Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Previziuni astrologice 2022

Written By NIKE B. on joi, 9 septembrie 2021 | 09:43





Horoscopul special Previziuni astrologice 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, Previziuni astrologice 2022.

Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani. Dacă anul 2021 nu este chiar așa cum v-ați imaginat pentru mulți dintre voi, anul 2022 vine să ne aducă șansa unui nou început și a unor schimbări uimitoare. Anul 2022 este despre eliberare, vindecare, dar și oportunități noi profesionale. Cu toate acestea, anul 2022 este benefic pentru un aspect anume, respectiv cel al îmbunătățirii relațiilor de familie, cu bunicii, părinții, frații, surorile, dar și cu partenerul de viață și reîntărirea legăturilor existente, prin reaprinderea sentimentului de iubire, dar și prin și cu iertare.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O schimbare a energiilor din jurul tău de la sfârșitul anului 2021 a însemnat că ești pe cale să îmbrățișezi viața la un nivel nou, unde sensul vieții și al existenței tale va atinge niveluri noi, pozitive. Acest lucru poate veni printr-o oportunitate de a călători pe distanțe lungi, studiind, o experiență spirituală, sau pentru unii dintre voi, sosirea unui nepot. Dacă ai probleme legale de rezolvat în 2022, atunci astrele le susțin pe majoritatea din ele, pe care ești încurajat să le rezolvi. Dezvoltările neașteptate, dar pozitive, care implică aceste domenii ale vieții tale sunt indicate în ianuarie, mai și octombrie. Prima jumătate a anului 2022 pare a fi cea mai bună parte a anului, viața curgând lin și sănătatea ta fiind mai bună decât a fost de ceva timp. Acesta ar trebui să fie, de asemenea, un moment curent pentru relații. Din septembrie și mai apoi, o schimbare a energiilor sugerează cu tărie că vei face schimbări în rutina zilnică, posibil printr-o schimbare a obiceiurilor de lucru sau de studiu. Este posibil ca unii dintre voi să fie mai atenți la sănătate, în special la tot ce înseamnă genunchi, piele, dinți și oase.Primul lucru de reținut este acela că, în 2022, vei fi nevoit să faci un pas înapoi. Cel puțin până pe 11 mai. Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa? Este adevărat că, în 2021, ai trecut la următorul pas, ți-ai făcut destule planuri și strategii. Și chiar ai pus primele cărămizi. Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Dar tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă își dorește să te ocupi mai întâi de problemele ferite de ochii lumii. De vindecare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Comparativ cu majoritatea anului 2021, anul acesta vei fi pe val, în special a doua jumătate a anului! Multe dintre tensiunile pe care le-ai experimentat ar trebui să se relaxeze odată cu începerea anului 2022 și ar trebui îmbunătățite după septembrie, când va avea loc o schimbare planetară majoră. Acest lucru îți va permite apoi să te relaxezi și să te bucuri de munca pe care ai depus-o, pentru a construi baze solide pentru viitorul tău. Aceste teme se referă în special la chestiuni interne, familiale și de proprietate care au fost proeminente de la mijlocul anului 2020.În 2022 vei începe să simți efectele schimbărilor făcute în 2021. Mai ales cele din sfera profesională. Și dacă nu ai avut curajul să ieși din zona de confort din proprie inițiativă, în 2022, schimbarea nu se va mai produce într-un mod lin. Ci cu obligații și responsabilități. Și pe alocuri cu dezamăgire și frustrare. Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Totul se va mișca în reluare și deși ești recunoscut pentru răbdarea proverbială, în 2022, te va frustra orice întârziere, orice moment în care vei descoperi faptul că viața nu se întâmplă doar după planurile tale. În plus, relația cu autoritățile (părinți, partener, șefi, colaboratori) va fi destul de rigidă. A doua jumătate a anului 2022 este, de asemenea, un moment excelent pentru ca problemele de sănătate să se stabilizeze și pentru ca viața ta, în general, să curgă mai lin, cu mai puține restricții pe care le-ai avut de mult timp. Aceeași schimbare energetică poate însemna că concentrarea asupra afacerilor amoroase, a propriilor copii sau a unei oportunități creative, va lua o notă mai serioasă. Taurii singuri pot găsi dragoste cu o persoană semnificativ mai tânără sau în vârstă. Dacă te întâlnești de ceva vreme, s-ar putea să ajungi la un drum încrucișat în care vei simți că ar trebui să te hotărăști dacă îți asumi un angajament sau să găsești un partener mai potrivit pentru tine. Astfel, nativii din zodia Taur pot reevalua relația lor actuală sau pot deveni mai dedicați față de aceasta. Intimitatea, finanțele comune și investițiile sunt toate sprijinite în 2022. Orice tip de activitate de parteneriat, dar în special implicarea financiară cu alții este puternic susținută pentru majoritatea acestui an. Februarie pare deosebit de importantă pentru acest tip de activitate.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Schimbările de energie sugerează că acesta va fi un an esențial pentru Gemeni, în special începând cu septembrie. Implicarea ta cu ceilalți va fi un punct culminant major, aceasta include căsătoria și parteneriatele de afaceri. Indicațiile susțin puternic relațiile pe tot parcursul anului 2022 și sugerează că acestea vor fi reciproc avantajoase. Unii dintre voi pot călători pe distanțe lungi, în timp ce alții vor începe o nouă etapă în viață, care vă va deschide căi la care nu ați visat niciodată. Modificările pozitive ale relațiilor sunt probabil sub această influență. Indicațiile din jurul tău de la sfârșitul lunii februarie până la mijlocul lunii martie și din nou de la mijlocul lunii iunie până la începutul lunii iulie sugerează că ar fi înțelept să eviți să iei decizii permanente în aceste vremuri. Acest lucru se datorează faptului că este posibil să nu vă gândiți clar sau să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Acestea sunt cu siguranță date pentru a evita semnarea documentelor sau achiziționarea unui vehicul nou. Dificultățile de comunicare sunt probabil existente în acest timp. Mai ții minte ce s-a întâmplat la serviciu în perioada 14 mai-28 iulie? Un eveniment, o colaborare, o discuție cu șeful. Astrele au vrut să te pregătească pentru 2022. Jupiter va tranzita casa carierei, va face o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie și s-ar putea să te trezești având un loc de muncă la care nu te-ai fi gândit. Sau să te angajezi undeva pentru ceva și când colo să fie altceva. În orice caz, trebuie să știi ceva. Orice veste proastă de la serviciu este un șut înainte. Tot în 2022 vei începe să vezi altfel și viața de cuplu. Perioadele cu Mercur retrograd sunt foarte importante pentru tine. De ce? Atunci se vor mișca lucrurile, chiar dacă de cele mai multe ori cu încetinitorul. A doua jumătate a anului 2022 arată un accent pe viața ta de familie, membrii familiei și problemele de proprietate. Energia care vă afectează în acest timp va fi în jur de câțiva ani și sugerează că veți lucra din greu la construirea unor baze solide pentru viitorul vostru.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sărbătorirea celui mai important corp ceresc dintre toate, care se întâmplă să fie conducătorul tău planetar, îți va permite să îți atingi emoțiile și să devii mai conștient de tine și de puterea ta. Folosirea Lunii ca instrument de auto-dezvoltare îți va spori încrederea și te va ajuta să înțelegi lumea altfel.Emoțiile tale sunt mari, așa cum sunt de obicei. Dar, de data aceasta trebuie sa lasati drama la o parte pentru ca nu va aduce nimic bun. Chiar daca starea voastra interioara nu se imbunatateste, afisati o fata vesela si fiti amabili si volubili cu cei din jurul vostru. Nu uitati ca lumea se plictiseste usor de cei care au probleme!

Leu (23 iulie - 22 august)

Anul 2022 îți va readuce speranța. Îți vei regăsi credința interioară, cea care te va ajuta să pornești din nou la drum. Oricare ar fi acesta. Fie el unul spiritual ori concret. Călătoriile vor fi pe agenda ta mai mult ca niciodată. Orice pas făcut va avea o componentă de dezvoltare personală. Vei cunoaște oameni noi, diferiți de tine. Te vei implica în cauze și îți vei da seama că principiile și valorile celorlalți nu pot fi negociate. Conjuncția Jupiter-Neptun din data de 12 aprilie, din casa a 9-a, îți va ridica la fileu destule întrebări despre lumea în care trăim. Și s-ar putea să vrei să studiezi domenii noi. Indiferent de vârstă, educaţie și alți factori, poți decide că este păcat să ai obiective mici. Și că, dacă vrei să îți lărgești orizonturile, trebuie mai întâi să cauți cunoașterea. În toate formele ei.Situațiile financiare la care ați lucrat și cu care ați tratat în ultimii ani ar trebui să înceapă să dea rezultate și să se relaxeze până în septembrie. Indicațiile sugerează că munca voastră ar trebui să prezinte rezultate pozitive în special în martie și de la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai. Aceste luni sunt excelente pentru construirea stimei de sine, a situației financiare sau a veniturilor în general. Relația voastră cu oamenii cu care lucrați ar trebui, de asemenea, să curgă ușor în aceste vremuri. Ca temă generală, energia din jurul tău anul acesta sprijină cu tărie modificarea pozitivă a obiceiurilor tale de muncă sau de studiu. O oportunitate de a face acest lucru poate veni prin contactul tău cu oamenii obișnuiți. O nouă slujbă care vă vine în 2022 vă va oferi probabil mai multă libertate și flexibilitate decât ați avut în trecut. În ceea ce privește sănătatea, va trebui să urmăriți orice tip de boală care este afectată de orice tip de exces. De exemplu, dacă sunteți diabetic, poate fi necesar să acordați mai multă atenție decât de obicei dietei sau aportului de medicamente. Părțile corpului pe care va trebui să le urmăriți includ ficatul, șoldurile și coapsele.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În 2022 îți vei da seama dacă în 2021 ai luat decizia cea mai bună pe plan personal. Saturn va rămâne tot anul în casa a 7-a a relațiilor, deci vei te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu. Sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Iubirea nu este obiectivă, însă tu poți deveni. În orice caz, și dacă iei o decizie, să știi că implementarea va dura destul de mult. Poți, de asemenea, să decizi să rămâi singur o perioadă. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită.De la mijlocul anului 2021, energia din jurul tău a sugerat o cotitură serioasă în viața ta. Situațiile din jurul tău de atunci au însemnat că ai purtat mai multă responsabilitate decât o ai de mult timp. Această energie va dura până la sfârșitul lunii august și sugerează, de asemenea, un accent puternic pe relații și probleme de sănătate. Aceste teme vor fi deosebit de proeminente pentru cei născuți de la mijlocul lunii august. Se așteaptă evoluții neașteptate și interesante în ceea ce privește relațiile financiare sau intime comune cu ceilalți. Acest lucru va fi deosebit de relevant de la mijlocul lunii martie până la începutul lunii aprilie. Investițiile, împrumuturile, moștenirile sau veniturile partenerului vostru se pot mișca puțin lent din iulie până la sfârșitul lunii noiembrie, dar ar trebui să își reia viteza normală la sfârșitul anului 2022. Cei dintre voi care se gândesc să întemeieze o familie pot fi binecuvântați cu una nouă în 2022. Alternativ, relația cu copiii pe care îi aveți deja este probabil să se îmbunătățească, la fel și viața voastră amoroasă, dacă sunteți singur! Aceeași energie susține, de asemenea, orice tip de activitate creativă, în mod foarte puternic.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Indicațiile din jurul tău anul acesta sugerează cu tărie că acesta va fi un moment esențial pentru tine. Tot anul 2022 se concentrează pozitiv asupra aranjamentelor voastre interne, a problemelor familiale și a proprietăților, care probabil vă vor ajuta să vă mutați într-o casă mai mare sau una nouă, să vă măriți familia și să vă înțelegeți mai bine cu membrii familiei. Cu toate acestea, cel mai mare accent pare să fie sănătatea, relațiile și capacitatea ta de a te conecta cu ceilalți în sens general. Aceste energii particulare vor începe să fie resimțite în martie, dar probabil nu vor atinge efectul complet până în septembrie și vor dura în jur de câțiva ani.În ceea ce privește sănătatea ta, poate fi necesar să te uiți la tulburări de malbsorbție, situație în care corpul tău nu absoarbe eficient nutrienții, depresia sau problemele cu genunchii, oasele, dinții sau pielea. La un nivel pozitiv, acesta este un moment excelent pentru a restructura un nou plan de sănătate și exerciții fizice pentru a vă îngriji în mod proactiv corpul. Cei dintre voi care au nevoie să slăbească pot constata că a doua jumătate a anului este mai ușoară decât prima pentru a obține succesul. Cea de-a doua jumătate a anului 2022 aduce mai multă responsabilitate și o schimbare esențială a statutului relației tale.Configurația astrologică a anului 2022 te va obliga să nu mai exagerezi cu munca. Și să îți dai seama că viața personală are și ea nevoie de atenție și timp. Saturn, planeta maturității, va rămâne în casa a 6-a, casa muncii, pe tot parcursul anului. Lui Saturn nu îi plac exagerările, extremele, ci îi place doar ce este simplu și autentic. Dacă vei munci mai mult fără să ți se fi cerut, dacă vei exagera cu orele suplimentare, Saturn îți va atrage atenția că nu vei obține nimic în plus față de ceilalți. Doar că tu ai frici puternic înrădăcinate, te simți nevrednic, crezi că nu meriți nimic fără eforturi supraomenești. Autoflagelarea îți va aduce neajunsuri în plus. Conjuncția Jupiter-Neptun de pe 12 aprilie vine ca o avertizare astrală.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Accentul pe probleme de carieră, responsabilitățile pe care le aveți în afara casei voastre și relația pe care o aveți cu unul dintre părinții voștri, care există de la mijlocul anului 2021 vor continua să fie proeminente până la sfârșitul lunii august. După aceea, se pare că veți fi capabili să răsuflați ușurați și, de asemenea, veți începe să vedeți rezultatele acțiunilor voastre din acești ani anteriori. Din septembrie și pentru câțiva ani după aceea, indicațiile sugerează că atenția voastră va fi atrasă de implicarea voastră în cadrul grupurilor, al prietenilor și al copiilor altor persoane. Energiile care funcționează în acest timp sugerează cu tărie că veți avea ocazia să vă restructurați aceste zone din viață pentru a reflecta mai bine cine sunteți acum. Ca parte a acestui proces, puteți să renunțați la prietenii depășite și să formați altele noi, cel mai probabil cu o persoană semnificativ mai în vârstă sau mai tânără decât voi, unde există un rol de mentorat pentru unul dintre voi. Acest proces poate fi deosebit de important în octombrie. Pe tot parcursul anului aveți o energie norocoasă care vă ajută să vă creșteți nu numai veniturile și activele, ci și stima de sine!Anul 2022 va fi prielnic acelora care vor copii, care vor să petreacă mai mult timp de calitate în preajma copiilor deja existenți, sau acelora care vor să iubească necondiționat. Să întâlnească acea persoană care să îi facă să viseze și să își accepte vechile cicatrici. Voi, Scorpionilor, veți învăța să fiți mai vulnerabili, onești, să visați, să fiți mai romantici și receptivi, să vă deschideți în fața iubirii și să să oferiți o șansă pasiunilor mai vechi sau noi. Conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie este prielnică pentru vindecare emoțională sau pentru aceia care își doresc mult copii. Indiferent de cum a fost procesul până atunci. De ce? Pentru că veți avea curajul să încercați și alte metode, tratamente sau tehnici. Indiferent de vârsta copiilor, veți avea parte de surprize plăcute din partea lor și de evenimente în care să fiți implicați. Orice s-ar întâmpla în 2022 pe planul personal și profesional, va trebui să ții cont de ceva: timpul tău liber.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Din decembrie 2020 a avut loc o schimbare pozitivă a energiilor care vă vor ajuta să puneți un nou început în viața voastră și această energie va dura până la mijlocul lunii decembrie a acestui an, așa că veți avea o stea norocoasă în tot acest timp. Această energie face parte dintr-un ciclu prosper de doisprezece ani, care probabil va aduce posibilitatea de a călători pe distanțe lungi, de a avea mai mult contact cu oameni și locuri străine, de a studia, de a preda, de a vă crește șansele de a deveni bunic sau părinte. Și, în general, vă aduce situații care implică deschiderea de noi căi de viață, care vă vor aduce fericire și succes. Cu toate acestea, există un dezavantaj al acestei energii și este că puteți prelua mai mult decât puteți suporta pe termen lung, cu alte cuvinte, nu luați mai mult decât puteți suporta! Ca parte a acestei energii, indicațiile din jurul vostru în prima jumătate a lunii decembrie sugerează o dezvoltare puternică în oricare dintre zonele menționate mai sus. O întâlnire întâmplătoare sau un nou proiect care începe în acest timp va avea probabil rezultate mult mai mari decât anticipați inițial.În 2022 vei primi extemporal de la astre, vor dori să verifice dacă ți-ai învățat lecțiile din 2021. Dacă vei trece testul, vei începe să îți construiești o nouă fundație: o altă carieră, o relație sau o casă/familie. În funcție de maturitatea afișată, vei primi “cărămizile” necesare pentru fiecare “etaj”. Și totul începe, să știi, de la stabilitatea ta emoțională, de la acceptarea propriului adevăr și nu fuga după idealurile altora. Multitudinea evenimentelor familiale, majoritatea apărută pe neașteptate, îți va da viața peste cap. Dar vei găsi puterea interioară să treci peste orice și să transformi orice criză într-o oportunitate. Conjuncția lui Jupiter, guvernatorul tău, cu Neptun din 12 aprilie te va provoca serios. În ce fel?






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

O schimbare a energiilor la sfârșitul anului 2021 a însemnat că, la un anumit nivel, ați intrat în hibernare, pregătindu-vă pentru un nou început pozitiv, care vine în viața voastră la sfârșitul anului 2022. Simbolic, aveți acest an de pregătit, cercetat și regrupat energiile voastre, pentru a fi încărcate pe deplin pentru acest nou început puternic care vă vine în cale. Ca parte a acestui proces, evoluțiile sau realizările bruște care au loc în jurul lunilor ianuarie, mai și octombrie vor avea un impact major asupra modului în care vă vedeți pe voi înșivă și atitudinea voastră generală față de lume. Este posibil ca acestea să implice știri neașteptate, călătorii sau situații care implică un frate. Energia restrictivă care vă afectează partenerul, de la mijlocul anului 2021 pare că se va ridica începând din septembrie, ușurând unele dintre restricțiile financiare, psihologice sau intime care v-au afectat prin partener sau o altă persoană apropiată. Cu toate acestea, înainte ca aceste situații să se ușureze, există câteva perioade de timp care vor avea nevoie de o manipulare foarte atentă, pentru a menține structurile actuale viabile, dar permițând și flexibilitate, fără ca acestea să se dizolve.În 2022 îți vei schimba, dacă nu dizolva, modul de gândire. Vor fi momente în care stilul pragmatic și inflexibilitatea ta se vor topi. Dintr-o dată vei fi nevoit să îi vezi pe cei din jurul tău cu alți ochi, să fii mai empatic și să îți dai seama că lumea aceasta este mare. Că este păcat să te limitezi doar la unele păreri și idei. Curiozitatea va fi arma ta secretă în 2022. Referitoare la apropiați, la domeniile în care ești implicat, dar și la cum îți poți îmbunătăți modul în care transmiți mesaje. Vei comunica altfel cu frații și rudele cele mai apropiate. Acolo unde sunt certuri, poți trece peste. Vei învăța să ierți și să îți liniștești sufletul. 2022 poate fi anul în care vorbești și scrii mai mult, vizitezi locuri noi, îți deschizi un blog sau un canal de Youtube. Și cum tu întinerești pe măsură ce avansezi în vârstă, nu este cazul să te gândești că ești prea bătrân pentru a învăța ceva nou pentru că te înșeli.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru mulți nativi, ultimii câțiva ani au fost dificili, dar vestea bună este că această perioadă de responsabilitate și, eventual, de singurătate, este aproape terminată. Problemele de relație, atât cele personale, cât și cele de afaceri, ar trebui să înceapă să se relaxeze de la sfârșitul lunii august. Se pare că implicarea ta cu ceilalți în ultimii ani a însemnat muncă și responsabilitate grea, dar și oportunitatea de a forma baze profunde și ferme pentru interacțiunea ta viitoare cu ei. Aceasta nu este cu siguranță o energie ușoară, ci o energie plină de satisfacții pe termen lung. Ca parte a acestui accent pe relații, se pare că va exista o oarecare confuzie în jurul lunilor februarie, până la mijlocul lunii martie și apoi din nou în a doua jumătate a lunii iunie și începutul lunii iulie, care va necesita o atenție atentă. Acest lucru se datorează faptului că poate fi dificil să lucrezi structural și flexibil, într-un mod care funcționează ușor pentru tine și pentru o altă persoană. Alternativ, o problemă de sănătate poate fi dificil de gestionat în aceste perioade.În 2022 ai de lucrat la două obiective: monetizarea și optimizarea bugetului. Astrele îți vor oferi toate instrumentele pentru a-ți da seama ceea ce nu funcționează în zona veniturilor și a cheltuielilor. Jupiter, planeta expansiunii și a exagerărilor, se va afla în zona banilor în următoarele perioade: 28 decembrie 2021-11 mai 2022 și 28 octombrie - 21 decembrie 2022. Conjuncția lui Jupiter cu Neptun din data de 12 aprilie poate veni cu o idee genială despre cum să îți mărești veniturile, dar și cu o cheltuială nesăbuită. În orice caz, va fi nevoie să lucrezi mai degrabă cu intențiile, decât cu certitudinile. Ai face bine să nu cheltuiești banii pe care încă nu îi ai. Ci să ai răbdare. Iar la capitolul răbdare, vei sta destul de bine sau vei fi obligat. De ce?

Pești (19 februarie - 20 martie)

Acesta este probabil un an pe care nu-l vei uita prea curând. În primul rând, există un accent norocos și pozitiv pe situațiile legate de carieră, imaginea ta, direcția vieții și relația pe care o împărtășești cu unul dintre părinții tăi. Se pare că ceea ce ați învățat în 2021 va fi valorificat în acest an prin oportunități îmbunătățite la locul de muncă și o mai bună înțelegere a ceea ce doriți să faceți cu viața voastră. Schimbările de carieră făcute în acest an sunt susceptibile să implice mai multă libertate sau flexibilitate în programul vostru de lucru, inclusiv posibilitatea de a călători prin muncă. Persoanele cu autoritate și locurile din care solicitați aprobarea, de exemplu, o agenție guvernamentală sau un consiliu, vor funcționa bine și cu voi. La un alt nivel, se pare că veți continua să lucrați și să studiați din greu în prima jumătate a acestui an. La sfârșitul lunii august, aceste situații ar trebui rezolvate și se pare că veți fi gata să continuați să vă concentrați asupra restructurării vieții la toate nivelurile. În a doua jumătate a anului 2022, este probabil să fiți mai atent la sănătatea și relațiile voastre, atât personale, cât și profesionale.Fă un exercițiu de memorie! Gândește-te la perioada 14 mai-28 iulie 2020. Ce s-a întâmplat? Sau ce ai avut impresia că se întâmplă? Atunci, Jupiter s-a aflat în semnul tău și ți-a oferit un preambul la 2022. Dacă ar fi să alegem un cuvânt cheie al următorului an, acela ar fi inconștiența. Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie, conjuncție care se petrece odată la 13 ani. Atât Jupiter, cât și Neptun sunt considerați guvernatorii tăi. Alăturarea lor te poate ajuta să visezi departe, să îndrăznești mai mult, să treci cu ușurință peste tendințele de auto sabotaj sau peste cele de sacrificiu total. Este adevărat că Jupiter-Neptun ne vorbește despre dizolvarea individualității, dar în ceea ce te privește nu este cazul. Poate vei reuși să te scuturi de hainele de victimă, despre care credeai că îți vin bine. Tot anul 2022 poate fi ca o mare revelație.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții