Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul Runelor săptămâna in curs

Written By NIKE B. on marți, 19 octombrie 2021 | 08:00

Horoscopul Runelor 18 – 24 octombrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Horoscopul Runelor pentru Această Săptămână 18 – 24 octombrie 2021 – Rune bune, gânduri bune! – Săptămâna aceasta vom asista la strălucirea Lunii pline, care va avea loc în data de 20 octombrie în semnul Berbec. Pentru o vreme, s-ar putea să ne simțim oarecum confuzi sau să ne pierdem din vedere obiectivele pe care le avem. Luna plină din zodia Berbec ne va insufla însă în curând încredere. Ni se recomandă în această săptămână să fim deschiși, suntem încurajați să ne exprimăm deschis poziția pe care o avem, să ne exteriorizăm sentimentele și să verbalizăm ce ne deranjează sau ce am vrea să se schimbe. De asemenea, nu ezitați să vă revendicați o meritată vacanță sau o zi liberă, această perioadă este favorabilă relaxării și odihnei. Luați în considerare achiziționarea unui lucru care vă relaxează sau chiar un animal de companie. Petreceți mai mult timp în aer liber și bucurați-vă de roadele muncii voastre. Runele ne transmit ca în această săptămână să ne îngrijim de sănătatea noastră și a celor dragi de lângă noi, să ne relaxăm și să petrecem momente frumoase alături de cei pe care îi iubim, să restabilim echilibrul între latura profesională și viața de acasă. Învățăm în această săptămână să ne bucurăm de relațiile noastre, cu iubire și cu armonie.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Există atât de multe locuri în care doriți să mergeți și atât de multe pe care doriți să le învățați, ca întotdeauna, dar mai ales săptămâna aceasta. Faceți economii și puneți la bătaie sumele de pe cardul de credit pentru a finanța niște vise care vă extind mintea.Aceasta va fi o perioadă pozitivă pentru tine. Acțiunile tale aduc rezultatele dorite și te simți foarte mulțumit. Oamenii au încredere în tine și ți-o arată. Finanțele tale se uită în sus, după o perioadă foarte lungă de timp, și vei putea în cele din urmă să faci achizițiile după care tânjești. Relațiile cu familia sunt restabilite și o neînțelegere este în cele din urmă rezolvată. În viața ta amoroasă, unele probleme din trecut vor reapărea, doar pentru a fi rezolvate. Sezonul Scorpionului, care începe în data de 23 octombrie, ar putea aduce o eliberare de datoriile pe care le aveți. Asigurați-vă că luați în considerare întreaga investiție înainte de a vă cufunda profund în ea. De asemenea, dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă sau vreți să renunțați la actualul, astrele vă vor sprijini și vă vor scoate în cale oportunități noi, trebuie doar să îndrăzniți și să aveți curaj.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cu Mercur retrograd până în data de 18 octombrie în sectorul vostru, ați lucrat din greu și deși ați depus eforturi mari, parcă nu ați fost plătit aproape suficient pentru eforturile voastre. Acum că această săptămână marchează sfârșitul retrogradului, există o oportunitate de a beneficia de o cerere pentru o mărire de salariu sau o recompensă mai mare. Banii nu vor mai fi întârziați, iar dacă vreți să încercați ceva nou, puteți să o faceți.Săptămâna aceasta te va ajuta să găsești soluții la tot ceea ce te afectează în viața amoroasă. Va trebui să ai de-a face cu o relație sau o iubire secretă sau să înțelegei că nu este un moment potrivit pentru a anunța o aventură ascunsă. În orice caz, ăți poți îmbunătăți foarte mult viața amoroasă și o poți construi după cum dorești. În domeniul profesional, trebuie să fii foarte atent, deoarece prietenii și colegii sunt la pândă și sunt gata să răspândească zvonuri și să creeze o aură negativă în jurul numelui tău. Stai departe de bârfe și comentarii amare pentru că te poți expune cu ușurință și îți poți deteriora și mai mult poziția socială. Poate ar fi timpul să faci o schimbre la locul de muncă. De altfel, mai multe oportunități suplimentare de a vă mări veniturile vă sunt scoase în cale, alegeți să profitați de ele în această săptămână.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luna plină în semnul Berbec din data de 20 octombrie poate aduce complicații financiare în ceea ce vă privește. De asemenea, este posibil ca la actualul loc de muncă să apară unele discuții sau unele situații tensionate cu colegii sau superiorii și să fiți testat sau pus la încercare, pentru a dovedi ceea ce sunteți capabili. Gemenii, în această săptămână, se așteaptă la unele schimbări în obiectivele lor și la o pierdere a finanțelor, care le vor schimba planurile pentru viitor. Managementul sau unele modificări le pot afecta finanțele, așa că va trebuie să fie atenți când fac anumite lucruri. Ar trbui să stea departe de greșelile din trecut și să nu se lase influențați de entuziasm. Vor primi mai multe oferte interesante în weekend. Ar fi cazul să-și păstreze deciziile și ideile pentru ei și nu se lase purtați de valuri. Folosiți energia acestei săptămâni pentru a renegocia unele contracte și pentru a obține ceea ce meritați, luptând pentru ceea ce vi se cuvine. Aveți tot ce vă trebuie pentru a reuși, nu vă stresați!

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sezonul Balanței aduce întotdeauna o scădere a fluxului de numerar, pe măsură ce acordați prioritate timpului familiei în loc să vă ocupați mai mult de zona profesională și financiară. Pe măsură ce Soarele se transformă în Pluto, planeta care aduce schimbări transformatoare, după data de 18 octombrie, veți primi un impuls generos de energie și finanțe de la un superior, partener de afaceri sau un prieten apropiat care dorește să vă asigure că sunteți abundenți și prosperi. Ar trebui să vă așteptați la multe evoluții pozitive în viața personală și profesională. Planetele vor aduce schimbări pozitive care vă vor îmbunătăți viața. Dacă sunteți singur, o nouă cunoștință interesantă vă va schimba viața personală. Norocul va fi de partea ta, așa că nu te lăsa în fața soluțiilor mediocre. Găsiți ceea ce aveți cu adevărat nevoie în viață. Acceptați oferte pentru călătorii și distracție, deoarece s-ar putea să vă întâlniți cu cealaltă jumătate acolo. Evitați jocurile de noroc. Nu uitați să aduceți un echilibru între situația profesională și cea familială, astfel încât să existe armonie și să fiți acolo unde trebuie să fiți.

Leu (23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este ideală pentru izolare, meditare și legături cu familia. S-ar putea să vă simțiți mai bine când faceți lucruri de unul singur sau când vă ascundeți planurile de oamenii din jurul vostru, în special la locul de muncă. Încă sunteți afectați de influența planetei Mercur, care își încheie mișcarea retrogradă în data de 18 octombrie și încă trebuie să fiți deosebiți de atenți cu cheltuielile voastre. Câteva costuri neașteptate pot să apară în această săptămână (cu mașina sau o călătorie în ultimul moment în afara orașului) care vă obligă să apelați la fond de urgență. Acestea fiind spuse, există o oportunitate de a ajunge la rădăcina unora dintre problemele voastre, privitoare la lipsa veniturilor, dacă sunteți dispus să vă faceți treaba așa cum trebuie, acasă și la serviciu și să vă implicați mai mult. Fă-o, fără ezitare. Cercul tău de prieteni te va ajuta foarte mult, așa că nu-i ignora. Petreceți timp cu ei, distrați-vă și, chiar dacă sunteți singur, alergați puțin norocul. Rezultatele te vor recompensa.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi pozitivă pentru dvs., deoarece cercul vostru social se va extinde și veți primi multe oferte profesionale interesante. Acesta este momentul potrivit pentru o investiție mare. Puteți chiar profita de schimbările la locul de muncă. Aceasta este o săptămână deosebit de importantă, atât pentru finanțele voastre, cât și pentru stima voastră de sine, dar și sănătatea psihică. Ați trecut prin anumite situații financiare din care nu ați știut cum să ieșiți sau nu ați știut cum să le gestionați, motiv pentru care încă vă stresați și sunteți agitați. În așa mod nu rezolvați nimic, alegeți în schimb să vă calmați și să schimbați tactica. Încercați să fiți atenți la investiții și datorii, deoarece Luna plină din Berbec din data de 20 octombrie ar putea dezvălui o penalizare sau cheltuială neașteptată și scăpată de sub controlul vostru. În viața ta amoroasă, vremurile bune și creative sunt în capul tău. Partenerul dvs. va fi alături de dvs. pentru a vă sprijini, așa că nu încercați să găsiți motive pentru a lupta tot timpul. Arată-le dragostea ta și petrece un timp de calitate împreună.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanța, începutul săptămânii vă va face să vă confruntați cu probleme și dorințe pe care ar fi trebuit să le depășiți până acum. Gândește-te la fapte, astfel încât să iei cele mai bune decizii pentru tine. Ar fi bine să-ți termini obligațiile rămase nerezolvate, înainte de a începe noi proiecte. Nu te lăsați lăsa infliuențat de ceea ce realizează alții. Concentrează-te pe atingerea propriilor obiective. Pe la sfârșitul săptămânii, vei reuși să rezolvi problemele de dragoste care păreau imposibile.Deși Marte în semnul vostru ar putea să vă ofere un impuls de încredere în sine, nu aduce prea mari favoruri cu privire la situația financiară. Este posibil ca în această săptămână să vă simțiți obosiți și lipsiți de resurse. Când Marte se unește cu planeta transformatoare Pluto, în data de 22 octombrie, trebuie să țineți cont de finanțele voastre și să verificați soldurile. Nu priviți în altă parte și nu amânați acțiunea de a face o reevaluare a cheltuielilor. După această săptămână, mai multe oportunități de a câștiga suplimentar vă vor aduce un sentiment de ușurare, până atunci aveți răbdare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta trebuie să vă intensificați cariera, cu ajutorul planetelor. Veți putea să vă implementați planurile și să obțineți rezultatele dorite. Recompensa viitoare va fi proporțională cu eforturile actuale. Fă orice poți pentru a găsi timp pentru toate. Cu cât lucrezi mai mult, cu atât vei obține mai mult și vei reuși în cele din urmă să-ți stabilești statutul. Îmbunătățiți-vă stilul de viață și viața personală.Această săptămână nu aduce nici vești bune, nici vești rele, ceea ce înseamnă că în principiu trebuie să continuați să vă faceți treaba ca până acum, eliberându-vă energetic de rutinele vechi. Gândiți pozitiv, atrageți clienți mai buni, solicitați oportunități de muncă interesante și veți avea șansa să primiți o limită de credit sporită. Călcați cu atenție în această săptămână, există riscul să puteți investi în ceva care este prea bun pentru a fi adevărat. Fiți vigilenți și aveți răbdare, toate se vor aranja dacă înțelegeți să aduceți un aer de schimbare și nou în viața voastră.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Viața ta amoroasă te va preocupa foarte mult și acest lucru te va scoate din plan și te va umple de nesiguranță. Așteptați-vă ca unii oameni din trecutul dvs. să apară și să vă ceară să vă întoarceți la ei. Cu toate acestea, nu fiți sigur că o astfel de relație ar avea un viitor. Trebuie să purtați o conversație sinceră cu ei, înainte de a face pașii următori sau de a termina lucrurile. La locul de muncă, săptămâna aceasta favorizează planuri noi, creative și un răspuns foarte pozitiv din partea superiorilor tăi.Dacă așteptați de luni de zile să fiți plătiți pentru o activitate independentă sau să primiți un bonus promis la locul de muncă, banii ar trebui să înceapă să se miște din nou după data de 20 octombrie. Merită să trimiteți câteva e-mailuri sau să efectuați câteva apeluri telefonice enervante pentru a accelera procesul, dar nu vă faceți așteptări prea mari, pentru că nu se va întâmpla săptămâna aceasta și să nu fiți dezamăgiți. Prin urmare, învățați lecția răbdării, aveți încredere și o să fie bine.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru Capricorn, săptămâna aceasta este o săptămână în care trebuie să se gândească foarte intens pentru a-și pune planurile în mișcare, la nivel financiar și profesional. Fiți foarte atenți la tranzacțiile dvs., deoarece acestea ar putea ascunde surprize neplăcute. Ai încredere în intuiția ta atunci când vine vorba de a lua decizii importante și nu te lăsa influențat de cuvintele oamenilor, dar nu îți cunosc nevoile. În jurul weekendului, norocul va fi de partea ta și te va ajuta să-ți îndeplinești visele. Viața ta amoroasă pare bună, dar trebuie să nu mai repeti aceleași greșeli.De când Saturn a intrat în semnul Vărsător la sfârșitul anului 2020, ați fost sârguincioși în a vă agăța de bani în plus și a face investiții inteligente. Permiteți-vă să vă scufundați într-un fond pentru zile ploioase, dacă este necesar luna aceasta, mai ales după ce în această săptămână există posibilitatea să vă confruntați cu o serie de cheltuieli neprevăzute, dar aveți de unde lua, pentru că ați pus deoparte. Din punct de vedere profesional însă, veți avea câteva oportunități noi pregătite, așa că profitați de ele, vă vor ajuta să vă îmbunătățiți veniturile.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Această săptămână este ideală pentru schimbări importante în viața ta, la nivel personal și profesional. Timpul va spune dacă ați luat deciziile corecte. Depinde de dvs. să combinați rațiunea cu emoția, pentru a face cea mai bună alegere. Emoțional, singurătatea te va ajuta să-ți descoperi noi aspecte interioare. Vă veți petrece timpul liber făcând lucruri care vă plac.Banii voștri au fost strânși de când Jupiter a staționat retrograd în iunie și mai ales odată ce planeta de expansiune a intrat înapoi în Vărsător la sfârșitul lunii iulie. Din fericire, ceva spațiu de respirație ajunge în bugetul vostru, când Jupiter merge din nou pe linia directă, după data de 18 octombrie. Dacă ați învățat un lucru anul acesta, este că trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru propriile resurse. Vă așteaptă o săptămână bună din punct de vedere financiar și profesional, nu aveți motive să vă îngrijorați.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Dacă ești în Pești, te poți dedica ambițiilor tale profesionale, deoarece vei avea energia și dinamismul pentru a le urmări. Abilitățile de comunicare îți vor oferi armele de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. În viața ta amoroasă, dacă ești singur, vei întâlni o persoană interesantă care pare să-și dorească aceleași lucruri ca și tine. În weekend, ieșiți și distrați-vă mult.Cu Marte încă în semnul Balanță, există riscul să câștigați mai mulți bani, în special din eforturi sau activități independente, dar pe care probabil îi veți cheltui la fel de repede. Luna plină din semnul Berbec, care are loc în data de 20 octombrie aduce o verificare dură a realității despre gestionarea finanțelor. Din fericire, fluxul de numerar se îmbunătățește odată ce Marte intră în Scorpion, după această săptămână. Până atunci, alegeți să vă ocupați de sarcinile de la serviciu, care se vor multiplica în această perioadă, așa că asigurați-vă că aveți timp și pentru odihnă!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții