenire pe toate planurile.Săptămâna aceasta este influențată pe fundal de conjuncțiile Venus – Mercur și Venus – Uranus care ne încurajează să ne reinventăm în planul intim. Descoperim noi perspective și ne schimbăm atitudinea, iar acest lucru face ca relația de dragoste să înflorească.Punctul culminant al săptămânii este reprezentat de ziua de vineri în care energia pozitivă și armonia sunt intense și este momentul oportun pentru a face acea schimbare importantă la care cugetăm de mult timp.



Horoscop dragoste pentru saptamana 2 - 8 august 2021. Horoscop săptămânal dragoste 2 – 8 august 2021. Este o săptămână intensă în sfera intimă și se pot întâmpla lucruri imprevizibile. Din acest motiv, e bine să ne menținem flexibilitatea și mintea deschisă și să descoperim ce ne dorim cu adevărat, deoarece unele aspecte pot fi confuze. Comunicarea e importantă pentru a trece cu bine de diverse provocări. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!








Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

La începutul săptămânii s-ar putea să aveți impresia că o anumită relație este dominată de monotonie. Nu vă îngrijorați deoarece acest aspect este trecător. Vă puteți gândi la noi activități care să aducă o reîmprospătare. La mijlocul săptămânii aveți ocazia de a readuce pasiunea în sfera voastră sentimentală. De asemenea, sunteți inspirați să aveți mai multă grijă de propria persoană și să vă satisfaceți nevoile emoționale. Spre finalul săptămânii, e bine să vă echilibrați perspectiva asupra dragostei și să înțelegeți faptul că e important să aveți o atitudine diplomată în situații delicate.Horoscopul săptămânal Berbec 2 - 8 august sugerează că prima săptămână din august este propice pentru relațiile de dragoste. Influențele astrale sunt favorabile pentru începerea unor noi inițiative sau pentru a face noi începuturi. Aveți sprijinul din toată inima contactelor sociale și a membrilor familiei.Dragostea va fi sinceră și inovatoare în primele două săptămâni ale lunii august. După aceea, dragostea nu va fi serioasă și este probabil ca Berbecul să aibă obiective specifice precum căsătoria, sarcina.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

La începutul săptămânii, s-ar putea ca planul profesional să intervină în visurile voastre legate de sfera romantică. E bine să vă revizuiți prioritățile. La mijlocul săptămânii, aveți parte de mai mult romantism în aria sentimentală. Sunteți inspirați să puneți în aplicare anumite activități pline de entuziasm alături de persoana iubită. Spre finalul săptămânii, s-ar putea să conștientizați o chestiune pe care ați neglijat-o în ultima perioadă. Aveți parte de o schimbare în aria casei și a familiei.Predicțiile pentru relațiile de dragoste ale oamenilor Taur sunt favorabile în prima săptămână a lunii august. După aceea, vor exista câteva sughițuri în relații și vor necesita flexibilitate din partea ta. Astfel, relațiile vor continua. Taurii singuri vor avea o serie de oportunități pentru a obține parteneri de dragoste luna aceasta. Relațiile tind să fie mai senzuale și veți profita la maximum, deoarece există șanse pentru o sarcină.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta va fi fericită, plină de romantism și dorință pentru Gemeni. Este timpul să vă bucuraţi împreună petrecând și socializând. Aveți cooperarea soțului / soţiei dumneavoastră în toate aceste activități. Persoanele singure vor avea sprijinul planetelor pentru efortul lor de a intra în relații de dragoste. Veți avea entuziasmul și vor exista o serie de oportunități pentru cei căsătoriți de a planifica un copil.La începutul săptămânii, s-ar putea să vă fie mai dificil să vă exprimați sentimentele. E bine să vă gândiți la motivul pentru care aveți această barieră emoțională. E posibil să descoperiți ceva nou despre voi. La mijlocul săptămânii sunteți încurajați să vă lăsați purtați de val în sfera romantică, chiar dacă vă mențineți minimul de rațiune necesar, s-ar putea să aveți o revelație dacă vă lăsați dedicați iubirii. Spre finalul săptămânii, dacă vreți să înțelegeți pe cineva cu adevărat amintiți-vă că e necesar să acceptați diversitatea respectivei persoane.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Va exista destul de multă pasiune în uniune și oportunități bune pentru relații noi. Relațiile de dragoste vor fi destul de pasionale și pot fi făcute plăcute petrecând mai mult timp împreună cu partenerul tău. Săptămâna promite multă pace pentru Rac. Este timpul să formăm noi alianțe de dragoste și să planificăm o sarcină. Persoanele singure vor fi ajutate de aspectele bune ale lui Jupiter în căutarea de noi relații. Magnetismul tău va atrage iubirea și trebuie doar să privești în jur.La începutul săptămânii, s-ar putea să aveți momente confuze legate de o persoană specială, poate fi partenerul de cuplu sau un potențial partener. La mijlocul săptămânii vă bucurați de o energie care vă determină să socializați și să vă formați anumite conexiuni cu anumite persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu voi. Spre finalul săptămânii e bine să aveți grijă de nevoile voastre personale dacă există situații care vă suprasolicită.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Nativii Leu vor fi deranjați de afacerile familiale și trebuie să fii flexibil și să te adaptezi la aceste schimbări. Nu ar trebui să permiteți ca relațiile să fie deranjate de comportamentul tău nesăbuit. Persoanele singure vor avea oportunități foarte bune de a intra în relații dacă ego-urile lor sunt restricționate. Folosește-ți întâlnirile pentru a aduce romantism în viața ta.La începutul săptămânii, aveți ocazia de a descoperi aspectele în care relația de dragoste are nevoie de mai multă implicare. E bine să fiți flexibili în abordare și să comunicați deschis cu persoana specială din viața voastră. La mijlocul săptămânii, legătura dintre voi și partener se aprofundează. Sunteți încurajați să vă faceți cunoscute planurile și dorințele, atât personale cât cele care țin de relație, pentru a îmbunătăți colaborarea și înțelegerea. Spre finalul săptămânii, sunteți mai mult preocupați de carieră decât de sfera sentimentală. Viziunea voastră asupra viitorului se extinde. E bine să comunicați cu persoana iubită pentru a vă clarifica organizarea timpului.




Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Veți fi extrem de dinamici și plini de energie. Compatibilitatea Fecioarei va vedea transformări majore în relațiile lor de dragoste. Pentru Fecioarele singure, a doua jumătate a lunii este favorabilă pentru a te angaja într-o relaţie de dragoste bună.La începutul săptămânii, întrebați-vă dacă ceea ce vă doriți este cu adevărat real sau doar o nevoie de a fi în posesia sau controlul unei chestiuni, iar acest sentiment să fie accentuat de faptul că nu puteți avea momentan acel lucru. La mijlocul săptămânii, aveți șansa de a vă vindeca o rană sentimentală. S-ar putea să retrăiți amintiri și să simțiți emoțiile reprimate în timp ce ajungeți la pace cu experiențele trecute. Spre finalul săptămânii, e posibil ca anumite dileme din sfera romantică să vă pună piedici în progresul profesional. E cazul să va setați niște bariere personale și să vă axați pe priorități și ceea ce vă oferă cu adevărat împlinire.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Vei putea forma noi relații de dragoste cu magnetismul tău și experiențele tale anterioare îți vor veni în ajutor. S-ar putea să depindeți de ceilalți în formarea relațiilor. Relația dintre cuplurile căsătorite va fi complet armonioasă în timpul săptămânii 2-8 august. Persoanele singure se vor confrunta cu dificultăți în formarea de noi relații. Trebuie să-ți depășești suspiciunile dacă vrei dragoste.La începutul săptămânii, e posibil să vă fie mai dificil să trăiți acel romantism pe care vi-l doriți într-o relație, dar nu vă descurajați deoarece sunteți pe cale să descoperiți ceva plăcut într-un mod imprevizibil. La mijlocul săptămânii, sunteți inspirați să fiți mai vulnerabili într-o conexiune cu o persoană specială, iar în acest fel se aprofundează intimitatea dintre voi. Pare că există în sfârșit un moment la care ați visat. Spre finalul săptămânii, relațiile de prietenie vă pot oferi acea înțelegere de care aveți nevoie, ca atare nu ezitați să vă deschideți inima față de cei apropiați și să vă bucurați de clipe plăcute împreună.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vor exista sughițuri în relațiile de la începutul lunii august. Aspectele planetare sunt de sprijin și puteți rezolva toate problemele prin discuții. Iubirea va fi armonioasă și aveți sprijinul complet al soțului / soției. Persoanele singure vor avea o mulțime de oportunități de a intra în relații. Puteți să vă fermecați partenerii potențiali și veți intra în relații confirmate.La începutul săptămânii, e posibil să existe o lipsă de confort în sfera privată deoarece sunteți impulsionați să munciți mai mult pentru a vă atinge diverse obiective. E bine să găsiți un echilibru. La mijlocul săptămânii, vă face plăcere mai mare să socializați și aveți un schimb de idei și viziuni interesante cu ceilalți. Dacă sunteți singuri s-ar putea să vă atragă o persoană surprinzătoare. Spre finalul săptămânii, e posibil să existe niște dileme în sfera privată, poate fi vorba de niște zvonuri despre voi, ca atare aveți grijă cu cine vorbiți și ce destăinuiți.

Horoscop dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Relațiile de dragoste ale nativilor Săgetător vor fi pașnice și vor progresa cu viteză normală. Persoanele singure vor găsi relații de dragoste în a treia săptămână a lunii. Vor exista noi perspective pentru dragoste și veți avea multe oportunități de plăcere.La începutul săptămânii pot exista niște diferențe legate de modul în care comunicați cu persoana iubită. Probabil aveți viziuni opuse și nu reușiți să ajungeți la un numitor comun. E bine să aveți răbdare până când lucrurile se aliniază. La mijlocul săptămânii, e posibil să evitați să vă exprimați sentimentele din teama de a fi respinși sau neînțeleși. Cu toate acestea, aveți ocazia de a conștientiza că dragostea merită orice risc. Spre finalul săptămânii, s-ar putea ca echilibrul din sfera sentimentală să fie mai dificil de atins, în special dacă sunteți preocupați de diverse chestiuni în plan profesional. Lucrurile se vor realinia în curând.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Unele probleme în relațiile de dragoste. Toate acestea pot fi rezolvate cu un pic de compromis și înțelegere. Comunicarea este cheia pentru a menține relația. Nu încercați să vă dominați partenerul și să permiteți soțului / soției o anumită libertate în timp ce planificați un copil. Cei singuri se pot aștepta să intre în relații de dragoste în a doua jumătate a lunii. Trebuie să vă controlați sentimentele și nu ar trebui să încercați să vă arătați. La începutul săptămânii, vă doriți pe de-o parte mai multă intimitate cu persoana iubită, iar pe de altă parte preferați spațiul personal. Puteți echilibra această opoziție printr-o organizare eficientă a timpului. La mijlocul săptămânii, vă așteaptă mult romantism dacă sunteți dispuși să vă deschideți inima. Încercați ceva diferit alături de persoana iubită, iar dacă sunteți singuri și în căutarea dragostei explorați locuri noi. Spre finalul săptămânii, veți conștientiza că e nevoie de o schimbare în viața voastră pentru a putea profita la maxim de posibilitățile pe care vi le oferă dragostea.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sugerează că vor fi extrem de naturali alături de partenerii lor. Vă puteți aștepta la o mulțime de entuziasm. Va exista un element de precauție în timp ce veți intra în relații noi. Persoanele singure se vor confrunta cu tulburări în timp ce intră în relații de dragoste. Există posibilități de a te îndrăgosti brusc.La începutul săptămânii, probabil vă doriți mai multă independență și să vă concentrați asupra nevoilor personale, dar e bine să știți că acest lucru implică distanțarea față de unele persoane și mici schimbări în cadrul unei relații. La mijlocul săptămânii, s-ar putea să aveți parte de o surpriză plăcută în sfera romantică și să descoperiți că dragostea poate veni dintr-o direcție la care nu v-ați fi așteptat. Spre finalul săptămânii, pot avea loc schimbări în sfera personală care să nu fie foarte confortabile la început, dar sunt necesare pentru progresul vostru.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Relații confirmate și va exista o fericire generală. Trebuie să fii curajos și să încerci să rezolvi toate punctele ignorate din relațiile tale. Alți oameni tind să fie invidioși pe fericirea ta în relații. Persoanele singure vor avea o lună foarte bună pentru a intra în parteneriate de dragoste și pentru a planifica un copil. A doua săptămână a lunii este încurajatoare. Veți avea un timp încărcat de socializare și participare la petreceri.La începutul săptămânii, s-ar putea ca responsabilitățile zilnice să vă împiedice să vă preocupați după cum v-ați dori de sfera privată. Probabil aveți niște sentimente de clarificat, mai ales dacă v-ați reprimat emoțiile în ultima perioadă. La mijlocul săptămânii, vă bucurați de o doză de prospețime în sfera sentimentală. Aveți ocazia de a purta conversații profunde cu o persoană specială care să vă trezească interesul legat de diverse posibilități. Spre finalul săptămânii, organizarea e posibil să fie mai dificilă, ca atare e de preferat să vă asigurați că țineți minte diverse chestiuni importante sau pe care vă doriți să le faceți.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții