Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop țigănesc luna in curs

Written By NIKE B. on miercuri, 8 septembrie 2021 | 06:18



Horoscopul țigănesc pentru Septembrie 2021 în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

HOROSCOP ţigănesc pentru luna Septembrie. Urmează o perioadă de excepţie pentru o zodie, surprize multe pentru o altă zodie.Horoscopul ţigănesc îți prezice viitorul pentru luna Septembrie. Sfeșnicul și steaua profită de zilele libere și vor avea parte de o lună excepțională. Moneda are ceva probleme în cuplu, iar Toporul găsește rezolvări pentru multe probleme.Horoscop ţigănesc pentru luna Septembrie 2021. Iată ce îţi pregătesc astrele în luna Septembrie 2021, conform horoscopului ţigănesc. Unele zodii trec prin cele mai bune momente ale acestui an, în timp ce alte zodii vor avea parte de multe încercări. Tu ce zodie eşti în horoscopul ţigănesc?


Horoscopul țigănesc pentru luna septembrie 2021 aduce schimbări radicale pentru majoritatea semnelor zodiacale.Horoscopul ţigănesc este recunoscut pentru puterea de a prezice viitorul. În septembrie, unele zodii trec prin cele mai bune momente ale acestui an, în timp ce alte zodii vor avea parte de multe încercări. Tu ştii ce zodie eşti în horoscopul ţigănesc?Începutul de toamnă are semne bune pentru multe zodii. Unele dintre ele se gândesc la viitor, în timp ce altele se concentrează și mai mult pe carieră. Modificările sunt la ordinea zilei pentru nativi, care sunt mai deciși ca oricând să se pună pe primul plan. Se anunță o perioadă excelentă.







PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie) Berbec

BERBEC – PUMNAL.Pentru PUMNAL, luna septembrie este o lună mult mai echilibrată, doar dacă nu au planuri prea mari, care costă prea mult. Câtă vreme stau departe de achiziții scumpe și investiții hazardate, cum ar fi o mașină prea scumpă pentru bugetul lor, nu au de ce să își facă griji financiare. Venus și Mercur din Balanță le oferă Berbecilor o perioadă echilibrată, cu timp liber și activități lejere, cel puțin în prima jumătate a lunii. În plan profesional, nu se schimbă mai nimic, dar în dragoste vor avea zile frumoase.Stresul are un impact major asupra stării tale de sănătate și e bine să iei o pauză. E momentul să te concentrezi și pe altceva în afară de muncă.Pentru ţine luna septembrie nu poate fi decât una plină de reuşite. Norocul la bani va fi uriaş, spre deosebire de alte luni. Horoscopul lunii septembrie 2021 anunță multe momente aglomerate pentru nativii din zodia PUMNAL. Aceștia și-au propus să rezolve cât mai multe lucruri, iar uneori se vor simți copleșiți de situație. Berbecii trebuie să învețe să fie mai răbdători și să nu pună presiune pe ei. Încearcă să iei fiecare lucru pas cu pas și să-ți setezi obiectivele pe termene mai mici. Ai încredere în forța ta și nu te da bătută cu ușurință.



COROANA (21 aprilie – 20 mai) Taur

COROANĂ – TAUR: Comunicarea te poate ajuta să rezolvi niște probleme mai vechi, totul este să ai încredere în tine. Fii stăpân pe situație și soarele va răsări pe strada ta.Ai parte de multe zile norocoase, în special după jumătatea lunii. Norocul în dragoste bate la poarta inimii tale din 15 septembrie încolo. COROANĂ trebuie să învețe să fie sinceri cu ei înșiși. Uneori se amăgesc singuri și pierd din vedere adevărata natură a lucrurilor. Astrele le recomandă ca luna aceasta să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și să învețe să-și seteze bariere față de cei din jur. Ascultă-ți inima și ia doar cele mai bune decizii pentru tine. Nimic nu este mai important luna aceasta ca liniștea și armonia sufletească.Nativii COROANĂ se bucură de o perioadă liniștită, fără evenimente neplăcute sau schimbări deosebite, de-a lungul lunii septembrie. Venus va tranzita din Balanță în Scorpion în această lună, iar energia ei poate aduce împliniri mari în dragoste și îi poate ajuta pe Taurii singuri să retrăiască o mare pasiune. Vor găsi soluții să facă relația de dragoste mai colorată și mai frumoasă. În prima decadă a lunii septembrie este indicată o scurtă vacanță. Iar în a doua jumătate a lunii, ar fi bine să se ocupe de finanțele și câștigurile lor.

SFESNICUL (21 mai – 20 iunie) Gemeni

SFEȘNIC – GEMENI:Se anunță o perioadă de solidaritate, în care ești un adevărat sprijin pentru cei din jur. Ești genul de persoană care mereu are sfaturi bune.Pentru tine prima lună a toamnei e una roditoare. Culegi roadele unei munci intense.SFEȘNIC trebuie să fie mult mai atenți la felul în care își gestionează bugetul. Luna septembrie debutează cu câteva cheltuieli neprevăzute, iar aceștia s-ar putea să nu fie dispuși să umble la economii. În prima parte a lunii, ar trebui să te acomodezi cu schimbările care se petrec în viața ta, iar mai apoi să acționezi în consecință. Încearcă să-ți dezvolți un sistem și să nu cheltui mai mult decât este necesar.Nativii SFEȘNIC trebuie să se ocupe mai mult de cariera lor și să facă un progres în septembrie, având în vedere că Mercur din Balanță este de partea lor. Chiar dacă nu găsesc un post mai bun, cursurile de calificare sunt binevenite. Pe de altă parte, la începutul lunii, mulți Gemeni vor merge la nunți sau la petreceri speciale, în mici călătorii cu prietenii care sunt mereu alături de ei. Vor fi evenimente relaxante, frumoase, care îi ajută să își consolideze și relațiile de dragoste.




ROATA (21 iunie – 21 iulie) Rac

Nativii zodiei RoataHoroscopul lunii septembrie 2021 anunță o perioadă plină de evenimente pentru nativii din zodia Roata. Aceștia trebuie să renunțe la singurătate și să îmbrățișeze evenimentele publice. Este o oportunitate perfectă pentru ei să-și facă noi prieteni. Ascultă-ți intuiția și nu te limita singură. Entuziasmul tău merită împărtășit cu cei din jur. Pentru Roata venirea lunii septembrie înseamnă o perioadă pozitivă. Toamna înseamnă o nouă viață pentru tine, schimbări pe toate planurile. Te reinventezi și încerci cu totul altceva, e timpul să încerci lucruri noi.Nativii Roata primesc vești bune chiar de la începutul lunii, iar astrele vor fi deosebit de generoase cu ei de-a lungul acestei luni. În septembrie, Venus aduce cu ea împlinirea unor dorințe de suflet și, poate, o nouă dragoste. Nativii singuri trebuie doar să acorde mai multă atenție celor care încearcă să se apropie de ei. În ceea ce privește cariera, pentru Raci va fi o perioadă bună în a doua decadă a lunii septembrie, înainte ca Luna plină să ajungă în Pești, pe data de 20 septembrie.Pleci de la nişte idei preconcepute, dar vei avea ocazia să ajungi acolo unde îţi doreşti. Succesul e de partea ta toată luna.

STEAUA (22 iulie – 22 august) Leu

Cei născuți în zodia STEAUA Luna aceasta va fi marcată de multe momente romantice. Încearcă să-ți concentrezi toată energia asupra sferei romantice din viața ta. Fie că ești într-o relație, sau urmează să-ți întâlnești partenerul de viață, nu ezita să te faci remarcată. Energia ta feminină te va ghida pe tot parcursul acestei luni. Pune-ți în valoare frumusețea naturală și lasă-te admirată de cei din jur.Dragostea te poate lovi din plin când te aștepți mai puțin. Nu strică însă să fii cu ochii în patru, să cunoști bine persoana de lângă tine.Venus este de partea STEAlei, în prima decadă a lunii septembrie, și poate aduce noi situații favorabile sau proiecte bănoase în domeniul profesional. Chiar dacă mai apar probleme, mulți nativi din Lei vor reuși acum să găsească un loc de muncă sau să avanseze pe un post mai bun. În ceea ce privește problemele legate de familie sau de casă, este important să fie rezolvate cu propriile resurse și toți vor ieși în câștig. Nativii Lei trebuie să se ferească deocamdată de împrumuturi, dacă nu se pot baza pe câștiguri viitoare mari. Ai parte de multe momente frumoase mai ales din punct de vedere amoros. Îţi găseşti marea dragoste. În a doua jumatate a anului 2021 se întâmplă anumite lucruri care vă vor avea ca protagonist şi care vă vor obliga să faceţi schimbări mari în ceea ce vă priveşte. Cu alte cuvinte, dacă nu faceţi schimbări, veţi fi pus în situaţia în care veți mai pierde din prieteni, deci ar fi bine să luaţi în serios indicațiile care vi se oferă. Pe planul profesional, urmează un an incert şi este bine să fiţi rezervat în ceea ce priveşte cheltuielile pe care le veţi face.







CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie) Fecioara

Cei născuți în zodia CLOPOTUL CLOPOTUL ar trebui să fie mai atente la problemele din viața personală. Luna aceasta au tendința să se afunde în problemele profesionale și să uite cât de importantă este familia.Luna septembrie vine cu multe momente extraordinare mai ales din punct de vedere sentimental. Este luna ta şi obţii cam tot ceea ce îţi doreşti. Astrele le recomandă să nu-și neglijeze prietenii. Cel mai bine este să-ți rezervi puțin timp pentru a le aminti celor din jur cât de importanți sunt pentru tine. Bunătatea și compasiunea sunt doar câteva dintre elementele care te definesc. Conectează-te cu energia ta interioară și detașează-te de problemele zilnice. Pentru persoanele din zodia CLOPOT urmează să aibă loc poate cea mai buna perioada din viaţa lor. In urmatoarele luni îşi finalizează toate, dar toate proiectele personale şi vor resimți o satisfacţie uriașă, căci, în sfârşit, îşi vor putea îndrepta atenţia către propria persoană, se pot odihni şi răsfăța. Veţi petrece mai mult timp în compania familiei, veţi ajunge în locuri în care v-aţi dorit de mult timp. Te bucuri de o stare de spirit excelentă și de o atitudine pozitivă, care te ajută să vezi partea plină a paharului. Nu lipsește nici motivația.Nativilor CLOPOT le merge de minune în septembrie, datorită lui Venus. Se formează o conjunctură norocoasă după Luna nouă din Fecioară, din data de 6 septembrie, iar influențele astrale cele mai bune vor aduce noi șanse sau proiecte de viitor pentru carieră. De asemenea, Luna nouă din 6 septembrie va aduce vești bune la servici, legate de o situație dificilă pentru care se vor găsi soluțiile cele mai potrivite. Mulți dintre nativii zodiei vor fi apreciați și vor fi răsplătiți când se așteaptă mai puțin.

MONEDA (23 septembrie -22 octombrie) Balanță

Cei născuți în zodia MONEDA Trec prin foarte multe schimbări luna aceasta. Provocarea pentru ele luna aceasta va fi tocmai să-și regăsească echilibrul emoțional. Trebuie să înveți să accepți ajutorul celor din jur și să nu-ți pui pe agendă mai multe sarcini decât poți rezolva. Horoscopul lunii septembrie 2021 te sfătuiește să fii mai atentă și la starea ta de sănătate. Ai tendința să te suprasoliciti și să te neglijezi mult prea des.Posesorii semnului zodiacal al MONEDA vor avea cateva luni foarte bune. Îşi vor redescoperi o pasiune şi o vor readuce în atenţia celorlalţi, reuşind, astfel, să transforme îndemânarea lor într-o potențială idee de afacere. Este un an în care rezultatele pot fi foarte mari şi pot vorbi despre calităţile dumneavoastră într-un mare fel. Încercați, deci, să rămâneţi activ profesional şi să căutați să vă depăşi limitele, deoarece, chiar dacă resursele de motivație vor fluctua pe parcurs, veţi cunoaşte adevărate satisfacţii.Treci mai departe cu multe emoţii. Este luna în care descoperi adevăruri importante, adevăruri uluitoare despre oamenii pe care aveai impresia că îi ştiai. Nativii MONEDA vor avea o situație mai bună din punct de vedere financiar, iar unii dintre ei își vor prelungi concediul la început de septembrie. Alții vor fi tentați să cheltuiască banii pentru a obține un confort în plus! Indiferent de cumpărăturile sau investițiile pe care le vor face, Balanțele trebuie să analizeze cu atenție avantajele și dezavantajele. Nativii zodiei vor avea o perioadă bună, își vor împlini unele visuri, dar este indicată să economisească mai mult decât de obicei.E timpul să ai parte de pace și armonie, ai fost destul într-o avalanșă de sentimente. Liniște-te și vezi care sunt lucrurile de care trebuie să scapi.






CUTITUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpion

Nativii zodiei Cutit Pentru nativii Cutit urmează cateva luni presărate cu momente speciale sub aspect sentimental. Lucrurile vor evolua frumos între dumneavoastră şi partener în următorul an, iar cu acest prilej veţi crea o legătură foarte puternică. De asemenea, este un an în care va trebui să urmaţi câteva sesiuni de pregătire, de specializare şi, prin intermediul acestora, puteţi accede într-o funcţie mai bună sau veţi atrage atenţia unor persoane într-o modalitate pozitivă şi vă veți face câteva relaţii care să vă folosească pe viitor.Te-ai confruntat cu foarte multe probleme luna trecută, iar acum a sosit momentul să compensezi acele momente dificile. Luna septembrie se anunță a fi o lună a rezolvărilor pentru tine. Încarcă-ți bateriile cu energie pozitivă și nu lăsa nimic să-ți strice buna dispoziție. Oamenii negativi nu te vor ajuta niciodată în viață. Renunță la relațiile toxice și fii asumată până la capăt. Astrele au încredere în tine și în abilitatea ta de a trece cu bine peste orice provocare.La tine este cheia succesului. Vei avea parte de multe schimbări frumoase. Totul se aşază treptat în viaţa ta. Cutit vor simți că au norocul de partea lor în septembrie. Totul le va merge din plin și mulți dintre ei vor avea o perioadă prosperă. Cutit care vor să călătorească vor dispune de un buget mai bogat decât în alți ani. Banii le oferă, în septembrie, mai multă libertate de mișcare și nu este exclus să plece pentru câteva zile în străinătate, să descopere locuri noi și activități inedite. Singurele momente mai neplăcute vor fi legate de anumite probleme de sănătate.Lasă frica deoparte și lansează-te în necunoscut. Perioada asta intră în proiecte noi, riscă și ai curaj să încerci tot felul de activități.

TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetătorul

Cei născuți în zodia TOPORULPentru topor in septembrie, te poți aștepta la o energie pozitivă în domeniul relațiilor. Persoanele din zodia TOPOR au pregătit terenul pentru a doua jumatate a lui 2021 şi tot ce le rămâne de făcut este să se bucure pe întreg parcursul noului an de rezultatul eforturilor lor. Mai cu seamă, rezultatele investițiilor pentru dezvoltare şi reinventare vor avea efectul scontat în faţa clienților lor şi urmează ca profiturile să fie pe măsură. Pe planul sentimental, consolidați relaţia cu persoana iubită. Se ivesc mai multe oportunităţi de a călători şi a petrece timp împreună.Astrele anunță multe momente speciale pentru nativii din zodia Săgetătorului. Luna aceasta vei fi capabilă să atragi în jurul tău oameni care îți vor schimba complet perspectiva asupra vieții. Este o perioadă perfectă în care să-ți dezvolți talentele și să înveți lucruri noi. Aventurile vor fi la tot pasul, iar tu te vei bucura din plin de fiecare moment. Nu neglija micile momente și bucură-te de fiecare lucru în parte exact așa cum este el.Ai parte de o serie de schimbări esenţiale şi tu. Dialogul cu familia se va îmbunătăţi. Nativii TOPOR trebuie să profite de timpul liber, la început de septembrie, și să călătorească mai mult. După data de 12 septembrie, lucrurile se vor schimba, vor apărea noi obligații și noi priorități profesionale. Mulți Săgetători vor avea șansa să se implice în proiecte deosebite la serviciu și se vor remarca în fața șefilor. Dar norocul nu îi trage de mânecă. Trebuie să vadă dincolo de aparențe și să profite de avantajele schimbărilor din jurul lor. Vestea bună este că, spre deosebire de alte luni ale anului, vor avea și un profit mai mare.

POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie) Capricornul

Draga POTCOAVA Pentru cei născuţi în zodia POTCOAVA, urmează o perioada curajoasa, în sensul în care aceştia se relansează profesional: ocupă un nou job, o nouă funcţie sau îşi deschid propria lor afacere. Apar schimbări în relaţiile cu oamenii din jur, deoarece vă restrângeți grupul de prieteni, păstraţi lângă voi doar oamenii cu care rezonați şi care privesc în aceeaşi direcţie cu voi.Asigură-te că luna aceasta petreci mai mult timp alături de familie. Încearcă să te detașezi de problemele zilnice și să stai alături de cei iubiți. Atmosfera din familie îți va liniști sufletul și te va ajuta să vezi mult mai clar ceea ce-ți dorești de la viitor. Uneori, chiar și oamenii muncitori ca tine au nevoie de o scurtă pauză. De altfel, spre finalul lunii vei petrece tot mai mult timp încercând să înveți lucruri noi.Pentru tine cea de-a 9-a lună din an va fi una specială. Vei prinde aripi, vei ajunge în locuri în care nu ai mai fost niciodată. E o lună a călătoriilor. Le merge bine celor din POTCOAVA în prima jumătate a lunii septembrie, datorită Lunii noi din zodia Fecioarei. Este un moment prielnic pentru mulți dintre ei să facă unele schimbări, să se bucure de un hobby, de sport, de o nouă relație de dragoste. În carieră, însă, nu este bine să se gândească la schimbări majore deocamdată și nici nu se pot baza pe câștiguri prea mari. Veștile bune vor veni mai târziu. Deocamdată, Capricornii trebuie să se bucure de timpul lor liber și să se odihnească mai mult.Pregătește-te pentru provocări care te vor face să vezi lucrurile altfel. E cazul să fii mai atent în jurul tău și la ceea ce vrei să faci în continuare.

CUPA (21 ianuarie – 19 februarie) Vărsător

Draga CUPA, În ceea ce îi priveşte pe nativii CUPA, urmeaza o perioada de glorie. În primul rând, veţi fi foarte creativi, iar acest lucru are să vă ajute pe latura profesională. A doua jumatate a anului 2021 este una în care sunt preconizate încercări soldate cu reuşite şi o ascensiune foarte rapidă în domeniul în care activaţi. Pe lângă succesul profesional, vor exista şi câteva mici realizări pe planul personal, printre care şi achiziționarea unui automobil, poate şi o cerere în căsătorie…CUPA trebuie să se concentreze mai mult asupra pasiunilor lor. Aceștia au șansa să investească mai mult timp și energie într-un hobby care le aduce plăcere. Horoscopul lunii septembrie 2021 le recomandă acestor nativi să-și asculte inima și să nu renunțe cu ușurință la ceea ce-și doresc cu adevărat. Spre finalul lunii, s-ar putea chiar să întâlnească o persoană care să le schimbe perspectivele de viitor. CUPA trebuie să fie atenți și să nu piardă din vedere oportunitățile care le ies în cale. Ai răbdare cu persoanele din jurul tău. Luna aceasta va trebui să înveţi să fii mai tolerant. Unii dintre CUPA pot avea o lună mai dificilă, dacă nu au economii serioase. În prima decadă a lui septembrie, vor apărea călătorii, mici distracții și petreceri unde vor cheltui mulți bani. Poate chiar și nunți! Iar Luna nouă din 6 septembrie poate semnala unele probleme de sănătate. Abia după data de 18 septembrie, situația lor financiară se îndreaptă și vor reuși să scape de diverse obligații sociale. În ceea ce privește dragostea, Vărsătorii nu au de ce să se plângă dacă oferă mai multă pasiune!

CAPELA (20 februarie – 20 martie) Pești

Cei născuți în zodia CAPELA Avem veşti bune pentru nativii CAPELA referitoare la urmatoarele luni. În principal, ele vizează partea sentimentală, căci, în special pentru nativii singuri, urmează o perioadă foarte plăcută. Sunt şanse foarte mari să cunoască o persoană care să fie pe gustul lor sau cei deja aflați într-o relaţie fac pasul cel mare cu partenerul lor.CAPELA ar trebui să se îngrijoreze mai puțin luna aceasta. Stresul nu le va face niciodată bine pe termen lung. Astrele le recomandă să-și ia o pauză și să se bucure de timpul liber în prima parte a lunii septembrie. Este o perioadă perfectă din punct de vedere astrologic pentru acești nativi. Proiectele lor vor prinde contur și vor aduce rezultatele pe care le-au așteptat de atât de mult timp. Petreci zile frumoase. Începutul lunii e unul promiţător, dar stai să vezi ce te aşteaptă din 10 încolo! Se anunţă numai lucruri bune. Nativii CAPELA trebuie să se bucure de ceea ce au realizat și mai ales de persoanele dragi din jurul lor. Septembrie nu este perioada propice pentru ambiții și proiecte noi. Ar fi bine să nu facă nicio schimbare majoră în carieră sau în viața de zi cu zi. Șansele profesionale vor sosi, dar mult mai târziu. Și nu este nici momentul să plece în călătorii departe de țară. Peștii ar trebui să se bucure de dragoste, de seri tihnite în doi, de jocurile copiilor lor, de liniștea căminului și de timpul lor liber. Trebuie să te desprinzi puțin de partea materială, banii nu sunt totul. Focusează-te pe familie și timpul petrecut cu cei dragi, ai pierdut destul vremea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții