Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

SĂPTĂMÂNA VINE CU SCHIMBĂRI MAJORE

Written By NIKE B. on luni, 18 octombrie 2021 | 09:06





Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Iata horoscop saptamanal pentru 18-24 octombrie 2021. Saptamana incepe in forta. Jupiter, planeta sperantei, a dezvoltarii, a optimismului, planeta norocului, iese din miscarea retrograde in care a fost in ultimele 4 luni. De asemenea, Mercur isi incheie si el cel de-al treilea retrograd din 2021, care a inceput in 27 septembrie. Miercuri, 20 octombrie, ne vom bucura de o frumoasa Luna plina in Berbec ce aduce mai multa nevoie de schimbare, mai multa actiune. Pregatit pentru vestile fabuloase ale saptamanii?

Horoscopul săptămânii 18 - 24 octombrie 2021 vine cu previziuni astrale complete pentru fiecare zodie. Horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 octombrie 2021 vă spune dacă veţi avea succes în carieră, ce vă aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine veţi sta cu banii, dar şi cu dragostea. Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 18-24 octombrie 2021. Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Aceasta este o saptamana cu o Luna plina transformatoare pentru tine, draga Berbec! Ea pica in casa ta astrala a curgerii energiei si a transformatii. Trage o linie sub toate legaturile, conexiunile care tot ce iti fac este ca te sug de resurse si energie, fizic si emotional. Lucrurile se intampla rapid si lasa o urma pe care nu ai cum sa o gresesti sau ratezi. Sorteaza-ti si ordoneaza-ti finantele, plateste-ti datoriile si trage o linie de demarcatie cu cei care doar iau. O schimbare neasteptata financiara te poate surpinde platind o datorie si taind astfel niste legaturi sau primind o suma de bani.Aceasta Luna plina in Berbec iti trezeste si un mare sex appeal, energie si abilitatea de a-i apropia pe altii de tine. Intalnirile sexuale pot fi intense. In oricare caz, experienta este eliberatoare. Esti pregatit pentru schimbare ? Este timpul sa trasezi niste granite potrivite pentru tine cel de acum.Stările tale de spirit sunt fluctuante la începutul acestei săptămâni, de aceea controlează-te și nu lăsa ca ceilalți să observe asta. Există riscul să fii interpretat greșit și de aici un șir lung de neplăceri. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător. A doua parte a săptămânii, evidențiază aspecte financiare, de genul obținerea drepturilor salariale sau a unor cadouri dinspre locul de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli neprevăzute. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile pierderi. Persoanele din anturajul apropiat te provoacă mult și bine. Fundalul acestor relații este legat de ceea ce se petrece în segmentul familial.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Daca ai umblat prin viata purtand ochelari de protectie precum un cal la cursa, este timpul ca acestia sa fie dati, in sfarsit, la o parte, dandu-ti o arie mai mare de viziune asupra vietii tale si perspectiva clara. Luna plina in Berbec de astazi te gaseste explorand zone necunoscute, draga Taur. Ca sa iesi afara din zona ta de confort implica sa ai viziune. Care este viziunea ta ? Este timpul sa iti pui aceasta intrebare. Aceasta Luna plina nu este o energie usoara si nici nu da confort intarind credintele in care te simti in siguranta. Ea este aici sa iti deschida ochii cu privire la un nou mod de a privi lucrurile. Imbratiseaza-l si elibereaza-te de preconceptiile care nu iti mai servesc. Poate ca ai fost ocupat cu frecusurile uzuale, hartogarii, aplicatii, comunicari, si abia acum poti vedea saltul pe care il ai in fata spre o glorie mai mare. Nu este grozav ? Este foarte posibil ca respectul tau de sine si veniturile sa aiba o crestere buna.Ești meditativ la începutul acestei săptămâni. Ceilalți te vor privi uimiți, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești orice situație ivită. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea ai nevoie de îngrijiri de specialitate. În a doua parte a săptămânii, te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Chiar dacă îți revine pofta de viață și îți crește nivelul energiei vitale, ocupă-te numai de priorități și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi și de încredere. Se conturează cheltuieli cotidiene, dar în paralel apar și venituri substanțiale. Posibile cheltuieli pentru cineva din anturajul apropiat.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Urmeaza un moment important de cariera pentru zodia ta. Munca depusa a fost dificila in ultimii ani dar aceasta saptamana are Luna plina in deschizatorul de drumuri Berbec, deci trebuie sa spui si tu parerea ta despre orice se intampla. Conecteaza-te la puterea ta interioara si fa-ti vocea auzita. Schimbari rapide de varf iti pot deschide un spatiu unde nu ai mai fost pana acum. Sau niste schimbari aleatorii de evenimente iti pot provoca autoritatea, destabiliza reputatia. Ce vrei de fapt cu adevarat ? Cine vrei sa fii ? Te identifici cu ce este acum in viata ta ? Saptamana aceasta esti sustinut astral sa faci progrese in orice aspect de casa si familie. Fii dinamic ! Pune-te la inaintare in orice rol de lider. Toata lumea stie ca poti. Este un flux bun de comunicare si ai putea fi implicat adanc in studiu si scris. Si contractele sunt pe rol in a fi implinite. Vorbeste clar si afla cine e cu tine si cine nu.Dialogurile cu prietenii sunt importante, așa încât ar fi bine să notezi într-un jurnal cele aflate sau ideile, sfaturile, sugestiile primite de la aceștia. Chiar dacă, la prima vedere unele informații par bizare sau inutile, undeva în fundal există un strop de adevăr care îți va fi revelat la momentul potrivit. Sunt momente bune pentru meditații interioare pe marginea situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Se pot accentua unele temeri privitoare la statutul tău socio-profesional și la poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru. Se pot ivi cheltuieli pentru cele necesare ție personal.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. S-a intamplat ceva anume de pare ca s-au dezlantuit energiile haotice in comunitatile tale ? Aceasta Luna noua a acestei saptamani nu aduce cele mai minunate relatii cu prietenii si cunostintele. Cumva un prieten se poarta ciudat si iti da pauza pentru a te gandi mai bine la relatie sau chiar ceva te socheaza la el ? Poate este timpul sa tai legaturile cu aceasta persoana. Sau poate este un sunet de alarma ca ai actionat in prea mare siguranta si previzibilitate si trebuie sa o iei pe o cale mai putin parcursa spre obiectivele tale. Ti-ai pus sufletul pe tava ? Pentru cineva foarte pus la punct sau pentru un proiect ? Lumea asculta si iti raspunde inapoi ! Cineva apropiat de tine are un sfat important. Asculta-l. Un vis poate deveni brusc posibil sau poate ajunge la capat de destinatie.Ești foarte solicitat în plan profesional! Dialoguri importante cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, dar și în plan personal, acasă, vei avea de-a face cu figurile autoritare ale neamurilor. Este posibil sa-ți pară dificilă relaționarea cu atâtea personaje importante, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții pe teme de larg interes. Astfel, este posibil să primești o ofertă avantajoasă de implicare într-un proiect de anvergură. Analizează pe îndelete orice propunere și nu te lăsa impresionat de orice și de oricine. Pe de altă parte, ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. O săptămână în care gustul pentru subiecte filozofice este la cote înalte. Sunt posibile dialoguri cu persoane erudite, planuri pentru studii și călătorii, dar și abordarea unor aspecte profesionale. Șefii te solicită din plin, deci fii prudent și alege-ți vorbele cu grijă. Reuniunile de la locul de muncă, dar și cele familiale îți vor aduce informații utile și soluții viabile pentru toate situațiile în care te afli. A doua parte a săptămânii, îți aduce în preajmă prieteni și acțiuni de anvergură cu aceștia. Există aspecte ascunse în relațiile cu aceste persoane, de aceea fii prudent și nu te lăsa pe mâna acestora.De ceva vreme, focusul tau a fost pe munca, sarcini, datorii, lucruri de facut si tot ce inseamna acest domeniu asumat cu responsabilitate. Aceasta saptamana si Luna plina in Berbec iti aduce un ragaz de la toate acestea. Incearca sa uiti sa tot alergi de colo colo multumind pe toata lumea. Ce vrei de fapt sa faci ? Dupa ce tanjeste sufletul tau ? Uita lumea si fa orice iti aduce bucurie ! Aceasta perioada semnifica si finalul a ceva. O desfasurare neasteptata de lucruri se poate intampla care sa iti afecteze o pozitie intr-o institutie mai mare, dar totul spre binele tau. Sau un mare secret sa iasa la iveala. Sau poate ca tu esti cel ce scoate la iveala ceva bine ascuns pana acum, deci asuma-ti consecintele. Intuitia ta este foarte bune acum deci poti simti bine ce vor oamenii sau care este urmatoarea miscare buna in jobul tau. O aventura amoroasa, un copil sau un proiect creativ au darul de a te reconecta la a simti bucuria de a trai ! Fa-ti timp sa te odihnesti si meditezi.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Este nevoie să te ocupi de achitarea facturilor sau de relaționarea cu instituțiile financiare. Se recomandă prudență vizavi de tot ce ține de bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje și documentele lor aferente. Sunt posibile încurcături și tergiversări ale unor demersuri financiare, fie că este vorba despre a încasa niște bani, fie de a plăti o datorie. Pe de altă parte, vor interveni și aspecte referitoare la o călătorie îndepărtată sau la abordarea unor studii de perfecționare pe termen lung. În plan profesional ești solicitat de către șefi și autorități. Reuniuni profesionale, dezbateri pe teme de larg interes la locul de muncă și controverse colegiale. Neplăcerile de la locul de muncă au de-a face cu prietenii și susținătorii tăi.Acesta este marele tau moment, draga Fecioara. Toti ochii sunt pe tine ! A trebuit sa te bazezi mai mult decat de obicei pe altii o vreme dar atunci cand ti se da lumina reflectoarelor vietii, incepi sa stralucesti. Pregateste-te pentru o saptamana a adevarului, realizarilor si deciziilor, cel mai probabil avand legatura cu un aspect de sanatate sau cu un proiect care ti-a captat atentia de ceva vreme. Tot acum ti se iveste oportunitatea sa pui capat relatiei cu anumiti oameni care te preseaza, manipuleaza sau extenueaza sau situatiilor care iti cauzeaza stres inutil. Tu esti in centrul tuturor intamplarilor si evenimentelor din viata ta si uneori te simti ca si cum ai fost aruncat acolo. Asteapta-te la desfasurari rapide de situatii. Observa ce se intampla, pentru ca sa iti asumi cum doresti sa mergi mai departe pentru binele tau.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Săptămâna debutează cu multă animație în relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre relația cu partenerul de viață, fie despre o colaborare, pare dificil să stabilești clar termenii și condițiile lor de desfășurare. Dialoguri contradictorii, bizarerii, destrămarea unor astfel de relații când și cum te aștepți mai puțin. Vor veni altele mult mai profitabile la momentul potrivit. Apar totodată și chestiuni financiare de tipul achitarea unor facturi sau dialoguri cu reprezentanți ai unor instituții financiare. Apar și vești din și despre străinătate. A doua parte a săptămânii, este favorabilă activităților culturale.Nimanui nu ii place sa auda ca a sa corabie se poate clatina, in special cand corabia cu pricina livreaza o mica parte a finantelor tale. Dar poate ca exact asta ai nevoie. Ai fost intr-o situatie nesanatoasa de ceva timp ? Este timpul sa tai orice conexiuni care iti diminueaza respectul de sine si iti devalorizeaza talentele. Obtine mai multa independenta financiara care chiar te asteapta dupa colt. Generozitatea ta este la cote ridicate, dar fii generos si cu tine insuti. Daca descoperi ca tu esti mereu acela care da, ceea ce nu ar fi de mirare pentru tine, totusi este timpul sa fii si de partea care primeste. Relatiile sunt puternice si intense cu ocazia acestei Luni noi, facandu-te sa ridici stacheta inca putin. Esti singur ? Ia-te dupa ce iti spune inima, in caz ca intalnesti pe cineva, nu dupa ce spune lumea despre persoana. Reputatia poate fi foarte derutanta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Multă forfotă în segmentul muncii! Sarcini de lucru noi și urgente, depistarea unor greșeli în munca unor colegi și cumva ești nevoit să remediezi situațiile, discuții contradictorii atât cu șefii cât și colegiale. Există persoane în preajma ta care nu pot menține ritmul în muncă sau care pur și simplu îți pun bețe în roate doar de dragul jocului de moment. Îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect, la timp și cum poți tu mai bine. Sănătatea este vulnerabilă. Relații parteneriale distorsionate, însă este rost de rezolvări până la urmă. A doua partea săptămânii, evidențiază cheltuieli comune cu alții, plus facturi, taxe sau daune restante ce trebuie plătite urgent.Aceasta saptamana si aceasta Luna plina aduce un mesaj puternic pentru tine. Ar putea fi un contract sau o comunicare importanta. Sau ai putea fi tu cel care are nevoie sa vorbeasca clar si sa spuna ce simte ? Te simti pasionat despre orice e in mintea ta, deci ar trebui sa mearga totul usor. Banii pot fi un subiect prioritati si trebuie sa te mai intrebi daca inca investesti intr-o anumita prietenie, vis sau ambitie. Vesti surprinzatoare iti lumineaza lumea si ai putea avea nevoie sa calatoresti scurt. Se pare ca ai o idee brilianta pe care ai vrea sa o strigi de sus de pe acoperis. Cuvintele tale sunt electrizante si poti impresiona pe toti cu viziunea ta unica, marcandu-ti teritoriul. Un vecin, coleg, frate te poate surprinde. Daca ti-ai putea conecta creierul la o masina ce arata interiorul, ai putea vedea tot felul de lumini briliante care palpaie in locuri neasteptate. Acum e timpul sa ai o gandire laterala si sa vii cu idei puternice. Ramai deschis la optiuni si program. Altii sunt total dominati de brilianta ta avum dar te pot si vedea ca pe o influenta destabilizatoare.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Persoana iubită sau copiii te provoacă mult la începutul acestei săptămâni. Se pare că una îți dorești tu și cu totul altceva îți oferă cei dragi. Canalizează-ți energia spre un hobby sau spre activități recreative alături de prieteni de încredere. La serviciu se conturează sarcini de lucru noi și urgente, astfel că pregătește-te pentru ore suplimentare. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te îngrijești. Se poate pune problema unor analize și consultații medicale. Foarte delicate vor fi relațiile parteneriale, datorită banilor și bunurilor comune.Ai fost foarte focusat pe cariera ta in ultimul timp si atentia ta este dusa inapoi la baza cu ocazia acestei Luni pline, iar evenimentele din jurul casei sunt rapide si neasteptate. Un parinte te poate surprinde sau coleg de spatiu se poate muta, lasand spatiu liber. Acest moment astral poate aduce si revelatii : de exemplu, ai putea descoperi un secret socant de familie sau sa descui o usa in inima ta care te elibereaza de trecut si iti aduce mai multa lumina. Daca ai cautat un spatiu pentru locuit, asteapta-te la dezvoltari rapide de evenimente in aceasta directie. Vezi ce se intampla, dar nu te decide pana nu se aseaza lucrurile mai bine. Ai putea face progrese uriase daca esti in terapie acum. Este un timp perfect sa tai niste legaturi cu trecutul sau sa descoperi niste adevaruri despre radacinile tale.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Casa și familia sunt temele principale în prima parte a săptămânii. Este nevoie de curățenii generale, reparații, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri, demersuri patrimoniale. Membrii familiei îți sunt alături, astfel că orice ar interveni primești sprijin și sfaturi bune. Segmentul amoros este animat prin discuții și activități comune cu persoane iubită și copiii. Chiar se poate pune în discuție oficializarea unei relații și apariția unui copil. A doua parte a săptămânii, aduce forfotă în planul muncii. Sarcini de lucru noi și discuții colegiale de anvergură. Neplăcerile profesionale pot avea legătură cu parteneriatele personale sau profesionale în care ești implicat.Ai ceva de care sigur trebuie sa fii mandru, fie ca e vorba de un copilas, o iubire noua, un nou inceput, un proiect creativ, gata sa fie prezentati lumii. Esti un artist cumva ? Ai putea prezenta unele din cele mai bune lucrari ale tale acu. Capricornul este un semn iubitor de libertate care nu se comite asa usor la obligatii. Te-ai intalnit amoros cu mai mult de o persoana recent ? Ai grija, pot afla una despre cealalta si sa iasa o scena. Sau, uita-te pe tine mergand pe strada vazandu-ti de treaba ta, cand vezi pe cineva de care te indragostesti ! Esti popular si electrizezi oamenii cu asta. Si creativitatea iti este la cote inalte si poti produce ceva extraordinar.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Ești mai mult pe drumuri la începutul săptămânii, fie pentru a rezolva diverse personale sau profesionale, fie pentru a face vizite celor dragi. Fii cumpătat în toate, pentru că sunt posibile neplăceri de tot felul. Acasă este nevoie să investești timp și eforturi mari. Dialoguri importante cu membrii familiei, vizite la neamuri, depănarea amintirilor de demult. Ești destul de combativ, astfel că este posibil să strici relații și situații bune. Datorită unor chestiuni profesionale sau de sănătate sunt posibile neplăceri în relațiile amoroase.Aceasta Luna plina a saptamanii te gaseste foarte ocupat, fie cu un proiect de munca major fie cu tot felul de sarcini si treburi de facut ce necesita atentia ta imediata. Ca sa spui ca rutina ta de munca a fost instabila si plina de stres nu este un neadevar. Lucrurile nu au parut a fi in ultimii ani o banalitate pe plan profesional. Acest moment astral poate aduce o rasucire neasteptata. Un conflict poate aparea cu un coleg de munca sau un colaborator suficient cat sa vezi clar cu totul altfel situatia de care esti atasat. Esti pregatit sa faci schimbari ale modului de viata ? Daca ai fost foarte stresat, ai mai mare grija de tine insuti. Este timpul sa te eliberezi de situatii care genereaza stres nenecesar in viata ta. Banii poti fi stransi dar ai prieteni pasionali de partea ta care te sustin.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Este posibil să primești bani la începutul săptămânii, fie salariul, o primă, fie cineva drag îți oferă drept cadou o sumă consistentă sau un favor deosebit care compensează cumva o cheltuială importantă. Tentația cumpărăturilor este mare și ar trebui să fii foarte cumpătat. Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate. Discuții importante, călătorii pe distanțe scurte, apariția unor oferte de colaborare sau de căsătorie. Cineva din acest anturaj îți poate oferi șansa unei colaborări scurte sau, cineva care te iubește în taină demult, îți va mărturisi ceea ce simte pentru tine. Griji și treburi domestice. Datorită unor chestiuni amoroase sunt posibile neplăceri în relațiile familiale.Relatiile sunt orice numai nu armonioase total, pentru ca pot aparea si conflicte si aliante. Se poarta cineva nepotrivit ? Sunt oamenii care ti-au fost stres in ultimii ani, ca o piatra in gat, iar aceasta Luna plina a saptamanii aduce in atentia ta aceasta persoana, sau poate ca este alta. Este o oportunitate excelenta sa tai legaturile cu o persoana care nu a fost altceva decat belele pentru tine. Asteapta-te la neasteptat. Nu este vorba de cine ai putea crede ca este. Poate ca apare altcineva care te destabilizeaza suficient cat sa stii ca a venit momentul de ramas bun. O discutie onesta ar putea fi foarte buna. Daca ai fost prea absorbit de sine sau de altceva, partenerul sigur te va face sa fii atent !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții