Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscopul de Weekend 29-31 Octombrie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 29 octombrie 2021 | 07:32



Horoscop pentru weekend 29-31 octombrie 2021 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop de weekend 29-31 octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele? Ultima săptămână a lunii octombrie este în plină desfășurare și se pregătește să facă loc unei noi și interesante luni. Horoscopul pentru acest sfârșit de săptămână, între vineri 29 și duminică 31 octombrie, prevede apariția unor momente interesante pentru cei născuți sub semnul Berbecului și zile cel puțin norocoase pentru cei născuți sub semnul Balanței. Pe de altă parte, cei care se bucură de influența Taurului, din păcate, s-ar putea vedea nevoiți să se confrunte cu o nervozitate neașteptată, în timp ce zodia Peștilor va avea posibilitatea de a-și recupera energiile, chiar dacă destul de lent. În ciuda faptului că norocul nu a decis să îmbrățișeze pe toată lumea, weekendul poate fi considerat unul dintre cele mai interesante din întreaga lună care tocmai a trecut. Ce se întâmplă cu celelalte zodii?


Horoscop weekend Berbec 2021

Horoscop Urania Berbec

Berbec - Conform previziunilor horoscopului, acest ultim weekend din octombrie nu pare să ascundă nimic anormal sau capabil să facă ravagii în viața acestui semn zodiacal. Norocul a decis să își întoarcă privirea în direcția Berbecului, oferindu-i în dar zile și momente de neuitat. Atât la locul de muncă, cât și în viața de cuplu, cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi capabili să primească cu brațele deschise noi deschideri. Ce trebuie sa se intample, se intampla, indiferent ce, dar poti face ceva cu privire la felul in care le accepti si imbratisezi pe masura ce vin. Nu sunt zile foarte productive pentru relatii. In loc sa plutesti in bule de iluzii, ramai realist si vezi in ce pozitie te pun alti oameni, fara sa intervina prea multe emotii. Gaseste echilibrul intre ce gandesti sau simt altii si ce iti spune inima ta ca este bine.

Horoscop weekend Taur 2021

Horoscop Urania Taur

Taur - Așa cum am menționat deja, cei născuți sub acest semn zodiacal s-ar putea trezi nevoiți să facă față unei creșteri necalculate a nivelului de stres, cu o nervozitate consecventă, care ar putea provoca un pic de agitație în viața de cuplu. Sentimentele nu vor fi cu siguranță puse sub semnul întrebării, dar din cauza stresului acumulat în ultimele zile, Taurii nu vor putea să gândească limpede ce au de făcut. Este mai bine să vă luați câteva momente pentru a vă relaxa.Un diamant furat de cineva, ce valora 160.000 dolari, a fost dat la schimb pentru o portie de marijuana de 20 dolari. Desi crezi ca stii valoarea anumitor lucruri, este posibil ca anumite cheltuieli suplimentare sa fie necesare ca sa fii cu adevarat in contact cu realitatea in modul cel mai productiv cu putinta. Ceva simti ca nu este asa cum ar trebui sa fie si nu poti scapa de gandul ca multe se pot realiza daca ai investi un pic mai mult efort. Ai grija sa nu te lupti pentru lucruri care nu ai calitatea sa iti implineasca dorintele pe termen lung.





Horoscop weekend Gemeni 2021

Horoscop Urania Gemeni

Gemeni - horoscopul pentru ultimul weekend din octombrie nu pare să anunțe zile norocoase pentru Gemeni. Momentele de nervozitate ar putea alterna cu momente de seninătate și ar face complicată găsirea unor momente de liniște. În ciuda acestor suișuri și coborâșuri, acest semn zodiacal se va putea bucura de puținele momente de calm și liniște care apar.Miscarile retrograde recente ar putea sa iti dea batai de cap, amintindu-ti de toata distractia ce iti lipseste in viata si impingandu-te spre aventuri mai mult sau mai putin sigure. Este timpul sa iti ridici aripile si sa zbori, deschis spre noi contacte si experiente. Ca sa eliberezi greutatea din inima, trebuie sa gasesti o maniera sa lasi sa iasa toate emotiile tinute inchise in sistemul tau. Sunt zile in care sunt necesare exploziile emotionale si ele trebuie acceptate pentru ca lasa loc ca ceva sa se rezolve si ceva nou sa inceapa.

Horoscop weekend Rac 2021

Horoscop Urania Rac

Rac - Începutul ultimei săptămâni a lunii pare să fi fost deja unul dintre cele mai bune, diversele astre făcând posibilă realizarea unor dorințe. Atingerea tuturor obiectivelor stabilite nu va fi cu siguranță ușoară, dar datorită norocului care a decis să învăluie următoarele zile, zodia Rac va putea să se apropie cât mai mult de realizarea unora dintre ele.Aceste zile in care poti avea parte de schimbari incredibile ce continua ritmul intregii saptamani. Ai nevoie de timp sa contempli la lucrurile din viata ta si sa metabolizezi experientele si energiile si vei sti cand este momentul potrivit sa faci o miscare mai departe spre ce iti doresti. Este important sa iti pese de cei care iti aprind sclipirea inimii. Nu ai nevoie de multi oameni in rutina zilnica, dar cei care sunt, e bine sa fie prezenti si sinceri. Mentine-ti active emotiile care te motiveaza si te mentin inspirat, iubit si sustinut.







Horoscop weekend Leu 2021

Horoscop Urania Leu

Leu - horoscopul acestui weekend special de tranziție prevede apropierea unor situații deosebite care vor aduce cu ele ocazii ce ar putea fi considerate irepetabile. Cei care au curajul de a încerca ceva nou, poate renunțând la vechile obiceiuri, ar putea avea posibilitatea de a-și construi un viitor mai bun decât cel actual. Cu toate acestea, acestea sunt situații care trebuie observate cu atenție și alegerile trebuie examinate sub supravegherea unor persoane de încredere și obiective.Acestea sunt zile in care iti dai seama ca poti gasi valoare in locuri, oameni si circumstante mai ciudate si neasteptate, ca si in relatii care ar trebui ascunse ochiului public. nu te abate de la conceptiile tale morale si ramai onest fata de tine insuti, orice ar fi. Daca esti furios, ar fi un moment bun sa arunci si sa tipi, ca sa lasi sa iasa afara totul. Este timpul sa faci ceva constructiv din aceste emotii si sa permiti corpului toate aceste miscari care le exprima, atent totusi sa nu ranesti pe nimeni in acest proces de eliberare.





Horoscop weekend Fecioară 2021

Horoscop Urania Fecioara

Fecioară - nimic nu va putea destabiliza echilibrul pe care zodia Fecioară l-a găsit cu atâta efort și datorită ajutorului și apropierii aproape constante a familiei și a celor dragi, semnul zodiacal în cauză va putea depăși diversele dificultăți care pot apărea pe parcurs. Indiferent de situație, puteți conta întotdeauna pe prezența familiei.Esti in continua atentie pentru lucrurile care te inspira cu adevarat si te fac sa te indragosesti de viata si sa vezi partea sa luminoasa. In nevoia ta de relatii de calitate, te poti duce de la o iubire la alta si vei alege oameni cu care ai ce vorbi cu adevarat decat oameni de care te leaga doar trecutul dar nu mai aveti ce sa va spuneti. Aceasta este o etapa a schimbarilor si aspectele emotionale sunt in linia intai. Este important sa ramai flexibil, sa vezi alta persoana pentru ce este cu adevarat si sa fii deschis sa incerci lucrurile noi si inspirationale pe care viata ti le ofera.

Horoscop weekend Balanță 2021

Horoscop Urania Balanță

Balanță - așa cum am menționat deja, toți cei născuți sub semnul Balanței se vor regăsi cufundați în zile cel puțin norocoase și care vor fi în măsură să aducă zâmbetul și bucuria pe buzele oricui. Găsirea câtorva momente pentru a petrece cu familia și cei dragi nu va fi cu siguranță complicată, mai ales într-o perioadă atât de norocoasă. Tocmai din acest motiv, horoscopul nu poate sfătui altceva decât organizarea unui prânz sau chiar a unei cine pe care să o petreceți toți împreună.Tu stii bine ca unele secrete nu vor fi pastrate daca nu tii ferm de ele si nu le intelegi valoarea. Tine cont de ce iti spun si alti oameni, evita barfele si raspanditul de informatii pe care altii nu doresc sa le impartaseasca cu restul lumii. Ai nevoie acum de un aer de idealism in viata ta. fa tot ce poti ca sa iti aduci relatiile la un nivel mai plin de viata. Realizeaza ca uneori un simplu contact fizic, cum ar fi o imbratisare, poate aduce multa pace in ape tulburi.






Horoscop weekend Scorpion 2021

Horoscop Urania Scorpion

Scorpion - nervozitatea, din nefericire pentru zodia Scorpionului, ar putea să facă cu ochiul chiar în weekendul care se apropie, riscând să strice acele momente magice organizate cu atâta efort. Să reușești să ții sub control nivelul de stres nu va fi ușor, dar datorită ajutorului unor astre și încăpățânării Scorpionului, vei reuși să faci față momentelor nu tocmai ușoare.Tu stii si simti ca sunt vremuri si mai bune in fata ta si ai nevoie de mai mult timp in singuratate ca sa te poti ocupa de toate acele idei care iti fac viata mai usoara si care te scot din starea de a te ascunde. Este important sa mentii o atitudine deschisa, cum la fel de bine este sa nu incalci anumite limite. Sunt zile in care poate partenerul sau cei dragi nu fac cele mai bune alegeri emotionale, dar respecta-le asa cum sunt, valorizeaza-le, indiferent daca au o incapacitate temporara de a se conecta la tine asa cum ai dori.

Horoscop weekend Săgetător 2021

Horoscop Urania Săgetător

Săgetător - horoscopul pentru ultimul weekend din octombrie anunță sosirea unor vești interesante și pentru zodia Săgetător. Forța de voință a celor născuți sub acest semn zodiacal le va permite să facă față cu fruntea sus tuturor adversităților pe care vor decide să le introducă pe parcurs, depășind fără prea multe probleme diversele situații, chiar și pe cele mai deosebite. Cei care plănuiesc să se dedice unui lucru nou și constructiv vor putea face acest lucru în această perioadă.Tu stii si simti ca nu esti capabil acum sa iti depasesti o sensibilitate si este perfect in regula pentru moment. Unii oameni au darul sa te scoata din echilibru si sa te faca sa te simti inconfortabil in propria ta piele. Este timpul sa te protejezi si sa iti faci viata sa conteze exact asa cum este ea, chiar si imperfecta conform unora. Sinceritatea este virtutea ta cea mai mare. Nu renunta la ea, indiferent ce ti se spune. Daca stii ce este cel mai bine si daca ai incredere in instinctele inimii tale, vei crede in tine suficient incat sa iti implinesti idealurile.




Horoscop weekend Capricorn 2021

Horoscop Urania Capricorn

Capricorn - din fericire, cei născuți sub semnul Capricornului vor avea, în sfârșit, șansa de a-și recăpăta energia și de a se dedica exclusiv relaxării, atât fizice, cât și mentale. Apropierea partenerului și a celor dragi vă va ajuta să vă calmați nervii și pentru câteva clipe să îndepărtați diversele probleme, făcând ca unele momente din acest ultim weekend al lunii să fie unice și de neuitat. În dragoste, ca și în muncă, nu va fi nimic de care să vă faceți griji.Este nevoie, vrei nu vrei, sa revii la anumite aspecte din trecut si sa ne revezi, avand de-a face cu lipsa de sinceritate a unora si cu toate acele lucruri care trebuiau clarificate de la bun inceput. Comunica, sa nu iti fie teama sa vorbesti si fii la fel de sincer cu altii cum ai fi cu tine insuti. Consecventa ta va fi admirata. Ramai ferm, dar nu rigid, in convingerile tale, altfel risti sa nu vezi iesirea dintr-o situatie anume. Petrece timp in singuratate, in contact cu natura, mediteaza si respira, ca sa echilibrezi nevoile interne cu lumea exterioara.

Horoscop weekend Vărsător 2021

Horoscop Urania Vărsător

Vărsător - Horoscopul pentru weekend, din păcate pentru Vărsător, nu pare să anunțe nimic pozitiv, mai ales în ceea ce privește odihna. Energiile ar putea scădea drastic și ar putea face ca semnul zodiacal în cauză să nu fie dispus să organizeze nimic. Fie că este vorba de o simplă ieșire cu prietenii, fie că este vorba de o cină romantică, Vărsătorul s-ar putea să nu aibă dispoziția necesară pentru a se bucura așa cum trebuie.Exista in lumea asta destule legi si limitari care nu sunt de inteles, dar cu toate acestea sunt respectate pentru ca fac parte din structura de care apartii. Daca tu ai o cale a ta si ce e acum nu te satisface, poti face schimbari dar sa nu fii prea rebel daca nu ai destule informatii ca sa faci fata stabil situatiilor. Nevoile tale vor fi implinite. Acum ai puterea sa pui in practica orice ideal si sa iti umpli lumea cu atingerea dragostei, deci nu te abate de la a cauta ce iti doresti. Sa ii vezi pe altii pentru cine sunt ei cu adevarat si iubeste-i pur si simplu, fara judecata.




Horoscop weekend Pești 2021

Horoscop Urania Pești

Pești - așa cum am menționat deja, ultima săptămână din octombrie nu a fost una dintre cele mai bune pentru zodia Pești, iar weekendul care se apropie cu pași repezi va aduce cu el o energie pozitivă. O recuperare lentă îi așteaptă pe Pești în această nouă perioadă a lunii. Apropierea de partener și de cei dragi va fi aproape întotdeauna prezentă.In aceste zile, ai tendinta sa te ratacesti in emotii, ghidat de pasiune si de instinctele pure, si sa ajungi in situatii care par a fi iesite din matca uzuala. Ti se deschid in fata oportunitati, dar ai grija ca pot fi ascunse si greu de identificat daca nu privesti semnificatia din spatele oamenilor si situatiilor. Da sanse tuturor dar verifica de doua ori orice informatie. Nu ai nevoie de promisiuni care nici nu promit mare lucru. Fii pe faza la lipsa de sinceritate a altora sau a ta. fii delicat si pur cu inima ta, ca sa fii un real suport pentru tine si pentru altii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții