Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop tarot zilnic 21 septembrie 2021

Written By NIKE B. on marți, 21 septembrie 2021 | 08:49



Horoscopul tarot zilei de 21 septembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 4 de pentagrame

Aceasta carte ilustreaza un barbat asezat pe scaun, dincolo de granitele orasului sau natal. Bratele sale sunt infasurate strans in jurul unei monede, de parca se teme ca o poate pierde daca slabeste stransoarea. El echilibreaza un alt pentacle pe cap, impiedicandu-I legatura cu spiritual, iar alti doi stau in siguranta sub picioare. In mod clar, nu vrea ca nimeni sa-i ia monedele. Cu toatea acestea, pentru ca este atat de atasat de bani, nu se poate misca si nu poate merge nicaieri. Nu are cu cine vorbi, nici macar cu prietenii sau membrii familiei sau comunitatea din spatele lui. Omul este blocat intr-un singur gand: bogatia.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 8 de spade

Aceasta carte ilustreaza o femeie legata la ochi, incojurata de 8 sabii. Pare ca acestea o prind in loc, simbol al gandurilor, credintelor si al mentalitatii limitative care o impiedica sa avanseze. Cu toate acestea, daca femeia si-ar lua de pe ochi valul, si-ar putea da seama rapid cum scapa din acesta situatie. Asadar, eliberandu-se de credintele limitative si bazandu-se pe intuitia nativa, poate vedea dincolo de ceea e la prima vedere.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Steaua

Steaua aduce speranta si credinta reinnoite si sentimentul ca esti cu adevarat binecuvantat de Univers. Intri intr-o faza panica, iubitaore din viata ta, plina de energie calma, stabilitate mentala si o intelegere mai profunda atat a ta, cat si a celorl din jurul tau . Acesta este un moment de dezvoltare personala semnificativa deoarece esti gata sa primesti numeroasele binecuvantari ale Universului.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Judecata

Aceasta carte ilustreaza doi barbati goi, femei si copii ridicandu-se din morminte cu bratele intinse si privind spre cer. Deasupra, Arhanghelul Gavriil – Mesagerul lui Dumnezeu – sufla intr-o trambita. Oamenii raspund chemarii sale, gata sa fie judecati si sa afle daca vor fi sau nu acceptati in ceruri. In fundal se vede un lant muntos masiv, semn ca Judecata nu poate fi evitata.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 5 de bate

Aceasta carte simbolizeaza conflictul, dezacordul, competitia, tensiunea, diversitatea. Ea ilustreaza cinci barbate care par ca se bat, folosindu-si batele pe post de arme. Totusi, daca te uiti mai atent, vei vedea ca batele sunt ridicate si nu ranesc pe nimeni. Ca si cand scopul real in aceasta scena haotica nu este crearea conflictului, ci incercarea de a se face remarcat. Fiecare dintre cei cinci barbati poarta alt tip de haine, simbol al diversitatii, al sistemului de valori, sugerand ca nu pot ajunge la un consens din cauza diferentelor dintre ei.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Valetul de bate

Aceasta carte iti transmite deseori un mesaj despre o persoana reala din viata ta. Poate indica faptul ca un barbat sau o femeie este prea tanar(a) pentru tine. Valetul de bate infatiseaza o persoana calda, ambitioasa, dornica sa acumuleze. Daca nu ai o astfel de persoana in anturajul tau, mesajul poate fi ca esti distras din activitatea ta. Incearca sa fii mai concentrat.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 7 de cupe

Aceasta carte este simbolul oportunitatilor, al alegerilor, al gandirii intelepte, al iluziei. Cartea infatiseaza un barbat care sta in fata a 7 cupe pline cu diverse daruri. Unele cupe contin daruri dezirabile (bijuterii, lauri de victorie), altele contin mai degraba blesteme (serpi, dragoni). Norii si cupele simbolizeaza visurile si dorintele barbatului. Cu alte cuvinte, cartea transmite mesajul “Ai grija ce-ti doresti, caci s-ar putea sa devina realitate!”. Alegeri trebuie facute, insa in deplina cunostinta de cauza, astfel incat sa nu cazi in mirajul beneficiilor si sa ajungi la cupa indezirabila.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 3 de pentagrame

Aceasta carte este simbolul muncii in echipa, al colaborarii, al invataturii, al implementarii. Cartea infatiseaza un tanar pietrar care lucreaza cu uneltele sale o portiune dintr-o catedrala. In fata sa, doi arhitecti tin planurile proiectului. Plafoanele in crestere si gravurile complexe semnifica faptul ca ambele parti sunt foarte pricepute in meseriile lor. Pietrarul pare sa discute despre progresul sau cu arhitectii si chiar daca este mai putin experimentat, acestia apreciaza opinia si stiinta specialistului. Limbajul corpului insinueaza ca acest tanar este un contributor esential la finalizarea catedralei, iar arhitectii vor sa se asigure ca toata lumea va afla despre acest lucru.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Valetul de pentagrame

Aceasta carte este simbolul oportunitatii financiare, al manifestarii, al dezvoltarii personale. Cartea infatiseaza un barbat tanar pe un camp inverzit, cu multe flori, promisiunea unei recolte bogate. Muntele de la orizont semnifica provocarile ce vor veni sau obstacolele pe care Valetul trebuie sa le depaseasca in timpul calatoriei sale. Barbatul tine in mana o moneda de aur si o examineaza cu atentie, ca si cand ar incerca sa descopere cum sa manifeste si mai mult aur, si mai multa abundenta.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 7 de spade

Aceasta carte poate indica faptul ca o persoana nu are un comportament etic. Sau poate insemna ca te bagi in viata cuiva, fara sa fie locul tau acolo. Sau poate simti ca cineva te spioneaza. Daca esti tentat sa sapi in viata cuiva (cu exceptia situatiei in care acel cineva este copilul tau minor), rezista impulsului. Toata lumea are nevoie de intimitate. Daca esti implicat intr-o competitie, de orice fel, fii atent sa nu triseze cineva. E valabil de la un banal joc de carti, pana la o inscenare la birou. Concluzia este ca trebuie sa fii cu ochii in patru, sa-ti pazesti spatele. Dar, pe de alta parte, sa te asiguri si ca tu insuti joci corect.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Cavalerul de spade

Aceasta carte este diferita de cele din seria ei deoarece aduce o energie pozitiva. Cavalerul deseori intruchipeaza ceva sau pe cineva dezirabil care va intra in viata ta. Cavalerul de spade indica energia fizica, emotionala sau spirituala care va fi la cote maxime. Daca astepti vesti, cel mai probabil le vei primi in curand. Aceasta carte indica multa activitate, calatorii, zbateri pentru a reusi sa faci ceva. Nu vei astepta ca ceva sa ti se intample, ci vei contribui la infaptuirea intamplarii. Mergi si fa ce-ti doreste inima!

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Echilibrul

Aceasta carte simbolizeaza echilibrul, pacea, rabdarea si moderatia. Ai ajuns la calmul interior care iti ofera o perspectiva mai buna asupra lucrurilor. Aceasta carte este semn ca relatiile din viata ta sunt armonioase. Ai invatat sa nu te mai lasi tarat in conflictul altora sau nu mai lasi probleme minore sa te tulbure. In schimb, incerci sa te adaptezi la situatii cu o minte mai limpede, cu o inima mai calma pentru a-ti metine echbilibrul. Cumpatarea poate insemna, de asemenea, ca ti-ai gasit pacea si linistea si ca esti multumit cu ceea ce ai. Cumpatarea mai poate indica si faptul ca esti cu adevarat in legatura cu ceea ce esti pe dinauntru, ca esti autentic, ca iti apreciezi propria busola morala. Iti este mai usor sa iti dai seama care sunt aspiratiile tale si sa iti stabilesti astfel obiectivele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții