Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Mesajul Îngerilor pentru luna Septembrie 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 septembrie 2021 | 09:17



Horoscop Special Mesajul Îngerilor în Septembrie pentru fiecare zodie 2021

Horoscop Urania 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Mesajul Îngerilor în luna Septembrie în funcţie de zodie. Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna Septembrie 2021. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut. Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat. Iată datele cele mai favorabile pentru fiecare zodie:



Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine. Ca să vezi ce îți șoptesc astrele pentru astăzi, te rog să urmărești articolul de mai jos:



Mesajul Îngerilor pentru Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Priveste in propria inima si vei cunoaste adevarul unei situatii la care te gandesti acum. Este bine sa admiti adevarul tau, deoarece el te va sprijini si calauzi in parcurgerea oricaror schimbari necesare. Indreapta-te spre noi pentru curaj, tarie si puterea de a avea grija de tine. Focalizeaza-te doar asupra adevaratelor dorinte si ele iti vor fi oferite pe aripi de ingeri. Ai primit acest mesaj deoarece ingerii stiu ca te-ai ascuns de adevaratele tale sentimente. Te-ai temut probabil ca, daca admiti cinstit cum te simti, vei fi coplesit cu sentimente si te vei confrunta cu necesitatea unei schimbari pentru care te simti nepregatit. Totusi, ingerii te asigura ca cel mai sanatos este sa infrunti situatia cu onestitate. Ei te vor ajuta cu emotii bune, cu relatii folositoare si cu orice sprijin de care ai nevoie sa faci schimbari pozitive. Cu toate acestea, ingerii iti reamintesc sa te focalizezi doar asupra dorintelor pe care sa le atragi, si nu asupra temerilor. Semnificatii suplimentare : situatia se va imbunatati cand o vei infrunta cinstit ; meriti mai mult ; ai incredere in propriile senzatii si sentimente chiar daca altii nu sunt de acord cu ele ; nu renunta la puterea ta de dragul altora ; nu te lasa prins de iluzia ca “asta e calea si gata”.

Mesajul Îngerilor pentru Taur (21 aprilie - 21 mai)

Sufletul tau doreste doar sa slujeasca plin de bucurie si sa inoate intr-un izvor de fericire. Acest izvor te hraneste permanent cu tot ce ai nevoie. Concentreaza-ti toata puterea sa ramai in acest izvor al daruirii si al primirii, in orice situatie si in tot ceea ce faci. Ai ales acest mesaj pentru ca exista o ingrijorare in tine, la nivel subtil, in legatura cu misiunea ta personala. Poate ca nu ai fost sigur ca vei avea destui bani, destul succes, ori iti faceai griji ca nu vei fi bine primit de altii. In locul grijilor despre ceea ce vei primi si a reactiilor altora, focalizeaza-te doar asupra felului in care ii poti sluji pe ceilalti. Foloseste-ti talentele, pasiunile si interesele firesti pentru o cauza vitala sau pentru a-i ajuta pe ceilalti. Atunci, prin Legea atractiei, vei primi tot sprijinul de care ai nevoie. Semnificatii suplimentare : lasa grijile privind banii in seama lui Dumnezeu si a ingerilor ; fii receptiv fata de calauzirea divina launtrica si urmeaz-o fara ezitare ; daca te enervezi, focalizeaza-te pe slujirea altora.





Mesajul Îngerilor pentru Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Aceasta situatie poate fi vindecata bland si cu iubire, as cum ai cerut, insa e nevoie si de taria ta si de buna credinta a celorlalti oameni implicati. Vom sta in spatele tau atunci cand spui adevarul, dandu-ti tarie si calauzindu-ti cuvintele. Ai primit acest mesaj pentru ca ai cerut ajutor intr-o situatie in care te simti victimizat. Ingerii iti spun ca situatia poate fi indreptata doar daca vei comunica altora nevoile si asteptarile tale. Este cu putinta sa ai un comportament atat angelic cat si unul plin de incredere si fermitate, daca ceri ingerilor curaj si calauzire de cate ori intentionezi sa spui adevarul. Prin practica, gandirea pozitiva plina de iubire devine mai usoara. Semnificatii suplimentare: infrunta situatia direct; citeste o carte sau urmeaza un curs despre gandirea pozitiva; inlocuieste comportamentul agresiv cu gandire pozitiva; gestioneaza conflictul cu onestitate si cu iubire; spune-ti adevarul si spune-l si celorlalti; aceasta situatie este o oportunitate pentru dezvoltare personala spirituala.

Mesajul Îngerilor pentru Rac (22 iunie - 22 iulie)

Dragul nostru, fiecare om este nevinovat pentru ca nimeni nu poate schimba lucrarea perfecta a lui Dumnezeu. Lasa in seama noastra senzatiile de greutate, sa-ti putem usura povara. Lasa in seama noastra orice invinovatire, manie sau repros care iti poate ascunde perspectiva plina de iubire. Bucura-te din nou de pacea din inima ta. Acest mesaj vine ca o asigurare ca aceasta situatie si oamenii implicati sunt fara vina. Daca ai sentiment de vinovatie, lasa-l in seama ingerilor. Dintre toate situatiile, vinovatia are cele mai joase vibratii, deci atrage negativitate. Daca judeci vinovatia altora, acest mesaj iti reaminteste sa vezi particica de Dumnezeu din fiecare pentru a vindeca situatia. Nu trebuie sa continui relatia cu cineva in care nu ai incredere, insa trebuie sa elimini ganduri si emotii toxice pentru propria ta stare de bine. Ingerii iti cer sa consideri ca orice neintelegeri au fost, au fost greseli nevinovate. Semnificatii suplimentare: vezi punctul de vedere al celuilalt; iarta-te si elibereaza-te de regrete; o discutie pe care o ai a pornit de la o neintelegere; priveste dincolo de iluzii si vezi adevarul spiritual care sta la baza perfectiunii si ordinii divine.

Mesajul Îngerilor pentru Leu (23 iulie - 22 august)

Cand te detasezi de constienta propriului corp si a lumii fizice, te desprinzi de pamant. Desi e o placere sa plutesti catre cer, atentia si activitatea trebuie sa fie indreptate catre pamant. Noi te ajutam sa echilibrezi aspectele spirituale si cele materiale, astfel incat sa te bucuri de o viata pamanteasca implinita. Acest mesaj iti transmite ca energia si atentia ta trebuie sa fie mai bine inradacinate in pamant. Daca te simti desprins, confuz, uituc, cu capul in nori si imprastiat, acest mesaj iti arata motivul. Desprinderea de pamant inseamna ca atentia este indreptata prea sus, ca si cum nu ai fi in propriul corp. Este nevoie de echilibru intre viata spirituala si cea pamanteasca. Te poti impamanta mergand descult pe iarba sau pe pamant, mancand legume crescute in pamant, cum ar fi cartofii sau morcovii, masandu-ti picioarele, atingand o planta sau un copac, vizualizand radacini ce pornesc din picioarele tale si ajung adanc in pamant. Impamantarea te va ajuta sa te concentrezi si focalizezi mai bine, dar si sa iti imbunatatesti conexiunile cu ingerii tai. Semnificatii suplimentare: petrece mai mult timp in gradina; foloseste esenta florale sau uleiuri esentiale pure; adapteaza-ti stilul de viata pentru a sustine constienta mentala si fizica; asigura-te ca toate cuvintele spuse sau scrise sunt practice, temeinice si inteligibile; fii cu picioarele pe pamant si autentic in relatii; trimite iubire si lumina Pamantului Mama.




Mesajul Îngerilor pentru Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Munca pe cont propriu corespunde dispozitiilor si intentiilor tale. Lucrul pentru tine insuti iti permite cel mai bine sa iti urmezi intuitia si calauzirea divina. Suntem colegii tai de lumina si de echipa, fiind mereu alaturi de tine pentru a-ti asigura succesul sub toate aspectele. Ai primit acest mesaj deoarece esti potrivit sa lucrezi pe cont propriu. Ai ideile, energia si autodisciplina necesare activitatii de intreprinzator. Totusi, indoielile te fac sa eziti. Ingerii te asigura din nou ca ai tot ce iti trebuie pentru a reusi. Ei te vor calauzi si sprijini de-a lungul drumului si, atata timp cat urmezi indrumarile cu incredere, succesul este asigurat. Semnificatii suplimentare: ideile tale de afaceri sunt solide; redu-ti implicarea in slujba prezenta proiectand lumina asupra ideii de afaceri dorite; actioneaza asa cum esti calauzit, respectandu-ti cariera; implica-te deplin in succesul noii tale afaceri.

Mesajul Îngerilor pentru Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este vremea sa lasi munca deoparte pentru o vreme. Nu te ingrijora, noi vom veghea asupra raspunderilor tale pentru incheierea muncii. Jocul, veselia si rasul iti vor ridica nivelul energetic, astfel incat vei reveni la munca avand o perspectiva innoita si o energie mai inalta. Ingerii vad ca ai nevoie sa te joci, deci ti-au trimis aceasta carte. Ai muncit si ti-ai facut griji in ultima vreme si sufletul tau tanjeste dupa distractie. Senzatiile de oboseala, de iritabilitate sau de depresie sunt semne suplimentare ca ai nevoie de timp de joaca. Nu trebuie sa astepti pana cand vei avea o clipa libera, poti sa te distrezi chiar azi. Placerile simple, clipele in care nu faci nimic, razand cu un prieten sau urmarind un film placut tie sunt exemple privind felul in care te poti distra fara sa ai nevoie de bani. Distractia si jocul sunt elemente necesare vietii pentru copii si adulti. Aceste activitati ne ajuta sa fim mai sanatosi dar si sa ne implinim dorintele mai repede. Distractia face parte dintr-o viata echilibrata. Semnificatii suplimentare: opreste-te din ceea ce faci si mergi sa te relaxezi chiar acum; elibereaza-te de orice vinovatie pentru ca te distrezi; meriti sa traiesti plin de fericire, placere, bucurie; asigura-te ca activitatile recreationale sunt pur distractive si necompetitive, sa fie pentru binele inalt al tuturor.

Mesajul Îngerilor pentru Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Povara trecutului te-a epuizat. Dragul nostru, e timpul sa lasi povara jos. Pastreaza doar invatamintele si iubirea si lasa totul in urma. Nu-l doresti, nu ai nevoie de el si oricum s-a dus. Ai primit acest mesaj deoarece gandurile si sentimentele tale privind trecutul te trag inapoi. Repeti un tipar din cauza emotiilor neimplinite din trecut. Acest mesaj este un semn ca trebuie sa ierti si sa mergi mai departe, pentru a face sa inceteze tiparele dureroase. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii cu persoanele iertate. Inseamna pur si simplu ca ai lasat sentimentele toxice in schimbul pacii tale launtrice. Semnificatii suplimentare: abordeaza o noua situatie sau o noua relatie cu asteptari pozitive; evita rutina; vorbeste cu un consilider sau cu un grup de sprijin; iarta-i pe cei care te-au ranit; iarta-te pe tine insuti; cel mai mare rau a trecut deja; pastreaza-ti gandurile privitoare la aceasta situatie inalte si luminoase.

Mesajul Îngerilor pentru Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Fiecare gand este o investitie care aduce imediat dividende, deci investeste cu intelepciune. Ai puterea sa iti alegi gandurile si sa le umpli cu iubire, cu pace, cu armonie. La cererea ta, noi iti vom acorda cu placere energiile la frecvente mai inalte. Ingerii ti-au dat aceasta carte pentru a-ti reaminti ca Legea atractiei te poate ajuta sa imbunatatesti situatia care te preocupa. Plangerile si ingrijorarile pot sa atraga doar situatii asemanatoare ; prin urmare, inalta-ti gandurile (cerand asta ingerilor) pentru a atrage ceea ce iti doresti. De mai multe ori pe zi imagineaza-ti ca situatia a fost vindecata si perfect manifestata. Fii recunoscator ca situatia este deja rezolvata la nivel spiritual, iar aceasta prima parte va atrage manifestarea materiala a situatiei.Semnificatii suplimentare: gandeste-te la dorintele proprii si evita sa iti faci griji ori sa te plangi; ridica nivelul tipului de persoana pe care doresti sa il atragi; pe masura ce nivelul spiritual creste, te vei simti mai putin atras de energiile joase din diferite relatii si situatii.





Mesajul Îngerilor pentru Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Misiunea ta personala este sa slujesti intr-un mod care iti aduce multa bucurie si aduce bucurie si altora. Nu iti face griji in legatura cu gasirea misiunii personale. Focalizeaza-te mai intai pe slujirea unui scop si apoi scopul te va sluji. Acest mesaj vine ca o reamintire ca nu trebuie sa lupti pentru a-ti gasi rostul. Nu iti face griji privind modul in care sa castigi bani intr-o cariera importanta. Nu fii preocupat de parasirea unei slujbe sau profesii sau de gasirea uneia noi. Mai bine urmeaza calea dorintelor, talentelor si pasiunilor tale firesti, cu intentia deplina de a aduce bucurie pentru tine si pentru altii. Misiunea personala nu trebuie sa fie definita sau calculata exact. Este un proces. Semnificatii suplimentare: lasa orice grija referitoare la bani sau cariera in seama lui Dumnezeu si ingerilor; esti pe calea cea buna pe tema implinirii personale; ceea ce faci bine acum este o parte din misiunea ta personala.

Mesajul Îngerilor pentru Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Esti in siguranta si aceasta situatie este sub controlul perfect al providentei si al ordinii universale. Strecoara doar ganduri si emotii pline de iubire in aceasta situatie, pentru a te asigura ca cel mai bun rezultat posibil va aparea fara efort. Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca iti faci griji fara sa fie nevoie. Ingrijorarea este o forma de rugaciune care atrage spre tine ceea ce nu iti doresti. Lasa-ti preocuparile in seama rezolvarii divine pentru ca intr-adevar nu ai de ce sa te ingrijorezi. De fapt, grijile ti-ar putea crea o profetie care chiar sa se implineasca. Semnificatii suplimentare: toate lucrurile sunt mult mai bune decat iti imaginezi ; roaga ingerii sa te elibereze de griji ; un rezultat fericit este inevitabil; evita sa te ingrijorezi, pentru ca emotiile negative te pot trage in jos; ingerii sunt alaturi de tine si totul merge bine.

Mesajul Îngerilor pentru Pești (19 februarie - 20 martie)

Da, semnele pe care le-ai primit sunt trimise din ceruri. Noi lasam in drumul tau pene, monede si alte semne, pentru a-ti aminti ca esti iubit si ca nu esti niciodata singur.Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru a te ajuta sa intelegi semnele pe care le-ai primit in ultima vreme. Aceste semne includ pene, monede, fluturi, pasari sau alte viziuni repetitive ce te fac sa te gandesti la ingeri si la ajutorul divin. Ei ti-au trimis in mod deliberat aceste semne pentru a te instiinta ca iti sunt aproape – protejandu-te, iubindu-te si calauzindu-te. Semnificatii suplimentare: persoane iubite plecate in ceruri iti spun “Te iubesc!”; observa si crede in semnele repetitive pe care le primesti drept confirmare ca esti pe drumul cel bun; ai incredere; urmeaza semnele care te calauzesc catre implinirea dorintei inimii tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții