Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscopul săptămânii in curs

Written By NIKE B. on marți, 19 octombrie 2021 | 08:29



Horoscopul săptămânii in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Horoscop săptămânal 18-24 Octombrie 2021. Este o săptămână complexă și bogată în situații neprevăzute pentru o parte din zodii. Astrologii menționează că pentru Leii și Racii se conturează o perioadă cu schimbări majore la capitolul bani, iar Fecioarele vor scăpa de ceva.Aceasta este una dintre acele săptămâni în care totul pare întors pe dos. Jupiter și Mercur își încheie amândoi retrogradarea pe 18, permițându-ne mai multă mișcare înainte și mai puține revizuiri dureroase. Apoi, luna plină în Berbec de pe 20 are vibrații majore, aducând situațiile la un punct culminant mai rapid. Acționează acum și pune întrebări mai târziu. Sezonul Scorpionului începe pe 23 octombrie.

Horoscop săptămânal Berbec 2021

Horoscop Berbec

Negocierile constante, atât în afaceri, cât și în relațiile tale romantice, te-au făcut să te simți învins. Dar Luna plină în semnul tău, pe 20, este o șansă de a ajunge la o înțelegere, de a pune capăt unei dispute și de a-ți revendica autonomia. Canalizarea entuziasmului - chiar și în cele mai dificile situații - este una dintre superputerile tale. Îndepărtează-te de oricine care nu apreciază modul în care strălucești. În această perioadă, Berbecii își rezolvă unele probleme interioare și primește câteva răspunsuri la unele întrebări foarte importantă. Poziția plantelor arată că la final de săptămână va putea beneficia de o oferă foarte bună și va evita unele cheltuieli în plus. Este posibil să te înscrii la un curs sau să face demersuri specifice unei călătorii îndepărtate. De asemenea, s-ar putea să apară neplăceri în relațiile cu șefii și cu autoritățile.Astrologii mai adaugă că la capitolul sănătate pot apărea unele dureri de cap, de spate sau de dinți la final de săptămână. S-ar putea să aveți nevoie de sfatul unui medic. Mantra acestei săptămâni: Alegerea îți aparține.

Horoscop săptămânal Taur 2021

Horoscop Taur

Responsabilitățile de la birou și de acasă se intensifică atunci când atât Jupiter, cât și Mercur staționează direct pe 18. Primești în sfârșit recunoaștere pentru toate procedurile și politicile pe care le-ai implementat încă din primăvară. Totuși, nu te lăsa prea mult prins în jocul realizărilor, pentru că Luna plină în Berbec de pe 20 cade în sectorul tău inconștient, forțându-te să iei o pauză înainte de a te epuiza. Ia o pauză și relaxează-te.În această perioadă, Taurii își vor îmbunătăți relația cu partenerul de viață cu cu membrii ai familie. Astrologii observă că profesionalismul și seriozitatea îi va ajuta să ajungă la succesul dorit la capitolul financiar. Cu toate acestea, la final de săptămână se pot dezamăgi într-o persoană, în care aveau multă încredere și își va schimba atitudinea față de unele situații. La capitolul sănătate, pot interveni câteva dureri de cap din cauza oboselii și programului încărcat la muncă sau la studii. Mantra acestei săptămâni: Realizarea este un mijloc, nu un scop.





Horoscop săptămânal Gemeni 2021

Horoscop Gemeni

Va fi o săptămână destul de bună la nivel sentimental. Îți vei da seama cât de bine te simți atunci când ești sprijinit de cei pe care îi iubești cel mai mult și te vei simți binecuvântat de atât de mult noroc. La locul de muncă va trebui să vă relaxați în ceea ce privește așteptările dumneavoastră, deoarece așteptați ca lucrurile să se întâmple prea repede și trebuie să acordați suficient timp, să aveți răbdare. În ceea ce privește sănătatea, cineva din jurul tău va avea nevoie de tine și va trebui să înțelegi, mai degrabă decât să-ți dai cu părerea. Un flirt cu un fost iubit care s-a desfășurat în lumea virtuală se mută în lumea reală când Mercur se plasează direct pe 18. Este timpul să vedeți dacă mai aveți chimie față în față. Indiferent dacă întâlnirea se termină într-o cuplare fierbinte sau într-o îmbrățișare dezamăgitoare, luna plină în Berbec de pe 20 aduce o întâlnire profundă cu cei mai buni prieteni ai tăi, în care poți să te descarci.. Mantra acestei săptămâni: Bârfa este sacră.

Horoscop săptămânal Rac 2021

Horoscop Rac

Dacă există acumulată ceva frustrare pentru felul în care merg lucrurile cu cariera sau pentru modul în care cineva tot încearcă să vă tină sub papuc ar fi bine să vă țineți firea în zilele din preajma Lunii pline dacă nu vreți să vă treziți cu vreun proces sau cu și mai apăsată demonstrație de putere.Decât să încercați să găsiți vinovați pentru o problemă legată de o proprietate imobiliară, un teren, ori de casa-n care locuiți, mai bine analizați atent de ce e nevoie, care sunt costurile, cum se poate rezolva și cereți un ajutor dacă e nevoie sau angajați persoana potrivită.Luna plină în Berbec de pe 20 îți aduce câteva laude bine meritate la locul de muncă, dar în același timp te duce până la epuizare completă. Să te ocupi de nevoile celorlalți și să te ocupi în permanență de ridicarea moralului companiei nu mai este sustenabil. Sezonul Scorpionului începe pe 23, permițându-ți să îți concentrezi energia pe ceea ce îți aduce ție - nu altcuiva - bucurie. Mantra acestei săptămâni: Laudele sunt minunate, dar și odihna este la fel.







Horoscop săptămânal Leu 2021

Horoscop Leu

Posibile noutăți de departe, ori răspuns la o cerere, solicitare, demers birocratic menit să rezolve ceva din trecut, o problemă de serviciu sau una de sănătate. Noutăți plăcute în privința copiilor sau mai mult timp petrecut cu ei, ori plăcere de a vă dedica unei pasiuni de timp liber, eventual legătură susținută cu oameni care au aceleași pasiuni cu voi. Se pot lega prietenii durabile sau de circumstanță, ați putea constata că unii vă apreciază mai mult decât credeați, ați putea primi invitații să participați la viitoare activități comune. Multă grija în deplasări sau la serviciu, atenție la persoanele cu care veniți în contact.Drama a fost o constantă pentru tine în ultima vreme, Leu, dar, pe măsură ce Jupiter devine direct pe 18, ți se oferă o lejeritate de care ai mare nevoie în conexiunile tale individuale. În loc să te cerți cu partenerul tău de afaceri despre cel mai bun procesator de salarii, faceți schimb de meme-uri în timp ce vă chinuiți împreună într-un webinar plictisitor Zoom. Sezonul Scorpionului începe pe 23, iar pentru tine, această schimbare este despre concentrarea pe ceea ce te hrănește de jos în sus. Mantra acestei săptămâni: Râdeți mai mult.





Horoscop săptămânal Fecioară 2021

Horoscop Fecioara

Un demers financiar s-ar putea să fie pe punctul de a primi rezoluția, sau se pot simți efectele unui tratament pe care-l faceți de ceva timp, dacă ați avut probleme de sănătate. În acest din urmă caz se va putea simți cel mai probabil o înzdrăvenire sau o revenire a capacității de a vă vedea de lucru. Asta nu-nseamnă să credeți că veți putea recupera rapid ce n-ați putut face în ultimul timp, ci trebuie s-o luați ușor, gradat. Plăcere, dorință de a vă face căminul mai primitor, eventual să faceți vreo achiziție ca să amenajați în așa fel încât să puteți lucra și de-acasă, ori doar să vă sporească confortul.Mercur retrograd te-a forțat să îți oprești cheltuielile în ultimele săptămâni, în timp ce iei în considerare opțiuni mai bune pentru bugetul și investițiile tale. Mercur devine direct pe 18, permițându-vă să respirați mai ușor și, da, să vă cumpărați în sfârșit lucrurile după care ați tânjit. Apoi, Luna plină în Berbec de pe 20 se aliniază cu tine pentru a plăti o datorie sau un împrumut care îți atârnă deasupra capului. Prietenii tăi au râs de tine pentru că ești frugal, dar acum faci mișcări de putere. Mantra acestei săptămâni: Întotdeauna să ai un plan.

Horoscop săptămânal Balanță 2021

Horoscop Balanta

Ceva legat de partenerul de viață vă poate da motive de îngrijorare, sau un demers pe care l-ați făcut în privința unei colaborări ar putea ajunge într-un moment culminant, la negociere sau la parafare a înțelegerii. Dacă-n ultimele săptămâni ați tot șovăit în luarea unei decizii, sau ați simțit că judecata vă e puțin confuză, dacă libertatea de mișcare v-a fost dintr-un motiv sau altul îngrădită, lucrurile încep să se mai îndrepte, redându-vă încet-încet încrederea, optimismul și pofta de viață. Este o perioadă dificilă, dar și foarte frumoasă din viața acestui nativ. Astrologii menționează că este vorba despre unele schimbări salariale sau ale condițiilor de la locul de muncă. Poziția planetelor mai arată că la mijloc de săptămână vei primi o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse la locul de muncă sau poate chiar informații interesante privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. La capitolul dragoste vă puteți lăuda cu multe succese și momente frumoase. Oportunități sau șansă dacă aveți de susținut o lucrare, dacă aveți ceva de negociat, dacă aveți mici drumuri de făcut în preajma locuinței, primiti sau sunteți furnizori de vesti plăcute. Mantra acestei săptămâni: Ce îți dorești?






Horoscop săptămânal Scorpion 2021

Horoscop Scorpion

În această săptămână, Scorpionii vor trece prin multe transformări interioare, deoarece pot apărea multe neînțelegeri la capitolul dragoste. Din fericire la locul de muncă totul merge foarte bine, deoarece poți primi beneficii, cadouri sau chiar mai mulți. În această perioadă vei demonstra că ești un om profesional și serios când te apuci de un lucru.În interiorul unora s-a adunat probabil destulă energie negativă legat în special de regimul muncii, de atitudinea unui sef sau a unei autorități, și indicat ar fi să gândiți înainte de a vorbi sau a vă da pe fată supărarea. Alții sunt probabil destul de îngrijorați de sănătatea lor sau a unei rude suferinde de ceva timp, ori există niste probleme din trecut reactivate recent, toate acestea putând ajunge în preajma Lunii pline într-un punct culminant. Înfruntați realitatea cu curaj și credință, mobilizați-vă resursele interioare, confesați-vă unui membru al familiei cu experiență de viață cu care comunicați foarte bine. Destul de curând veți putea vedea altfel lucrurile. Poziția planetelor mai arată că sănătatea este vulnerabilă. În așa fel și stările tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau înțeles de către oamenii din jur. Mantra din această săptămână: Găsește o soluție, nu o scăpare.

Horoscop săptămânal Săgetător 2021

Horoscop Săgetător

Este o săptămână foarte productivă pentru acest nativ, deoarece primesc noi informații legate de un loc de muncă, care are mai multe beneficii. De asemenea, vor pune punct unui proiect sau responsabilități, care îi schimbă toate planurile în trecut. Ați putea funcționa ca un liant intre grupuri de oameni, sau destulă lume ar putea apela la voi să-i ajutați cu ceva, să-i sfătuiți, înveseliți, să le dați speranță sau bucurie. Dar și voi ați putea să primiti sugestii, sfaturi bune, facilitați de la alții. Astrologii mai atenționează că s-ar putea să apară unele neplăceri legate de sănătatea gâtului sau cu pielea. Poziția plantelor arată că trebuie de evitat în această perioadă, în limita posibilului, medicale și intervențiile chirurgicale, întrucât există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung.După ce ți-ai petrecut ultimele luni experimentând totul, de la postul intermitent și până la renunțarea la Instagram, ai o idee mai bună despre ce funcționează. Lucrurile nu stau însă mult timp pe loc, deoarece Luna plină în Berbec de pe 20 trimite un val de romantism sau inspirație în direcția ta. Mantra acestei săptămâni: Găsește o constantă.





Horoscop săptămânal Capricorn 2021

Horoscop Capricorn

În această săptămână, Capricornii își vor schimba multe gânduri legate de unele persoane. S-ar putea să apară câteva conflicte la locul de muncă sau la studii, care o să vă afecteze dispoziția. Cu toate acestea, până la urmă toți își vor da seama că ați fost acela care ați avut cele mai bune idei.În această săptămână, apar schimbări importante în plan profesional, dar și personală. În primul rând, vei termina un lucru sau un proiect mai devreme decât te așteptai și chiar vei primi mai mulți bani, în special la final de săptămână. Totul se poate petrece foarte rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente.Iar la capitolul dragoste te așteaptă o perioadă minunată, plină de emoții, evenimente și plâns de fericire. Mutarea într-o casă nouă este o schimbare interesantă și necesară pentru tine în acest moment. Dar nu vă puteți abține să nu vă simțiți sentimental în legătură cu toate amintirile pe care le-ați făcut în vechea voastră locuință. Folosește Luna plină în Berbec de pe 20 ca pe o oportunitate nu doar pentru a împacheta și a elimina dezordinea, ci și pentru a-ți exprima recunoștința pentru toate oportunitățile pe care le-ai avut în acest spațiu. Odată ce începe sezonul Scorpionului, pe 23, ești gata să treci la un nou vis. Mantra din această săptămână: Recunoștința aduce transformare.

Horoscop săptămânal Vărsător 2021

Horoscop Vărsător

Cei mai mulți dintre voi încearcă sigur de ceva timp să urmeze un anumit drum pentru a avansa cu ceva în viață: unii prin pregătire teoretica sau un alt mod de a-și lărgi orizontul de cunoaștere, alții prin a-și consolida cariera sau a-și construi una solidă, alții prin a-și ameliora sănătatea. Săptămâna asta s-ar putea întrevedea și ceva rezultate, sau cel puțin semne prin care pot să-și dea seama dacă sunt pe drumul cel bun sau undeva trebuie umblat. Așadar vesti, noutăți, discuții, rezultate la probe sau examene, interviuri. O cunoștință sau cineva din anturaj poate fi într-un fel mijlocitor, sfătuitor, poate da o mână de ajutor, poate interveni în sprijinul vostru dacă e necesar.Un impuls de încredere în sine sosește atunci când Jupiter staționează direct în semnul tău pe 18. Luptele de săptămâna trecută devin binecuvântările acestei săptămâni. Da, acel proiect de lucru a fost un dezastru, dar nu ai învățat ceva din el? Luna plină în Berbec de pe 20 aduce rezolvarea unui conflict în curs de desfășurare cu familia sau cu un prieten apropiat. Este timpul să îți ceri scuze pentru a putea merge mai departe cu viața ta. Mantra acestei săptămâni: Învățarea este o căutare pe tot parcursul vieții.




Horoscop săptămânal Pești 2021

Horoscop Pești

Astrele arată că vei avea o săptămână foarte activă, în care multe planuri se vor amâna. Cu toate că nu va trece această perioadă cum vă așteptați, poziția planetelor pregătește altceva pentru voi. La final de săptămână te vei bucura de mai multe oferte, care îți vor permite să alegi și să îți cauți un loc mai bun.În această săptămână, tensiunile se amplifică în jurul tău. Colegii de muncă protestează împotriva politicii companiei, verișoara ta răspândește teorii ale conspirației, iar soțul tău are o criză de fotbal fantezist. Dar cu planeta ta guvernatoare Jupiter staționând direct în sectorul tău inconștient pe 18, ești binecuvântat cu claritatea că nimic din toate acestea nu este problema ta. Canalizarea acestei descoperiri la Luna plină în Berbec de pe 20 te ajută să cureți dezordinea și să îți realoci bugetele pentru a avea liniște sufletească. Probleme de sănătate sau legate de finanțele familiei au dat probabil unora de furcă în ultimul timp, iar săptămâna asta s-ar putea întrevedea stadiul, perspectivele, poate pe ici pe colo se poate simți că e nevoie de o schimbare majoră a proiectelor de viitor. Trecutul are și la voi o mare însemnătate, și ar exista șanse să vă dați seama ce anume vă trage înapoi sau v-a făcut rău, și curând să și realizați calea corectă, benefică, prin ce puteți încerca să corectați răul făcut. În principiu ați putea să vă bucurați de ceva mici șanse, numai că e bine să le folosiți, ieșind din zona de confort, că nimic nu se oferă pe tavă. Mantra acestei săptămâni: "Nu este problema mea".

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții