Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul zilei de 4 august 2021

Written By NIKE B. on marți, 3 august 2021 | 10:06



Horoscop Special zilei de 4 august 2021

Horoscop Urania 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscopul zilei de 4 august 2021: Consultă horoscopul zilei de 4 august 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Previziuni complete. Horoscop zilnic miercuri, 4 august 2021. O zodie SE DESPARTE de partener! Gemenii intră în depresie!Horoscopul zilei de miercuri, 4 august 2021, oferă câteva descrieri generale. Contextul astral nu e unul favorabil pentru anumite zodii. Unii nativi ai zodiacului au probleme în cuplu, alții, precum Gemenii, au o stare psihică precară și chiar sunt predispuși la depresie.



Horoscopul de Mâine 4 august 2021 Oamenii te pot surprinde in cele mai placute moduri posibil. Poate primesti un cadou sau poate o invitatie la masa, sau poate te reconectezi cu cineva pe care nu l-ai mai vazut de foarte multa vreme. Iti va prinde bine sa faci o pauza de la treburile zilnice care ti se par plictisitoare.



Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Incepe o perioada favorabila pentru zodia ta, in primul rand pe plan financiar si esti imaginea intruchipata a expresiei “noroc chior”. Ai sansa sa castigi o suma impresionanta de bani dintr-o sursa neasteptata si nu trebuie sa depui niciun efort pentru asta. Cu toate acestea, nu trebuie sa lasi garda jos si este necesar sa fii foarte prudenta, mai ales daca vrei sa faci o investitie.În această zi, nativii Berbec au planuri mari și vor să ia o decizie importantă, astfel că sfatul specialiștilor astrologi pentru aceștia este să nu ia această decizie de unii singuri, ci să întrebe mai multe părți, să ceară sfaturi și păreri referitoare la ideea lor. Cel mai bine ar fi să apelați la persoane abilitate sau la persoane mai în vârstă, deoarece aveți tendința să excludeți, din neștiință sau poate din ignoranţă, anumite aspecte importante.Ia o pauza azi si fa un bilant personal. Ziua este perfecta pentru o introspectie. Ti se va oferi ocazia sa te distantezi de toata agitatia care se petrece in jurul tau si sa te gandesti la ceea ce vrei cu adevarat. Examineaza metodele prin care poti obtine ceea ce-ti doresti. Nu exagera, insa. Va trebui sa pastrezi legatura cu viata si cu realitatea.Pregătești un pas important în carieră, însă nu vorbești cu nimeni din jur despre ce vrei să faci, nici cu colegii, nici cu partenerul de viață. Poate fi vorba despre o investiție importantă.Această opoziție dintre Saturn și Soare vă poate face să petreceți o zi destul de tensionată, dragi nativi Berbec! Dacă sunteți într-o relație, veți avea dificultăți să nu vă provocați partenerul. Cel mai mic cuvânt greșit vă va irita și nu veți putea să tăceți. Atenție la consecințe! Răbdarea este stăpânul înțelepciunii, iar Saturn acționează ca stăpânul timpului în semnul vostru. Deci, nu ar trebui să vă grăbiți prea mult dacă vă așteptați la un răspuns favorabil pentru un loc de muncă sau la o decizie cu privire la o cerere de promovare pe care ați făcut-o la locul de muncă în ultima vreme.Deseară, dacă aveți mesaje de transmis celor dragi, rețineți că acesta nu este momentul astral ideal pentru a face acest lucru!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pentru persoanele Taur, urmează o zi în care se vor discuta aspecte legate de latura financiară, de potențiale investiții sau sume de bani care sunt necesare pentru anumite proiecte profesionale. Este necesar să fiți cu ochii în patru în următoarea perioadă pentru a găsi investitor dacă vreți ca ceea ce v-ați propus să se materializeze în scurt timp. Pe cât posibil, să luați în considerare sfaturile persoanelor din domeniul financiar-bancar, deoarece vă pot oferi cele mai avantajoase sfaturi şi o îndrumare corectă.Lucrurile se dezvolta la o viteza vertiginoasa si va trebui sa afisezi niste reflexe fulgeratoare pentru a putea raspunde evenimentelor in timp real. Aceasta este singura modalitate de a nu pierde controlul asupra situatiei. Nu lasa nervii sa te domine si incearca sa iti controlezi temperamentul. Altfel risti sa te gasesti in situatia in care vei face si vei spune lucruri pe care sa le regreti apoi. Foloseste-ti ratiunea, ramai calm si vei reusi!Ai probleme în relația de cuplu. Nu reușești să înțelegi ce vrea partenerul de viață, și nici el nu te înțelege pe tine. E nevoie să încerci să găsești un punct comun cu acesta dacă vreți să continuați.





Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Saptamana aceasta trebuie sa fie puse in aplicare idei noi, altfel nu se vor realiza niciodata. Intruchipeaza cele mai indraznete idei, soarta spune ca totul va functiona. Faceti conexiuni de afaceri si contacte, acestea va vor juca in maini. Acordati mai multa atentie finantelor.Gemenii nu au deloc o stare psihică bună și sunt chiar predispuși la depresie, mai ales cei care au pierdut pe cineva drag în ultimul timp. Încercați să nu vă gândiți atât de mult la ce nu este ok în viața voastră.Esti gata sa reexaminezi mai multe aspecte ale vietii tale si sa schimbi strategia acolo unde vezi ca n-ai obtinut rezultatele dorite.Iti doresti sa faci mici schimbari in casa dar nu ai resursele financiare necesare. Ar fi bine sa mai astepti o perioada, pana cand bugetul tau va fi echilibrat. Esti tentata sa accepti un imprumut din partea unei rude insa iti vei pune bete in roate. Aceasta persoana va incerca sa isi impuna parerile si iti poate reprosa ca te-a ajutat. Pune capa situatiilor care nu te conduc nicaieri si incepe ceva nou, mai bine organizat. Stii ce vrei si esti constient de punctele tale forte. Acest lucru iti permite sa fii mai dinamic si mai indraznet spre viitor.În cazul nativilor Gemeni, ziua de astăzi pune punct a unor realizări foarte mari, în sensul în care, după lungi perioade de așteptare și încercări nenumărate, în sfârșit, reușesc să îndeplinească un obiectiv care le-a dat mari bătăi de cap. Satisfacția pe care o veți resimți este, fără doar și poate, una foarte mare și este o ocazie foarte bună pentru a sărbători această reușită în compania familiei sau a cercului dumneavoastră de prieteni. Fiţi pregătiți pentru valul de interes care se va răsfrânge asupra dumneavoastră în următoarea perioadă!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cea mai buna zi a anului pentru Rac pentru a va schimba orice zona din viata. Nu va limitati la mancare, bauturi, idei. Intalnirile si negocierile de afaceri vor avea loc la cel mai inalt nivel si se vor incheia cu succes pentru dvs.S-ar putea sa o moralul scazut din cauza haosoului din jurul tau. Se pot inrautati relatiile cu ceilalti. Atentie, pastreaza-ti calmul si optimismul. Nu reactiona din impuls, ai putea face miscari gresite care sa-ti ingreuneze situatia.Nu stai prea bine cu sănătatea. Ar trebui să îți faci un control amănunțit. Resimți mai ales ceva dureri de spate și ar fi de pfreferat să ceri punctul de vedere al specialistului, nu să îți dai singur diagnostic.Este o zi relaxantă și poate fi o ocazie foarte bună pentru a petrece puțin timp în compania familiei sau, după caz, în compania prietenilor. În funcție de cum vă permit circumstanțele, fie dați o fugă până acasă să vă vedeți părinții, fie dați un telefon unui prieten apropiat și îl invitați la o ieșire în oraș, o sesiune de cumpărături sau o simplă plimbare pentru a vă mai relaxa. Chiar specialiştii astrologi sugerează că este momentul să luaţi o pauză binemeritată.Iată o reconciliere astrală în avantajul vostru, dragi nativi Rac! Cu o energie pozitivă veți începe ziua, deoarece Soarele vă va dărui impulsurile sale benefice. De asemenea, va amplifica efectele planetei Mercur. Este suficient să spunem că veți avea o mulțime de idei pentru o seară minunată. Dacă aveți întâlniri importante cu privire la un proiect destul de scump, veți fi foarte eficienți în schimburile și negocierile voastre. Sunteți inteligenți și acest fapt va fi deosebit de util în apărarea intereselor voastre. Așa cum am spus mai devreme, veți străluci puternic în această zi. Cu toate acestea, va trebui să vă adaptați ritmului celorlalți. Nu, ei nu sunt prea lenți, ci voi sunteți puțin prea dinamici.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Intrați în legătură cu cineva despre începerea unei colaborări. Este o activitate de bun augur în viața dumneavoastră, deoarece de o lungă perioadă sunteți lipsiți de un scop bine precizat, iar atunci vă prinde foarte bine să vă reintrați în ritm, să aveți ocupație, cu atât mai mult una profesională, deci și una de pe care de pe urma căreia veți câștiga și foloase materiale considerabile.Problemele interne pot trece lin la locul de munca, nu lasati acest lucru sa se intample. Vitalitatea ta scade. Programati toate achizitiile si calatoriile importante pentru saptamana viitoare, exista riscul de a pierde multe.Leii încep această zi cu multă energie, ceea ce îi va determina să facă foarte multe lucruri într-un timp record. Astrele menționează că vor apărea multe momente neașteptate la serviciu pentru zodia leu și s-ar putea să fie foarte emoționali. În a doua partea zilei poate primi o noutate legate de un proiect sau job mai vechi, care poate să-i aducă niște bani suplimentari.Ai o zi grea la muncă! Ai multe sarcini de rezolvat și nimeni nu pare dispus să îți dea o mână de ajutor deși tu ți-ai ajutat toți colegii în trecut. Încearcă să îți păstrezi calmul.Daca apare ocazia sa te trezesti cu luminile reflectoarelor asupra ta, atunci ar fi bine sa te folosesti de aceasta, te sfatuiesc astrele. Este o zi excelenta pentru a te afirma, pentru a te face remarcat, a-ti arata calitatile si virtutile. Este un cadru prielnic si pentru acte de caritate, pentru a le oferi altor persoane suportul.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În linii mari, nativii Fecioară se vor ocupa astăzi de chestiuni de rutină și, dat fiind faptul că nu vor fi presați de termene-limită sau de conștiința faptului că se pot strecura greșeli, lucrurile se vor desfășura într-un ritm foarte mult armonios și vor resimți mult mai plăcut rezultatele muncii lor. Vă veți mișca foarte repede și veți reuși să înfăptuiți un număr impresionant de sarcini.Soarele, împreună cu Mercur va amplifica dorința de a lua în considerare proiectele mai concrete, dragi nativi Fecioară! Este un aspect foarte bun. Comunicarea fiind favorizată, veți găsi apoi compromisurile corecte. Veți fi astfel eliberați de îndoielile voastre nejustificate. Nevoia de a face bine și de a avea succes vă va inspira să vă organizați diferit la locul de muncă.. Deci, veți încerca să planificați mai bine sarcinile. Contextul astral al zilei și, în special, această conjuncție a lui Mercur vă pot împinge să faceți unele cheltuieli astăzi. De ce nu, o meritați din plin!Relațiile de prietenie vor fi privilegiate către seară și ar fi bine să profitați de ocazie, pentru a apela prieteni pe care i-ați neglijat în ultimul timp. Vor fi încântați.Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui, iar astazi vei gasi o deosebita bucurie in lucrurile mici, in gesturile aparent nesemnificative, in cuvintele calde oferite sau primite de la cei cu care vei interactiona. Este foarte bine aspectata relatia cu copiii, indiferent ca este vorba despre copiii tai sau ai prietenilor, sau poate va fi mai mult vorba despre amintiri din propria copilarie.Poziția planatelor arată că în această zi fecioarele sunt extrem de ingenioase și bine pregătite. Se descurcă excelent cu sarcinile legate de serviciu și chiar termină mai repede toate treburile, ca să se odihnească împreună cu familia au prietenii. De asemenea, în a doua jumătatea zilei pot primi o invitație interesantă la un eveniment sau petrecere, unde poate să se distreze de minune.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este foarte bine aspectat lucrul cu hartiile astazi, adica, tot ce tine de rapoarte, contracte, intalniri si discutii cu autoritatile care implica semnat si completat diverse acte, hartii. Esti perspicace si atent la detalii, iar acest lucru iti va aduce rezultate multumitoare, sustin astrele.Ai o zi bună la serviciu, unde îndeplinești numeroase sarcini și ești apreciat! Ba chiar îți vei ajuta colegii care nu se descurcă la fel de bine ca tine.În această zi balanțele se vor face remarcați de către cei din jur, întrucât oamenii au încredere în ei și în abilitățile pe care le-au acumulat pe parcursul vieții. De asemenea, în această zi au parte de multe realizări, în special pe plan profesional. Iar în a doua partea zilei își poate da seama dacă au făcut o alegere corectă sau greșită, în urma unor evenimente care se vor petrece spontan.Tine-ti ochii deschisi si incearca sa eviti conflictele inutile. Ai si asa suficiente lucruri la care sa te gandesti. Poti fi confuz, nu mai stii ce simti. Ar fi bine sa petreci mai mult timp pentru a te redefini.Se anunță vești foarte bune pentru nativii Balanţă și se creează circumstanțe numai bune pentru a vă apuca de muncă, pentru a vă apuca de un anumit proiect pe care-l aveți de multă vreme în gând. Veștile conform cărora cineva este dispus să vă ajute sau să vă ofere un sprijin financiar vă încurajează și mai mult să nu mai stați pe gânduri, să acționați cât mai repede cu putință.Astazi te bucuri de momente frumoase alaturi de partenerul de cuplu sau de membrii familiei. Spre seara este posibil sa primesti o veste interesanta de departe cu privire la un proiect pe care vrei sa il pui in aplicare in urmatoarea perioada. Ai rabdare, totul se aranjeaza in favoarea ta.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ziua de astazi este una usor obositoare pentru tine, insa foarte frumoasa deoarece reusesti sa ajungi in bratele persoanei iubite. Spre seara, este posibil sa ai parte de un mic cadou din partea partenerului de cuplu sau a unui membru al familiei.Uneori cea mai buna solutie pentru a intelege de ce cineva actioneaza intr-un fel sau altul este sa te pui cu adevarat in locul acestuia sau sa preiei responsabilitatile si sarcinile pentru o perioada, pentru a vedea prin ce trece sau cu ce se confrunta. Sfatul astrelor este sa fii mai intelegator si sa incerci sa te concentrezi mai mult asupra relatiilor cu colegii sau partenerii de afaceri.Scorpionii pot avea o serie de incertitudini în legătură cu o relație sau persoană. Astrele menționează faptul că au foarte multe întrebări la care nu reușesc să primească răspunsul dorit. De asemenea, în a doua jumătatea zilei îi așteaptă o surpriză legată de viața lor sentimentală, care va schimba multe lucruri. Iar la final de zi nu este exclus că poate interveni o persoană extrem de curioasă.Este o zi grea însă nu imposibilă pentru nativii Scorpion, dar, cu tact și răbdare, vor reuși să depășească orice impediment. Este posibil să aveți de susținut un examen sau o lucrare, iar acest lucru este evenimentul principal al zilei. Încercați să vă țineți mintea ocupată discutând cu alte persoane despre proiect sau examen, deoarece, în acest fel, evitaţi să se strecoare diferite gânduri negative.Sub aspectul trigonului format de Venus cu Uranus, ați putea dori un gust de independență în relația voastră amoroasă, dragi nativi Scorpion! Dorința de a vă răsfăța într-o activitate, fără partenerul vostru, pur și simplu… În cele din urmă, s-ar putea să arătați șefilor toate abilitățile profesionale pe care le aveți. Ați putea evolua în carieră. Dacă Uranus vă poate aduce o mână fericită în joc, nu ar trebui să lăsați toate economiile acolo! Deci, după ce câștigați o sumă mică, trebuie să știți cum să vă opriți la timp. Acest aspect astral este un bun prieten al gurmanzilor și puțini vor fi cei care vor rezista tentațiilor. Răsfățați-vă și nu refuzați preparatele delicioase, numai să nu faceți abuz!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Promisiunile sunt cheia, iar dacă ele nu sunt respectate, nu înseamnă nimic, astfel că este esențial să vă țineți de cuvânt atunci când faceți o promisiune. De asemenea, în ceea ce privește domeniul profesional, este bine să fiți perseverenți și, chiar dacă semnele pot fi negative, există șansa ca acestea să fie înșelătoare, iar rezultatele să fie, de fapt, unele pozitive, chiar unele care să vă depășească mult așteptările.În sfârșit, sunteți gata să abordați subiecte sensibile într-un mod mai rezonabil, dragi nativi Săgetător! Într-adevăr, această armonie a lui Mercur cu semnul vostru favorizează conversațiile.Acesta este motivul pentru care, în ceea ce privește inima, pentru cuplurile care sunt puțin reci, situația s-ar putea îmbunătăți în mod clar. Veți înțelege că partenerul vostru nu este singurul responsabil pentru această situație. Rămâne doar să vă faceți mea-culpa.Domeniul relațional este destul de privilegiat de această armonie. Moralul este menținut. S-ar putea să aveți suișuri și coborâșuri pe tot parcursul zilei, dar veți reuși să păstrați un anumit optimism. Veți găsi chiar și o idee originală care să vă ocupe mintea, mai ales seara.Este o idee buna sa te tii de agenda, sa-ti urmezi rutina cu care esti obisnuit, dar in acelasi timp, nu va fi nimic gresit daca vei renunta la unele activitati, pentru ca apar alte situatii urgente sau imprevizivile si care au nevoie de atentia ta nedivizata, imediata, sustin astrele. Este important sa prioritizezi cu intelepciune si sa fii bland cu tine.În această zi săgetătorii își poate face mai multe planuri legate de viața lor sentimentală, profesională sau poate chiar o vacanță în timpul apropiat. De asemenea, poate amâna câteva întâlniri și evenimente din cauza unor oamenii, care nu și-au îndeplinit responsabilitățile până la capăt. În a doua partea zilei se mai liniștește și chiar se hotărăște să schimbe ceva cardinal în viața sa.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii în această zi sunt extrem de nehotărâți și nu știu exact ce își doresc. În prima jumătatea zilei nu vor reuși să ducă până la capăt un lucru din cauza faptului că nu poate lua o decizie importantă. Astrele mai adaugă că aproape de seară pot descoperi un adevăr, care va schimba viața lor foarte repede. De asemenea, capricornii vor discuta destul de sincer cu persoanele apropiate. Trebuie sa iei o decizie foarte serioasa pe plan sentimental insa acest lucru cere un timp indelungat de gandire de care nu dispui astazi. Este necesar sa fii foarte calma si sa ramai deschisa la compromisuri. Esti intr-un moment critic al vietii tale si hotararea pe care urmeaza sa o iei iti va schimba destinul.Pentru nativii Capricorn, este o zi destul de bună, deoarece apare în viaţa lor un ajutor neașteptat din partea unei persoane apropiate, iar acest lucru schimbă total cursul zilei și chiar al următoarei perioade. De asemenea, beneficiază și de suport moral foarte bun, iar acest lucru îi ajută enorm, întrucât se prea poate să se afle într-o perioadă în care chiar au mare nevoie de cineva care să îi împingă, oarecum, de la spate.Este esential sa dai dovada de corectitudine astazi, daca doresti sa ramai in relatii amiabile cu ceilalti, dar si sa ti se raspunda cu aceeasi moneda. In plus, este o zi carmica, ceea ce vei oferi, ti se va intoarce ca un bumerang, atunci cand nici nu te vei astepta, spun astrele.Iată un context astral care chiar vă poate pune unele probleme, dragi nativi Capricorn! Într-adevăr, această cuadratură Mercur – Uranus vă va împinge să puneți la îndoială totul, chiar și cele mai evidente lucruri. Riscul de conflicte este destul de mare. Mai bine evitați să petreceți prea mult timp împreună!În domeniul profesional, simțiți că vă sufocați. Aveți nevoie de oxigen. Poate că ați pus puțin prea mult pe umeri. În orice caz, nu luați nicio decizie acum. Trebuie să aveți răbdare, totul va reveni la normal foarte curând.Este timpul să vă realizați prioritățile. Iar sănătatea și forma voastră fizică fac parte din aceasta. Dacă amânați rezolvarea afecțiunilor actuale, acestea ar putea deveni mai problematice. Așa că este timpul să luați deciziile necesare.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă intenționați să semnați un contract astăzi, este foarte important să citiți cu maximă atenție toți termenii și condițiile care vă sunt impuse, deoarece există riscul să se strecoare printre acestea și câteva lucruri care nu sunt în acord cu gândurile dumneavoastră. De asemenea, să faceți schimbări sau să abordați lucruri pe care până acum nu le-ați mai încercat, pentru că s-ar putea să aveți surprize foarte mari și chiar plăcute…Vărsătorii încep această zi foarte bine, deoarece cineva i-a făcut o promisiune, pe care azi o va pune în practică. Este o zi în care vărsătorii vor răspunde la multe întrebări și vor fi încrezuți în forțele proprii. Se pare că lucrurile se îndreaptă în direcția potrivită, în special la capitolul dragoste. La final de zi vărsătorii au posibilitatea să experimenteze ceva ce și-au dorit de mult timp.Gandesti astazi totul in stil mare, la scara larga. Te intereseaza imaginea de ansamblu, binele comun si nu te vei agata de detalii, pe acestea le vei lasa pentru alta data. Ai unele idei interesante, dar ai nevoie de ajutorul cuiva astfel incat sa le poti materializa. La cine te gandesti? Pe cine te-ai putea baza in acest sens?Vărsătorii pregătesc o nouă excursie în compania partenerului de viață. O ții din excursie în excursie și pare că îți priește de minune.Uranus, planeta imprevizibilului și Venus, planeta dragostei, sunt în trigon pe cerul vostru, dragi nativi Vărsător! Dacă sunteți într-o relație, este posibil să fiți, de asemenea, plăcut surprinși de partenerul vostru. Pregătiți-vă pentru o zi grozavă! Ziua va începe și se va încheia bine din punct de vedere profesional. Atmosfera dintre colegi va fi bună și veți fi mulțumiți de sprijinul lor. Indiferent de starea voastră fizică actuală, acest trigon vă va oferi un impuls benefic.Astrele indică în mod clar că viața de zi cu zi a unora dintre voi va fi tulburată. Poate partenerul vostru a decis să vă facă un cadou pentru a vă ușura treburile zilnice, oferindu-vă un dispozitiv robot care vă face treaba, în timp ce beți un mojito liniștit?

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nativii Peşti simt nevoia astăzi de o schimbare și se vor da peste cap pentru a mișca lucrurile așa cum își doresc ei. În urma unor discuții, se poate să deveniți mai deschiși și să vă schimbați puțin percepția sau poate faptul că aveți dreptate în privința unui anumit lucru vă face să deveniți mai flexibili în ceea ce îl privește. Nu neglijați orele de odihnă și, cel mai important, nu neglijați relațiile sociale!În această zi peștii vor face mai multe compromisuri ca să păstreze o relație bună cu o persoană. De asemenea, în prima jumătatea zilei va face câteva drumuri, ceea ce nu îi va pica tocmai bine. Astrele menționează că programul lor se aglomerează în special după prânz când apar tot felul de probleme legate de serviciu sau casă. Este o zi destul de obositoare pentru pești.S-ar putea sa fii mai nostalgic astazi, ba poate chiar sa ti se spuna ca visezi cu ochii deschisi. Este foarte posibil sa fii mai emotiv, mai copilaros, sa-ti folosesti imaginatia in orice vei face azi. Sfatul astrelor este sa incerci sa nu iei decizii astazi, ci sa le amani pe cat poti de mult, dar sa-ti folosesti din plin abilitatile, talentele.Realizezi lucruri bune la serviciu, însă trebuie să te concentrezi și pe partenerul de viață, care are nevoie de atenția ta.O configurație planetară foarte interesantă, pe cerul vostru astral, dragi nativi Pești! Într-adevăr, ar trebui să petreceți o zi plină de surprize. În ceea ce privește dragostea, dacă sunteți într-o relație, partenerul vostru v-ar putea oferi o seară cu surprize pentru voi. Acest trigon format între Uranus și Venus va fi, de asemenea, foarte favorabil pe plan profesional, deoarece Uranus vă aduce rigoare și eficiență, în timp ce Venus vă oferă o carismă de neegalat! Norocul va fi, de asemenea, cu voi, din punct de vedere financiar. Este posibil să primiți o sumă mică în cont, dar care vă va ajuta afacerea. Va fi o zi grozavă în ceea ce privește relațiile. Cei dragi vor aprecia foarte mult că îi ascultați și că țineți cont de părerile lor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții