Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscopul special Schimbări majore pentru zodii

Written By NIKE B. on joi, 23 septembrie 2021 | 19:28





Horoscopul special O lună plină de provocări

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Astrologia nu a fost niciodată o știință tocmai exactă, însă inexactitățile sale au crescut foarte mult în ultimele două milenii din cauza modificării relative a poziției Pământului și Soarelui față de constelațiile din Zodiac. Astfel, atunci când îți spun ce zodie ești, astrologii se referă la zodiacul așa cum era el conceput după poziția Soarelui față de cele 12 constelații de acum mai bine de 2.200 de ani. În plus, există și o a 13-a constelație, Ophiuchus, care pur și simplu nu este inclusă în zodiac.



O lună plină de provocări și mult romantism. Consultă horoscopul pentru luna octombrie si află predicțiile astrale! Află horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii. În luna octombrie, unele zodii vor avea parte de schimbări majore pe plan persoanl. Este o perioadă în care unii nativi vor descoperi ce înseamnă să fii cu adevărat mulțumit de viața. Astrele arată că toamna în viața balanțelor și scorpionilor aduce mai multă stabilitate, iar săgetătorii vor fi cu adevărat fericiți.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec: Pentru Berbec, luna octombrie va fi o luna dedicata dragostei. Astrele vă vor favoriza, asadar este momentul perfect să profitat de acest aspect. Datorită lui Mercur, vă va fi ușor să analizați relațiile în profunzime și să vă gândiți la ceea ce vreți cu adevărat de la viață. În relații, nu ar trebui să vă lăsați pe lauri, ci, ar trebui să acționați. Faceți-vă partenerul fericit și veniți cu o surpriză. Dacă nu sunteți mulțumit de cum stau lucrurile, veți avea adesea tendința de a vă impune opiniile altora, ceea ce ar putea avea chiar efectul opus. De aceea, preferați situațiile în care nu poate exista o confruntare directă.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur: În aceasta luna, taurii vor avea din nou aceeasi energie excentrică. Astfel, influența lui Venus în Balanță va conferi în special femeilor un farmec magic care va uimi atât vechii prieteni, cât și noile cunoștințe. Și, desigur, vă veți bucura de această abundență de frumusețe în mod corespunzător. Prin urmare, nu ar trebui să ezitați să purtați haine mai colorate sau să vă evidențiați formele. Cu toate acestea, frumusețea poate aduce și negativitate sub formă de invidie și gelozie. Dacă intuiția vă avertizează cu privire la orice pericol, urmați acest instinct și descoperiți aceste situații.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni: O luna plina de provocari si creativitate pentru gemeni. Le puteți folosi pentru a îndeplini planuri pe care le aveți în cap de mult timp, dar nu a fost niciodată momentul potrivit pentru a le pune în aplicare. În plus, este un moment bun să ne grăbim să reparăm casa, de exemplu. Este posibil ca influențele negative ale lui Uranus să ajungă și la dvs. și să acționați prea impulsiv și încăpățânat. S-ar putea să nu vă placă cartierul dvs.. Chiar dacă aveți ideile bine gândite, este întotdeauna o idee bună să primiți sfaturi de la cineva, conform horoscopului pentru octombrie 2021.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac: Nativii acestei zodii vor fi foarte sociabili în octombrie, ceea ce va fi cauzat în principal de Saturn. Deși, de obicei, evitați să cunoașteți oameni noi, în acest timp, vă veți bucura de compania oamenilor și vă veți putea înțelege cu ușurință cu oricine. Puteți utiliza această abilitate și în negocierile comerciale sau atunci când aveți de-a face cu autorități. În ceea ce privește sănătatea, s-ar putea să suferiți de crampe ale gambei, pe care ar trebui să încercați să le preveniți consumând magneziu și toate celelalte vitamine cruciale. La începutul lunii octombrie, articulațiile vor fi destul de sensibile și ar putea fi ușor rănite.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu: Luna aceasta, leii vor avea parte de mult romantism. Ar trebui să pregătiți o surpriză pentru partenerul dvs., deoarece cu siguranță nu vă va lipsi inspirația. Amândoi meritați un moment singuri după mult timp, dar aveți grijă să găsiți momentul potrivit pentru surpriză. Un moment prost ales poate duce la o ceartă. Datorită influenței lui Mercur în Balanță, va fi un moment excelent pentru autoeducare, pe care l-ați putea folosi, de exemplu, pentru pregătirea la locul de muncă sau pentru un curs de limbi străine. Dacă nu aveți chef de companie, lectura ar putea fi o opțiune excelentă.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară: Fecioare nu isi vor face prea multe griji in privinta opiniilor altora și se vor preocupa mai mult de ei insisi. Din păcate, prietenii dumneavoastră pot lua acest lucru ca un semn de dezinteres și pot evita să vă contacteze. Încercați să ascultați ce au pe suflet. S-ar putea să fiți surprins de cât de mult au nevoie de ajutorul dumneavoastră. De asemenea, luna aceasta este o perioadă ideală pentru contactul cu natura, grădinăritul sau culegerea ciupercilor și a plantelor. Timpul de unul singur petrecut în natură vă poate ajuta să vă găsiți echilibrul interior.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță: În aceasta luna, balanțele își vor găsi echilibrul interior si astfel isi vor schimba comportamentul fata de anumite persoane din jurul lor. Octombrie va fi o lună excelentă pentru propriul progres și cel mai bun lucru de făcut este să vă faceți timp pentru dumneavoastră și să vă bucurați de puțin timp singur. Trebuie să vă analizați gândurile și, pentru asta, aveți nevoie de intimitate. O plimbare în natură v-ar face să vă simțiți bine și va avea un efect excelent asupra sănătății mintale. În plus, ar trebui să aveți grijă de sănătatea fizică, în special a rinichilor și a vezicii urinare. Îmbrăcați-vă bine și evitați să rămâneți prea mult afară. Corpul dumneavoastră ar putea suferi din această cauză.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion: Acesti nativi se vor face remarcati la locul de muncă. Veți putea obține orice doriți. Soarele vă va oferi puterea de care aveți nevoie și va face posibil să realizați lucruri pe care nu le-ați crezut niciodată posibile. În plus, această stea va oferi Scorpionilor energie și sănătate. Probabil vă veți simți plin de viață și mai plin de vitalitate decât de obicei. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme pentru Scorpionii care au probleme la prostată. O boală severă ar putea ieși la iveală.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător: Săgetătorii vor fi adesea copleșiți de dorința de armonie. Vă veți simți complet echilibrat și veți putea transfera sentimentul de pace și celorlalți și, prin urmare, veți fi probabil foarte popular în echipa de colegi de la muncă sau de la clasă. Cu toate acestea, dacă vi se întâmplă să vă lipsească satisfacția într-o relație, este posibil să faceți și pași radicali pentru a o reînvia. Venus vă va oferi o sensibilitate neobișnuită pentru frumusețe în octombrie. Nu numai că veți prospera, dar veți avea și un gust deosebit. Prin urmare, momentul este ideal pentru a vă schimba înfățișarea și pentru a vă decora casa sau grădina, conform horoscopului pentru luna octombrie 2021 .






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn: Capricornii prefera in aceasta luna mai mult singurătatea și gândurile profunde. Veți reflecta deseori asupra semnificației vieții și veți analiza relațiile cu ceilalți. Acest lucru ar putea duce la dorința de a cunoaște oameni noi. Veți spera să găsiți partenerul potrivit sau un prieten printre aceștia. Nu vă faceți iluzii prea mărețe și nu vă încredeți orbește în toți cei pe care-i întâlniți. Încercați să găsiți mai mult timp pentru părinți și frați în această lună. Nu le-ați acordat atenția meritată în ultima vreme, așa că se vor bucura de vizită.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător: Acesti nativi nu vor fi prea productivi din punct de vedere personal. Însă, relațiile cu colegii vor fi grozave, deoarece sunteți foarte comunicativ și distractiv. Toată echipa vă va cunoaște foarte bine. Pe de altă parte, superiorii ar putea observa și ei, și ar putea considera asta ca pe o lipsă de sârguință. Prin urmare, ar trebui să aveți mereu grijă la cine vă urmărește. La sfârșitul lunii octombrie, veți fi predispus la migrene, dureri de dinți și dureri generale ale corpului în partea de sus. Ascultați-vă corpul și încercați tot posibilul pentru a preveni aceste probleme de sănătate.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești: Pestii vor avea parte de multe provocari in aceasta luna, deoarece influența lui Marte vă va mări incapacitatea de a vă îndeplini obiectivele. De multe ori vă veți simți fără speranță, ceea ce probabil se va transforma în furie și va trebui să vă răzbunați pe cineva. Înainte de a ști ce se întâmplă, mulți oameni din jurul dumneavoastră pot suferi. În schimb, încercați să faceți jogging sau exerciții intense, de exemplu, ne arată horoscopul lunar pentru octombrie 2021. Însa, în octombrie, hotărârea dumneavoastră va fi mai pregnantă. Nu veți avea chef să vorbiți cu nimeni, așadar va fi minunat dacă veți investi ceva timp în dezvoltarea propriei persoane.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții