Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop tarot zilnic 19 octombrie 2021

Written By NIKE B. on marți, 19 octombrie 2021 | 08:38



Horoscopul tarot zilei de 19 octombrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 4 de cupe (inversata)

Cartea de tarot 4 de Cupe evidentiaza nestatornicia sentimentelor noastre, care, dupa ce ne determina sa tanjim din tot sufletul dupa ceva, ne face apoi, in momentul implinirii dorintelor cu (prea multa) prisosinta, sa trecem in cealalta extrema, a respingerii, dezgustului si neplacerii. Indispozitia exprimata prin aceasta carte acopera un spectru larg: de la carteala, trecand prin apatie si pana la formele grave de manifestare ca cearta, indaratnicie si inacrire. In toate aceste cazuri, Cartea de tarot 4 de Cupe constituie un avertisment si totodata o invitatie, de a nu cadea, ca urmare a indispozitiei, intr-o apatie oarba, ratand astfel sanse reale. In planul vietii profesionale Cartea de tarot 4 de Cupe indica un nivel minim al motivarii noastre, cand incepe sa se manifeste proasta dispozitie, furie sau supararea. Cartea de tarot 4 de Cupe poate reprezenta si apatia determinata de rutina, precum si aroganta pi ofensarea - ca urmare a unor critici sau neindeplinirea unor dorinte. Cartea de tarot 4 de Cupe ar trebui sa fie considerate ca un indiciu pretios privind pericolul de a rata sanse reale, aflate la indemana.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Carul (Faetonul)

Ziua de azi poate incepe ca o zi obisnuita, dar se poate termina ca una extraodinara in care ti-ai pus in valoare talentele. Adapteaza-te, fii dispus si deschis sa spui “DA, voi incerca asta!”. Renunta la “Nu cred ca o sa iasa!”. Fii pozitiv, optimist si sigur pe tine.
Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza sentimentul puternic, chiar daca inca lipsit de experienta, al propriei valori, desprinderea de bunurile spirituale preluate, edificarea unei imagini proprii asupra lumii, adecvata personalitatii noastre si cutezatorul pas cu care pot fi strabatute chiar si cele mai mari dificultati. Deseori se spune problema depasirii unor contradictii interioare, cum sunt prapastia care separa sentimentul si ratiunea, vointa si pornirea instinctuala, dorinta si realitatea. In relatiile noastre personale Cartea de tarot Faetonul poate trimite la inceputul unei noi legaturi care atrage cateodata cu sine desprinderea cu excesiva usurinta de un mediu mai vechi, binecunoscut noua, Cartea de tarot Faetonul poate semnifica insa si „vantul proaspat", care incepe sa adie intr-o relatie impamantenita si care sterge unele manifestari de oboseala dar da si peste cap nu putine obisnuinte si rutine.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Marea Preoteasa

Marea Preoteasa reprezinta fortele noastre subconstiente, simturile noastre sensibile, capacitatea noastra de presimtire si certitudinea deseori adanc inradacinata, desi inexplicabila. Marea Preoteasa reprezinta cheia spre adevarul misterios, care se sustrage de la sfera de aplicare a gandirii logice. Cartea de tarot Marea Preoteasa stie ca adevarul pe care il putem spune, nu va fi niciodata adevarul universal. Partea ei luminoasa este expresie a rabdarii, intelegerii, ingaduintei, bunatatii si disponibilitatii de a ierta, iar ca ajutatoare, tamaduitoare isi foloseste puterea fortelor subconstiente pentru binele altora. Partea de umbra, corespunde imaginii vrajitoarei, care isi foloseste puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalti, a-i face incapabili sa actioneze sau a le aduce pagube. Insa in talmacirile de Tarot cartea de tarot Marea Preoteasa fost scoasa in relief mereu latura ei prietenoasa, gata de a da o mana de ajutor. In mod traditional, cartea de tarot Marea Preoteasa este considerata una din cele trei carti protectoare, ceea ce corespunde imaginii din mitologia crestina in conformitate cu care, Eroul care se afla sub protectia fecioarei este invulnerabil.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Soarele

Trebuie sa vedeti problema care va preocupa in lumina corecta. Trebuie sa va eliberati de griji, indoieli si temeri. Trebuie sa realizati ceea ce v-ati propus deoarece nimic nu va poate impiedica sa va atingeti scopul. Ati trat vremuri insorite si posedati chiar dumneavoastra insiva o fire insorita, care va permite sa va abordati situatiile dificile cu umor. Sunteti vesel si optimist. Va face placere sa fiti marinimos, si mai ales sa-i rasfatati pe cei din jur. Pastrati in continuare aceasta atitudine si completati-o in sensul cartii etalate la pozitia 6. Abordati aceasta problema cu inima deschisa. Trebuie sa fiti marinimos, dar mai ales iertator. Inchipuiti-va ca noaptea trecuta ar fi cazut o ploaie invioratoare si ca acum incepe o dimineata insorita. Daca veti aborda ceea ce intentionati sa faceti cu incredere, totul va avea un final fericit.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Asul de spade

Cartea de tarot Asul de Spade reprezinta claritatea cunoasterii ce permite luarea de decizii clare, precum si rezolvarea unor probleme extrem de incalcite. Asta poate insemna ca un vant proaspat aduce o inviorare in obisnuinte vechi sau ca tratative care se impotmolisera capata o turnura hotaratoare. Poate fi vorba si despre o discutie edificatoare, care sa elimine „norii" care ingreunau atmosfera de lucru. Si, nu in ultimul rand, ascutimea si capacitatea de separare a acestei carti de Spada pot semnaliza hotararea luata dupa o matura chibzuinta, de a parasi domeniul de activitate de pana acum. In planul constiintei Cartea de tarot Asul de Spade simbolizeaza ca ar trebui sa descompunem acele probleme, ce ni se pareau pana acum obstacole de netrecut, in domenii paralale, care pot fi cuprinse cu mintea si sa analizam fiecare element in parte pentru ca, dupa aceea, sa reasamblam totul intr-un intreg clarificat. Datorita acestei forte de analiza si sinteza putem depasi mari complicatii si dependente, pentru a apuca, cu scop bine precizat, pe noi cai. In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot Asul de Spade poate reprezenta discutia lamuritoare, eliberatoare, sau rezolvarea si depasirea unor probleme profunde. Pe acest plan, modalitatea rece si lucida a acestei carti are deseori si o latura care poate duce la separare.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Cavalerul de Spade

Cartea de tarot Cavalerul de Spade simbolizeaza atmosfera inghetata, causticitatea, discordia si vrajba, in stare sa intunece trairile omenesti, chiar si cele mai placute. Este posibil ca raceala pe care o aduce cu sine sa permita o mai mare limpezime si o cunoastere lucida, dar de regula Cavalerul de Spade reprezinta in primul rand latura negativa a elementului aer pe care-1 exprima. Aceasta inseamna: distantare rece, certuri taioase, viclenie, batjocura. Cavalerul de Spade este deseori un prim mesager al despartirii, vrajbei, al controverselor de deosebita asprime si al josniciei intentionate.Pe plan profesional Cartea de tarot Cavalerul de Spade indica frecvent o racire dramatica a atmosferi de lucru. Cavalerul de Spade defineste o faza dusmanoasa, in care ne manifestam excesiv de critic sau suntem noi insine expusi criticilor acide ale celorlalti. Numai in cazuri rare aceasta tensiune imbraca un aspect clarificator, purificator, ajutator. Ranile pe care le primim sau le pricinuim altora in aceasta faza sunt deosebit de profunde si se vindeca foarte greu. Gerul pe care-1 reprezinta Cartea de tarot Cavalerul de Spade poate distruge o temelie ce s-a dovedit trainica pana in prezent. Aceasta duce la esuarea afacerilor, proiectelor sau altor initiative profesionale si nu arareori Cartea de tarot Cavalerul de Spade semnifica sfarsitul unei colaborari.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 6 de spade (inversata)

In planul constiintei noastre Cartea de tarot Regele de Monede indica dirijarea atentiei spre aspectele realului, orientarea spre realizabil, in loc de a ne irosi zadarnic in urmarirea unor teluri fixate prea sus. Cartea de tarot Regele de Monede reprezinta acea etapa, in care, pe de o parte, incercam sa ne formam o imagine asupra lumii, durabila si cat mai conforma cu realitatea, iar pe de alta parte ne straduim, pe cat posibil, sa transpunem in fapt dorintele si bunele noastre intentii. Regele de Monede, dotat cu viclenie taraneasca, inseamna, ca in prim plan se afla pentru noi actiunea, rezultatul palpabil si ca, printre altele, progresam cu iscusinta (si spre totala satisfactie) pe calea pasilor marunti, atunci cand ne dam seama ca marele nostru scop nu poate fi atins.In planul relatiilor personale Cartea de tarot Regele de Monede inseamna ca pentru noi conteaza mai mult trainicia, prietenia adevarata, siguranta, fidelitatea si apropierea plina de caldura decat schimbarea sau farmecul noului. In acest domeniu isi gasesc expresia in mod pregnant voluptatea si capacitatea de a savura placerea, caracteristice Regelui de Monede. Regele de Monede arata eforturile noastre pe relatii de voluptate, in care sa ne simtim in siguranta si la adapost. In unele cazuri, Cartea de tarot Regele de Monede exprima vointa de intemeiere a unei familii. insa atunci, cand nevoia de siguranta ne este amenintata, Cartea de tarot Regele de Monede poate indica si o forma periculoasa de gelozie.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 9 de bate

Poti intalni in drumul tau spre reusite multe forte care sa te opreasca din drum. Dar aceasta carte iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te dai batut. Foloseste-te de puterea interioara, de creativitate pentru a-ti depasi competitorii sau alte obstacole care iti apar in cale. Cartea aduce mesajul victoriei dupa o batalie indelungata sau al unui rezultat pozitiv dupa o munca epuizanta. Poate urma o avansare sau marirea unor venituri.Cartea de tarot 9 de bate reprezinta indaratnicia si rezistenta fata de o situatie sau experienta, de care ne simtim amenintati. Cartea de tarot 9 de bate arata, ca in realitate nu exista nici o amenintare obiectiva, ci faptul ca amintirile noastre legate de experiente dureroase anterioare au dus la aceasta atitudine tematoare. Cartea de tarot 9 de bate reprezinta acea rezerva, care in basme este numita frecvent „inima impietrita". Cartea de tarot 9 de bate exprima faptul ca adoptam o atitudine de arici si refuzam sa ne continuam drumul si sa luam decizii importante. In unele cazuri rare, Cartea de tarot 9 de bate semnifica insa exact contrariul: ca tocmai am facut un pas decisiv si folosim acum intreaga forta, pentru a inchide usa in spate, pentru a ne taia noi insine calea de intoarcere. Desi are o semnificatie pozitiva, intrucat favorizeaza evolutia, Cartea de tarot 9 de bate indica totusi ca am gresit intr-un punct: am fugit si ne temem ca trecutul sa nu ne ajunga din urma. Adevarata despartire, insa, inseamna sa inchei respectiva experienta si sa te simti stapan pe trecut, cu multa siguranta de sine, in loc de a trai cu frica in san.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Regele de cupe (inversata)

Pe plan profesional Cartea de tarot Regina de cupe inseamna ca ne aflam intr-o etapa de asteptare calma, cand, pentru a obtine claritate cu privire la dorintele si proiectele noastre profesionale ulterioare, suntem inclinati mai degraba spre introspectiune, sau, ca am facut o profesie in sine din insusirile de mediu pe care le posedam. Aceasta talmacire se poate referi la orice aspect, care poarta denumirea de media, cum sunt: cinematografia, televiziunea, radiodifuziunea, cartile, ziaristica sau domeniile esotericii si stiintelor oculte si, nu in ultimul rand, lumea artelor.In planul constiintei noastre - cartea de tarot Regina de cupe din cartile de tarot cupe In planul constiintei noastre,Cartea de tarot Regina de cupe arata ca suntem receptivi fata de imaginile provenite din subconstient, ca dam curs dorintelor si presimtirilor care ne stapanesc, dar totodata si cosmarurilor si temerilor care ne incearca. Cartea de tarot Regina de cupe poate constitui un izvor de permanenta inspiratie, care poate reprezenta o binecuvantare, mai ales in domeniul creatiei artistice.Regina de cupe poate constitui un indiciu cu privire la faptul ca ne aflam pe calea intregirii laturii noastre intunecate






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 6 de spade (inversata)

Cartea de tarot 6 de Spade indica o schimbare, datorita careia debarcam pe tarmuri noi. Sub aspectul pornirii la drum, Cartea de tarot 6 de Spade se situeaza intre pornirea plina de veselie a Eroului in calatorie, asa cum il prezinta Faetonul (VII), si plecarea cu inima grea, simbolizata de Cartea de tarot 6 de Spade. Important este ca debarcam pe noi tarmuri, fiind obligati sa parasim vechiul tarm fara sa stim prea bine, ce ne va astepta de cealalta parte.Cartea de tarot 6 de Spade arata durerea despartirii, nesiguranta, temeri si griji, dar si o anumita doza de curiozitate si interes cu privire la ce va fi. Este important sa retinem ca Noul Taram, spre care ne indreptam, nu reprezinta neaparat desfiintarea raporturilor existente, ci poate la fel de bine sa insemne si un pas pe plan interior: patrunderea in noi domenii, invatarea unor reguli de joc sau cunoasterea unor forme de viata inca necunoscute, eventual contactul cu alte culturi sau religii. In I Ging si in mitologie, traversarea apei semnifica intotdeauna un pas de la multime spre unitate.Pe plan profesional Cartea de tarot 6 de Spade arata ca patrundem pe un pamant necunoscut.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 7 de spade

7 de Spade ne prezinta partea intunecata a Magului (I), cu care are in comun coloritul auriu al fundalului. Puterea de intelegere, mintea ascutita, capabila sa gandeasca limpede, este prezentata in acest caz in forma ei negativa ca viclenie, inselaciune. Pe un plan mai nevinovat, Cartea de tarot 7 de Spade poate simboliza siretenie si rafinament, sau atitudinea de „a se topi", de „a intoarce privirea". Pe langa aceasta, nu intotdeauna este evident cine pe cine pacaleste, daca suntem pungasul sau pagubitul. Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de Spade inseamna ca suntem in pericol de a fi inselati sau pacaliti, sau de a incerca noi insine, sa castigam in afaceri si sa obtinem diverse avantaje. Tonul este dat de arta indoielnica a prefacatoriei, perfidiei, rafinamentului si de multele diverse siretlicuri murdare. Cand Cartea de tarot 7 de Spade desemneaza o problema profesionala, se recomanda sa cercetam in jurul nostru, dar in special chiar propria noastra atitudine, cu un ochi extrem de critic, pentru a nu deveni victima intrigilor proprii.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 9 de spade (inversata)

Cartea de tarot 9 de Spade a noptilor de nesomn exprima o stare de profunda ingrijorare si mahnire. Poate fi vorba despre constiinta incarcata, care nu ne lasa sa dormim sau despre aflarea unor amenintari existentiale, cum sunt boala sau pierderile. Cartea de tarot 9 de Spade simbolizeaza frica ce ne stapaneste de-a lungul noptilor nesfarsite in care, chinuiti de griji, veghem si asteptam cu infrigurare ivirea zorilor. 9 de Spade nu precizeaza daca ne-am pierdut linistea noptilor din sentimente de rusine sau vinovatie, daca este vorba de firea noastra tematoare care, in perspectiva unor incercari dificile ne face sa fim nelinistiti. 9 de Spade nu arata decat apasarea pe care o resimtim, ingrijorarea noastra profunda, frica resimtita in momentul trezirii subite si fara menajamente, noptile fara somn.Cartea de tarot 9 de Spade arata ca traversam o stare de descurajare si pesimism, ca suferim din cauza problemelor de serviciu, a sefilor ierarhici sau a atmosferei de lucru. 9 de Spade poate exprima frica de un eventual esec in fata unor acumulari de probleme cu nivel de risc neobisnuit de ridicat dar, si frica de examene, tracul inaintea unor aparitii publice. Este insa posibil ca cea care ne rapeste somnul sa fie insasi constiinta noastra incarcata, ca urmare a unui comportament gresit sau neglijent si acum ne temem ca totul va fi dat in vileag.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții