Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Citește Mesajul zilei de 4 septembrie 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 septembrie 2021 | 09:05

Mesajul zilei de 4 septembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 4 septembrie 2021:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 4 septembrie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

LIMITE

“Eu sunt clar si sincer cu altii despre asteptarile mele.” Intrucat Dumnezeu nu face victime, acest mesaj iti cere sa nu te porti ca o victima sub nicio forma. Acesta este un mesaj de auto imputernicire. In loc sa dai vina pe altii in mod pasiv, transforma-ti asteptarile si schimba-ti adevaratele sentimente fata de ei. Stai drepti pentru tine insuti, chiar daca risti un conflict sau o confruntare. Poti sa ceri lui Dumnezeu, lui Iisus, Fecioarei Maria sa iti ghideze cuvintele ca sa mentii granite ferme si sanatoase dintr-o pozitie de iubire in loc de frica. Altii te vor respecta pentru ca esti asa de asumat si tu te vei respecta pe tine si mai mult pentru ca te tratezi cu iubire.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

ONESTITATE


“Sunt in contact cu sentimentele mele reale in legatura cu aceasta situatie.” Ai primit acest mesaj ca raspuns la intrebarile sufletului tau pentru ca Fecioara Maria vede o nevoie pentru o sinceritate de sine. Ce trebuie sa admiti in fata ta pentru o situatie curenta ce te preocupa? Cand te gandesti la ea, ce sentimente apar la suprafata? De ce? Este important sa iti inventariezi emotiile si gandurile despre orice te confuzeaza, irita sau infricoseaza. Altfel reactionezi in loc sa preiei tu controlul. Desi egoul este inspaimantat sa priveasca mai adanc, este o componenta esentiala de a vindeca aceasta situatie. Acest mesaj te ghideaza sa iti iei timp sa iti evaluezi si intelegi sentimentele. Tine minte : esti indreptatit la ele si ele nu sunt nici rele nici bune. Deseori, sentimentele sunt voci ale ingerilor ce trimit mesaje de la Dumnezeu spre tine.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

RABDARE

Eu am incredere in timpul divin. Timpul lui Dumnezeu este perfect, asta iti reaminteste acest mesaj. Cand te rogi pentru ajutor, aceasta cerinta este mereu auzita si i se aloca raspuns de catre divinitate. Daca rugaciunea ta implica alti oameni, liberul lor arbitru si propriile lor decizii influenteaza timpul in care se intampla rezultatul. Divinitatea stie acest lucru si orchestreaza solutii ingenioase care sosesc la exact momentul potrivit. Ai primit acest mesaj ca o reamintire sa ai rabdare cu planurile lui Dumnezeu si solutiile lui pentru tine. Daca incerci sa controlezi, fortezi sau impingi propria ta vointa si ambitie, poti rata alternative infinit mai bune. Cere Fecioarei Maria sa te ajute sa iti demonstreze rabdarea ei infinita si ai incredere in timpul divin.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

DEVOTAMENT

Pe masura ce ma comit total valorilor mele, relatiilor si lui Dumnezeu, am claritate cu privire la ce am de facut in continuare. Acest mesaj iti reaminteste sa tii de ceea ce crezi tu si sa nu te indepartezi de la valorile tale. Daca cineva sau ceva te tenteaza sa te abati de la valorile tale de baza, indiferent cine ar fi sau cat iti este de draga persoana, roaga-te sa ai puterea de a spune nu. Nu te duce sa alergi dupa iluzia mai multor bani sau iubire cand tot ce ai nevoie si iti doresti ai deja daca doar te recomiti pentru ce e corect pentru tine. Ce este important pentru tine? Acesta este raspunsul pe care il cauti. Petrece timp in comuniune de rugaciune cu Dumnezeu si da-i Lui orice frica, indoiala sau sentimente negative. Dumnezeu si Fecioara Maria te iubesc neconditionat si sunt aici acum pentru tine. Roaga-te pentru claritate despre care iti sunt adevaratele tale prioritati, valori si credinte si apoi bazeaza-ti deciziile pe aceasta fundatie solida. Comite-te pentru credintele tale si dedica-te lui Dumnezeu si tot restul se va aseza bine de la sine.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

COPILUL TAU INTERIOR

Am grija de copilul din mine prin spirit jucaus si ingrijire de sine. Fecioara Maria vegheaza toti copiii, inclusiv copilul care se afla in interiorul fiecarui adult. Acest mesaj vine la tine ca o reamintire sa ai grija si tu mai mare de copilul tau interior care plange dupa atentie si iubire. Daca doar muncesti si nu te relaxezi sau distrezi, aceasta parte din tine incepe sa se simta neglijata si trista. Acesta este un mesaj sa iti faci timp pentru joaca si amuzament, oricum ti-ar arata viata acum. Copilul tau interior tanjeste si dupa atentie. Daca ai fost prea critic cu tine in ultimul timp, el sau ea pot simti rusine sau depresie. Iarta-ta asa cum Fecioara Maria te iarta pentru orice crezi ca ai facut sau nu ai facut. Invata din orice greseli in loc sa tii de o vinovatie autodistructiva. Chiar in acest moment, esti rugat sa iti reasiguri copilul interior ca il/o iubesti foarte mult.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

LINISTE

Intru in tacere pasnica si ascult. Raspunsurile pe care le cauti pot fi auzite doar in tacere. Acest mesaj te sfatuieste sa iti creezi timp in solitudine si liniste ca sa poti auzi adevarul. Il vei recunoaste pentru ca trupul tau va rezona cu el. Poti sa ai si o reactie de piele de gaina sau sa simti ca totul se aseaza la locul sau. Stai in tacere cu ochii inchisi si respira adanc. Pune-ti intregul focus pe sunetele batailor inimii si a respiratiei si observa-le cum se incetinesc daca sunt agitate. Apoi pune intrebari si asculta raspunsurile care vin ca ganduri, sentimente si viziuni. Cere ca divinitatea sa iti trimita semne ca sa iti valideze ca ai auzit corect aceste mesaje de deasupra. Urmeaza actiuni acolo unde esti ghidat sa o faci.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

MAMA

Imi deschid inima in fata umanitatii si divinitatii din mama mea. Acest mesaj ii spune ca o situatie curenta a ta are radacini ce provin din sentimentele tale despre mama ta. Primul gand care iti vine acum in minte este exact ce ai nevoie sa privesti si sa vindeci. Indiferent care este povestea de viata a mamei tale sau stilul ei de a fi ca om, tu traiesti acum cu trairile tale. Deci Fecioara Maria cauta cai sa te sustina ca sa iti ajustezi cu blandete felul in care iti vezi trecutul, mai ales cel comun cu mama ta care poate contine judecati, neacceptari, resentimente, ca sa capeti mai multa libertate in viata ta prezenta si viitoare. Tinand un punct de vedere plin de compasiune despre mama ta si privind-o ca pe un simplu om supus greselii care a facut tot ce a putut si ea face mai bine, tu te poti vindeca in moduri profunde. Avand un punct de vedere vindecat in legatura cu mama ta iti da voie sa fii un canal deschis pentru a primi cadourile de la Dumnezeu, ajutor de la alti oameni si mesaje de la divinitate. Cere-i Fecioarei Maria asistenta pentru eliberarea oricaror emotii vechi sau grele ce sunt conectate de mama ta, ca sa te bucuri liber de fiecare moment al vietii tale.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

SANATATE

Rugaciunile mele pentru miracole vindecatoare au fost auzite si primesc raspuns.Acest mesaj vine la tine ca o reasigurare ca rugaciunile pe tema sanatatii si vindecarii au atins cerurile taramurilor superioare. Ele pot primi raspuns diferit decat te astepti insa este important sa ramai alert si deschis la sentimentele tale intuitive care te vor ghida cu privire la pasii de urmat. Urmeaza-i chiar daca pari ilogici sau fara legatura cu rugaciunile tale. Fecioara Maria iti trimite tie si celor dragi binecuvantarile ei. Ca si ea, si tu poti primi si transmite energia magnifica vindecatoare a iubirii de la Creator. Poti sa simti chiar sa inveti de la vindecatori energetici profesionisti si apoi sa predai si tu iar acest mesaj te asigura ca aceast directie de viata este in totalitate sustinuta de divinitate.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

FII PUTERNIC

Ma ridic si fac ceea ce trebuie facut. Acest mesaj te consiliaza sa iei decizia sa actionezi ferm spre a-ti rezolva o situatie prezenta. Fecioara Maria iti spune ca esti mai puternic decat crezi tu ca esti. Poti chema si fantana puterii lui Dumnezeu ca sa te ridice si sustina. Nu te lasa scufundat in sentimente de victimizare sau pasivitate. Foloseste-ti puterea data de Dumnezeu chiar acum. Totodata, acest mesaj este si ca un indemn sa te implici intr-o activitate fizica spre a-ti dezvolta un corp puternic si sanatos. Daca te-ai gandit sa lucrezi cu greutati, acest mesaj e o validare in plus ca este timpul sa exersezi corpul fizic mai mult.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

INTEGRITATE

Am incredere in abilitatea mea de a sti ce este adevar pentru mine. Ai primit acest mesaj pentru ca situatia la care te gandesti implica integritatea cuiva. Acest mesaj vine ca ghidare sa fii atent la semnalele corpului tau pentr ca poti simti in corp daca cineva este onest cu tine sau nu. Fecioara Maria este un exemplu minunat de delicatete si trai integru pe care il inspira si altora. Poti sa faci si tu la fel cu oamenii din viata ta. Poti sa ii eviti pe cei ce actioneaza fara integritate. In oricare caz, ai incredere in sentimentele tale care sa te apropie sau indeparteze de oameni care spun adevarul sau care isi vad doar de interesul lor. Acest mesaj te roaga sa iti spui adevarul propriu merue, chiar daca esti inconfortabil cu reactiile posibile. Rugaciunea poate include cuvintele tale, dandu-ti curaj sa te exprimi si ajutandu-te sa creezi o atmosfera sanatoasa si comunicare onesta.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

ADEVARUL

Eu sunt sincer(a) cu iubire cu mine si cu ceilalti. Primesti acest mesaj pentru ca un adevar este cumva ascuns sau retinut din a fi comunicat. Cel mai probabil, tu esti cel/cea care il tine ascuns de tine insuti/insati. Cum te simti cu adevarat despre o situatie care iti vine prima in minte acum? Acest mesaj te consiliaza ca sa faci un inventar sincer, admitand fata de tine care iti sunt cele mai vulnerabile sentimente. Daca cineva nu este onest cu tine, potrivit pentru tine, corect cu tine, tu stii asta in inima ta. Prima persoana care iti vine in minte este probabil cea implicata intr-o lipsa de sinceritate. Uneori oamenii nu sunt onesti pentru ca fricile lor de conflict ii fac sa spuna vorbe doar ca sa faca pe plac. Alteori, lipsa de sinceritate vine dintr-o mentalitate de lipsa, atunci cand oamenii cred ca trebuie sa isi obtina ceea ce vor pentru ca nu e destul pentru toata lumea. Ia-ti timp in liniste si meditatie si intreaba-te. Dumnezeu si spiritul sfant iti vor revela adevarul despre o situatie prezenta. Desi adevarul are o componenta subiectiva si fiecare persoana are propria sa opinie, exista o nevoie pentru mai multa onestitate ca sa vindeci si rezolvi o situatie prezenta.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

IUBIREA

Iubirea este raspunsul tuturor intrebarilor mele. Acest mesaj iti reaminteste ca adevarata ta dorinta este sa te simti iubit si ca aceasta stare iti este oferita continuu de catre Dumnezeu, Iisus, Fecioara Maria si ingeri. Inconjoara-ti situatia curenta si relatiile cu iubire care va elibera conexiunile de ego si atasamentele. Cand te rogi pentru iubire ca sa vindece o situatie, Dumnezeu trimite ingerii iubirii alaturi de tine si vezi rezultate miraculoase. Fecioara Maria te sfatuieste sa folosesti doar cuvinte iubitoare cand vorbesti, gandesti sau scrii. Evita discutiile pesimiste cu tine sau cu altii pentru ca este esential pentru tine sa te inconjori cu cea mai inalta energie disponibila. Facand astfel, vei fi martorul unor vindecari miraculoase, vei experimenta noi oportunitati si vei atrage relatii minunate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții