Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul țigănesc luna august 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 4 august 2021 | 08:07

Horoscopul țigănesc pentru august 2021 în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

HOROSCOP ţigănesc pentru luna august. Urmează o perioadă de excepţie pentru o zodie, surprize multe pentru o altă zodie.Horoscopul ţigănesc îți prezice viitorul pentru luna august. Sfeșnicul și steaua profită de zilele libere și vor avea parte de o lună excepțională. Moneda are ceva probleme în cuplu, iar Toporul găsește rezolvări pentru multe probleme.Horoscop ţigănesc pentru luna august 2021. Iată ce îţi pregătesc astrele în luna august 2021, conform horoscopului ţigănesc. Unele zodii trec prin cele mai bune momente ale acestui an, în timp ce alte zodii vor avea parte de multe încercări. Tu ce zodie eşti în horoscopul ţigănesc?


Iata horoscopul țigănesc pentru luna august 2021,Luna august 2021 ne mai taie din entuziasmul ultimei perioade și ne responsabilizează mai mult asupra activităților noastre. În prima jumătate a lunii, atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se vor afla în Fecioară, iar ulterior doar Venus își va schimba zodia și se va muta în domiciliul său, în Balanță, de unde va contribui la căutarea echilibrului înter noi și ceilalți. Tot la mijlocul lunii și Mercur, planeta comunicării, va trece în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, ipostază din care ne va îndemna la analiză și spirit critic. Către finele lunii, mai exact pe 23 august, se va activa puternic energia rigidă a Fecioarei, când și Soarele va intra aici înarmându-ne cu mai multă seriozitate, sobrietate și atenție la detalii.







PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie) Berbec

BERBEC – PUMNAL.Luna august nu este favorabilă noilor relații, cel puțin nu acelora care se vor de viitor. Luna Nouă poate vorbi de noi începuturi sentimentale, însă este mai mult vorba de pasiune și aventură. Mai ales că dorința de independență este pregnantă. În cupluri, în schimb, poate fi o bună perioadă pentru reconectarea la partenerul de viață și pentru discuții sincere, de la suflet la suflet. Cei născuți în zodia PUMNALUL au parte de foarte multe tranzite prin sectorul muncii luna aceasta. Inclusiv guvernatorul lor, Marte, se află aici, prin urmare nativii vor fi canalizați către activitățile profesionale și vor avea spor, vor fi eficienți și responsabil. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc și îi avantajează munca în echipă. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă. După jumătatea lunii, PUMNALUL sunt foarte bine susținuți în negocieri și pot scoate bani din colaborările pe care le au, ba chiar pot semna noi contracte profesionale care să le aducă o creștere a veniturilor. Tendința de a munci peste măsură, de a sta peste program și de a fi la zi cu toate sarcinile poate face ca mulți nativi să se suprasolicite. Luna aceasta chiar ar trebui să acorde mai multă atenție sănătății, dat fiind că au multe planete care le activează acest sector. Recomandarea mea este să acorde timp suficient odihnei și să facă mici schimbări în stilul de viață și rutina zilnică astfel încât să aibă timp și de relaxare.



COROANA (21 aprilie – 20 mai) Taur

COROANĂ – TAUR: Pentru COROANĂi, aceasta este luna iubirii, dat fiind că în acest sector se află și Venus, guvernatoarea lor, dar și Marte, planeta care le guvernează relațiile. Fie că sunt singuri sau într-o relație, nativii se pot bucura de momente plăcute în plan sentimental. Cei singuri pot atrage mai ușor persoana pe care o plac și șansele de a începe o nouă poveste de dragoste sunt foarte mari. Reconectarea la partener grație momentelor romantice este ceea ce nativii au nevoie pentru consolidarea unei relații mai vechi. Cei născuți în zodia COROANĂ se vor focusa mai mult pe zona profesională abia după jumătatea lunii. Până atunci, sunt creativi, își dau frâi liber simțului artistic, dar nu fac mari schimbări. Ulterior se concentrează să-și eficientizeze modul în carfe-și desfășoară sarcinile și cătrte finele lunii își pot chiar schimba jobul sau pot reveni la un loc de muncă din trecut, dar cu alte condiții. Cei care-și caută un job se pot angaja spre final de august. Financiar, luna aceasta este nevoie de mai multă prudență în cheltuieli. Nativii sunt atrași precum un magnet de cumpărături și riscă să ajungă mai repede la fundul sacului. Totodată, trebuie evitate speculațiile financiare. Este recomandat ca COROANĂ mai gurmanzi, și nu numai, să aibă mai multă grijă la alimentație pentru că pot face excese foarte ușor. Oricum, excesele sunt de evitat, indiferent de sectorul de manifestare. Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă cu atât de multe planete în zona distracțiilor, bine ar fi să nu uite și de odihnă.

SFESNICUL (21 mai – 20 iunie) Gemeni

SFEȘNIC – GEMENI:Poziția planetelor arată că persoanele născute sub acest semn zodiacal, care au o relație proaspăt creată pot trece prin momente extrem de frumoase și speciale, cu toate că pot apărea și unele obstacole. Iar cei care au o relație de lungă durată, trebuie să se pregătească la schimbări majore în luna august. Ce privește cariera SFEȘNIC o duc foarte bine în luna august, fiindcă pot primi o ofertă, care poate să-i garanteze o situație financiară mai stabilă. De asemenea, stelele mai arată că la capitolul sănătate pot scăpa de o boală, care de mult timp le dă bătăi de cap. S-ar putea să găsească un medic, care are ca scop tratarea pacienților, nu scoaterea banilor din ei.În prtimas jumătate a lunii, s-ar putea să fie nevoie de mai multă comunicare în cuplu pentru a nu se ajunge la frustrări și nemulțumiri majore. Unele suspiciuni, gelozii și sentimentul de neîncredere se pot manifesta acum și ar trebui lămurite, nu amânate. Când Venus va intra în Balanță, după jumătatea lunii, va activa sectorul iubirii, iar nativii vor fi în căutarea armoniei în înțelegerii în cuplu și pot apărea împăcări. Tot acum este o perioadă favorabilă și pentru cei care vor să înceapă o nouă poveste de iubire. SFEȘNIC au tendința de a se contrazice mult, mai ales în prima parte a lunii. Acum vor fi mai impunători, mai autoritari și foarte sigură că dețin adevărul absolut, aspect care poate deranja pe cei din jur, mai ales pe colegi, cu care pot intra deseori în conflict. Mai multă grijă la responsabilitățile profesionale! Financiar nu sunt aspecte importante care să perturbe acest sector, însă Luna Nouă le poate aduce multor nativi ocazia unei negocieri importante. Dat fiind că Luna este guvernatoarea sectorului lor financiar, s-ar putea ca aceste discuții să fie legate de salarizare sau de anumite bonificații. Din nou, este important cum comunică și modul în care pretind niște avantaje materiale. S-ar putea ca după jumătatea lunii, unii SFEȘNIC să aibă parte de stări emoționale mai apăsătoare și să fie frământați, neliniștiți pe interior, să fie tulburați de trecut și amintiri. Uranus va retrograda în sectorul sănătății lor spre finele lunii și va fi o perioadă în care nevoie de introspecție și meditație va fi mai mare. Este bine ca atunci să se și odihnească mai mult și să nu lase stările de agitație să le aducă insomnii.




ROATA (21 iunie – 21 iulie) Rac

Nativii zodiei Roata Pentru Roata va fi o lună hotărâtoare pe plan financiar. În a doua partea lunii poate să beneficiaze de mai multe oferte sau oportunități grozave, care pot să-i îmbunătățească situația materială. Totodată, astrologii mai spun că acesti nativi pot trece prin schimbări la capitolul dragoste și pot incepe sa simta ceva nou. Pe plan profesional, însă, totul este destul de echilibrat, pentru că vor putea îmbina perfect munca cu odihna.Viața de cuplu poate decurge normal dacă nativii sunt deschiși comunicării și-și exprimă emoțiile și sentimentele. Prima parte a lunii este favorabilă celor singuri care vor să cunoască pe cineva, de aceea ar trebui să iasă mai mult din casă și să fie mai sociabili. După jumătatea lunii, familia primează și cuplurile de lungă durată au șansa să-și consolideze relația mai mult și chiar să discute despre mărirea familiei sau a casei. Luna august este favorabilă pentru cei născuți în zodia Roata care-și doresc să învețe lucruri noi și să se afirme prin ceea ce știu să facă. De altfel, ar trebui să aibă mai mult curaj și să vorbească despre talentele și abilitățile lor. Dialogurile cu superiorii se vor dovedi constructive și profitabile și nu este exclus să cunoască persoane noi care se vor dovedi de ajutor în ascensiunea lor profesională. Cum Mercur va traversa sectorul lor financiar în prima parte a lunii, Roata care lucrează în vânzări sau marketing sau PR sunt mai avantajați ca restul. Totuși, pentru toți nativii poate fi o perioadă favorabilă discuțiilor despre bani și negocierilor, mai ales că pot deschide un nou capitol financiar odată cu Luna Nouă care se va petrece aici, dat fiind că Luna le este guvernatoare. u Marte în Fecioară,nativi din zodia Roata sunt sfătuiți ca luna aceasa să facă mai multă mișcare și să se dedice mai mult activităților sportive. Oricum, vor avea parte de deplasări mai multe ca de obicei. Pe de altă parte, dezvoltarea prin cunoaștere, prin citit cărți automotivaționale sau de dezvoltare personală este bine susținută luna aceasta și poate aduce vindecare sufletească.

STEAUA (22 iulie – 22 august) Leu

Cei născuți în zodia STEAUA Acești nativi se vor distra la maxim în această lună. S-ar putea să petreacă mult timp cu prietenii și cu rudele sale distrându-se într-o vacanță. În luna august fecioarele vor lucra mai puțin și respectiv, vor primi mai puțini bani. Cu toate acestea, la final de lună găsește o modalitate de face niște bani suplimentari. Iar la capitolul dragoste totul merge bine, chiar foarte bine. Acest nativ se va simți mult mai împlinit, fericit și iubit.Cei născuți în zodia Leu, deși au o lună mai ușoară în plan relațional față de cea trecută, însdă nu pot răsufla ușurați. Sunt posibile tensiuni în cuplu, cu precădere în prima parte a lunii, maia les că Leii nu sunt dispui la compromisuri și la acorduri de dragul celorlalți. S-ar puta ca Luna Plină care se petrece în casa cuplului să încheie unele relasții care nu mai pot fi redresate. Mândriie și orgoliile pot afecta nu doar viața n doi, ci și pe nativii singuri care-și doresc să nceapă o nouă poveste de iubire. Soarele se află în zodia lor mare parte din lună și le oferă magnetism, însă prin atitudinea lor autoritară pot îndepărta pe toată lumea. Cei născuți în zodia STEA nu prea vor ști exact ce vor în plan profesional și vor fi destul de debusolați de tot ce se petrece în sectorul carierei, mai ales că pot fi mai conflcituali cu partenerii de afaceri și colaboratorii și nu vor reuși să ajungă la viziuni comune. Sunt nativi care se gândesc serios la schimbarea direcției, însă ar fi de preferat să nu se grăbească în decizii deocamdată. Cu atât de multe planete în tranzit prin sectorul financiar, nativii STEA pot avea parte de o mărire de salariu sau de o negociere profitabilă, de un bonus. Oricum, sunt focusați să câștige mai mulți bani și pot avea ocazii să-și crească veniturile. Totodată, trebuie să fie mai atenți și la cheltuieli pentru că tendința de a face execese este mare. Soarele se află în zodia lor și e oferă energie și vitalitate până spre finele lunii, însă nativii care au probleme de sănătate mai vechi sau se află sub tratament ar trebui să se preocupe în continuare de starea lor și să nu amâne vizita la medic.







CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie) Fecioara

Cei născuți în zodia CLOPOTUL Acești nativi se vor distra la maxim în această lună. S-ar putea să petreacă mult timp cu prietenii și cu rudele sale distrându-se într-o vacanță. În luna august fecioarele vor lucra mai puțin și respectiv, vor primi mai puțini bani. Cu toate acestea, la final de lună găsește o modalitate de face niște bani suplimentari. Iar la capitolul dragoste totul merge bine, chiar foarte bine. Acest nativ se va simți mult mai împlinit, fericit și iubit.În luna august Universul îți cere să ai credință. Urmează o perioadă plină de noroc pentru tine, însă înainte de această vei fi nevoită să treci printr-o serie de provocări destul de grele. Nu rămâne prinsă în ce se întâmplă, lasă-te purtată de val și continuă-ți drumul pentru că în scurt timp vei putea vedea și luminița de la capătul tunelului. De asemenea, ar fi cazul să înveți să ai mai multă grijă de tine, să te iubești, să dai dovadă de egoism și să încerci să te pui pe primul loc. Pentru zodia CLOPOT, începutul lunii august este încă impactat de conjuctura dintre Mercur și Soare chiar de la sfârșit de iulie. Este un tranzit special ce a avut loc chiar în cea de-a 12-a casa a zodiei Fecioara, casă ce ține de subconștient, lumea secretelor și a misterelor viețîi. De aceea, este posibil ca la început de luna august, mulți nativi Fecioara să se afle în anumite situații confuze sau în împrejurări ce îi contrariază și nu știu încotro să se îndrepte. Sufletul lor este bulversat și mintea frământată de gânduri care îi consumă. Sfatul astrologilor este aceea de a se lăsa purtați de fluxul evenimentelor, de a renunța la rezistență, de a nu mai încerca (cel puțin de data această) să mai controleze lucrurile și să se lase pe mâna planurilor universului. Deși uneori acestea nu coincid cu planurile noastre umane, uneori pot fi exact acel ceva de care avem nevoie pentru a fi fericiți. Atunci când avem încredere în proces, ni se vor întâmpla multe lucruri minunate. Pe plan profesional și educațional, pot interveni anumite obstacole în îndeplinirea obiectivelor tale, iar uneori starea de oboseală sau lipsa de motivație și chef îți pot cauza probleme. Încearcă să te relaxezi, să te detașezi de ceea ce înseamnă muncă pentru o perioadă de timp și să îi propui partenerului sau unui bun prieten o mică vacanță de relaxare, mai ales în a doua jumătate a lunii. Dacă cineva drag are mici probleme neprevăzute de sănătate, încearcă să tratezi situația cu calm și luciditate, oferindu-i tot sprijinul tău și susținerea necesară vindecării cât mai rapide.

MONEDA (23 septembrie -22 octombrie) Balanță

Cei născuți în zodia MONEDA,Se anunță o lună destul de bună pentru MONEDA. Este posibil ca acestea să aibă parte de o nouă poveste de iubire, deoarece iau o decizie care le poate schimba viața. Totodată, pot interveni situații în care va trebui să își modifice unele principii, pentru a trece peste o etapă. Luna august aduce acestui nativ multă distracție și relaxare, chiar dacă unii oamenii vor lucra, nu vor avea prea multe responsabilității și șefii vor fi mai relaxați. Astrologii mai adaugă că la final de lună, balanțele pot avea mici probleme cu banii. Pentru zodia MONEDA, august 2021 este o lună benefică pentru a străluci pe plan profesional, mai ales în fața publicului sau a unei audiențe considerabile. Astfel, conjucția dintre Soare și Mercur din ultima zi a lui iulie 2021 chiar în cea de-a 11-a zi a MONEDA, te împuternicește de-a dreptul din punct de vedere social și îți aduce niște progrese considerabile pe această filieră. Niște colaborări și contacte mai vechi îți pot aduce altele noi, ceea ce te ajută enorm în a-ți extinde rețeaua profesională, dar și a-ți atinge targeturile și a-ți mari veniturile în viitorul imediat.Luna august aduce entuziasm, schimbări interesante și neașteptate, care nu doar că te iau prin surprindere, ci te și determină să apreciezi altfel lucrurile mărunte și să fii recunoscătoare pentru viața pe care o trăiești. Va fi o perioadă foarte specială pentru tine, petrecută în preajma unor oameni noi care te vor învăța ce înseamnă să trăiești cu adevărat. Ieși din zona de confort, scapă de reguli și bucură-te de tot ce ți se întâmplă. Trăiește în prezent pentru că acum se întâmplă viața ta. Relațiile tale se desfășoară armonios și benefic atât cu persoanele mai tinere din anturajul tău, cât și cu seniori sau cu persoane aflate în poziții de top. În ceea ce privește sănătatea și starea ta de bine, este important să îți menții rutină zilnică de întreținere, să faci multă mișcare și să ai o dietă sănătoasă.În viața sentimentală, cu cea de-a cincea casă luminată de Jupiter și Venus, atracția dintre tine și partenerul de viață crește în intensitate și ai parte de tot sprijinul partenerului pentru a schimba acele circumstanțe din jurul tău care nu îți sunt pe plac. Nativii MONEDA single au șanse să își întâlnească sufletul pereche în această perioadă, să rămână deschiși posibilităților.






CUTITUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpion

Nativii zodiei Cutit Simți destulă presiune pe umerii tăi din punct de vedere profesional în prima jumătate a lunii și ai multe lucruri de rezolvat și demonstrat. Încerci să faci tot posibilul pentru a-ți exprima creativitatea și a-ți pune în valoare abilitățile în multe din activitățile tale. Dar chiar dacă în această lună Saturn te poate copleși cu responsabilitățile sale, Venus te ajută să fii foarte populară, să îți pui sufletul în munca ta și să ai realizări frumoase și apreciate în această lună. În plus, îți va îmbunătăți volumul muncii în a doua jumătate a lunii, va disipa sursele de stres și va aduce venituri suplimentare, ceea ce îți aprinde în minte ideea unui concediu binemeritat. De multe ori și în multe ocazii, îți vei găsi refugiul acasă. Pentru tine, acasă va deveni mai mult decât un spațiu în care doar trăiești și te odihnești. Îl vezi ca fiind plin de lumină, regenerare și relaxare, un spațiu în care îți încarci bateriile atât singură, cât și în compania oamenilor tăi dragi și a familiei tale. Pentru o bună parte din nativii Cutit, august are și un aer festiv și de celebrare căci primesc nenumărate invitații la evenimente, celebrări și petreceri de socializare. Cei single pot stabili o conexiune puternică cu o persoană cunoscută prin intermediul prietenilor. Universul pregătește surprize interesante și spontane în luna august pentru tine, draga mea născută în zodia Scorpion. Următoarele săptămâni vor fi presărate cu schimbări ce vor aduce în viața ta entuziasm, pasiune și un chef nebun de viață. Ești cu zâmbetul pe buze tot timpul și te bucuri cu adevărat de tot ce ți se întâmplă. Pe plan profesional, oportunitățile sunt la tot pasul. Important este să îți cunoști drumul și să nu te abați de la el. Intră în proiecte care te ajută să evoluezi. Nativi din zodia Cutit vor avea parte de o lună plină de nebunii și de momente memorabile. În prima parte a lunii august, iau o decizie spontană legată de viața sentimentală și o persoană importantă din viața lor nu va fi de acord cu acest lucru. În a doua parte a lunii pot beneficia de o oportunitate, care îi va permite să se odihnească și în același timp să facă bani. Astrele mai evidențiază că scorpionii își pot schimba ideile create despre unele lucruri și devin mai siguri în forțele proprii.

TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetătorul

Cei născuți în zodia TOPORULPentru topor. luna august vine cu momente romantice și pline de relaxare.Nativi din Topor se vor concentra mai mult pe odihnă și vor să își rezolve unele probleme interioare. Cu toate că se orientează mai multe spre relaxare, nu scapă și unele momente potrivite de a face niște bani în plus. La final de lună îi apare o propunere foarte bună legată de un job sau proiect. Prin urmare, obține o sumă, care poate să-i prelungească odihna încă pentru câteva zile. Luna august pare să scoată la iveală stări incredibile de care nici tu nu știai. Ești dornică de aventură și ai un chef constant de a face lucruri spontane și a te bucura de viață. Universul îți poate face câteva surprize sentimentale sau să îți scoată în cale noi oportunități profesionale.Nu le poți avea pe toate, așa că depinde doar de ține ce vrei să faci în aceste săptămâni și pe ce plan vrei să te concentrezi mai mult. Prioritizează-ți lucrurile astfel încât să faci ce îți poftește sufletul. De-a lungul lunii august, nativii TOPOR se vor bucura în mare parte de relații pașnice și armonioase cu familia, soțul, copiii și părinții, dar și cu cei din jurul lor. În plus, sunt mânați în această lună de dorința de aventură și de explorare, de dorul de călătorii, de dorința a a-și crea cu mâna lor propriile experiențe și amintiri așa că vor profita de orice ocazie în acest sens. Vor primi invitații de călătorie sau vor lansa la rândul lor propuneri diverse, cert este că vor călători intens în perioada următoare și nu neapărat în interes de muncă sau de afaceri, ci pur și simplu pentru plăcerea artei. La locul de muncă pot fi anumite divergente sau mici neînțelegeri cu colegii sau cu o persoană cu care lucrezi în mod direct așa că îți recomandăm mai multă prudență și diplomație când vine vorba de a angaja în acțiuni sau discuții în contradictoriu. Vei avea numai de câștigat dacă abordezi o atitudine echilibrată indiferent de cât de impulsiv sau nervos te simți pe moment sau cât de rigide sunt cererile care ți se solicită. Nativii TOPOR single sunt atrași de persoane care simbolizează ideea de putere, status, autoritate și vor profita de acele oportunități romantice conectate cu idealurile lor profesionale. De asemenea, unii nativi TOPOR single sunt mânați de dorința de a-și explora toate opțiunile romantice astfel încât să regăsească acel sentiment de a aparține în totalitate cuiva.

POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie) Capricornul

Draga POTCOAVA, Horoscopul lunar pentru august 2021 ne arată că urmează o lună frumoasă pentru zodia capricorni, deoarece își pot revedea câțiva prieteni apropiați și nu pierde ocazia să plece într-o vacanță scurtă. În plan profesional nimic nu vor exista svchimbari, întrucât capricornii se concentrează mai multe pe odihnă. Cu toate acestea la final de lună pot interveni ocazii foarte bune de a face câțiva bani în plus. Ce privește viața personală a zodiei capricorn, aici se pot schimba multe lucruri, pentru că au învățat multe lecții.Ești pregătită pentru un august de poveste? Universul te încurajează să renunți la orice dorință de a investiga prea profund trecutul și să îi permiți inimii să se vindece astfel încât să închidă definitiv acea ușă dureroasă.În momentul prezent se poate reinstala liniștea. Oamenii din jurul tău îți sunt alături și te ajută să mergi mai departe cu viața ta, să apreciezi din nou frumusețea lucrurilor mărunte și să trăiești simplu. Sufletul tău tânjește după fericirea adevărată.Chiar dacă vor fi mai multe planete în mișcare retrogradă în semnul POTCOAVA și nu ești la nivelul tău maxim de energie, cu un pic de efort și muncă multă vei reuși să bifezi obiectivele pe care ți le-ai propus pentru primele două săptămâni ale lunii. Răbdarea și tenacitatea ta te vor aduce pe drumul cel drept, iar dinamismul tău să depășești orice provocare cu determinare și încredere. Pe plan sentimental, unii nativi POTCOAVA, chiar dacă aflați în relații stabile și fericite, unele chiar în plin debut, sunt bântuiți de fantome ale trecutului. Se gândesc din ce în ce mai mult la o anumită persoană din trecutul lor chiar dacă au făcut tot ce le stă în putință pentru a se desprinde de ea. În a doua jumătate a lunii, vei fi mai atent la nevoile membrilor familiei tale, iar cineva drag va avea nevoie de sfaturile și de ajutorul tău necondiționat. Ca de obicei, comunicarea va fi cheia pentru a ajunge la inima acestei persoane, iar înțelegerea și compromisul calea către fericirea tuturor. Pe plan financiar, nu vor fi probleme, iar luna această ai parte de câștiguri suplimentare semnificate, răsplătindu-ți eforturile muncii tale intense.

CUPA (21 ianuarie – 19 februarie) Vărsător

Draga CUPA, Nativi din zodia CUPA au parte de multe oportunitati in cariera in aceasta perioada, deoarece apar oportunități care îl scoate în evidență și are tot mai multe șanse să facă bani frumoși, nu doar să supraviețuiască. Astrele mai adaugă că cineva din trecut, o fostă iubire, o să revină în viața lor pentru a discuta și poate chiar a puncta o împăcare. Cei care fac parte dintr-o relație serioasă pot evolua foarte mult și chiar pot începe o nouă etapă din viața lor, care le va schimba atitudinea unul față de altul.Energia ta este la cote maxime în luna august, draga mea născută în zodia Vărsător. Astrele aduc în prim plan câteva dintre cele mai bune calități ale tale în aceste săptămâni care uemeaza. Este posibil să te simți mai independentă, mai creativă și mai pregătită ca niciodată de schimbări. Ai încredere în intuiție și te lași condusă de sufletul tău. Nu mai permiți nimănui să îți spună cum să îți trăieșți viața. Deciziile pe care le iei îți aduc fericirea după care tânjești de atât de mult timp.August 2021 este luna micilor schimbări cu un impact mare pentru CUPA, o lună în care astrele încurajează această zodie să vorbească în numele adevărului, a adevărului propriu, dar și să își urmeze inima și dorințele inimii. Va fi acolo un mic conflict între ceea ce trebuie să facă (responsabilitate) și ceea ce ar vrea să facă (dorința), câștig de cauză având propria capacitate de a le echilibra pe cele două. Deși ancorat foarte puternic în diverse proiecte precum cele de renovare a unei locuințe sau de achiziționare a unei proprietăți, în întâlniri și proiecte cu diverși parteneri sau colaboratori, în inițierea unei noi idei de afaceri sau a unui proiect profesional sau pur și simplu asumându-și responsabilitatea față de o persoană dragă, sufletul Vărsătorului tânjește acut după călătorii, senzația de libertate, de lipsă de griji și de relaxare. Și veți avea parte de o vacanță memorabilă către sfârșitul lunii. Partenerul de viață sau membrii familiei se vor asigura că vă veți odihni și bucura de o vacanță frumoasă.De asemenea, orice întărește legătura spirituală cu partenerul de viață și la nivel material (spre exemplu cumpărarea unei mașini care să vă ducă în călătorii sau rezolvarea unor acte legate de o locuință comună) este pus sub semnul norocului, al succesului și al iubirii. Se fac planuri de viitor valide în această perioadă de către CUPA aflăți în relații sau la începutul unei relații, iar cei single pot avea parte de surprize plăcute și să își găsească fericirea în doi în a doua jumătate a lunii.

CAPELA (20 februarie – 20 martie) Pești

Cei născuți în zodia CAPELA În luna august Universul vrea să înveți arta răbdării pe plan profesional; va trebui să îți amintești importanța răbdării și să încerci să te bucuri mai mult de drumul pe care îl parcurgi în această perioadă, de tot ce înveți, și mai puțin de rezultate. Pe plan personal, îți dai seama că trebuie să faci câteva schimbări în relația cu oamenii din jurul tău. În ultima perioadă i-ai neglijat, iar acum este momentul să te revansezi față de ei și să le demonstrezi că sunt importanți pentru tine. În această perioadă, CAPELA vor avea parte de schimbări neașteptate la locul de muncă și unele dintre acestea pot avea un impact asupra situației financiare. În această lună peștii cheltuie mai mulți bani, dar și câștigă mai mult, datorită unor proiecte personale. De asemenea, acest nativ poate avea o lună foarte tumultoasă și plină de surprize în viața sentimentală. Vor trece prin momente dificile, dar foarte importante, care vor decide viitorul lor, potrivit horoscopului pentru luna august 2021.Conjucția dintre Soare și Mercur va cădea în cea de-a 6-a casă a zodiei CAPELA așa că sănătatea se va afla pe prim plan pentru tine, indiferent că ne referim la propria sănătate sau a celor dragi. Vei fi prins în activități de rutină și organizare a unui bun plan de viață și de sănătate pentru cei dragi, între programări la doctor și planificarea unui stil de viață eficient și sănătos pe termen lung. La locul de muncă, pot fi mici întârzieri legate de un anumit proiect, dar ți-ai propus să nu mai lași anxietatea legată de carieră să te domine și te destresezi angajându-te în activități spirituale sau de vacanță. Pe plan sentimental, nativii CAPELA single au prea multe posibilități și oportunități, ceea ce îi prinde total nepregățiți și incapabili să ia o decizie în această lună fiindcă simt o conexiune cu mai multe persoane în același timp. Nativii CAPELA implicați într-o relație se simt fericiți și înțeleși de partenerul de viață și lucrează precum o echipă, creând armonie și împlinire de ambele părți. Este posibil să apară unele discuții legate de viitorul educațional al unui membru mai tânăr al familiei, dar cădeți repede de acord și luați cea mai bună decizie împreună. Veniturile partenerului cresc considerabil în această lună, ceea ce vă face pe amândoi fericiți. Fertilitatea este și la ea cote maxime pentru acești nativi, iar cei care își doreau un copil se vor simți binecuvântați în această lună și vor primi veștile cele mai bune.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții