Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop dragoste 24 septembrie 2021

Written By NIKE B. on joi, 23 septembrie 2021 | 19:29



Horoscopul zilei de dragoste 23 septembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 24 septembrie 2021.

Horoscop dragoste 24 septembrie 2021. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, vineri 24 septembrie 2021. Ai putea intalni pe cineva printr-o conjunctura norocoasa. Desi ti se pare ca viata ti se da peste cap, parca iti prinde bine in acest moment in care pare ca s-a asezat praful peste rutinele tale zilnice. Mai departe, horoscopul pentru fiecare semn astrologic în parte: Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O perioada propice pentru a face planuri alaturi de partenerul de cuplu. Daca esti singur, gandeste-te mai bine la ceea ce-ti doresti. Apoi fa miscarile care se impun. Ziua de azi iti da ocazia sa ii arati partenerului ca, in ciuda timpului indelungat dedicat ambitiilor tale personale, ele sunt pe locul doi in viata ta. O iesire in oras, intr-un mediu in care sa stii sigur ca se simte relaxat ar putea fi ceea ce aveti nevoie pentru a va recapata increderea unul in celalalt.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Partenerul de cuplu s-ar putea plange astazi ca nu ii acorzi suficienta atentie. Daca te acuza de indiferenta, nu te aprinde. Mai bine ia in calcul ca s-ar putea sa fie adevarat. Nu cumva te-ai cufundat in prea multa munca si ai uitat de el? Daca est singur, aminteste-ti ca zambetul poate fi o arma cu care nu dai gres. Foloseste-o!




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gandeste inainte sa vorbesti. Altfel risti sa spui cuvinte pe care sa le regreti si pe care nu le vei mai putea retrage. Daca esti singur, lasa-ti egoul deoparte si incearca sa cuceresti inima persoanei pe care ai pus ochii.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Canalele de comunicare dintre tine si partener sunt larg deschise, iar legatura devine din ce in ce mai puternica. Daca esti singur, concentreaza-te pe tine, pe ceea ce te face pe tine sa te simti bine. Fii deschis la nou si vei atrage oameni noi in viata ta.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Viata amoroasa are nevoie de cateva elemente care imbunatateasca starea de spirit in doi. Fa primul pas, spune ce simti, arata-ti dragostea, recunostinta, multumirea. Reaprinde flacara pasiunii. Daca esti singur, bucura-te de viata ta! Lasa soarele sa-ti intre in suflet!




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Petreci momente tandre alaturi de partenerul de cuplu. Te simti iubit si vrei sa ii arati jumatatii tale ca sentimentele sunt reciproce. Daca esti singur, o persoana noua intra in viata ta. Esti fascinat si, totodata, precaut! Fii deschis, ceva bun poate iesi de aici!

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Relaxeaza-te si exprima-ti dragostea fata de partenerul de cuplu. Astfel, momentele reci si distante vor fi inlocuite de altele pasionale si fierbinti. Daca esti singur, cineva de la birou ar putea sa-ti declare dragostea. Planetele favorizeaza flirtul si romantismul, deci incearca. Poate iesi ceva bun de aici.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai putea resimti o oarecare tensiune intre tine si partenerul de cuplu. Cele mai multe probleme se datoreaza stresului si presiunii din viata profesionala. Incercati amandoi sa lasati la birou problemele de acolo, iar acasa sa va concentrati doar pe ceea ce va face placere. Daca esti singur, zambeste mai des si vei vedea cati oameni vor roi in jurul tau.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Este vremea sa abordezi altfel relatia de cuplu. Daca tot ce ai facut pana acum n-a adus rezultate, inseamna ca n-a fost ce trebuie. Fii mai flexibil, mai vorbaret. Spune ce simti fara sa aduci acuzatii. Daca esti singur, cu sigurata stii vorba din batrani “are balta peste”. Dar nu poti prinde niciunul, daca nu iesi la pescuit.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Evita discutiile interminabile care nu duc la nicio solutie. Nu vei reusi decat sa creezi o situatie tensionata si deloc benefica pentru dragoste. Daca esti singur, iesi cu prietenii, distreaza-te. O schimbare a peisajului poate fi ceea ce ai nevoie pentru a fi mai proaspat si mai atractiv pentru ceilalti.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Lasa deoparte scenariile negativiste si bucura-te de partenerul de cuplu. Cu cat adopti o atitudine mai pozitiva, cu atat emani vibratii care il atrag si puteti petrece momente placute impreuna. Daca esti singur, ai p utea intalni pe cineva nou. Insa analizeaza daca este ceea ce ai nevoie. Nu merge mai departe daca nu esti convins.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Acum este momentul prielnic sa faci acele modificari in relatia ta care vor duce la imbunatatirea situatiei. Schimba ceea ce nu va mai satisface. Daca esti singur, nu este exclus sa intalnesti o persoana interesanta. Deci, iesi in oras!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții