Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscopul special Mercur iese din retrograd

Written By NIKE B. on luni, 18 octombrie 2021 | 08:46





Horoscopul special Mercur iese din retrograd.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea, cele mai noi vești de la astrologi sună bine. Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Zonele pe care mercur le-a condus au fost perturbate, dar se va instala o stare de echilibru în curând.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă Fiecare planetă în timpul tranzitului său peste orice semn zodiacal afectează energia Pământului. Acest tranzit are repercusiuni asupra tuturor zodiilor. În acest timp de aparentă mișcare înapoi, zonele vieții pe care Mercur le-a condus, inclusiv călătoriile, comunicarea și tehnologia, au fost întrerupte. Mercur retrograd apare de trei ori pe an. De obicei în lunile ianuarie – februarie, iunie – iulie, septembrie – octombrie. Așadar, fii atentă la această lună, deoarece tranzitul de 21 de zile te poate afecta dacă acționezi cu ignoranță. De data aceasta, Mercur a fost retrograd peste zodia Balanță, conform sistemului occidental și peste zodia Fecioară, conform astrologiei orientale până pe 18 octombrie 2021.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Sfarsitul lui Mercur retrograd te va inspira sa rupi zagazurile de energie precum un campion la curse. Mintea ti s-a tot invartit in cercuri pe subiecte pe care mai bine le lasai balta. In loc sa iti pierzi mintile cu ingrijorari, mai bine lasa totul sa se rezolve de la sine. Ingrijorarea nu a rezolvat vreodata vreo situatie. Sursa binevoitoare a Universului se va descurca pentru tine cu aceste subiecte. O zona de viata care a stat sub inertie si stagnare pana acum va primi un aer proaspat si nou. Inspira adanc. Ceva bun se va intampla sub suprafata.Mercur retrograd a pus mult accent pe relația ta de cuplu. Pe felul în care ai susținut partenerul de cuplu și pe cum ai acționat pentru a îmbunătăți situația din cuplu. După ce mercur iese din retrograd vei avea mai multă răbdare, vei trata totul cu calm și echilibru. Evită să accepți și să profiți de ocaziile venite în grabă. Reevaluează oferta de afaceri pe care ai primit-o recent.Mercur direct în Balanță apare ca o lovitură dar, în toate modurile corecte când vine vorba de viața voastră. În primul rând, veți vedea că, indiferent de ce vă luptați, cu oricine vă aflați în conflict, această luptă devine cheia unei noi înțelegeri cu acea persoană. Ceea ce s-ar fi putut simți ca un amortizor serios într-o relație cu un prieten, nu este exact ceea ce va duce prietenia voastră la un nivel superior. Ați luptat și s-a simțit fără speranță, acum știți motivul acelei lupte. Trebuia să luptați pentru a vă exprima diferențele și exact asta vă va apropia acum.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Tranzitul lui mercur retrograd a fost centrat pe starea ta de sănătate și pe obstacolele cu care te-ai confruntat în fiecare aspect al vieții. Acum că mercur se termină pe 18 octombrie 2021, trebuie să ai mai multă grijă de alimentație. Trebuie de asemenea să faci un pas important: să-ți schimbi perspectiva despre lume. Relațiile în care ești implicată îți vor testa valoarea de sine. Fii un pic mai atentă la cei din familie și la oamenii dragi din viața ta.Probabil că v-ați dat seama că această nouă supărare pe care ați experimentat-o ​​cu partenerul vostru va fi desființarea romantismului vostru, pentru că Mercur retrograd poate fi atât de crud. Ei bine, când planeta de comunicare va fi directă pe 18 octombrie, veți ieși din ea atât de tare, încât vă va roti tot corpul.O decizie importanta trebuie luata de catre tine. Ai facut treaba buna cat a fost Mercur retrograd facand cercetari si cautand sfaturi din surse intelepte. Procesul acesta te-a ajutat sa dezvolti o conexiune mai buna cu sursa ta interna de intuitie. Fa tot ce poti ca sa fii mai relaxat. Fa ce se simte cel mai bine in inima ta si nu conteaza ce spune mintea. Incet incet, ceea ce parea complicat si inconfortabil se va rezolva usor si amical. O noua directie pe care o contempli va capata sens perfect. Veți vedea că viața vine cu urcușuri și coborâșuri și doar pentru că aveți o coborâre ocazională, nu înseamnă că lumea trebuie să se termine. Mercur direct vă deschide porțile pentru voi și partenerul vostru, simțindu-vă mult mai liberi atunci când vine vorba de conversație și onestitate.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ti-ai cautat tot felul de surse creative ca sa iti faci viata mai putin complicata. Este uimitor ce ai descoperit despre tine insuti. Revenirea lui Mercur direct te va ajuta sa echilibrezi toate portiunile dispersate din viata ta. Va pune capat increderii tale de sine oscilante. Tot ce era vag si inadecvat va capata claritate de cristal. Vei vedea cum sa procedezi intr-un anumit subiect. Totul va capata, brusc, sens perfect. Pana la urma vei reusi sa iti atingi si un scop important pentru independenta si puterea ta.Tranzitarea lui mercur retrograd ți-a cerut să te concentrezi mai mult pe iubirea de sine și pe grija față de propria persoană. Ai fost sub lumina reflectoarelor, dar ți-ai pierdut respectul de sine. De acum înainte, relațiile pe care le vei forma trebuie să se concentreze pe afectivitate și iubire, dar nu uita să te pui mereu pe tine pe primul plan.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ultimul Mercur retrograd 2021 se incheie si te ghideaza intr-un capitol pivotal din viata ta care va aduce implinirea unor vise marete pe care le ai. Nu se va intampla dintr-o data ci pas cu pas vei ajunge unde doresti. Starea intermediara si neclara nu mai este suficient de buna pentru tine. Ai nevoie de mai multa satisfactie si fericire la un nivel adanc emotional. Exista loc si pentru imbunatatiri romantice. Ce cauti se va apropia de tine. Pe masura ce iesi din nisipurile alunecoase ale confuziei, vei intelege ca o sursa iubitoare din tine te ghideaza in fiecare pas al vietii tale.Acest ultim tranzit al anului te-a făcut să pui mult accent pe emoțiile tale. Orice ți-a afectat emoțiile a intrat în experiența ta cu modele repetitive evidente. Acum că se termină, trebuie să te concentrezi mai mult pe trăirile tale interioare și să pui mai mult preț pe comunicarea emoțională. Trebuie să înveți cum să-ți gestionezi trăirile ca să-ți fie bine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Tranzitul lui mercur retrograd te-a ajutat să filtrezi cercul de prieteni și să pui mai mult accent pe valoarea de sine. O mulțime de vechi prieteni, vecini sau colegi de muncă vor să ține pasul cu tine, dar le este foarte greu. După data de 18 octombrie, când mercur iese din retrograd trebuie să-ți gestionezi energia cu înțelepciune. Ia-ți măsuri de precauție la discuțiile libere pe care le porți cu cei din jur, deoarece ai putea răni pe cineva fără să ai această intenție.In ciuda a tot ceea ce ai avut de trait si a ce a ramas nerezolvat, exista milioane de motive pentru care sa ai speranta. Timpul actioneaza in favoarea ta. Fa tot ce poti ca sa iti elimini gandurile negative. Finalul ultimului Mercur retrograd 2021 va lansa un val rodnic de progres si de miscare pozitiva intr-un proces special al vietii tale. Ganditul prea mult te va trage inapoi. Iti poti crea propriul viitor intr-un mod determinat. Victoria este a celor ce cred in ea si o asteapta. Fa o alegere constienta sa fii optimist. Ia-ti placeri din ce surse poti gasi, cat timp asta nu face rau altora.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În toată această perioadă cu mercur retrograd ai tot analizat și reorganizat abordarea ta asupra unei creșteri financiare. Este cazul să-ți revizuiești și CV-ul acum că mercur iese din retrograd. Trebuie să-ți găsești un loc de muncă mai bine plătit, sau pune bani deoparte pentru că te vei confrunta cu o situație de urgență și vei avea nevoie de o sumă mare de bani.Tu esti mult mai deschis la cap decat multa alta lume. Este in regula sa inviti oameni sa aiba o opinie despre strategiile si tehnicile pe care le abordezi. Asigura-te insa ca nu iti neglijezi propria sursa de intelepciune. Inspiratia personala iti este de cele mai multe ori impecabile si fara motiv de repros. Metodele tale de gestionare de stres poate ca nu sunt in intregime satisfacatoare dar ele au functionat destul de bine pana acum. Revenirea lui Mercur direct te va inspira cu curajul de a avea incredere in intelepciunea si cunoasterea ta. Sustine-ti visele cu ganduri pozitive pentru ca au sanse excelente sa devina realitate. Un moment de implinire este mai aproape decat crezi.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

În perioada lui mercur retrograd te-ai concentrat mai mult asupra nevoilor tale. Chiar dacă nu ești influencer, te gândești din ce în ce mai des la cum să te prezinți în fața lumii. Acum, obiectivele mari trebuie să fie scopul tău principal. Dacă discuți despre toate acestea cu o persoană dragă, vei obține o viziune mai clară asupra modul în care să rezolvi situația.Lucrurile se prezinta foarte diferit acum pentru tine. O serie de provocari emotionale si psihologice ti-au adus mari schimbari. Nu subestima puterea si influenta pe care le ai. da-ti mai mult credit. Finalul ultimului Mercur retrograd te va ajuta sa vezi exact cat de bine esti. Poate ca ce se vede la suprafata pare la fel dar in interior este locul ce conteaza iar acolo s-a produs ca o schimbare seismica. Adaptarea la schimbare poate fi provocatoare dar curand vei vedea ca totul se deruleaza in cel mai bun mod posibil pentru tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În toată perioada lui Mercur retrograd ai avut timp pentru odihnă, reîncărcare și intuiție. După data de 18 octombrie trebuie să crezi mai mult în progres și să le dai o șansă în plus celor din jur. De multe ori, familia și cei dragi evită să te contacteze pentru că ești foarte tăioasă în declarații și nu ai răbdare să discuți pe un ton calm.Oamenii sunt ciudati si uneori se comporta in cele mai ciudate moduri, asa cum stii deja. A incerca sa gasesti explicatii rationale este deseori un demers inutil. Oamenii au demoni interiori care ii imping sa faca lucruri irationale care sunt greu de inteles chiar si de ei insisi. Revenirea lui Mercur la miscarea directa te va ajuta in demersul tau de a intelege comportamentul uman. De fapt, acesta este unul din talentele tale naturale. A incerca sa intelegi pe cineva anume a fost o calatorie salbatica. Dar intelepciunea ta in privinta psihologiei altora creste deci vei avea claritate mult mai mare cu privire la o decizie pe care trebuie sa o iei.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Oameni din trecutul tău au reapărut brusc în perioada în care mercur a fost retrograd. Au revenit în viața ta din diverse motive: pentru o colaborare sau pentru că și-au dat seama că aveți obiective comune care sunt mai ușor de atins prin munca de echipă. Mercur retrograd a aus în viața ta haos și confuzie. După data de 18 octombrie asigură-te că angajamentele pe care ți le asumi sunt exact așa cum ți-au fost prezentate. Nu semna niciun contract și nu intra în niciun parteneriat de acest fel.Te-ai zbatut sa te exprimi liber fara limitari si restrictii, iar asta nu e o sarcina usoara pentru nimeni. Vei reusi si mai mult, fii fara grija. Stresul pe care l-ai simtit ti-a imbogatit inteligenta emotionala si astfel vei gasi forta sa iti exprimi gandurile. Este imperativ sa ai un cuvant de spus in ceea ce priveste un aspect important. De ce ar trebui ca gandurile tale sa fie trecute sub tacere? Revenirea lui Mercur direct te va ghida spre o inspiratie importanta pentru viitorul tau. A sti ce vrei de la viitor da putere. Poate ca nu stii in detaliu, dar vei capata un sens general. Cheia zilei de maine este in mainile tale.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Din septembrie și până acum ai tot reevaluat obiectivele profesionale și strategiile pe care le-ai folosit pentru a le atinge. E timpul să renunți la lucrurile care nu-ți mai aduc împlinire, să regândești cum poți mai bine toate acțiunile. Chiar dacă vei avea parte de întârzieri mai mari în ceea ce privește proiectele în care ești implicată, nu vei dezamăgi pe nimeni, stai liniștită.Tu chiar ar trebui sa fii mai apreciat decat esti. Generozitatea ta emotionala si toleranta ta pentru comportamentul nepotrivit al cuiva trece neobservat. Schimbarea va veni cand vei incepe sa crezi in tine mai mult. Zambeste mai mult cu incredere in tine si se va simti o diferenta. Oamenii se vor opri si vor asculta pe masura ce calitatile tale de lider vor iesi la lumina. Nu e cazul sa pui la cale miscari complexe. Mercur revenit direct te va sustine sa vezi o schimbare la felul in care oamenii reactioneaza la tine. Schimband felul in care te simti tu despre tine, vei schimba si ce se intampla in viata ta. Nu te teme, nu te indoi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Incertitudinea din ultimul timp ți-a provocat anxietate. Ai grijă după data de 18 octombrie, atunci când mercur iese din retrograd cum reevaluzei convingerile pe care le ai. E posibil să începi cursuri noi. Tranzitul lui mercur retrograd a avut turbulențe pe plan emoțional și în sfera evenimentelor. Concentrează-te mai mult pe credința personală decât pe incertitudine.Revenirea lui Mercur direct iti va livra o dezvoltare neasteptat de buna ce iti va sustine visele si sperantele. Ei bine, nu este chiar neasteptata cat este in planul sperantelor tale. Ai asteptat sa treci de un impas iar asteptarea va lua sfarsit. Iti va deveni clar faptul ca ceea ce a parut o intarziere a insemnat de fapt o schimbare norocoasa de evenimente care te-a scos din sau ti-a evitat o situatie nesanatoasa. Lumea este acum campul tau de joaca. O schimbare fericita de circumstante iti va permite sa te ridici deasupra unei situatii aparent dificile. Viata evolueaza intr-un mod bun.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Dacă se întâmplă ca oameni din trecut să revină în viața ta, atunci tratează totul cu respect și calm. Vechea dorință de a obține sprijin emoțional de la cineva pe care l-ai iubit în trecut îți poate oferi o lecție frumoasă. Autocontrolul și grija de sine sunt foarte importante în această fază. Dacă repeți greșelile trecutului crezând că lucrurile se vor schimba, astrele spun că vei ajunge tot la regrete. Fii atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău.Viata este uneori o serie de actiuni de rutina care iau din semnificatia si sclipirea pe care o dorim. Ajungem sa tanjim dupa acte de spontaneitate si visam sa sa avem parte de clipe incantatoare pe care le vedem doar in filme. Ei bine, daca esti atent la impulsul pe care il simti, vei gasi substanta in el si ti se va da ocazia sa realizezi ceva chiar impresionant la care tanjeai. Revenirea lui Mercur direct va elibera o parte din aceste aspecte de rutina si vei simti din nou ca poti sa schimbi lumea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții