Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Mesajul zilei de 19 octombrie 2021

Written By NIKE B. on marți, 19 octombrie 2021 | 08:55



Mesajul zilei de 19 octombrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 19 octombrie 2021: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze. Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria. Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate. Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 18 octombrie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

RETRAGE-TE DIN LUMEA EXTERIOARA

Si tu ai nevoie sa iti incetinesti ritmul din cand in cand, in special in sezonul rece cand zilele sunt mai scurte si vremea mai racoroasa. Interesant este ca atunci cand te retragi reusesti sa faci cea mai buna munca de regenerare si revigorare. Poate ca este timpul sa iti regandesti calea si sa iti faci planuri noi. Iarna, in natura este multa activitate sub pamant chiar daca nu se vede, copacii si plantele sunt regenerate din pamantul plin de nutrienti. Aceasta hibernare fata de lumea exterioara este in favoarea hranei lumii tale interioare. Te poti retrage oricand, nu doar iarna. Este mereu important sa ai perioade in care sa iei iei pauze si sa te duci in interiorul tau. Rugaciunea este un mod minunat sa iti reincarci bateriile. Roaga-te lui Dumnezeu sa te sustina si aline si sa iti inspire moduri creative de a te odihni si reimprospata.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

IUBIREA TA PENTRU DUMNEZEU


Copiii simt bucurie atunci cand sunt in prezenta energiei iubirii, cum este de exemplu iubirea unui parinte. In acelasi fel, iubirea pura este un dar frumos de la Dumnezeu ce reafirma viata Tatalui Ceresc spre noi toti. Daca cauti si doresti sa primesti dragoste de la un alt om, cel mai bun mod de a o primi este sa te focusezi pe dragostea lui Dumnezeu ce deja vine spre tine in mod real, puternic si neconditionat. Dumnezeu te ajuta sa te iubesti asa cum te iubeste El. Cand tu te iubesti pe tine, si altii o vor face. Rugaciunea este un mod minunat sa aduci iubire in viata ta. Lasa-ti rugaciunea sa fie una de incredere, recunostinta si cunoastere interioara ca Dumnezeu iti va aduce persoana potrivita in viata ta la momentul potrivit. Ai rabdare. Si tine minte ca merita sa te rogi la Dumnezeu mereu!


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

CADOUL LUMINII SI AL IUBIRII

Copiii simt iubirea si lumina divina din ei si din jur iar acesta este unul din multele motive pentru care ei aduc atata bucurie in tot ce fac si sunt. Ca adult, si tu esti la fel de plin de darurile divine de la Dumnezeu. De fapt, acum esti chiar intr-o pozitie mai buna sa impartasesti iubirea si lumina divina cu altii. Poate te simti ghidat sa vorbesti despre iubirea lui Dumnezeu prin cuvantul rostit sau scris. Sau poate ghidarea ta implica sa fii un vindecator, sa echilibrezi si sa ridici pe altii. Orice cariera spre care te calauzeste Dumnezeu va duce la incantare si implinire. Deschide-ti inima spre iubirea si lumina care sunt peste tot in jur. Nu ai de ce sa stai in intuneric si frica cat timp oricum spiritul sfant iti este disponibil sa te iubeasca, sustina si sfatuiasca. Mediteaza la Dumnezeu si permite luminii Lui sa iti lumineze viata ca drumul tau adevarat sa iti fie revelat.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Optimism

Ai toate motivele sa fii optimist, caci este multa speranta in ceea ce te priveste. Fecioara Maria si ingerii pazitori te indruma, iti urmaresc visurile, sperantele, apsiratiile si stiu ca aceasta noua situatie este raspunsul la rugaciunile tale. Atitudinea ta optimista atrage in jurul tau oameni dornici sa te ajute. De asemenea, starea de spirit optimista te ajuta sa iti pastrezi sanatatea fizica si mentala. Nu ii baga in seama pe cei care nu cred in ideile tale. Urmareste-ti interesele!







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mergi inainte

Fecioara Maria si ingerii te ajuta sa mergi mai departe pe drumul tau. Renunta la griji si ai incredere ca totul va fi bine, atat din punct de vedere financiar, cat si familial sau profesional. Daca intentionai sa urmezi o dieta, un regim alimentar sau sa incepi un program de exercitii fizice, Fecioara Maria iti este alaturi. Roag-o sa te sustina in intentia ta, pentru a nu te lasa deturnat de ispite de tot felul. Renunta la grijile pe care ti le provoaca iesirea din starea de confort.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O pauza

Fecioara Maria si ingerii pazitori iti transmit mesajul ca ai nevoie de o pauza inainte sa faci urmatorul pas inainte. Ia in considerare ceea ce iti doresti cu adevarat. Poate ca ai mers prea repede inainte si esti confuz. Te intrebi daca aceste visuri sunt cu adevarat ale tale sau ale celor din jurul tau. Fii cinstit cu tine insuti. Roaga-L pe Dumnezeu sa te ajute sa simti ceea ce este adevarat pentru tine, sa-ti clarifice orice nedumerire. Asteapta intainte sa iei orice decizie decisive pana in momentul in care ai acea claritate de care e nevoie. Vei simti cand este momentul potrivit, vei simti cand este influenta celorlalti si cand sunt adevaratele tale dorinte. Fiecare actiune va fi apoi ghidata de adevar, iubire si angajament.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

VINDECARE EMOTIONALA

Acest mesaj semnifica faptul ca iti vindeci o veche durere emotionala – prima la care te gandesti acum este exact aspectul pe care il rezolvi. Dand drumul la furie, vina sau alte rani emotionale, tu te trezesti spre un nou nivel de putere in tine care atrage tot ce iti doresti si chiar mai mult. Cheama-le pe zane dar si oameni de sustinere sau profesionisti in vindecare emotionala ca sa te ajute in aceste vremuri de vindecare. Sa stii ca esti iubit(a) si ca meriti o inima fericita. Alte interpretari : o situatie ce te preocupa are in spate o baza emotionala din trecut / vindecarea fizica este o consecinta a vindecarii emotionale / te pregatesti pentru o noua iubire vindecand o rana veche dintr-o relatie anterioara / lucreaza cu un consilier sau terapeut profesionist / scrie despre ceea ce simti / aceasta situatie iti aduce o crestere personala uluitoare .

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

FA CERCETARI AMANUNTITE

“Ai nevoie de mai multe informatii in legatura cu o situatie. Priveste mai indeaproape inainte de a merge mai departe” Acest mesaj iti indica faptul ca incerci sa iei o decizie fara sa ai deplina intelegere a situatiei. Petrece timp facand noi cercetari, inclusiv sa intrebi Universul si alti oameni despre noi informatii ajutatoare. Urmeaza orice indicatii, inclusiv sentimente intuitive, semne sau o vorba a cuiva care rezoneaza cumva in tine ca fiind adevar, astfel vei primi datele de care ai nevoie. Cand primesti aceste noi informatii, vei vedea ca iti vei modifica planul initial. Nu te ingrijora, este o schimbare pozitiva care iti va aduce mai multe binecuvantari pe termen lung.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

AVENTURI DE AFACERI

Fecioara Maria si ingerii iti reamintesc ca faci o treaba buna, mai ales in vindecarea pe care o faci fara sa stii. Esti rugat sa vizualizezi flacara albastra si sa iti imaginezi ca te cuprinde. Acest lucru iti va activa intelepciunea ca esti pregatit sa dai de la o varsta frageda. Mesajul este sa te misti constant pe calea ta. Vindeci locuri si oameni oriunde te duci.Ai cautat si cerut in Univers o schimbare in cariera, o revigorare sau sa ai propria ta afacere. Acest mesaj iti transmite ca ideile tale recente sunt valide si ca poti avea incredere in intuitia ta in legatura cu cariera ta. Vei primi o propunere pentru o promovare sau un nou job ori un nou proiect sau orice alta forma de oportunitate profesionala. Ia-ti timp sa meditezi despre dorintele tale adevarate profesionale pentru ca se pregatesc mai multe optiuni pentru tine. Alte interpretari : noua ta idee de afaceri va avea succes / actioneaza concret spre cariera pe care o visezi / scrie-ti un plan si actioneaza conform lui / ai incredere in instinctul tau despre orice aspect profesional / o schimbare pozitiva de cariera este in lucru pentru tine / afacerea ta curenta va avea parte de o tranzitie sanatoasa spre o alta etapa de dezvoltare






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

O ANIVERSARE

Ai primit acest mesaj pentru ca aniversarea ta sau ziua de nastere a unei alte persoane din viata este un moment de pivot pentru a primi raspunsuri pe care le astepti. Poate ca vei intalni pe cineva special la o asemenea aniversare ce va juca un rol important in viata ta sau o persoana draga ce a murit sarbatoreste o aniversare in felul sau si iti trimite cu aceasta ocazie un cadou ce se manifesta aici pe planul terestru in beneficiul tau. Acest mesaj iti mai poate transmite si ca o dorinta pe care o vrei implinita va aparea la urmatoarea ta aniversare. Ai incredere in primul tau gand sau sentiment cu privire la semnificatia specifica tie a acestui mesaj pentru ca este un mesaj puternic. Alte interpretari : vin vesti despre o graviditate / divinitatea ajuta pe cineva care a avut recent o aniversare sau a carui aniversare urmeaza sa vina in curand / vei primi un cadou special curand / da-ti cadoul pe care ti-l doresti / vei primi un semn pozitiv / asteapta-te la nasterea unei noi afaceri sau proiect de succes

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Protejeaza-te

Captezi energiile celorlalti oameni si te poti simti mai obosit, suparat, fara putere de concentrare. Fecioara Maria si ingerii iti transmit mesajul ca este foarte important sa te protejezi. Asa cum nu iesi din casa fara umbrela daca ploua, asa ar trebui sa te protejezi de energiile negative, de cuvintele urate, de certuri. Imagineaza-te inconjurat de lumina si dragostea Fecioarei Maria si a ingerilor, ca sic and ai avea un scut in jurul tau.Raspunsul la intrebarile tale iti vin in intregime in sezonul toamnei. Exact ca intr-o livada, primesti toamna binecuvantari. Tine de manifestare prin ganduri pozitive, prin rugaciuni, prin actiuni ghidate. Fructele muncii tale vor fi gata de indata ce frunzele vor incepe sa se ingalbeneasca si sa cada iar aerul va incepe sa se raceasca. Alte interpretari : revenirea la scoala si la procesul de invatat iti este o actiune benefica / un proiect este aproape terminat si de succes / viziteaza sau muta-te intr-o localitate in care frunzele toamnei sunt frumos colorate / ocupa-te de o gradina cu flori sau de pomi fructiferi

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti puternic

Daca ai probleme legate de putere si control, primesti acest mesaj pentru a intelege ca nu esti deloc lipsit de putere. Ai aceleasi calitati precum Creatorul tau. El este bun si puternic, deci asa esti si tu, indiferent cum te simti in interior. Aminteste-ti ca a fi puternic nu inseamna a fi agresiv. A fi puternic inseamna a fi constient si autentic cu tine insuti si cu cei din jurul tau. Fecioara Maria si ingerii iti reamintesc ca tu si numai tu te poti controla. Ca ai intotdeauna optiuni si alegeri si ca Ei te pot ajuta, dar NUMAI daca le ceri.Ingerii si zanele pot implini dorinte instantaneu. La orice se gandesc poate deveni imediat realitate, deci ele inteleg de ce te simti nerabdator daca rugaciunile nu ti se implinesc imediat. Acest mesaj este o reasigurare ca dorinta ti-a fost auzita si se lucreaza la ea in culisele divine. Desi nu percepi inca rezultatul in prezent, ai incredere ca lucrurile se misca in directia potrivita pentru tine. Daca dorinta este pentru binele tau suprem, se va implini cand toate elementele vor fi aliniate, daca nu este pentru binele tau, se va implini altceva mai bun sau aceeasi dorinta dar modificata spre ceva mai bun. Alte interpretari : divinitatea te-a auzit si se lucreaza pentru rugaciunile tale / ceea ce ceri este la indemana / vei primi banii de care ai nevoie / mentine-ti credinta, ramai pozitiv si continua sa te rogi si sa faci afirmatii pozitive / relatia ta cu sufletul pereche se va manifesta in curand / asteapta inainte sa faci o miscare pe subiectul despre care intrebi

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții