Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop tarot săptămâna in curs

Written By NIKE B. on marți, 21 septembrie 2021 | 09:00



Citește Horoscopul tarot săptămâna 20 – 26 septembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 20 – 26 septembrie 2021 – Citirea săptămânală a tarotului cu o singură carte este aici, cu o predicție interesantă pentru toate semnele zodiacale începând cu 20 – 26 septembrie 2021. Dacă suntem perspicace și ne păstrăm mintea deschisă, putem vedea cum cărțile reflectă atât starea noastră interioară, cât și starea lumii din jurul nostru. Cu atâtea cărți inversate în această săptămână, vom vedea multe lucruri, de pe ambele fețe ale monedei. Perspectiva este totul și, din fericire, suntem capabili să învățăm din orice unghi în care ni se prezintă o situație. Aceasta este o săptămână în care vom avea ocazia să ne confruntăm cu propria noastră îndoială, pentru a descoperi că nu suntem atât de răi până la urmă. Îndoiala este în centrul a ceea ce ne ține pe loc, dar, cu toate acestea, atunci când putem să o distingem și să ne echilibrăm, putem merge mai departe în pace. Putem deveni în această săptămână aventurierii pe care îi știam că suntem, fără acea voce interioară înăbușitoare care ne spune să ne oprim. Tarotul ne oferă lecții minunate pentru săptămâna 20 – 26 septembrie. Nu este nimic de temut, pentru că știm că ne vom ridica deasupra propriei noastre îndoieli de sine, precum și nevoia noastră de a ne implica în situații distructive. Vom reevalua multe lucruri din viața noastră și vom păși cu determinare, curaj și hotărâre. Află ce are tarotul pentru fiecare semn al zodiacului în parte, pentru săptămâna 20 – 26 septembrie 2021.




Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Zece de monede, inversate

Ați făcut recent ceva și ați reușit să aduceți mulți bani în viața voastră. Toate acestea sunt foarte, foarte bune și vă vor putea permite câteva dintre lucrurile pe care le doriți în această viață. Totuși, deoarece această carte este inversă, vine cu ea un avertisment: nu vă depășiți bugetul, nu exagerați. Nu cheltuiți excesiv sau presupuneți că acești bani vor dura pentru totdeauna. Este o carte care vă roagă să folosiți înțelepciunea în materialism. Onorați abundența pe care o primiți folosind-o cu înțelepciune și proporționalitate și totul va fi extrem de bine și promițător.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Șase de monede

Ați făcut câteva mișcări înțelepte și în această săptămână veți putea experimenta roadele înțelepciunii voastre. Există multă ordine în ceea ce faceți săptămâna aceasta, ați construit o fundație stabilă și aceasta trece de la situația de acasă la mediul vostru de lucru. Totul este sigur și pe această bază puteți începe să vă continuați munca bună. Această carte este aici pentru a vă spune că sunteți pe drumul cel bun, că eforturile voastre nu sunt doar sobre și stabile, ci sunt și de lungă durată. V-ați descurcat bine și asta se vede acum.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Regele de cupe, inversat

Aceasta este o carte frumoasă de primit, în poziție dreaptă sau inversată. Într-adevăr, inversată, această carte reprezintă o mare dragoste pentru voi, cu un indiciu de îndoială. Este o reacție umană foarte tipică la iubire, adică când dragostea este atât de grozavă, mulți dintre noi încep să se întrebe când se va destrăma. Asta nu se va întâmpla, dar acest lucru nu vă va împiedica să vă imaginați eșecul. Nu vă faceți griji, dragostea este stabilă și pregătită pentru voi. Vă veți simți bucuroși și în siguranță în această săptămână. Nu distrugeți singur atmosfera, prin gândirea excesivă a lucrurilor.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Patru de monede, inversat

Săptămâna aceasta vă schimbați atitudinea pe cealaltă parte și inversați cursul. Ați petrecut prea mult timp lingându-vă rănile, trecutul este mort și săptămâna aceasta ajungeți să știți asta odată pentru totdeauna. Nu mai are rost să vă gândiți unde ați greșit, dacă acele greșeli au adus lecții și ați învățat de fapt de la ele. Atunci, aceasta este săptămâna în care luați o decizie fermă de a merge mai departe. Gata cu trecutul. Acum este timpul să procedați la îndeplinirea prezentului.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Opt de cupe, inversat

Priviți la o viață foarte plăcută. V-ați descurcat bine în ceea ce privește dragostea. Sunteți bine iubit și vă simțiți foarte siguri, până când permiteți să se instaleze suspiciunea. Nu există niciun motiv pentru care să vă suspectați partenerul de vreo nelegiuire. Când vă lăsați mintea să rătăcească, aveți tendința să mergeți în locurile negative. Încercați să evitați acest lucru și, dacă nu puteți, înțelegeți că aceasta este ficțiunea voastră și nu are nimic de-a face cu realitatea parteneriatului vostru foarte iubitor și sigur.




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Cinci de bâte, inversat

Aceasta va fi o săptămână de responsabilitate intensă, căreia îi puteți face față cu siguranță. Cu toate acestea, vă veți simți copleșiți. Toată lumea vrea o „bucată” din voi, iar voi sunteți obligați să vă prezintați și să vă împărțiți la toate. Nu este negativ, este doar obositor. Veți echilibra cu succes viața profesională și cea de acasă, indiferent care sunt cerințele. Dacă este posibil, vedeți dacă vă puteți ritma în timpul săptămânii. Programați în avans, ce trebuie făcut, astfel încât să vă puteți mișca într-un mod organizat.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Asul de bâte, inversat

Această carte aduce cu sine o oportunitate majoră și, în starea sa inversată, oportunitatea poate fi mai mică decât cea așteptată. Este încă bună și are potențialul de a fi profitabilă, dar această carte vă invită să vă gândiți bine la deciziile voastre. Chiar asta vreți? Deși pare să vi se predea ceva minunat pe un platou de argint, există un dezavantaj aici, adică este posibil să nu fie mișcarea potrivită pentru voi acum. Va trebui să vă confruntați cu ideea că, în timp ce ceva vă poate face bani, poate, de asemenea, să vă ia mai mult decât doriți să dați.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Nouă de monede

Sunteți vedeta în creștere săptămâna aceasta. Această carte este în poziție dreaptă și este fantastic de promițătoare. Acest lucru este materialist, adică se referă la bani și achiziții. Dacă sunteți implicați în afaceri, veți putea experimenta un nou nivel de succes. Viața de acasă va avea și ea îmbunătățiri. Vă veți bucura de roadele muncii voastre. Veți vedea, de asemenea, cum a fi bine organizat cu munca și viața voastră, vă poate aduce claritate și siguranță. Nu există nimic altceva decât un flux pozitiv de energie bună și o direcție de succes, ce vă așteaptă acum.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Șase de bâte, inversat

Săptămâna aceasta va aduce revelație. veți vedea printr-o situație pe care ați crezut-o cândva că este o singură cale, doar pentru a descoperi că este cu totul diferită decât pare. Acest lucru poate părea a vedea ceva clar pentru prima dată și este legat de muncă sau de carieră și va fi deschis către voi. S-ar putea să descoperiți că cineva nu a fost în fața voastră la locul de muncă și că acum trebuie să reevaluați ce se întâmplă. Este bine că ați observat asta acum. Țineți ochii deschiși de acum înainte.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Valetul de spade, inversat

Iată o săptămână în care veți primi o provocare. Este legat de muncă și poate că amenință puțin. Cineva mult mai tânăr decât voi vrea să vă ia poziția și asta nu este doar un lucru îngrozitor de simțit, ci vă va pune în apărare. Rămâneți în picioare și nu lăsați aroganța lor să ajungă la voi.Sunteți puternici și în poziția de autoritate. Această persoană este doar o nouă persoană credulă, care crede că poate intra și să ia cu naivitate ceea ce își dorește. Luați atitudine și nu cedați în fața acestei intimidări.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Patru de bâte, inversat

Vă puteți simți confuz sau dezorientat în această săptămână. Această carte este una de oportunitate și aventură, totuși, în starea sa inversată, reprezintă deseori amăgire sau lipsă de speranță. Ce este bun în acest lucru este că este, de asemenea, reprezentativ pentru o stare temporară, deci nu va dura prea mult. Acest lucru ar putea arăta că voi, având o ocazie, profitați de ea, doar să vi se ia de la voi, câteva minute mai târziu. Este o lecție bună de detașare și răbdare. Luați-o pas cu pas și aveți răbdare.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Regele de spade

În cele din urmă, rămâneți cei puternici, atât la muncă, cât și acasă, în dragoste. Această carte este o putere pură, dar vine, de asemenea, cu un anumit tip de răceală, ceea ce înseamnă că ați putea deveni un executor al unei reguli, săptămâna aceasta. Aveți ultimul cuvânt pe această temă și cei din jur trebuie să asculte. Voi sunteți cei înțelepți și trebuie să fiți respectați. Acesta este, de asemenea, o carte de mare respect de sine, lucru pe care îl veți cunoaște săptămâna aceasta. Bravo vouă. Rămâneți puternici.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții