Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul Runelor pentru săptămâna in curs

Written By NIKE B. on luni, 2 august 2021 | 08:17

Horoscopul Runelor 2-8 august 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 2-8 august 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Se anunță vești importante pentru mai mulți nativi din horoscop, după ce runele au dezvăluit ce urmează să se întâmple în săptămâna 2 – 8 august 2021. Zilele acestea se vor remarca schimbări în viața mai multor zodii. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Runa etalata – Berkana: Aceasta runa aduce vestea unei sarcini, aparitia unui copil, inceperea unui proiect de afaceri. Fertilitatea poate fi atat in plan personal, cat si in plan profesional. Berkana indica perspective proaspete asupra unei situatii, un inceput bun, o renastere, o reevaluare, un impuls creativ nou.Săptămâna ce urmează este una a schimbărilor în ceea ce privește nativul Berbec, care este foarte aproape de posibilitatea de a se muta din casă sau de la locul de muncă. În funcție de dorințele sale, Berbecul va acționa într-un mod interesant.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Runa etalata – EHWAZ (cu fata in jos). Fiinta ta interna trebuie reincarcata altfel vei fi confuz pe drumul vietii. Daca altii se bazeaza mereu pe tine, poate e vremea pentru ei sa se bazeze mai mult pe ei si sa isi invete si singuri lectiile de viata.Taurul va avea parte de vești bune la horoscopul runelor din săptămâna ce urmează. Fie că vorbim despre noutăți, un cadou-surpriză sau de o sumă importantă de bani, Taurii se vor bucura de zile frumoase.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Runa etalata – ISA, inversata. Esti independent de unul singur si iti iei puterea din clipele de solitudine. Ai nevoie de aceste momente deci traieste-le impacat cu tine si cu viata pentru ca dupa gheata vine caldura si primavara fie ca vrei fie ca nu. Urmatoarea etapa de inflorire va veni insa acum e vremea de odihna, asa cum natura se odihneste in tacere iarna. Isa semnifica forta primara a ghetii si a solitudinii. Energia de izolare sau de independenta este legata de runa Isa. Isa spune povestea ghetii, a frigului si ce inseamna sa fii singur dar si cum poti trai bine gandind independent si imputernicindu-te. Isa este conectata la Skadi, zeita zapezii si a ghetii. Poarta in semnificatia ei nevoia de a fi singur si ascuns de restul lumii.Nativii din Gemeni ar trebui să țină cont de unele aspecte și să nu mai fie la fel de puși pe ceartă. De asemenea, este important să lase lucrurile să decurgă normal, având răbdare, fără a forța mâna norocului cu dorința de a avea totul în momentul actual.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Runa etalata – INGUZ. Semnificatie : FERTILITATE. Aceasta runa reprezinta nevoia de a impartasi, de a fi dorit, de a cauta similaritati cu altii si este un impuls spre armonie in relatiile personale. Ar putea fi la fel de bine si un semnal pentru o cale noua, o relatie noua sau chiar o viata noua. Inguz simbolizeaza finalul unei perioade de letargie, o eliberare de tensiuni si nesigurante. Oricum, este necesar sa fertilizezi pamantul pentru o asemenea eliberare. Tine-ti picioarele bine infipte in pamant si stai departe de orice influente nedorite. Este un bun moment sa iti completezi si finalizezi orice proiect care stagneaza in viata ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Runa etalata – KENAZ: Viata ta se poate schimba si foarte curand, ceva ce era inainte “incuiat” acum va deveni disponibil. Elibereaza-ti talentele si lasa-le sa se miste spre o cauza sau spre o relatie. Altfel, calitatile tale nu isi vor gasi drum spre exterior sau vor deveni opusul.Leii se află într-o postură extrem de periculoasă. Nativii trebuie să acorde o deosebită atenție modului în care se manifestă față de cei din jur, dar și hotărârilor pe care le iau. Unele ar putea să îi provoace unele neplăceri.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Runa etalata – NAUTHIZ : Acum si aici exista un mare invatator deghizat pentru tine ca fiind aducator de durere si limitare. Numai in cele mai negre clipe putem vedea cat de puternica este lumina ce straluceste din nou. Este nevoie de curatare interioara si exterioara ca sa iti intaresti caracterul. Numai dupa intuneric, vom cunoaste si recunoaste lumina adevarata.Fecioarele se pregătesc de vacanța mult așteptată. În ciuda faptului că sunt pregătite să se bucure de timpul liber, este posibil ca nativii să revină acasă după câteva zile, din pricina banilor. Concediile pot fi uneori mult prea costisitoare.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Runa etalata – Sowulu: Runa simbolizeaza o sursa stralucitoare si inepuizabila de energie, reinnoirea, speranta unei reusite. Daca ai un proiect care stagneaza de multa vreme, aceasta runa indica faptul ca in curand se vor sparge blocajele si poti continua ce ti-ai propus.Belșugul caracterizează această săptămână în ceea ce privește nativii din Balanță. Aceștia își vor vedea visul cu ochii în zilele ce urmează.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Runa etalata – Tiewaz : Daca te gandesti la o relatie cu cineva, este posibil sa experimentezi o amaraciune din cauza unei separari sau perturbari in ritmul relatiei. Daca e acest caz, poti pierde energie, experimenta o agitatie si e posibil sa ii chinui si pe altii. La fel e valabil si pentru domeniul afacerii in care muncesti. Daca ceva nu merge bine, te infurii si pierzi putere. Nu e bine. Intelege ca pierderea de energie este rezultatul propriilor tale greseli si actiuni. Este timpul sa te gandesti cum sa iti corectezi obiceiuri din stilul de viata ce te-au adus aici.Cei născuți în zodia Scorpion au parte de două atenționări. Prima îi sfătuiește să se relaxeze și să lase deoparte agitația, în timp ce cealaltă îi îndeamnă să renunțe la gândurile negre față de o persoană dragă. Este posibil ca totul să fie doar în mintea lor.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Runa etalata – Uruz : Cand o etapa din viata ta se incheie, instantaneu si inevitabil incepe ceva nou. In viata ta exista o forta care aduce intotdeauna schimbare. Puterea acestei forte este dusmanul oricarei forme de stagnare. Ea cauzeaza respingerea fortelor vechi de viata si creaza forme noi de viata. Adapteaza-te si accepta acest ciclu natural.Acest nativ trece printr-o perioadă în care mesajele, scrisorile și e-mailurile sunt la ordinea zilei. Cu ajutorul propriului telefon vor reuși totuși să facă față acestei săptămâni.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Runa etalata – ANSUZ : Runa Ansuz este cuvantul rostit al divinitatii. Runa extrasa fiind intoarsa, ti se sugereaza sa fii mai deschis si mai atent la vocea divinitatii ce incearca sa iti livreze un mesaj pe care nu il auzi. Cuvantul divin este intotdeauna corect si tu esti cel ce trebuie sa te straduiesti, oricare ar fi dificultatea, sa il auzi corect. Fii atent ce sfaturi ti se dau, pentru ca se pot dovedi a fi incorecte. Nu lua de buna orice sursa isi picura vorbele in urechile tale. In schimb, cauta in inima ta, in tacere, ce iti spune divinitatea.Capricornii ar face bine și ar rămâne acasă, în așteptarea unei schimbări importante, care urmează să aibă loc cât de curând. Tot ceea ce au de făcut este să fie pregătiți pentru ea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Runa etalata – EIWHAZ (cu fata in sus). Runa iti arata ca acum este timpul pentru tine insuti. Lasa-i pe altii din jurul tau sa ia loc pe bancheta din spate si da-ti voie oportunitatea de a prelua controlul drumului pe care mergi mai departe. Fa-ti timp sa te ingrijesti de tine si ocupa-te de orice problema de sanatate acum in loc sa o amani. Sinele tau interior are nevoie de sansa de a fi hranit si reincarcat.Nativii din zodia Vărsător ar putea afla un adevăr important, care îi va afecta pe viață. Totodată, vestea ar putea să le schimbe considerabil traiectoria în viitor.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Runa etalata – ELHAZ (cu fata in sus). Elhaz indica un timp in care trebuie sa ai grija de tine si de visele tale. Dorintele si nevoile altora ar fi bine sa treaca pe planul doi. Elhaz mai sugereaza ca o noua influenta va veni in viata ta. Poate fi o noua persoana sau un nou angajament.Cei născuți în zodia Pești sunt nemulțumiți de faptul că au rămas fără bani după vacanță. Acești nativi pot porni discuții aprinse cu toată lumea, așadar astrele îndeamnă la calm.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții