Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop tarot zilnic 9 septembrie 2021

Written By NIKE B. on joi, 9 septembrie 2021 | 08:57

Horoscopul tarot zilei de 9 septembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Lumea

Cartea de tarot Lumea arata unitatea regasita, trairea marii armonii si finalul fericit al oricarei evolutii. A cuprinde frumusetea acestei carti in cuvinte ar insemna asumarea riscului de a descrie povestea siropoasa a unui Happy-End. In timpul calatoriei Eroului, ea arata finalul fericit, paradisul regasit, ceea ce, transpus asupra vietii noastre, inseamna ca am ajuns la tinta. Numai in purine cazuri aceasta inseamna sfarsitul vietii, de regula, mai degraba o etapa intermediara foarte importanta. Pe planul trairilor exterioare, aceasta inseamna ca ne-am gasit locul, si anume tocmai locul ce ni se cuvine. Lumea simbolizeaza ca am facut un pas important, poate chiar pasul decisiv, spre autodevenire, spre adevarata autenticitate si spre intreg. In campul evenimentelor, Lumea reprezinta vremuri fericite, in care ne bucuram deschis si cu multa vitalitate de existenta noastra.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Justitia

Ia lucrurile in serios, fara sa faci, insa, o drama. Oamenii din jurul tau pot veni cu probleme care sa te zdruncine putin, dar nu este cazul sa te scufunzi in grijile lor. Nu pune presiune asupra ta, nu te implica emotional. Nu ai nici puterea, nici responsabilitatea de a repara totul. Cartea de tarot Justitia poate fi usor interpretata gresit, daca ne luam dupa numele ei. Justitia, in special Judecata de Apoi, la care se face referire in acest sens, este pusa in legatura in principal cu pedepsirea, osandirea si,frica, groaza. Semnificatia unei carti trebuie insa intotdeauna desprinsa atat din imaginea reprezentata cat si din simbolurile sufletesti si mitologice care se ascund in spatele ei. Invierea din morti, reprezentata de Cartea de tarot Justitia, arata cutremuratorul eveniment al mantuirii si eliberarea a tot ce inainte fusese ingropat sau tinut prizonier. Justitia arata ca Adevarul, Dumnezeirea, scapa din incarcerare si se ridica spre Lumina. Cartea de tarot Justitia are o semnificatie strabatuta in totalitate de sentimentul fericirii. Cartea de tarot Justitia simbolizeaza pasul decisiv al devenirii de sine, reusita procesului de transformari alchimiste, care face ca materia inferioara sa capete consistenta superioara. Pe un plan apropiat cotidianului, Cartea de tarot Justitia simbolizeaza orice forma de eliberare: de griji si nevoi, de situatii sau legaturi ingrate, de complexe si timiditate. Justitia poate constitui apoi si un indiciu cu privire la faptul ca „comoara" noastra se ascunde in intentiile legate de aceasta carte.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Diavolul

In unele zi vrei sa fii mai ingaduitor, iar astazi este una dintre acele zile. Daca este nevoie sa lucrezi in public, s-ar putea sa ai emotii puternice. Nu te ingrijora prea tare. Atentie, insa, nici sa nu fii prea delasator, caci ar putea aparea ceva ce sa regreti mai tarziu.In viata profesionala Cartea de tarot Diavolul inseamna ca forta noastra morala, convingerile si bunele noastre principii sunt supuse ispitei. In context poate fi vorba de afaceri posibile, care sa ne asigure un castig gras datorita faptului ca abuzam de credulitatea sau nestiinta partenerului de afaceri. Este insa posibil sa ni se dea si sarcini care sa contravina principiilor noastre, fiind posibil ca, in cazul ca le refuzam, sa ne periclitam situatia materiala sau locul de munca. Fireste ca si in acest caz Diavolul se manifesta viclean, oferindu-ne suficient „ajutor" pentru linistea constiintei: afacerea murdara primeste un aspect imaculat, pare dintr-o data ca o adevarata binefacere iar restul de retineri morale este dat la o parte prin scuza ca „daca nu fac eu aceasta afacee, cu siguranta o va face un altul".

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Lumea

Ocupa-ti locul in lume, caci ai si tu menirea ta! Nu trebuie sa te simti instrainat. Croieste-ti drum prin labirintul vietii. Ai abilitatea de a aborda si rezolva orice situatie iti apare in cale. Chiar daca azi nu iti este usor, eforturile iti vor fi rasplatite. Fii increzator!Cartea de tarot Lumea arata unitatea regasita, trairea marii armonii si finalul fericit al oricarei evolutii. A cuprinde frumusetea acestei carti in cuvinte ar insemna asumarea riscului de a descrie povestea siropoasa a unui Happy-End. In timpul calatoriei Eroului, ea arata finalul fericit, paradisul regasit, ceea ce, transpus asupra vietii noastre, inseamna ca am ajuns la tinta. Numai in purine cazuri aceasta inseamna sfarsitul vietii, de regula, mai degraba o etapa intermediara foarte importanta. Pe planul trairilor exterioare, aceasta inseamna ca ne-am gasit locul, si anume tocmai locul ce ni se cuvine.t Lumea simbolizeaza ca am facut un pas important, poate chiar pasul decisiv, spre autodevenire, spre adevarata autenticitate si spre intreg. In campul evenimentelor, Lumea reprezinta vremuri fericite, in care ne bucuram deschis si cu multa vitalitate de existenta noastra.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 8 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza viteza, actiunea, calatoriile, miscarea, schimbarea. Daca iti apare inversata ea iti aduce mesajul unui obstacol care iti incetineste progresul. Si totusi, nu te grabi sa iei decizii sau sa actionezi din pripa. Orice decizie luata pe fuga poate genera greseli care se repara mai greu.Pe plan profesional, Cartea de tarot 8 de bate inseamna ca intentiile, asteptarile si cateodata chiar temerile noastre, legate de problema aflata in discutie, vor avea loc sau vor interveni in cel mai scurt timp. Ea poate constitui astfel un indiciu, ca un proces evolutiv a inceput inca de multa vreme sau se accelereaza in mod neasteptat, aflandu-se in imediata apropiere a finalizarii sale, desi noi socoteam, acest lucru de domeniul viitorului indepartat. Cartea de tarot 8 de bate prezinta adesea succesul surprinzator.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Asul de spade

Cartea simbolizeaza puterea bruta, victoria, claritatea mentala. Asul de spade arata intentia clara si precisa, dar si concentrarea si determinarea pentru indeplinirea scopului. Daca ti-a aparut aceasta carte, te poti bucura de o claritate mentala desavarsita care te ajuta sa iei cele mai bune decizii.Cartea de tarot Asul de Spade reprezinta claritatea cunoasterii ce permite luarea de decizii clare, precum si rezolvarea unor probleme extrem de incalcite. Asta poate insemna ca un vant proaspat aduce o inviorare in obisnuinte vechi sau ca tratative care se impotmolisera capata o turnura hotaratoare. Poate fi vorba si despre o discutie edificatoare, care sa elimine „norii" care ingreunau atmosfera de lucru. Si, nu in ultimul rand, ascutimea si capacitatea de separare a acestei carti de Spada pot semnaliza hotararea luata dupa o matura chibzuinta, de a parasi domeniul de activitate de pana acum.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 4 de spade

Cartea simbolizeaza contemplare, recuperare, pasivitate, relaxare, odihna. Pacea a sosit in viata ta, insa are pretul sau. Te poti simti epuizat si ai nevoie urgenta de o pauza. Este vremea sa te vindeci si sa-ti reevaluezi prioritatile.In planul profesional Cartea de tarot 4 de Spade arata ca nimic nu inainteaza. Evolutiile se afla intr-un punct mort, puterile ne-au secat din cauza rezistentei intampinate. A continua, inseamna a ne asuma riscuri cu nechibzuinta, pentru ca, in acest context, rezistenta exterioara combinata cu propria slabiciune pot duce la un dezastru de mari proportii. Ceea ce ne trebuie in astfel de situatii este linistea, distantarea, pauza, poate chiar si ajutorul unui medic sau sfatul unui terapeut. Abia dupa ce am dobandit forte proaspete, de exemplu, cu ajutorul unui concediu, putem trece cu o noua incredere la rezolvarea problemelor ce ni se pareau intr-atat de insolubile anterior. O sa ne miram noi inline, cat de simplu vor putea fi rezolvate.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 9 de spade

Esti macinat de cosmaruri si frici imaginare. Ai grija la anxietate si la semnele de paranoia. Ce anume te tine treaz? Chiar ai aceste probleme sau doar iti imaginezi sau tesi scenarii care n-au legatura cu realitatea? Daca treci printr-o perioada mai stresanta, poate ca este timpul sa iei in calcul schimbarea locului de munca sau renuntarea la anumite proiecte care nu a generat vreun venit spectaculos. De asemenea, cartea poate aduce mesajul ca iti faci niste griji in relatia de cuplu. Vezi peste tot conspiratii si tradari. Nici nu te intereseaza daca sunt reale sau imaginare. Depaseste aceste frici si vorbeste cu cineva ce incredere despre aceste trairi.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 2 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza iubirea, parteneriatul, atractia, relatia. Daca iti apare inversata, ea transmite mesajul ca ceva nu merge. Doua energii sunt combinate gresit si nu genereaza ceea ce trebuie. Poate nu primesti respectul cuvenit dintr-un parteneriat si acest lucru te deranjeaza. Fa tot ce-ti sta in putere sa remediezi aceasta problema.Cartea de tarot 2 de cupe simbolizeaza o intalnire plina de dragoste. Prin aceasta, poate constitui atat mesagerul care anunta o noua si simpatica cunostinta, cat si expresie a impacarii si raporturilor tandre in cadrul unei legaturi existente. Principalul accent al cartii se regaseste, fara indoiala in sfera relatiilor personale, unde semnifica o dragoste la prima vedere, o revedere fericita sau inceputul unei noi si afectuoase relatii sau prietenii. Ea poate insemna insa si faptul ca, in calatorie, in diverse actiuni profesionale sau alte domenii, suntem bineveniti din toata inirna si putem sa ne asteptam la o atitudine spontana de intampinare favorabila.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 6 de cupe

Cartea aduce mesajul inocentei pure, a dragostei curate, opuse sexualitatii si erotismului. Poate fi, de asemenea, simbolul unei prietenii curate, a familiei care te sprijina. Cartea arata compasiune, generozitate. De asemenea, cartea iti mai poate transmite mesajul ca numite lucruri din prezent pot fi vindecate daca te intorci la copilaria ta sau daca te intorci la inocenta pura a copilariei.In viata profesionala Cartea de tarot 6 de Cupe inseamna ca, in abordarea problemelor profesionale curente, manifestam o dispozitie mai degraba visatoare si romantica, decat obiectiva si cu scop bine precizat. In profesii creative, acest lucru poate constitui un avantaj. Insa acolo, unde se pretinde o abordare limpede si obiectiva, aceasta etapa este mai degraba iritanta, atat pentru noi, cat si pentru altii. In perioade de incertitudine sau reorientare in sfera profesionala, Cartea de tarot 6 de Cupe arata ca ne amintim de dorintele si visele copilariei, de ce ne inchipuiam ca vom face intr-o buna zi, cand vom fi mari. In functie de modul in care aceste vise s-au implinit sau nu, amintirea poate deveni o apasare sau dimpotriva, sa ne dea un nou avant si energie proaspata.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Valetul de cupe

Daca studiezi, poti privi situatiile cu simtul umorului. Creativitatea te ajuta sa dezvolti o idee in ceva concret. Daca esti implicat intr-o relatie, acest card aduce un mesaj legat de romantism, fertilitate. Comunicarea in casa si in familie trebuie sa fie la cote ridicate.Cartea de tarot Valetul de cupe simbolizeaza o ocazie, o sansa. Nu este vorba nici de vreun gest de iubire sau impacare. In toate situatiile, acest impuls porneste de la ceilalti, este adresat sentimentelor noastre si este receptionat de catre noi cu un sentiment de recunostinta si multumire. Valetul de cupe indica oferta de impacare in urma certurilor si disputelor, compasiunea care ne este aratata in perioade de suferinta si, nu in ultimul rand, o atingere plina de iubire, acea situatie cand ne indragostim. Aceasta pornire este pura si cinstita si nu trebuie privita cu atitudine sceptica decat in situatia in care marea majoritate a celorlalte carti invita la reflectie.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Cumpatarea

Atentie la lucrurile cu care jonglezi. Daca ai prea multe lucruri in aer s-ar putea sa-ti fie greu sa le prinzi. Energia poate nu te ajuta sa fii in permanenta miscare, deci este nevoie sa stii care iti sunt prioritatile. De asemenea, cartea mai poate simboliza faptul ca in tine se duce o lupta intre dorinta de a te distra mai mult si nevoia de a munci mai mult pentru a agonisi ceva. Ai nevoie sa-ti pui ordine in viata.Semnificatia cartii de tarot Cumpatarea devine mai usor de inteles, daca o numim „masura justa". Cartea de tarot Cumpatarea personifica antiteza sanatoasa fata de cartea care ii urmeaza in jocul de Tarot, Diavolul (XV), care simbolizeaza lipsa de masura. Armonia, echilibrul, calmul si pacea sufleteasca constituie, dimpotriva, trasaturile caracteristice Cumpatarii. Cumpatarea simbolizeaza experienta benefica de a fi sanatos si echilibrat sufleteste, de a ne respecta si aprecia pe noi insine si de a fi totodata, ca rezultat al acestei atitudini, in armonie cu mediul care ne inconjoara. In cazul unui substrat corespunzator al intrebarii puse, Cartea de tarot Cumpatarea simbolizeaza vindecarea si insanatosirea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții