Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Previziunile karmice luna noiembrie 2021

Written By NIKE B. on luni, 18 octombrie 2021 | 08:21


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.Potrivit horoscopului karmic pentru luna noiembrie 2021, penultima lună a anului aduce câteva motive de bucurie în viețile tuturor. Zodiile de apă încep să vadă și lucrurile frumoase ale vieții.


Horoscop karmic pentru luna noiembrie 2021


Potrivit horoscopul karmic pentru luna noiembrie 2021, penultima lună a anului aduce câteva motive de bucurie în viețile tuturor. Zodiile de apă încep să vadă și lucrurile frumoase ale vieții.Prima jumătate a lunii noiembrie este umbrită de tranzitul nefavorabil a două corpuri astrale, doar alte două planete grele au în schimb tranzit favorabil toată luna. Luna noiembrie 2021 vine cu surprize plăcute pentru cele mai multe zodii, însă pentru unele nu lipsesc cumpenele. Se poate spune că este o lună a reglării relațiilor dintre oameni, a responsabilizării și a salturilor uriașe în carieră.








Horoscop Berbec (23 iulie - 22 august)

Zodia Berbec Nativii din zodia Berbec vor avea parte de câteva surprize plăcute. Luna noimebrie este foarte bună pentru acești nativi, deoarece reușesc să își îndeplinească unele dorințe. Nativii pot afce unele achiziții importante: o locuință, o mașină sau ceva semnificativ pentru dumneavoastră pe plan sentimental.În prima jumătate a lunii lucrurile nu merg bine acasă în familie, iar distracţia îţi este interzisă. În a doua jumătate a lunii poţi primi o veste pozitivă importantă, poţi avea un mic succes în activitatea profesională şi comunicarea cu partenerul întăreşte relaţia. Poţi înregistra un succes notabil într-un sector de viaţă important pentru tine.

Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Zodia Taur Prima parte a lunii îţi aduce unele veşti rele iar problemele din familie continuă. În a doua parte a lunii lucrurile revin la normal, obţii un mic câştig material, cunoscuţii te susţin şi te admiră, iar prin comunicare poţi beneficia de conjuncturi favorabile. Cel mai important eveniment este reprezentat de un posibil succes în plan profesional.Taurii continuă să primească avertismente din partea astrelor. Se încăpățânează să țină prea mult la orgoliul lor și au numai de pierdut dacă nu devin mai maleabili.Începutul lunii Noiembrie aduce lucruri frumoase pentru nativii Taur pe parte emoțională. Nativii au șanse destul de mari să cunoască pe cineva care să le atragă atenția în mod deosebit.

Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Zodia Gemeni Nativii din Gemeni sunt favorizați pe plan profesional în această perioadă. Dacă nativii se află în căutarea unui loc de muncă, vora vea parte numai de reușite. Abilitățile de comunicare îi ajuta pe aceștia să obțină cu ușurință ceea ce caută.Problemele financiare şi obstacolele interioare care te împiedică să comunici continuă pănă la mijlocul lunii noiembrie, după care lucrurile revin la normal. Apoi începi să te bucuri de o stare de sănătate bună, poţi promova destul de uşor examenele pe care le ai de susţinut şi te poţi ocupa de rezervări pentru o excursie. Excepție fac Gemenii în prima jumătate a lunii. Mai au de reglat anumite conturi cu partenerii lor sau cu foști colegi de muncă.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Zodia Rac În luna noiembrie, nativii din zodia Rac sunt favorizați să ia cele mai inspirate alegeri. Dacă intenționați să vă lansați cu o afacere, acum este momentul.Te mai poţi confrunta cu deficitul financiar şi cu probleme de sănătate în prima parte a lunii noiembrie, după care primeşti sume de bani care te scot din impas şi beneficiezi de alte conjuncturi favorabile. Acasă, comunicarea cu membrii familiei îţi aduce liniştea necesară, şi în alt plan poţi promova cu succes un examen important.Racii primesc niște oferte de nerefuzat și se concentrează asupra planurilor de viitor mai pregătiți ca niciodată. Sunt extrem de hotărâți să dea tot ce au mai bun din ei.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Zodia Leu Luna noiembrie este benefică pentru nativii din leu, mai ales în plan sentimental. Se poate să cunoașteți o persoană care vă merită, fiind mult mai mult de nivelul dumneavoastră. Veți fi copleșiți de emoții plăcute care vă vor da viață și pe planul personal.Leii îi surprind pe cei din jur cu imaginația lor bogată.Leii au nevoie in primul rand de liniste si de incurajari, caci in noiembrie tind sa fie foarte emotionali.Datorii negative din vieţile anterioare se mai plătesc obligatoriu până la mijlocul lunii şi tot până atunci problemele de sănătate nu-ţi dau pace. În schimb, în a doua parte a lunii, lucrurile revin la normal, ai o bună relaţie de cuplu, la locul de muncă poţi beneficia de o avansare, şi poţi rezolva chestiuni legate de acte importante.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Zodia Fecioară Nativii din Fecioară vor avea parte de o lună la fel de bună. Aceștia sunt ambițioși și își dau interesul să se ocupe de planuri ambițioase care, într-un final, le vor reuși și le vor spori nivelul de motivație.Fecioarele vor fi destul de ocupate in noiembrie, in primul rand cu propria lor minte. Vor fi puse in situatii dificile, insa vor face fata problemelor caci vor actiona o prudenta iesita din comun, care pentru unii ar putea dusa la extrema.Fecioarele își triplează eforturile la locul de muncă și devin din ce în ce mai prezente și mai sigure pe ceea ce fac. Din punct de vedere amoros, multe Fecioare pot începe relații noi, la distanță.Pănă la mijlocul acestei luni problemele pe care le ai în special în activitatea din care îţi câştigi existenţa, dar şi în alte planuri de viaţă, nu îţi dau pace, după care lucrurile se rezolvă parcă de la sine. Apoi îţi este recunoscută autoritatea, beneficiezi de conjuncturi favorabile şi de câştiguri materiale. Cel mai important eveniment al lunii este legat de relaţia de cuplu.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Zodia Balanță Luna noiembrie începe în forță pentru nativii din zodia Balanță. Nativii reușesc să împlinească un volum mai mare de muncă, lucru care va stârni valuri de admirație din partea colegilor de serviciu și a familiei.Balantele vor fi la capatul rabdarii, mai ales din punct de vedere sentimental. Nu vor mai accepta anumite lucruri din partea partenerului de viata si risca o ruptura chiar de la inceputul lunii.Toată lumea este împotriva ta şi ai probleme în special în desfăşurarea activităţii de la locul tău de muncă, dar asta în prima jumătate a acestei luni, după care lucrurile revin la normal. Astfel, poţi face lucruri care îţi fac plăcere, te poţi distra şi rezolvi unele probleme de sănătate. Poţi beneficia de o conjunctură favorabilă importantă.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zodia Scorpion În această luna, nativii din Scorpion vor avea surprize plăcute. Se poate să găsiți un răgaz și poate vă organizați pentru a pleca într-un city beak sau poate vă regăsiți cu niște prieteni cu care nu v-ați mai văzut de multă vreme.Scorpionii le poartă de grijă celorlalți și sunt răsplătiți pentru implicarea de care dau dovadă. Sunt încrezători că totul e spre bine.Problemele de autoritate sau insuccesul la examene mai persistă în prima jumătate a lunii noiembrie apoi problemele se rezolvă fără efort. Apoi dobândirea unui câştig sau a unui obiect material de valoare îţi aduce o mare satisfacţie. Lucruri bune se întâmplă acasă, în familie, dar cel mai important eveniment de succes este legat de copiii tăi.Scorpionii vor fi ceva mai linistiti, mai ascunsi, inconjurandu-se de o aura de mister.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Zodia Săgetător Săgetătorii pot spune că au ajuns într-unul dintre cele mai bune puncte ale vieții lor.Nativii Săgetător vor avea parte de un nou început în luna noiembrie, mai ales pe partea sentimentală. Împreună cu partenerul de cuplu vă puteți mobiliza și să vizitați împreună câteva locuri noi unde puteți petrece clipe minunate și relaxante.Dificultăţile de care te loveşti dacă te afli în străinătate şi ratarea unor câştiguri materiale îşi mai fac efectele în prima jumătate a lunii. În schimb, în a doua parte a lunii, ai o bună relaţie cu partenerul de cuplu, la locul de muncă nu ai probleme în activitate şi totul este rezultatul comunicării. Acasă, în familie, vei avea un eveniment benefic important.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Zodia Capricorn Capricornii trebuie și ei să fie atenți la cuvintele și tonul pe care îl abordează la locul de muncă. Tot ce construiesc poate fi dărâmat din două vorbe spuse la nervi.Nativii din această zodie vor avea o lună plină de idei practice. Se poate ca în această lună să vă orientați în carieră sau, cel puțin, să vă conturați o idee despre ceea ce v-ați dori să faceți.Lipsurile financiare şi problemele din relaţia de cuplu nu îşi mai fac simţite efectele decât în prima parte a lunii, după care scapi de aceste probleme. Apoi, apar ocazii de câştiguri materiale prin muncă, conjuncturi favorabile după faptele tale bune din trecut şi sprijin din partea apropiaţilor, şi mai poţi primi o veste foarte bună despre viitor.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Zodia Vărsător Varsatorii trebuie sa fie ceva mai atenti cui dezvaluie secretele lor caci isi vor da seama ca unele informatii ajung prea repede la urechile tuturor.Pentru nativii din Vărsător, începutul lunii noiembrie dă startul unei perioade destul de aglomerate. Însă, aceștia reușesc să fie eficienți și să creeze o disciplină care le va fi foarte folositoare.Cât despre Vărsători, vin banii pe care îi așteptau de multe. Se achită de o serie de datorii care le făceau nopți albe.Problemele de autoritate cu partenerul de viaţă şi plata pentru faptele tale rele din trecut nu te lasă în pace până la jumătatea lunii. În schimb, în a doua parte a intervalului, ai multe ocazii în care te poţi simţi bine şi te poţi distra, şi poţi rezolva problemele de sănătate care te supără. Cel mai important se poate dovedi a fi un câştig material considerabil.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Zodia Pești Pentru nativii Pești, luna noiembrie este una în care au ocazia să cunoască persoane noi. Se ivesc o multitudine de oportunități de a vă perinda prin diverse grupuri de oameni și a participa la o mulțime de evenimente semnificative.Peștii mai au câteva lucruri din trecut de rezolvat, dar luna este într-o notă optimistă.Barierele care stau în faţa distracţiilor şi plăcerilor plus problemele create indirect de faptele tale rele din trecut nu-ţi dau pace în prima jumătate a lunii. Apoi, autoritatea ta este recunscută acasă în familie, poţi face demersuri birocratice pentru a obţine un credit, dar cel mai important eveniment este reprezentat de rezolvarea unei probleme de sănătate. Acestea sunt pe scurt previziunile astrale pentru luna noiembrie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții