Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop special august

Written By NIKE B. on miercuri, 4 august 2021 | 08:43


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.

Horoscop special pentru luna august


Horoscopul lunii august 2021.August este o luna intensă și plină de provocări și posibilități, marcată în principal de energia solară a semnului Leului, dar și alte evenimente astrologice cu propria lor încărcătură vibrationala precum Luna Nouă în Leu (8 august), Mercur în Leu (până pe 11 când se va muta în zodia Fecioarei) și Uranus retrograd (de pe 20 august). Ce le-au pregătit astrele celor 12 zodii în ultima lună a verii și ce le așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și pe plan material aflați citind horoscopul de mai jos:



Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Viața profesională se desfășoară cât se poate de bine pentru zodia Berbec în luna august, fiind favorizate, pentru o anumită categorie a acestei zodii, călătoriile în scop educațional și academic. Muncești mult și în această lună și încerci pe cât posibil să îți onorezi cu brio responsabilitățile de la locul de muncă într-un mod cât mai eficient și organizat, astfel încât să te bucuri în același timp și de o vacanță binemeritată și momente de relaxare. Vor fi cheltuieli neprevăzute, dar reușești să te încadrezi în bugetul propus. Viața conjugală este cât se poate de fericită și senină în această lună, iar dragostea și abundența sporesc în cuplul pe care îl formează Berbecul datorită conjucturii dintre Marte și Venus chiar în cea de-a cincea casă a acestei zodii. Zilele în doi sau în familie trec netulburate și fericite.Următoarea perioadă rămâne favorabilă pentru cei aflaţi sub acest semn zodiacal. În ceea ce priveşte cariera, succesul vă aparţine. Este absolut necesar însă să păstraţi un anumit secret când vine vorba de viaţa profesională.Referitor la partea academică, timpul este de partea voastră. S-ar putea să fie necesar să vizitaţi o ţară străină, iar veniturile în urma acestei experienţe ar putea creşte. Dacă ne referim la viaţa de familie, ei bine, lucrurile nu vor fi atât de liniştite pe cât v-aţi dori. S-ar putea să aveţi o discuţie uşor aprinsă cu unele rude, prin urmare, vi se recomandă să fiţi puţin prudenţi. Aveţi răbdare, acţionaţi cu mult tact, daţi dovadă de înţelegere şi calmitate, iar problemele se vor rezolva cu uşurinţă. În dragoste veţi obţine sprijinul necontenit al partenerului de viaţă, iar cei care sunt în prezent singuri şi-ar putea întâlni sufletul pereche. Sănătatea se va menţine bună, cu condiţia să aveţi grjă la obiceiurile alimentare. În general, veți avea parte de unele dintre cele mai bune momente din viața voastră în august 2021. Nativii Berbec aflați la primele întâlniri sau la debutul unei relații vor crea un impact profund și pe termen lung în viața potențialului lor partener și reușesc să îi stârnească admirația acestuia. Cei care se îndrăgostesc de un nativ Berbec în această perioadă o vor face pe viață.




Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Pentru nativii aparținând semnului zodiacal Taur, luna august se va dovedi a fi una obișnuită, lipsită de probleme. Vă puteți petrece zilele fără situaţii care să implice tensiune, dar puteți întâmpina totuşi câteva probleme cu privire la anumite aspecte ale vieții voastre.Dacă vorbim despre viața profesională, atunci este de așteptat ca totul să rămână în favoarea voastră. Daţi dovadă de eficienţă şi veţi domina spaţiul delucru. Cu toate acestea, unii angajaţi sunt sfătuiți să rămână puțin prudenți, deoarece pot fi trădaţi de colegii lor. Rămâneți atent în timp ce efectuați orice fel de tranzacție.Pentru zodia Taur, august 2021 se anunță a fi o lună fantastică și începutul unei îndelungi și semnificative perioade benefice. Jupiter, planeta norocoului și a miracolelor, se reîntoarce în sectorul realizărilor și va rămâne aici până aproape de sfârșitul anului. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că, în sfârșit, pentru nativii Taur, lucrurile vor începe să se lege. Înseamnă că vor reuși să își depășească propriile limitări, că vor lega cu ușurință noi conexiuni profesionale, că unele proiecte ale lor se vor realiza cu success, că își vor găsi jobul visurilor lor (sau vor fi promovați/ vor realiza ceva ce le va aduce gloria lumească), că vor reuși să facă astfel încât să fie în scurt timp alături de persoana iubită (în cazul în care nu sunt deja căci această influență a lui Jupiter a început să fie resimțită pentru Taur încă de la începutul lui ianuarie), că în viața acestora vor avea loc anumite evenimente sau bucurii pe care le vor percepe ca pe mici miracole sau triumfuri personale. Chiar dacă banii își joacă rolul lor important în această odă a bucuriei pentru Taur, astrele pun accentul asupra împlinirii dorințelor inimii Taurului. Din punct de vedere educaţional, tot ceea ce vă propuneţi se va dovedi favorabil şi prosper în luna august. Cei care așteaptă să își urmeze studiile superioare vor primi rezultate pozitive. Cei care doresc să-și finalizeze studiile ulterioare în străinătate trebuie să aștepte puțin pentru a vedea fața succesului. S-ar putea însă să întâmpinaţi câteva momente dificile în familie, legate de o problemă de sănătate. Vi se recomandă să rămâneți prudenți. În dragoste, nativii Taur îndrăgostiţi peste măsură se bucură de momente frumoase şi de fericire alături de sufletul pereche. Totuşi, cei căsătoriţi trebuie să facă faţă unor provocări; neînţelegerile pot fi prezente în casa voastră, dar cu multă răbdare şi calmitate veţi reuşi să treceţi peste obstacole.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Pentru cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor, luna august seva dovedi una destul de benefică şi fericită. În ceea ce priveşte cariera, s-ar putea să vă aşteptaţi la nişte rezultate favorabile, mai ales în a doua jumătate a lunii.Sunt anunţate progrese atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Eforturile voastre vor fi încurajate şi veţi avea succes şi în domeniul educaţiei (există posibilitatea de a primi veşti în legătură cu anumite studii sau oferte de muncă în străinătate). În familie lucrurile ar putea fi liniştite, dar unele rude vor fi nevoite să se confrunte cu anumite provocări. Statura şi reputaţia voastră în cadrul societăţii va creşte oricum în această perioadă, dar trebuie să depuneţi efort şi să dovediţi că meritaţi să ajungeţi tot mai sus. În ceea ce priveşte dragostea, unii dintre cei aflaţi sub semnul Gemenilor s-ar putea să facă pasul cel mare. Pentru nativii căsătoriți, perioada acestei luni se va dovedi a fi destul de prosperă. S-ar putea să auziți vești bune şi de la ceilalţi membri ai familiei. Cu toate acestea, în ceea ce privește viața economică, veți primi atât rezultate bune, cât și rezultate proaste. Cheltuielile pot crește; sănătatea va necesita mai multă atenție. Puteți suferi de o afecţiune descoperită recent care poate recidiva în timp, motiv pentru care trebuie să rămâneţi extrem de atenţi.Luna august este uşor îndoielnică în ceea ce priveşte sănătatea. Poziţia lui Ketu în casa a şasea şi a lui Saturn în casa a opta, precum şi poziţia lui Rahu în casa a 12-a nu pot fi considerate favorabile pentru bunăstarea voastră. S-ar putea să descoperiţi nişte afecţiuni pentru care aveţi nevoie de prudenţă maximă şi multă grijă. O boală cronică poate recidiva roi s-ar putea să contractaţi una nouă. Contactaţi imediat medicul dacă există orice fel de simptome sau nelinişti în acets sens. Căutaţi asistenţă medicală adecvată în funcţie de probleme şi nu ignoraţi semnele dacă apar. Menţineţi un regim de viaţă sănătos şi faceţi exerciţii fizice în mod regulat.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)


Se așteaptă ca luna august să rămână pozitivă. În ceea ce privește viața profesională, veți obține rezultate mixte. Vor exista unele suișuri și coborâșuri în jurul vieții profesionale, dar munca voastră grea va fi, de asemenea, lăudată de colegi.Asocierea cu activități ilegale va fi, de asemenea, destul de riscantă în această perioadă. Elevii pot întâlni mai multe urcușuri și coborâșuri în acest timp. Este posibil să vă pierdeți atenția asupra studiilor. În ceea ce privește viața de familie, veți obține rezultate favorabile. Cu toate acestea, vi se recomandă să rămâneți răbdători atunci când discutați cu membrii familiei. Relațiile de dragoste pot rezista testului timpului. Amărăciunea mai poate rămâne o perioadă în a relația voastră și va trebui să depuneți eforturi mari pentru a readuce totul la normal. Nativii căsătoriți pot să realizeze lipsa fericirii din viețile lor. Vi se recomandă să rămâneți calm și să fiți mai atenți la ce comportament adoptați. Luna august este cu adevărat bună pentru fluxul de bani, deoarece veți da peste mai multe surse de câștig. În ceea ce privește sănătatea, poate fi necesar să rămâneți puțin precauți. Nu luați lucrurile cu dezinvoltură când vine vorba de starea voastră de bine.În ceea ce privește viața profesională, luna august va avea unele rezultate mixte. Vă veți duce sarcinile la bun sfârșit, după multe eforturi depuse. Datorită faptului că Marte este prezent în casa a doua, cei acre au în prezent un loc de muncă vor obține unele rezultate pozitive. Veți rămâne încântați de sarcinile de la locul de muncă și le veți îndeplini la timp sau chiar mai devreme, iar pentru asta veți fi lăudați de superiori. De asemenea, puteți pune mâna pe realizări și premii. Prezența planetelor în casa a unsprezecea va aduce beneficii atât pentru cei care au un loc de muncă de locuri de muncă, cât și pentru profesioniștii din afaceri. O sursă bruscă de venit poate fi disponibilă. Conducătorul casei a șaptea, Saturn, este prezent în propriul său semn și este aspectat atât de Soare, cât și de Mercur. Această conjuncție este destul de favorabilă pentru viața profesională. Deciziile corecte vor fi destul de satisfăcătoare pentru întreprinderile voastre comerciale. Cu toate acestea, vi se recomandă să acordați atenție limitelor legale în timp ce faceți orice fel de muncă. Încercați să renunțați la astfel de oportunități, pentru care va trebui să faceți sacrificii pentru respectul de sine și statura în societate. De asemenea, rivalii pot planifica și complota împotriva voastră, motiv pentru care vi se recomandă să fiți atent.În luna august, sănătatea va aduce unele rezultate mixte. Marte și Venus sunt poziționați în casa a doua, iar Jupiter rămâne așezat în casa a opta. Toate aceste situații indică prevalența unor probleme de sănătate. Prin urmare, ar fi o necesitate să rămâneți precauți cu privire la sănătatea voastră. Dacă există vreo problemă persistentă, atunci nu fiți neglijenți în ceea ce privește medicația. Mențineți o rutină strictă. Dacă există vreo problemă de sănătate, solicitați imediat asistență medicală.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Pentru nativii aflați sub semnul zodiacal al Leului, luna august se anunță a fi una mai bună din toate punctele de vedere. În ceea ce privește viața profesională, această perioadă pare a fi destul de interesantă.Veți avea mai mult timp liber pentru a vă dedica locului de muncă, ceea ce vă va face viața profesională destul de satisfăcătoare. Nativii care au în prezent un job, vor întâlni un moment extrem de favorabil. Între timp, cei care încă își caută un loc de muncă primesc și câteva vești bune. Elevii vor primi rezultate pozitive. Viața amoroasă se va dovedi satisfăcătoare și există șanse ca multe cupluri să-și consolideze relația în această perioadă.Nativii necăsătoriți aflați sub acest semn zodiacal își pot întâlni sufletele pereche și viitorii parteneri de viață. Viața conjugală va fi dominată de armonie, înțelegere și multă dragoste. Puteți planifica o călătorie cu membrii familiei. Noi surse de câștig vă vor fi puse la dispoziție. Cu toate acestea, vi se recomandă să țineți o evidență a tuturor cheltuielilor. Se recomandă să fiți foarte atent în prima jumătate a lunii. În ceea ce privește sănătatea, este posibil să vă confruntați cu unele probleme. Cea mai bună alternativă la care puteți adera acum este să aveți grijă deosebită de sănătatea voastră în prima jumătate a lunii.Cariera, în această lună, este de așteptat să rămână destul de favorabilă. Prezența lui Rahu în casa a zecea vă va menține interesat și curios de profilul vostru de muncă. Veți fi văzut lucrând destul de mult și implementând idei noi, astfel încât să vă bucurați de multe reușite în viața profesională. Venus este prezent în propriul său semn zodiacal, iar asta vă ajută să fiți mai abil la locul de muncă. Veți fi încântat că ați putu realiza fiecare lucru cu multă dedicare. Dacă se întâmplă să fiți un profesionist la job, atunci nu vei întâlni obstacole. Cei care caută un loc de muncă pot primi și vești bune. Profesioniștii în afaceri pot avea parte de un moment pozitiv. Veți obține o cantitate mare de profituri și încrederea în sine va crește. A 7-a casă a semnului tău zodiacal se află sub ocupația lui Jupiter și este afectată de Marte și Venus în același timp. Aceste poziții planetare vor deschide calea spre succes în ceea ce privește afacerile. Eforturile pe care le-ați făcut în legătură cu afacerea voastră nu vor fi în zadar. Este posibil să aveți ocazia de a iniția o nouă afacere comercială. Este, de asemenea, un moment destul de favorabil pentru a face noi investiții. În general, această perioadă va fi potrivită pentru viața ta profesională și noi surse de câștig financiar îți vor fi puse la dispoziție.Vorbind din punct de vedere al sănătății, luna august poate fi plină de urcușuri și coborâșuri pentru nativii aflați sub semnul zodiacal al Leului. Prezența Soarelui în casa a 12-a poate fi oarecum supărătoare din punct de vedere al sănătății. Saturn se află în cea de-a șasea casă a bolilor și îl aspectează pe al 12-lea.S-ar putea să trebuiască să mergeți la spital sau să faceți investigații destul de costisitoare pentru a afla dacă suferiți de vreo boală. În a doua jumătate a lunii august, Soarele schimbă semnele zodiacale și ajunge la semnul tău. Acest lucru vă va îmbunătăți sănătatea foarte repede. Vei scăpa de orice afecțiuni supărătoare. Este necesar să fii precaut în prima repriză. Pot exista probleme legate sistemul de osos sau orice probleme legate articulațiii.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna august va aduce rezultate bune pentru nativii aflați sub semnul zodiacal al Fecioarei. Vă veți concentra asupra jobului, dar tendința de lene poate fi dăunătoare. Ar trebui să fiți pregătiți luna aceasta pentru absolut orice. Pot exista probleme și în viața profesională.De asemenea, luna aceasta nu va fi foarte încurajatoare pentru studenți. Pot exista obstacole în studii. Cu toate acestea, luna august este benefică pentru nativii care doresc să își urmeze studiile superioare în străinătate. Lipsa de coeziune și de călătorie poate duce la privarea fericirii familiale, în special în prima jumătate a lunii. În familie poate exista o ruptură în legătură cu ceva. Va trebui să depuneți multe eforturi pentru a reface legăturile rupte.Luna august va fi plină de provocări în dragoste și viață de familie. Afecțiunea și romantismul vor fi destul de nevoiași în relațiile de dragoste. Disputele pot duce la ruperea relației. Încercați să aduceți armonie în viața amoroasă și nu vă dominați reciproc. Viața de familie va fi, de asemenea, plină de provocări.Din perspectiva carierei și a profesiei, luna august va aduce rezultate favorabile pentru nativii Fecioară. Prezența lui Mercur, stăpânul casei a zecea, în casa a unsprezecea la începutul lunii va fi benefică. Timpul este bun pentru persoanele angajate. De asemenea, abilitățile tale vor fi lăudate la locul de muncă și ți se pot da și noi responsabilități, dar din cauza prezenței lui Jupiter în casa a șasea, puteți cădea pradă lenei. Ați putea fi, de asemenea, neglijenți în ceea ce privește munca și veți fi supărați din această cauză. În a doua săptămână, Mercur va schimba semnele zodiacale.Din punct de vedere al sănătății, această perioadăl va aduce rezultate bune. Prezența lui Jupiter în casa a șasea și conjuncția lui Venus și Marte are loc în casa a șaptea. Aceasta descrie neglijența în ceea ce privește sănătatea. A avea activități neregulate poate cauza probleme de sănătate. Datorită aspecției Soarelui pe Saturn în casa a cincea, pot apărea probleme legate de stomac sau dureri articulare. Trebuie să aveți grijă deosebită la mâncare. Consumul de alimente vechi și apă contaminată se pot dovedi dezastruos pentru sănătate. Prin urmare, rămâneți precauți cu privire la alimente și includeți yoga și exercițiile fizice în rutina zilnică.

Horoscop Balanta (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru nativii Balanţă, nu va exista lipsă de resurse, dar cheltuielile vor crește. Sănătatea va rămâne obișnuită, nu există șanse să suferiți de vreo boală gravă. Aveți grijă de stilul de viață şi de obiceiurile alimentare pe care le adoptaţi.Pentru nativii Balanţă, luna august va aduce rezultate extraordinare în carieră, iar succeul profesional va fi garantat. De asemenea, este momentul potrivit pentru începerea sau reluarea studiilor, în special cele universitare. În ceea ce priveşte iubirea, luna august va fi o perioadă favorabilă pentru această zodie. Este posibil ca nativii îndrăgostiţi să treacă prin anumite urcuşuri şi coborâşuri, dar relaţiile vor rămâne stabile. În cazul celor căsătoriţi, relaţia de cuplu se va intensifica şi mai mult. Din punct de vedere financiar, balanţelor li se recomandă să ia decizii raţionale. Nu va exista o lipsă de resurse, însă cheltuielile vor creşte cu siguranţă. Sănătatea balanţelor va avea un parcurs normal luna viitoare, dacă vor avea grijă la stilul de viaţă şi la obiceiurile alimentare.Din punct de vedere financiar, luna august va fi puţin problematică pentru Balanţe. Nativii sunt sfătuiţi să realizeze o listă detaliată cu privire la finanţele lor. Veniturile lor vor creşte, iar banii din sursele obişnuite vor continua să curgă. Cei care au un loc de muncă vor observa o creştere în ceea ce priveşte încasările lor. Balanţele care administrează o afacere vor primi, de asemenea, o creştere a surselor regulate de venit. Cu toate acestea trebuie să fie extrem de precauţi pentru că la fel de uşor pot creşte cheluielile şi în cazul lor. Nu cheltuiţi bani pe lucruri inutile.Luna august va fi una favorabilă din punct de vedere al sănătăţii pentru nativii Balanţă. Pot exista probleme cu răceli uşoare şi tuse, dar nu există niciun semn al vreunei probleme grave. Cu toate acestea, Balanţele sunt sfătuite să nu îşi neglijeze sănătatea. Este foarte important ca fiecare să îşi păstreze rutina. Nu mâncaţi alimente vechi şi evitaţi să mâncaţi foarte multe produse prăjite, altfel v-aţi putea confrunta cu uşoare probleme la stomac. Alimentaţia trebuie să cuprindă cât mai multe produse nutritive şi este foarte important să vă hidrataţi.






Horoscop Scorpion(22 septembrie - 22 octombrie)

Se anunţă o lună bună pentru Scorpioni. Pe plan financiar şi familial, lucrurile vor merge conform planului, însă starea de sănătate poate aduce mici probleme nativilor.Pentru Scorpioni, luna august va fi una grozavă din mai multe puncte de vedere. Din punct de vedere profesional, vor apărea multe beneficii pentru nativi. Eficienţa lor va creşte şi există şanse ca influenţa să se extindă. Viaţa de familie se va dovedi una excelentă, mediul familial fiind unul fericit. Nativii Scorpion care sunt părinţi pot primi luna viitoare veşti bune de la copiii lor. Scorpionii sunt sfătuiţi să evite relaţiile extraconjugale. La capitolul finanţe, Scorpionii vor trece prin cea mai favorabilă lună din acest an. Pentru cei care au deja un loc de muncă sau pentru cei care conduc o afacere, pot apărea încasări care vor conduce la un profit grandios la final de lună. Sănătatea va rămâne însă punctul sensibil al Scorpionilor. Este posibil să apară probleme fizice multiple, motiv pentru care se recomandă atenţie sporită.Pentru nativii Scorpion se aşteaptă o lună foarte bună din punct de vedere financiar. Dacă în prima jumătate a lunii august lucrurile vor merge bine din punct de vedere al câştigurilor pentru Scorpioni, în cea de-a doua jumătate situaţia va fi şimai bună. Scorpionii vor avea parte de beneficii mari, iar sursele obişnuite de venit vor fi mai numeroase decât de obicei. Cu ajutorul familiei, dar şi a prietenilor, nativii îşi pot dobândi şi noi surse de venit. Scorpionii pot primi, de asemenea, sume de bani pe care nu s-ar fi aşteptat să le poată încasa prea curând.Luna August pare una problematică pentru sănătatea Scorpionilor. Nativii pot suferi episoade de febră, tuse, răceală sau dureri de cap, care îi vor îngrijora, dar care treptat vor trece. Pentru Scorpioni este foarte important să nu ignore problemel, crezând că acestea se vor rezovla singure. Este important să aibă grijă deosebită de sănătatea lor în luna următoare, iar acolo unde este necesar să consulte sfatul medicului.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

În luna august nu vor apărea schimbări majore pentru Săgetători. Va fi însă o lună plină de evenimente. Există, de asemenea, şanse de pierderi financiare în prima jumătate a lunii.Va fi o lună bună pentru Săgetători. Banii, sănătatea şi dragostea vor fi extrem de echilibrate şi în luna august. Pot apărea mici probleme care să perturbe liniştea nativilor, însă aceste lucruri vor trece la fel de repede cum au apărut.În ceea ce priveşte finanţele, Săgetătorii pot întâmpina dificultăţi în prima jumătate a lunii august. Sunt posibile pierderi de bani, ori cheltuirea acestora pe lucruri mai puţin utile. Banii pe care unii oameni ar trebui să îi inapoieze, ar putea să nu ajungă nici luna aceasta în mâinile nativilor din Săgetător. Persoanele care au un loc de muncă vor avea parte de lucruri bune pe plan profesional, iar ascensiunea lor se va observa rapid.Pentru sănătatea Săgetătorilor nu trebuie să ne facem griji nici în luna care urmează. Nu vor fi probleme grave, ci doar dureri în piept care vor trece repede sau probleme respiratorii care sunt tratate cu uşurinţă. Cu toate acestea problemele de acest tip trebuie să nu fie ignorate. În a doua jumăate a lunii, sănătatea Săgetătorilor va fi una de fier. Tot ce trebuie să facă nativi este să se concentreze asupra produselor alimenare pe care le consumă, să fie activi din punct de vedere fizic şi mental pentru că astfel vor obţine beneficii.Va fi o lună favorabilă pentru relaţiile de cuplu ale Săgetătorilor, în special în prima parte a lunii august. Dragostea şi afecţiunea din cuplu va creşte. Sunt recomandate ieşirile la film sau la cinele romantice. Pentru unii nativi, se vor auzi chiar clopote de nuntă, în timp ce pentru cei deja căsătoriţi, fericirea este cuvântul cheie din relaţiile lor. Mare atentie pentru că lucrurile banale pot strica armonia în cuplu.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Luna august va fi una a rezultatelor mixte pentru nativii din zodia Capricorn. În unele aspecte ale vieții nu vei identifica probleme, în timp ce în altele vei avea de-a face cu provocări serioase, arată horoscopul.Luna august se poate dovedi a fi ușor dezamăgitoare pe planul educațional. Studenții ar putea primi totuși ceva vești bune pe final de lună. În viața de familie vor fi suișuri și coborâșuri, iar intervențiile unor persoane din exterior sau rude nu tocmai apropiate ar putea da naștere la situații tensionate. În schimb, cooperarea cu frații și surorile va fi una excelentă.Este, de asemenea, o lună benefică pentru Capricornii aflați într-o relație de cuplu. Conexiunea dintre parteneri va fi una puternică și sunt toate șansele de a petrece momente de neuitat în doi. Nu este exclus nici pasul cel mare, iar unii nativi din zodia Capricorn ar putea decide să întemeieze o familie. Pe plan financiar sunt așteptate vești bune cu privire la salarii sau anumite beneficii din partea angajatorilor. Nu sunt așteptate probleme majore în ceea ce privește sănătatea, atât timp cât nu se fac excese.Planetele favorizează soluții satisfăcătoare pe plan financiar, mai ales că Jupiter este în a doua casă, cea a bogăției și a familiei. Sunt șanse de a îți mări veniturile sau profiturile în această perioadă, precum și de a găsi noi modalități de a face bani. Iar asta nu neapărat la actualul loc de muncă. Venituri suplimentare ar putea veni și din surse exterioare, mai ales pentru cei care încearcă să își transforme hobby-urile în mici afaceri. Pe final de lună veștile ar putea fi ceva mai rele și nu sunt excluse anumite pierderi în ceea ce privește investițiile. Neplăcerile s-ar putea datora și implicării în anumite activități neproductive, care nu vor da rezultatele așteptate, în ciuda efortului depus. Este de asemenea important ca nativii din zodia Capricorn să își plătească din timp taxele și impozitele pentru a evita anumite situații complicate pe viitor. Se recomandă prudență din acest punct de vedere. Orice problemă rezolvată este un pas înainte, chiar dacă necesită sacrificii pe alte planuri. Rezultate mixte ar putea fi și pe planul sănătății, iar asta din cauza unor dificultăți în relația copil-părinte. De asemenea, există tentația de a te lăsa pradă plăcerilor de moment, activități ce aduc o satisfacție imediată însă care s-ar putea dovedi nesănătoase pe termen mediu sau lung. Există și riscul unor petreceri prelungite și nu cu tocmai cu cele mai sănătoase alimente, ceea ce ar putea aduce o stare de oboseală prelungită și astfel o deteriorare temporară a stării de sănătate. Însă totul se va rezolva dacă există moderație și un scop clar definit, care să elimine din fașă tentațiile de acest gen. Exte important, de asemenea, să ai grijă de sănătatea ta mentală. Încearcă să eviți pe cât posibil obiceiul de a te gândi în mod constant la viitor și, mai ales, la potențialele pericole pe care ți le imaginezi. Cel mai probabil nu se va întâmpla nimic din ceea ce estimezi, așa că astfel de gânduri nu fac decât să îți răpească din energie și din cheful de viață.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna august va aduce atât momente frumoase pentru nativii din zodia Vărsător, cât și obstacole peste care se va trece cu răbdare și multă atenție, arată horoscopul. Relațiile personale vor avea fluctuații, iar cei care sunt obișnuiți să sară din floare în floare nu vor avea parte de mari succese. Pe plan profesional Vărsătorii vor avea parte de multe suișuri și coborâșuri, așa că stabilitatea în această perioadă este doar o speranță. Există riscul de a nu te concentra suficient la locul de muncă, ceea ce ar putea aduce un stres suplimentar, însă lucrurile se vor îmbunătăți treptat pe final de lunp. De asemenea, este important de menționat că rezultatele vor fi direct proporționale cu efortul depus, chiar dacă intervin situații neașteptate. Este o perioadă bună, în schimb, pentru cei care au o afacere pe cont propriu. Sunt șanse mari de câștig, așa că merită să fii cu ochii în patru și să prinzi oportunitățile atunci când apar. Nu aștepta momentul potrivit, nu ai de ce. În dragoste lucrurile sunt mixte. Cei obișnuiți să experimenteze nu vor înregistra mari succese, însă nativii din zodia Vărsător aflați într-o relație stabilă sau căsătoriți se vor coordona de minune, arată horoscopul. Este una din acele luni în care totul merge bine în viața de cuplu, iar nu puțini se vor reîndrăgosti de partener într-un mod pe care nu îl mai credeau posibil.Vărsătorii ar putea avea parte de provocări pe plan financiar, în luna august. Câștigurile nu vor fi chiar excelente, așa că se recomandă extrem de multă prudență în ceea ce privește cheltuielile. Mai ales că există riscul unor pierderi economice sau a unor situații neașteptate ce necesită sume destul de mari. Pe cât posibil, încearcă să economisești fiecare bănuț. Nu trebuie să devii exagerat din această privință, dar cel mai probabil cheltui bani pe lucruri ce nu îți aduc beneficii, cel puțin nu pe termen lung. Fiecare leu pus deoparte te poate salva în cazul unui eveniment nu tocmai plăcut, iar astfel vei evita să te împrumuți de la alte persoane și să creezi un efect de bulgăre în ceea ce privește situația financiară. Ai grijă ce și cum achiziționezi și analizează dacă îți aduce un plus de valoare real, nu doar satisfacție de moment. Astfel vei reuși să te echilibrezi în această perioadă în care bani nu pică tocmai din cer. În plus, vei dobândi o disciplină financiară ce va fi extrem de benefică pentru viața ta.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna august nu va aduce mari schimbări pentru nativii din zodia Pești. Vei continua să mergi înainte cu planurile deja făcute, iar partea cea mai bună este că vei găsi soluții de-a dreptul uluitoare la probleme ce păreau a fi de nerezolvat. Capacitatea ta de a te descurca în orice situație va fi apreciată de familie, prieteni precum și colegi de muncă. Important este să îți menții echilibrul psihic și energia la cote înalte, iar pentru asta vei avea nevoie de disciplină, un stil de viață echilibrat și oameni potriviți alături de tine.Pe plan personal luna august va aduce anumite confruntări și probleme cu unii indivizi ce încearcă să își impună cu orice preț punctul de vedere. Nativii din zodia Pești sunt cunoscuți pentru bunătatea lor, dar în acest caz va trebui să pui piciorul în prag. Nu contează dacă vei deranja pe cineva, atât timp cât știi că ai dreptate și că faci ceea ce trebuie. Așadar, compromisuri doar cu persoanele care merită și sunt dispuse la rândul lor să îți înțeleagă punctul de vedere și nevoile. În sfera sentimentală lucrurile sunt ceva mai complicate. S-ar putea ca relația de cuplu să se zguduie puțin, iar asta nu neapărat din cauza unui eveniment anume, ci datorită unor probleme ce s-au adunat în timp și care acum ies la suprafață. Este extrem de important să comunici clar, însă cu eleganță și empatie. Astfel discuțiile nu se vor transforma în mici războaie.Luna august va fi spectaculoasă din punct de vedere financiar pentru nativii din zodia Pești, spune horoscopul. S-ar putea ca noi surse de venit să îmbunătățească simțitor situația ta și nu sunt excluse anumite favoruri din partea șefilor, ce s-ar putea concretiza prin măriri de salariu, bonusuri sau stimulente. De asemenea, Peștii care vor avea curajul de a transforma hobby-urile în mici afaceri ar putea avea parte de surprize. S-ar putea să descoperi că foarte multe persoane sunt interesate de creațiile tale, mai ales dacă deschizi un magazin online. Pasiunea este cel mai puternic implus, așa că unii nici nu se vor uita la bani atunci când le vei vinde ceva făcut cu suflet. Este important, de asemenea, să ții anumite cheltuieli sub control, mai ales dacă plănuiești un concediu. Astfel te vei asigura că vei ajunge la o poziție cât se poate de bună din punct de vedere economic și nu vei fi luat prin surprindere în cazul în care apar situații neașteptate. Este posibil, de asemenea, să fii rugat să acorzi anumite împrumuturi unor persoane apropiate. Dacă ai încredere ajută fără ezitare. Ți se va întoarce înzecit.Din nefericire, august nu este tocmai cea mai bună lună pentru Pești, cel puțin din punct de vedere al sănătății. Jupiter este în a 12-a casă, cea a cheltuielilor și a pierderilor. S-ar putea să te confrunți cu anumite afecțiuni minore, dar deranjante mai ales dacă apar la momentul nepotrivit. Încearcă să anticipezi cu cea te-ai putea confrunta, pentru că tu îți știi cel mai bine corpul. Asigură-te că ai o alimentație excelentă și adaptată sezonului, nu uita să faci mișcare și, poate cel mai important, ai grijă de sănătatea ta mentală. Nu lăsa mintea să îți joace feste și nu te gândi obsesiv la ce se va întâmpla pe viitor. Asigură-te doar că iei cele mai bune decizii și totul va fi bine. Sunt lucruri mici și simple, însă vor face diferența dintre o lună excelentă și una de care nu prea vrei să îți aduci aminte. Dacă pleci într-o vacanță sau undeva departe de casă, ia toate măsurile de precauție. Unii poate te vor privi cu mirare, însă nimic nu se compară cu sentimentul de siguranță atunci când ești pe cont propriu. Tu ești principalul tău aliat - nu uita asta. Restul te pot ajuta sau nu, niciodată nu poți ști.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții