Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscopul zilei de dragoste 2 august 2021

Written By NIKE B. on luni, 2 august 2021 | 08:33

Horoscopul zilei de dragoste 2 august 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.



Horoscop dragoste 2 august 2021. Horoscop dragoste 2 august 2021. Luna în Gemeni ne îndeamnă să fim mai spontani și să ne bucurăm de lucrurile care ne oferă cu adevărat plăcere în sfera privată. Dacă unele aspecte sunt confuze momentan, e bine să ne acordăm timpul necesar de a ne echilibra mental și emoțional. Mai departe, horoscopul pentru fiecare semn astrologic în parte:








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această zi vi se atrage atenția asupra tendinței voastre de a oferi mai multă afecțiune și a depune mai mult efort decât e cazul. Păstrați-vă echilibrul și amintiți-vă limitele. Orientați-vă spre ceea ce vă face vouă plăcere și bucurați-vă pe deplin de acele circumstanțe.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Atât voi cât și persoana iubită vă puteți confrunta cu cerințe sau opinii confuze din partea familiei și a celor dragi. S-ar putea să vi se intensifice vulnerabilitatea, de aceea e bine să fiți delicați față de propria persoană și să vă acordați timpul necesar de a vă analiza sentimentele.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În această zi e bine să acordați o atenție semnificativă acțiunilor voastre și să conștientizați că nu este îndeajuns să spuneți anumite lucruri, trebuie să le susțineți prin fapte. Pot exista anumite neînțelegeri legate de planuri sau activități alături de o persoană. E bine să fiți flexibili.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Este posibil să întâmpinați dificultăți în a înțelege sursa emoțiilor voastre, de aceea este important să aveți răbdare înainte de a trage concluzii pripite. Acordați-vă timpul necesar pentru a vă echilibra, fie că faceți o introspecție sau vă preocupați cu activități relaxante care să vă elibereze mental și emoțional și să vă îndemne să ajungeți la o perspectivă clară.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Energiile acestei zile vă oferă un impuls și o încredere de sine intensă. Aveți grijă să nu cădeți într-o obsesie de a avea totul sub controlul vostru și mențineți-vă echilibrul față de ceea ce simțiți și modul în care abordați lucrurile. Încercați să înțelegeți opiniile diferite față de ale voastre.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În această perioadă sunteți mai visători și e bine să vă reamintiți că există și o latură practică a iubirii și că aceasta nu elimină pasiunea, ba din contra. Planurile pe care le structurați împreună cu o persoană specială sunt inedite în această perioadă. Apelați la creativitatea voastră nativă și talentul de organizare.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Aveți șansa de a pune bazele unui progres semnificativ alături de persoana iubită, prin urmare dacă aveți în vedere un plan e momentul să luați măsurile necesare pentru a-l îndeplini. Vă construiți un viitor împreună și vă susțineți reciproc în obiectivele voastre.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă sunteți singuri, e posibil să experimentați niște sentimente pentru o persoană pe care până acum ați considerat-o prietenă. E bine să vă acordați timpul necesar de a analiza această noutate înainte de a face vreun pas deoarece poate fi afectată de un val de confuzie. Dacă aveți deja o relație sunteți încântați să treceți la următorul nivel însă este important să vă asigurați că sunteți pregătiți înainte de a face anumite declarații.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

S-ar putea să existe un val de confuzie, de aceea e bine ca în această perioadă să vă mențineți un echilibru și să vă analizați sentimentele cu atenție înainte de a acționa sau a trage anumite concluzii. Probabil este o idee bună să vă detașați puțin dacă simțiți că anumite chestiuni vă copleșesc, în acest fel veți dobândi claritatea necesară.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

În această perioadă vi se amplifică încrederea de sine și sunteți în lumina reflectoarelor. Onorați-vă punctele forte, dar încercați să vă țineți ego-ul sub control. Sunteți încurajați să trăiți clipa la maxim și să apreciați ceea ce aveți în prezent. Bucurați-vă așa cum se cuvine de aspectele plăcute din viața voastră.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În această zi vi se reamintește că dragostea nu înseamnă sacrificarea individualității voastre. Vi se amplifică dorința de a fi sociabili și dinamici. Cu toate acestea, rezistați tentației de a oferi prea multă atenție persoanelor care nu merită și știți cum să faceți alegeri favorabile pentru armonia personală.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Sunteți inspirați să vă amintiți toate eforturile pe care le-ați depus în relațiile voastre. E momentul să încetați să mai credeți că nu meritați să primiți tot ceea ce vă doriți. Aveți parte de o energie vindecătoare care vă va ajuta să renunțați la percepțiile negative pe care le aveți asupra voastră.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții