Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Mesajul Universului pentru restul anului 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 8 septembrie 2021 | 06:18



Ce îți transmite Universul pentru restul anului in funcție de zodia ta!

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Cuvinte de suflet pentru fiecare semn zodiacal pentru restul anului 2021 – Timpul trece și nu ne anunță niciodată că stă pe loc, doar pentru că nu am reușit să facem ceva când a trebuit. Am intampinat deja toamna, ceea ce înseamnă că în curând anul 2021 se pregătește să ne părăsească, lăsându-ne cu gustul lecțiilor învățate până acum. Această ultimă decadă a anului curent aduce cu ea schimbări, așa cum suntem obișnuiți. Însă, ceea ce este interesant este că ne aduce energii noi, de speranță, încredere și curaj, suntem încărcați cu sentimente și emoții noi. Ne îndreptăm spre finalul acestui an, însă cu deschiderea energetică a unui nou început, alegem căi și direcții noi în viață, ne schimbăm în bine și asistăm la minunile Universului pregătite doar pentru noi.


Fiecare semn zodiacal are de învățat o lecție prețioasă, pentru a încheia anul 2021 așa cum trebuie! Cumva, vara este aproape pe sfârșite, toamna este la un pas de noi, iar sfârșitul anului, deși departe, va fi mai aproape de noi decât credem. Timpul trece văzând cu ochii, simțind cu toate celulele corpului. Și, deși fiecare din noi a trecut prin multe situații și evenimente încă de la începutul anului, tot pentru fiecare din noi este pregătită o lecție specială din partea Universului, care așteaptă să fie învățată. Trebuie să profităm de ocazie pentru a ne revizui gândurile și rezoluțiile împărtășite și propuse de la începutul anului. Până în prezent, am reușit tot ce ne-am propus? Suntem acolo unde ne dorim și unde trebuie să fim? Avem tot ce ne trebuie ca să fim împliniți? Dacă răspunsul nu este afirmativ la toate întrebările sau încă ezităm, este necesar să ținem cont de ce anume trebuie să facem, astfel încât să încheiem anul 2021 în cea mai bună și optimistă notă!








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Profită de abilitatea ta de a privi în inima și sufletul celor care te înconjoară. Nu te teme să pună întrebări. Nu te teme să îți trăiești viața așa cum îți dorești tu și alege să faci mereu ce simți și ce îți dictează intuiția. Lasă trecutul în urmă și deblochează orice energii negative care te țin pe loc. Ia lucrurile pe rând și toate se vor așeza perfect.Dacă continui să acționezi așa cum o faci, nu se va termina bine. Trebuie să înțelegi că nu poți controla fiecare aspect al Universului. Este frumos să ai planuri și un scop în viață. Este minunat când te ții de lucrurile pe care le realizezi, dar este oribil când acele planuri devin ceva ce trebuie să faci sau altfel ești condamnat. Trebuie să înveți că viața nu se termină dacă nu îți atingi obiectivele. Trebuie să te adaptezi la viață pe măsură ce merge și la lucrurile noi pe care le aduce. Pe măsură ce timpul trece, viața se schimbă și deciziile și planurile tale trebuie să se schimbe și ele. Nimic nu este permanent.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai capacitatea să îi faci pe ceilalți să râdă chiar și în momentele în care nu vor să zâmbească. Profită de capacitățile tale ori de câte ori prietenii tăi se simt neputincioși sau supărați și ridică-le moralul, fii stânca lor. Aplică toate aceste tehnici și pentru tine, nu te mai stresa, ci zâmbește de fiecare dată când te simți căzut. Ai puterea de a te ridica, de a schimba lumea, nu da înapoi.Trebuie să afli că este nevoie de timp pentru a te vindeca și că îmbutelierea sentimentelor negative nu va face să durerea să dispară. Dacă pretinzi că nu s-a întâmplat nimic, acest lucru te va face doar să te simți mai rău în viitor. Prea mult din negativitate și durere se vor aduna asupra ta și nu vei putea să te ridici ușor. Deci, poți pretinde că totul este în regulă. Poți să zâmbești fals, să spui tot ce vrei și să-i convingi pe toți că ești cel mai bun. Atâta timp cât te minți, nu îți faci niciun favor. Fii tu însuți și asta este cel mai bun lucru pe care îl poți face.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Acum este momentul în care trebuie să iei măsuri. Nu mai poți să stai și să aștepți ca lucrurile să se întâmple de la sine. Nimeni nu este responsabil de fericirea ta, în afară de tine. A venit momentul în care ar trebui să iei măsuri care îți vor transforma întreaga viață. Relațiile sunt foarte importante pentru tine, deoarece ești o ființă socială și sociabilă. Ei bine, această decizie de viață trebuie să aibă legătură cu relațiile, însă nu relațiile tale cu ceilalți, ci cu tine însuți. Ești singura persoană care te poate ajuta. Trebuie să înțelegi asta odată pentru totdeauna.Încetează să îți mai proiectezi fericirea în viitor sau condiționat de ceea ce spun, fac sau au alții. Uită-te la ceea ce viața îți trimite acum în cale, alege să vezi dincolo de lucrurile de suprafață. Fii recunoscător pentru ce ai acum, pentru orice lucru mic, doar în acest mod vei primi tot ce îți este pregătit și te așteaptă. Ai răbdare și ai încredere. Fii fericit acum, bucură-te de prezent, trăiește ancorat acum și aici.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Poate că în ultima vreme te-ai comportat prea copilărește. Ai evitat să crești și să îți asumi responsabilitatea care vine odată cu aceasta. Trebuie să faci o schimbare în viața ta, cât mai curând! Învață să te iubești. Nu mai șovăi, nu mai amâna, ci ia lucrurile în serios pentru o schimbare.Înțelege că prietenii și familia nu sunt perfecti și alege să îi iubești oricum. Fii înțelegător și nu judeca. Nu renunța cu ușurință la ceilalți și înțelege că oamenii au cea mai mare nevoie de iubire atunci când sunt în cel mai rău moment. Tu ești cheia care poate să deschidă lacăte închise. Îndeplinește-ți misiunea și menirea pentru care ai venit pe pământ în această viață. Fii fericit și fă-i și pe ceilalți fericiți, prin fericirea ta. Întreabă-te: vrei să fii cu persoana care ești chiar acum? Îți poți imagina viața cu ea? Fii sincer cu tine însuți și răspunde la întrebările care sunt în mod subtil în mintea ta. Acesta va fi pasul înainte pentru tine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Profită de această a doua jumătate a anului pentru a te ocupa de tine și fă ceea ce simți și ce te împlinește. Alege ca acum, pe ultima sută de metri să faci tot ce nu ai putut sau nu ai avut ocazia, trăiește pentru tine, pune-te pe primul loc și nu da înapoi. Meriți să trăiești simțindu-te împlinit și în siguranță. Creează-ți spațiul tău intim, în care să te simți protejat și în siguranță. Ai încredere în simțurile tale fine. Trebuie să înveți să gândești mai mult cu capul. Nu lua nicio decizie bruscă, pentru că vei ajunge să o regreți. De obicei, atunci când decizi să faci ceva, nimic și nimeni nu te poate răzgândi. Tot ceea ce faci, faci mai bine decât oricine altcineva. Când iubești, iubești mai bine, când lucrezi, lucrezi mai bine. Ei bine, află că nu ești cel mai bun din toate. Află că ai concurență și folosește-ți capul pentru a deveni cu adevărat mai bun. Muncește din greu și vei reuși!




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Te îngrijorezi foarte mult și acesta este unul dintre lucrurile pe care trebuie să le schimbi. Ești extrem de empatică și îți pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Îți dorești întotdeauna ce este mai bun pentru ceilalți, iar acest lucru te determină să devii nervos pentru aceștia. Nu ești întotdeauna cea mai bună în exprimarea faptului că îți pasă, dar, în adâncul sufletului, ai o fântână incredibil de profundă de compasiune, așa că fă-ți cunoscute sentimentele, nu le mai ține în tine și nu te mai stresa.Trăiești de multe ori într-o amăgire, gândindu-te că atunci când vrei ceva, îți dă dreptul să-l ai. Ei bine, lucrurile nu funcționează așa și este timpul să afli asta. Nu este nimic rău în a-ți dori lucruri, în a aspira să ai și să faci mai mult, dar uneori, o persoană trebuie să fie realistă și tu nu ai fost acea persoană. Trebuie să înveți să fii mai umil, pentru că viața te va întrista dacă vei continua să te aștepți doar la ce ți se întâmplă mai bine.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Acum este momentul tău, cu siguranță. În sfârșit, vei rezolva tot ceea ce te deranja de când erai mic. În această perioadă, vei primi în cele din urmă toate răspunsurile la întrebările care te deranjau de ani de zile. În cele din urmă ai decis să te muți din locul fără perspectivă în care stăteai de ani de zile și să faci ceva de unul singur. Acum te vei vindeca în cele din urmă, dar vestea mai puțin bună este că vindecarea pe care urmează să o înfrunți nu va fi o priveliște frumoasă de văzut. Toate acele sentimente pe care le-ai îmbuteliat de ani de zile vor ieși la iveală. Dar odată ce te vei ocupa de toate, vei fi în sfârșit fericit și liber.Arată lumii și celor la care ții că îți pasă. Deschide-ți inima și nu mai lăsa teama să te împiedice să îți trăiești viața la adevărata ei valoare, la adevărata ta valoare. Meriți să zâmbești tot timpul și să fii p rază de bucurie și speranță, atât pentru tine cât și pentru ceilalți din jurul tău. Fii liber și nu lăsa nimic să te țină înlănțuit, departe de visele și ambițiile tale.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Renunță la chin, renunță la suferință și la biciuire. Nu te mai blama, nu te mai simți răspunzător sau vinovat pentru alegerile celorlalți sau pentru situațiile prin care ai trecut. Toate s-au întâmplat cu un scop unic și suprem, pentru binele fiecăruia, inclusiv al tău. Renunță la durerile din trecut, pune lumină în tot trecutul și deschide-ți inima pentru a îmbrățișa viitorul și noua ta viață.Trebuie să începi să ai încredere în oameni. Toată viața ta a fost despre control. Ai vrut să fii responsabil de toate, inclusiv de emoțiile tale, ceea ce evident nu este posibil. Pentru a doua jumătate a anului, cea mai importantă lecție pe care trebuie să o înveți este să renunți puțin. Trebuie să crezi că persoana potrivită va intra în viața ta. Trebuie să ai credință în destin și că cumva totul va fi bine. Închide ochii și fii credincios pentru o dată.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Acceptă necondiționat tot prin ceea ce ai trecut și lasă îndoielile și nesiguranța la o parte. Nu mai trăi după reguli și concepții pe care tu singur ți le-ai impus și care te limitează din a-ți trăi viața la capacitatea ei maximă.Ai tendința să fii propriul tău dușman. Sunt atât de multe lucruri pe care vrei să le faci, lucruri la care visezi, dar cumva reușești să încurci totul, pentru că ești prea nesigur. Nu crezi în tine, așa că, de cele mai multe ori, nu reușești, când ești capabil să faci orice vrei. Trebuie să te mobilizezi puțin și să îți faci un plan pentru ce să faci cu viața ta. Ia lucrurile pe rând și rezolvă-le cu un pas în același timp. Poți face acest lucru, trebuie doar să începi. Aceasta este cea mai importantă lecție pe care o vei învăța până la sfârșitul anului. Ieși din zona de confort și îmbrățișează schimbarea în toate domeniile vieții. Primește tot ceea ce ți se deschide în cale, pășește cu încredere pe un drum nou, cu emoție și inima deschisă.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ești o persoană foarte responsabilă și de încredere, însă ceea ce te face cea mai frumoasă persoană este capacitatea ta de a avea grijă de ceilalți. Însă, deseori, alegi să îi pui pe primul loc pe ceilalți fără a te gândi la tine și la ceea ce sufletul tău tânjește după. Alege să te pui pe primul loc, să îți onorezi visele și dorințele, iar mai apoi, fiind complet, din această poziție poți să ai grijă și de ceilalți din jurul tău la care ții.Este timpul acum pentru mari schimbări. De fapt, știai de-a lungul timpului că ceva nu era în regulă, doar că ai ignorat. Știai că relația ta nu merge nicăieri sau că ești nefericit la locul de muncă, dar ai ținut ascunse aceste sentimente. Acum, este timpul să te împaci cu tot ceea ce te deranjează și să găsești în cele din urmă o soluție. Este timpul să faci în cele din urmă ceva, în legătură cu orice te deranjează, să iei măsuri și să fii bine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să înveți să te deschizi, să fii mai sociabil și mai comunicativ. Trebuie să înveți să exprimi și să verbalizezi tot ceea ce te deranjează, te supără sau ce nevoi ai. Nimeni nu poate ghici ceea ce simți sau ce ai nevoie, până nu înveți să exteriorizezi tot ceea ce este în sufletul tău. Făcând astfel, nu numai că te vei elibera, însă vei face loc sentimentelor și darurilor noi pregătite de către Univers pentru tine. Va trebui să înveți în acest moment că trebuie să îmbrățișezi schimbarea. Ți se poate părea că ai totul și că te afli în locul în care vrei să fii acum. Problema este că lucrurile din afara ta se schimbă și nu le poți influența. De aceea, trebuie să îmbrățișezi schimbarea și să te adaptezi odată cu ea. Nu te speria și nu te gândi la ce vei face atunci când te vei confrunta cu ceva necunoscut. În schimb, rezolvă situația, apoi caută o altă provocare.

Pești (19 februarie - 20 martie)

În primul rând, nu mai alerga. Ai văzut totul și ai fost peste tot. Poate nu fizic, ci sigur emoțional. Este timpul să îți dai seama că tot ce ai căutat te așteaptă de fapt acasă. Există atât de multe opțiuni pentru tine în fața ta, însă ai ales să le ignori din numeroase motive. Ai suficient timp pentru a afla ce vrei cu adevărat. Este timpul să începi să iei decizii. Ai încredere în tine!Ești un om frumos pentru că este atât de dispus să îți asculți prietenii. Îți pasă de ceea ce au de spus alții și este dispus să acorzi un sfat și o ureche ascultătoare oricui are nevoie. Ești o persoană curajoasă și ambițioasă și înveți acum să îți asculți intuiția și să lupți pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. Urmează-ți pasiunile și ambiția, ai încredere în tine și în intuiția ta, dar și în ceilalți și vei fi capabil de a face lucruri mărețe.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții