Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscopul lunii viitoare

Written By NIKE B. on vineri, 29 octombrie 2021 | 08:13





Horoscopul lunii noiembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Horoscopul lunii noiembrie 2021 va produce multe schimbări în viața nativilor din zodiac. În ciuda incertitudinii și a haosului care va pune stăpânire pe viața nativilor în primele zile ale acestei luni, există totuși o lumină la capătul tunelului. Dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci luna noiembrie este perfectă pentru acest lucru. Muncește din greu și nu renunța niciodată la ceea ce-ți dorești cu adevărat.

Iata horoscop lunar NOIEMBRIE 2021 . Noiembrie incepe sub efectul Lunii Noi in Scorpion din 4 noiembrie. Apoi, Venus se ma muta in Capricorn, iar Mercur in Scorpion, aducand o perioada in care actiunile devin mai casnice si totodata mai profunde. Luna se incheie sub influenta eclipsei de Luna si a mutarii Soarelui in Sagetator. Ce aduc toate acestea poti afla pe larg de aici.Noiembrie aduce oamenilor transformarea naturii și scurtarea zilelor și mai puțină energie. Nu e de mirare, până și poziția planetelor arată același lucru. Toanele depind de culoarea naturii, care începe să fie doar gri. Este perfect normal. Aceste instincte sunt în sinea noastră, fie că ne place sau nu. Chiar dacă natura este sumbră, nu toată lumea o va accepta. Sub influența Soarelui și a lui Mercur, Scorpionii și Săgetătorii se vor concentra efectiv asupra celor dragi. Fie că ajută rudele, fie că susțin prietenii, ei vor fi întotdeauna acolo la nevoie.Luna aceasta este, de asemenea, un moment ideal pentru cumpărăturile de dinainte de Crăciun, care vă vor economisi timp și energie. Această activitate ar putea ajuta în special semnele de apă să-și găsească din nou echilibrul. În plus, rețineți că și iarna este un moment de bucurie și bunăstare care vă va oferi o anumită forță pentru anul viitor. Horoscopul pe Noiembrie 2021 sfătuiește oamenii să compenseze oboseala cu evenimente fericite. În acest mod vei putea să îți recuperezi energia pierdută. Ai atât de multe lucruri care te așteptă, chiar dacă nu ți se pare. Nu uita să te relaxezi. Corpul tău va fi ocupat în această lună.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Prin cuvinte spunem la fel de multe precum o facem prin actiunile noastre iar tu esti sfatuit sa te asiguri ca in noiembrie ce spui sa se potriveasca cu ce faci. Perseverenta si entuziasmul te vor duce departe, dar fii cat de verbal poti ca sa iti exprimi aprecierea si recunostinta pentru oamenii din viata ta, ca sa eviti resentimentele si parerile de rau.Noiembrie iti va fi foarte dinamic, creativ si vei fi in stare sa sustii ritmurile si solicitarile nebune ale vietii. Vei lupta pentru tot ce vrei sa obtii. Nu lasa alti oameni sa te irite si descurajeze. Planetele te pot face sa te simti uneori mai slabit, de aceea activeaza-ti puterea personala ca sa depasesti obstacolele. In a doua parte a lunii, vei primi influente pozitive ce iti vor creste increderea si vei si activ, profitand de orice oportunitate. Berbecii vor avea succes în carieră dacă vor știi să se pună în valoare în luna noiembrie. Firi creative, acești nativi ai zodiacului vor fi capabili să găsească soluții pentru problemele cu care se vor confrunta și astfel vor face o impresie foarte bună. Berbecii se vor putea bucura și de o mărire salarială în perioada următoare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Te asteapta o luna plina si aglomerata, cu multe miscari si energie la locul de munca dar si acasa. Ramai rabdator si mentine granite ferme. Interesant, noiembrie nu va fi doar ocupata pentru tine dar si pentru cei apropiati tie. Fii atent ca alegerile altora sa nu iti influenteze propriile decizii intr-un mod negativ. Deciziile pe baza de frica aproape mereu duc la regret. Te asteapta schimbari pozitive in viata personala si in finante. Vei putea gestiona balanta banilor, simtind usurare. Relatiile personale sunt favorizate si comunicarea impecabila. Incearca sa urmezi un plan care sa te ajute sa iti gestionezi obligatiile si care sa iti dea timp sa te decompresezi de la presiunea zilnica. Deși vor fi motivați și vor munci ceva mai mult pentru a-și atinge obiectivele, Taurii se pot confrunta cu ceva probleme la locul de muncă în luna noiembrie. Lucrurile se pot complica pentru acești nativi ai zodiacului și ar putea simți o presiune din partea șefilor. Taurii sunt sfătuiți să trateze aceste situații cu responsabilitate și să nu se agite inutil. Nici la capitolul bani Taurii nu vor sta excelent, însă nu vor intra nici în datorii, astfel că se vor menține pe linia de plutire.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Energia nebuna si agitata a lui octombrie se va potoli pentru tine in noiembrie. Mai putini oameni vor depinde de tine pentru sustinere si grija si vei avea mai mult timp sa te ocupi de scopurile tale creative. Vei avea si oportunitatea sa porti conversatii mai dure si sa faci actiuni pe care le-ai tot amanat. Da la o parte plasturele de pe rana si lasa vindecarea sa inceapa. Luna iti aduce ocazia sa gestionezi subiecte ce tin de familie. Ai suficient de multa incredere de sine iar abilitatile de comunicare vor fi excelente. Dupa jumatatea lunii pot aparea unele tensiuni dar ele vor pune o presiune placuta asupra unei vieti banale altminteri. Ia orice aspect ce inseamna viata ta in propriile tale maini si schimba orice nu te satisface. Nu lasa lucrurile mici sa te doboare, nu se merita. Vei rezolva unele situatii confuze si iti vei imbunatati finantele.Pentru Gemeni, cariera va fi pe planul 2 în luna noiembrie, astfel că acești nativi nu vor acorda foarte multă atenție acestui sector. Nativii din zodia Gemeni își vor face treaba exact așa cum trebuie, însă scopul lor nu va fi să iasă în evidență sau să exceleze la locul de muncă. Pentru că se vor confrunta cu un dezechilibru din punct de vedere emoțional, acești nativi vor întâmpina dificultăți pe toate planurile. Din punct de vedere financiar, Gemenii nu vor avea motive de îngrijorare în luna noiembrie.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Repararea relatiilor poate sa fie incredibil de dificila, chiar si cand iubim mult o persoana. In aceasta luna noiembrie, un vechi prieten sau asociat poate veni inapoi in peisajul tau. De tine depinde daca vrei sa il intampini cu entuziasm sau nu, insa indiferent ce vei decide, fa-o cu compasiune si empatie. Si nu doar fata de persoana ci si fata de tine. Altminteri, luna va fi pozitiva si optimista. Vei obtine multe lucruri si unele vise se vor implini. In viata personala, este pe cale sa inceapa o perioada de prosperitate iar sexualitatea iti va aduce momente de placere. Viata profesionala este favorizata, deci profita de orice sansa sa iti implementezi obiectivele, in special cele ce pareau de neatins. Fii mai atent in finantele tale si controleaza-ti tendinta de a cheltui.La job, Racii ar putea întâmpina ceva dificultăți în luna noiembrie. Acești nativi vor fi nevoiți să gestioneze anumite situații tensionate și să dea dovadă de foarte mult calm. Acele lucruri care le oferau o anumită siguranță acum vor dispărea, lucru care nu va fi deloc pe placul nativilor din zodia Rac. Banii nu vor reprezenta o problemă pentru Raci, însă acești nativi nici nu își vor îmbunătăți situația financiară în luna noiembrie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Este o luna excelenta pentru dezvoltarea ta profesionala, Leule. Intr-un final, ideile tale vor primi recunoastere iar proiectele deja incepute vor avea parte de viteza si derulare fara piedici. Foloseste aceasta oportunitate in avantajul tau. Acum este timpul sa ceri acea marire de bani sau responsabilitate suplimentara. Nu te indoi de abilitatile tale de a reusi. Fii atent insa la relatiile personale cu cei din anturajul tau pentru ca vorbe nelalocul lor te pot face sa te simti trist si dezorientat. Fii rabdator, fii rational cu oamenii si vei putea trece peste obstacole. Rezolva-ti obligatiile imediat. Mentine cu orice pret relatii pozitive cu lumea pentru ca nimeni nu are cum sa infloreasca in mijlocul tensiunilor. Mediul il face pe om. Pentru Lei, luna noiembrie va fi una foarte productivă. Acești nativi ai zodiacului se vor implica în proiecte profesionale care le vor aduce foarte multe satisfacții, atât din punct de vedere financiar, cât și personal. Nu doar că vor evolua în carieră, ci Leii vor deveni mai puternici și mai stăpâni pe situație. Cei născuți în zodia Leu vor reuși să câștige ceva mai bine în luna noiembrie, lucru care le va oferi libertatea de a face o serie de investiții.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Este asa de usor sa dam sfaturi si mult mai greu sa le urmam. In aceasta luna noiembrie, practica arta de a nu da sfaturi decat daca iti sunt cerute in mod explicit. Standardele tale inalte nu doar ca te afecteaza pe tine, ci si pe toti cei din jurul tau. Acest fel de a fi al tau este un atuu pentru orice echipa din care tu faci parte, dar totodata creaza si tensiune in relatii si ii opresc pe oameni sa se deschida fata de tine. Nu este despre a rezolva problemele altora, ci despre a-i iubi in timp ce ei isi rezolva propriile probleme in ritmul lor, timpul lor. Fii atent la finante pentru ca poti trai momente de panica in care sa crezi ca esti nesigur si ca poti pierde tot ce ai dobandit prin munca ta. Pregateste-te cu vigilenta ca sa eviti miscari gresite. Programul iti va fi foarte strict si trebuie sa gasesti ti,p sa te odihnesti si sa iti reincarci bateriile. Fa un plan si rezolva-ti obligatiile intr-o maniera organizata, eficienta. Dupa mijlocul lunii iti vei pune viata personala in ordine iar asta te face sa fii mult mai relaxat. Vei avea ocazia de a cunoaste oameni noi care iti pot schimba viata. Fecioarele vor fi preocupate de evoluția lor din punct de vedere profesional și se vor concentra foarte mult pe acest aspect în luna noiembrie 2021. Perfecționiști din fire, acești nativi vor dori să facă o impresie bună și își vor da silința să învețe lucruri care să îi ajute să fie cu un pas în fața tuturor. Referitor la bani, Fecioarele ar trebui să se ferească să facă speculații în luna noiembrie, asta dacă nu vor să piardă sume importante de bani. Este esențial ca acești nativi să aibă grijă la cheltuieli și să își administreze cu mare atenție finanațele.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Nivelul de stres va fi destul de mare in noiembrie pentru tine, cu punct culminant de sarbatorile de iarna, de aceea devine vital sa practici arta de a fi prezent, relaxat, sa faci meditatii si orice iti aduce fiinta anxioasa in aici si acum. Bea apa multa, inchide telefonul si nu mai spune nimic. Chiar daca pare ciudat la inceput, in timp devine mai usor. Nu lasa indecizia sa iti stea in cale progresului spre viitor. Fa cele mai bune alegeri cu informatiile pe care le ai disponibile si fii pregatit sa schimbi din mers orice se impune. Dezvoltarile se anunta a fi torentiale si asta te poate dezorienta si dezorganiza. Ai grija de tine cat de mult poti, nu e de joaca cu sanatatea. Daca apar provocari in viata profesionala, ramai alert si evita capcanele si conflictele cu colegii. Gandeste cu atentie orice decizie pentru ca pericolul poate tasni de oriunde. Insa cu calm, rabdare si ratiune vei trece cu bine peste orice. Dupa jumatatea lunii vei fi recompensat cu calm si pace.Chiar dacă nu vor avea parte de un început de lună spectaculos, Balanțele vor avea motive de bucurie în luna noiembrie, în special în partea a doua a intervalului. Acești nativi își pot schimba jobul, pot semna contracte importante și pot primi, în sfârșit, ceea ce li se cuvine. Nativii din zodia Balanță vor câștiga mai mulți bani începând din luna noiembrie, astfel că planetele se vor alinia în favoarea acestor nativi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. In luna noiembrie ar trebui sa te bucuri de sanatate buna si provocari interesante. Din fericire, influenta lui Mercur pentru zodia ta ar trebui sa iti rezolve multe aspecte interpersonale cu toti oamenii din viata ta. Provocarile sunt binevenite pentru ca ele ofera oportunitati de crestere, bani cash sau noi relatii. Asadar, pregateste-te pentru o luna ce aduce multe schimbari importante. Controleaza-ti comportamentul pentru ca risti sa exagerezi din graba si sa obtii efectul advers. Dupa mijlocul lunii trebuie sa iti dedici intreaga atentie si energie ca sa rezolvi cu tact orice apare pe frontul vietii de acasa. Viata personala nu va fi o prioritate iar asta te va preocupa.Luna noiembrie nu este un moment potrivit pentru ca Scorpionii să se lanseze în afaceri sau să se implice în noi proiecte din punct de vedere profesional. Nativii care aveau în plan să facă acest lucru sunt sfătuiți să mai aștepte o perioadă. În caz contrar, cei care își vor asuma riscul pot pierde sume importante de bani. Scorpionii trebuie să fie mai atenți la cheltuieli în luna noiembrie.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Pentru tine, noiembrie este o luna a tranzitiilor, in munca, in relatii, acasa. Poate chiar si mental sau spiritual. Este un timp transformator care va solicita multa disciplina si reflectie de sine. Nu lua cu usurinta ce apare si se intampla chiar daca asa pare si asa e tentant sa fii. Fa treaba grea acum si bucura-te mai incolo de recompense. Altfel, luna va fi creativa in multe zone ale vietii iar relatiile cu cei dragi se vor imbunatati. Te simti sensibil si vulnerabil dar trebuie sa faci un efort sa ramai alert si pregatit pentru orice poate aparea pe calea ta si care sa iti impacteze pozitiv viitorul. Indrazneste sa iti aperi cu curaj ideile si convinge-i si pe altii despre valorile tale. Colaborarile cu colegii vor fi excelente si, daca continui munca sustinuta, vei reusit sa obtii recompense frumoase. Spre finele lunii sa eviti sa iti asumi riscuri financiare.Săgetătorii vor avea succes în carieră în luna noiembrie. Deși vor avea impresia că eforturile lor nu sunt apreciate, spre finalul lunii, acești nativi vor avea parte de o mare surpriză. În noiembrie, Săgetătorii vor evolua atât din punct de vedere profesional, cât și financiar, astfel că vor avea parte de o lună perfectă din acest punct de vedere.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Ai atins pana acum unele obiective importante dar asta te-a facut sa te simti vulnerabil in fata viitorului pentru ca nu mai esti sigur care este calea cea mai buna pentru tine si ai nevoie de timp sa sapi mai mult pentru inspiratie. Dragostea ar trebui sa fie combustibilul tau si poate fi gasita printre prieteni, cercurile sociale care par distante sau vagi dar si in preajma celor ce ti se pare ca te-au stresat. Dupa prima parte a lunii ce poate avea unele dificultati, lucrurile se vor imbunatati dramatic. Fa tot ce poti din ce apare bun dar evita miscarile riscante. Apara-ti ideile si nu lasa pe nimeni sa te descurajeze. Dupa mijlocul lunii, gaseste timp sa iti examinezi noile idei si planifica cu rigurozitate viata profesionala. Indrazneste sa iti asumi riscuri si sa setezi scopuri inalte, intrucat astrele chiar sunt de partea ta.În noiembrie, Capricornii nu vor ieși prea mult în evidență la locul de muncă. Cu toate acestea, dacă vor continua să își facă treaba cu simț de răspundere, acești nativi se vor bucura de aprecierea șefilor. În plan financiar, Capricornii nu vor întâmpina dificultăți, dar nici nu își vor rotunji veniturile în luna noiembrie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Tu esti cunoscut drept una din zodiile cel mai putin emotionale insa in noiembrie vei avea parte si tu de emotiile tale. Pot aparea neintelegeri si zvonuei care sa te faca chiar si pe tine sa ai oarecari trairi. Fii direct, infrunta orice fel de discutie cu scopul de a evita sa inrautatesti o situatie sau o relatie. Uneori, metoda de a pune scoate un plasture de pe o rana da rezultate foarte bune : esti rapid si chiar dur si trece repede, lasand rana sa se vindece in aer liber. Evita sa maschezi ceea ce e de vindecat in relatii. Altfel, luna va fi pozitiva pentru tine in special in cariera. Iti vei atinge multe obiective cat timp ramai prudent si responsabil cu finantele tale si nu iti pierzi controlul asupra lor. Nu te neglija si gaseste timp sa iti implinesti nevoile. Noiembrie te face popular si sociabil. In viata personala e nevoie sa fii calm si sa faci miscarile potrivite ca sa imbunatatesti orice situatie. Daca esti singur, profita de aceasta independenta si canalizeaza-ti energia spre lucruri si activitati care aduc si satisfactie dar si utilitate in viitor.La capitolul carieră, Vărsătorii vor marca o evoluție în luna noiembrie. Nu ar fi exclus ca acești nativi să obțină o funcție nouă sau să fie avansați la locul de muncă. Cât despre bani, acești nativi vor avea parte de liniște doar dacă vor știi să facă economii. În caz contrar, nu ar fi exclus să realizeze că au ajuns să cheltuie mai mult decât produc, lucru care nu este deloc în avantajul lor.Vărsătorii care vor fi capabili să facă economii și să își gestioneze banii cu atenție, cu siguranță vor avea parte de un noiembrie cu multe reușite. Acești nativi ai zodiacului nu vor întâmpina prea multe probleme în această lună, însă doar cu condiția să fie ceva mai responsabili din punct de vedere financiar. În dragoste pot să apară neînțelegeri din cauza unor diferențe de gândire. Vărsătorii trebuie să învețe să accepte și părerile celor din jur, fără să aibă impresia că dreptatea le aparține în totalitate.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Tu ai avut mereu o inima mare iar in luna noiembrie vei simti o chemare sa o ai si mai mare. Fie ca e vorba de un grup de prieteni, familie sau comunitate, urmeaza-ti intuitia. A darui iti consuma multa energie si resurse dar este si un mod grozav de a umple fantana creativitatii si sa inspiri schimbare in tine si in altii. Luna noiembrie le va da Peștilor ocazia de a se reinventa. Acești nativi vor străluci din toate punctele de vedere și vor avea mai multă încredere în ei. În a doua săptămână a lunii noiembrie, acești nativi ai zodiacului ar putea avea parte de o mare reușită. Lucrurile le vor merge ca pe roate și în viața personală. Acești nativi se vor bucura de toată atenția partenerului și nu vor lipsi dovezile de iubire și momentele de romantism. Luna iti aduce conditiile ideale sa iti implinesti visele si sa iti imbunatatesti viata persoana si profesionala. Nu uita sa dedici timp familiei care are nevoie de ajutorul si prezenta ta. Planetele te ajuta sa iti organizezi viata de zi cu zi si sa fii mai sociabil si prezent intre oamni. Dupa mijlocul lunii, evita sa iti asumi riscuri importante si fii mai rezervat cu lumea din jur. Unii pot avea interesele lor separate si ascunse. Pentru că vor încerca lucruri noi, nu ar fie exclus ca Peștii să își descopere noi talente. Astfel, acești nativi se vor reinventa din punct de vedere profesional și vor câștiga sume importante de bani.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții