Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Sfatul zilei 19 Octombrie 2021

Written By NIKE B. on marți, 19 octombrie 2021 | 08:45



Sfatul zilei de 19 Octombrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Sfatul zilei 19 Octombrie 2021: Sfatul zilei pentru astăzi:Încearcă să îți păstrezi constant o atitudine pozitivă! Gemenii au mare încredere în ei înșiși astăzi. Leii trebuie să țină cont de părerea unei persoane mai experimentate. Balanțele trebuie să învețe să nu se mai plângă așa de mult.Sfatul zilei 19 octombrie 2021. În această zi astrologii vin cu sfaturi legate de viața fiecărei zodii și problemele care apar. Astrele arată că gemenii și taurii nu trebuie să se limiteze, iar racii nu ar trebui să înceapă ceva dacă…

Sfatul zilei de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Pentru ziua de astăzi, Astrele recomandă berbecilor să evite certurile cu persoanele născute în zodia săgetător și leu, întrucât certurile se pot transforma în scandaluri care nu se vor mai termina. În această zi berbecii ar fi bine să își ascultă vocea interioară și să nu se aventureze în lucrurile pe care nu le cunoaște.

Sfatul zilei de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Astăzi, În această zi taurii nu trebuie să se limiteze și nu trebuie să refuze la unele plăceri, în special dacă simte că are nevoie. Este foarte important ca acest nativ să vadă mai larg lumea și să se implice în proiecte sau în lucrurile care îi pot garanta un viitor și în același timp, îi poate aduce plăcere.




Sfatul zilei de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Sfatul pentru ziua de astăzi pentru Gemenii nu trebuie să se limiteze în dorințele lor, dar trebuie să facă tot posibilul ca să le îndeplinească. Fiți atenți în această zi și la oamenii, care sunt prea politicoși și drăguți cu voi, fiindcă pot avea scopuri ascunse. Nu vă grăbiți să acceptați unele propuneri.

Sfatul zilei de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii nu ar trebui să înceapă ceva, dacă nu se simt pregătiți. S-ar putea ca nici timp să nu aveți pentru a începe ceva nou. Din acest motiv, este foarte important să nu vă asumați unele lucruri care sunt mult prea dificile pentru voi și în plus pot suferi alte activități pe care le faceți.



Sfatul zilei de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt sfătuiți să își elibereze agenda, deoarece munca lor va fi răsplătită. La fel ca în cazul nativilor altor zodii, Leii vor profita de avantajele aduse de munca lor. Putem vorbi de o promovare, o mărire de salariu, achiziția unei mașini sau cumpărarea unei case și nu numai. Leii au muncit foarte mult în ultima perioadă, iar acest lucru se va vedea, deoarece recompensa va fi pe măsură.


Sfatul zilei de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sfatul pe care Fecioarele îl primesc astăzi este să se bucure de timpul petrecut cu ele însele. Ziua de astăzi se anunță una foarte bună din punct de vedere psihic pentru Fecioare, deoarece ziua liberă pe care o au le va permite să se gândească la alegerile pe care le-au făcut până acum și la cum își pot îmbunătăți modul de viață. Vor ajunge la concluzia că este necesară o maturizare în gândire și o vor și pune în aplicare. Vor descoperi lucruri noi despre ele însele și vor vedea câte calități, dar și câte defecte au.

Sfatul zilei de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt sfătuite să își îndrepte atenția către cei din jur și așa vor și face. Au trecut printr-o perioadă destul de grea, aglomerată, iar cei din jur au fost neglijați. Însă, lucrurile se vor schimba, iar Balanțele își vor îndrepta întreaga atenție către cei dragi și chiar se vor simți mai bine. Se vor juca împreună cu cei mici, vor lua decizii împreună cu ceilalți și vor avea parte și de activități care le vor aduce aminte de copilărie. Va fi o zi minunată și va fi văzută ca o gură de aer, mai ales din cauza programului încărcat care a fost, dar care va și continua.

Sfatul zilei de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sfatul pe care Scorpionii îl primesc astăzi este să iasă mai mult. Timpul este scurt și trece foarte repede, agenda lor este plină, iar foarte multe lucruri trebuie rezolvate, iar o mică pauză, din când în când, nu ar strica. Trebuie să își facă timp și pentru ei înșiși și să își elibereze programul pentru a beneficia de câteva zile pe lună în care să facă ceea ce își doresc, dar și ceea ce le place.

Sfatul zilei de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Astăzi, Săgetătorii sunt sfătuiți să nu își mai bată capul cu tot ceea ce întâmplă în jurul lor. Nu ei sunt responsabili pentru acțiunile celorlalți, nici nu trebuie să acorde prea multă atenție acestor lucruri, ci trebuie să facă ceea ce le place și să se bucure de ei înșiși. Timpul lor liber este limitat și nu trebuie irosit. Este chiar mult mai ușor decât pare, doar că acest lucru trebuie pus în practică. Săgetătorii trebuie să facă lucrurile care le aduc fericire și să se descopere mai mult pe sine, nu să încerce să rezolve problemele celorlalți. Pentru binele lor, Săgetătorii trebuie să învețe să își acorde timp și pentru ei înșiși.


Sfatul zilei de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt sfătuiți să nu se îmbete cu apă rece. Chiar dacă astăzi vor beneficia de succes pe planul profesional, nu înseamnă că la fel se va întâmpla și zilele următoare. Capricornii merită să se bucure de ceea ce au realizat, dar trebuie să muncească în continuare.

Sfatul zilei de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt sfătuiți să lase deoparte grijile cotidiene și să petreacă timp cu cei dragi. Timpul este prețios, iar cei dragi merită să îl petreacă alături de ei, chiar dacă acest lucru implică anumite sacrificii. După o zi pe care Vărsătorii o vor petrece cu familia, vor fi copleșiți de sentimente de fericire și mulțumire sufletească.

Sfatul zilei de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt sfătuiți să nu țină cont de ceea ce spun cei din jur și să-și urmeze propriul instinct. Ideile lor sunt bune, experiența își va spune cuvântul și de data aceasta, iar succesul va fi garantat, doar dacă își vor asculta instinctul… Trebuie să aibă încredere în ei înșiși.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții