Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru Crăciun, 2021

Written By NIKE B. on marți, 7 decembrie 2021 | 07:14



Cum își va petrece fiecare zodie sărbătorile

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Astrologii au realizat horoscopul pentru Crăciun 2021 şi au aflat cum îşi petrec nativii sărbătorile de iarnă. Asta-i singura zodie care va profita din plin şi va trăi momentul. Vezi şi tu ce îţi rezervă astrele pentru cea mai frumoasă perioadă a anului.Ziua de Crăciun este în mod tradițional un moment de sărbătoare, bucurie și râs cu familia și prietenii. În timp ce unele semne zodiacale vor avea o zi specială si plină de dragoste, altele se vor simți copleșite de tensiune și ar putea ajunge chiar la certuri cu partenerii sau cu alte persoane apropiate.

Universul ne sfătuiește să ne păzim inima și să rămânem pe drumul pe care am început să mergem fără să facem schimbări importante în această perioadă - făcând acest lucru putem atrage către noi toată lumina divină de care avem nevoie.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Din păcate, astrologii nu au veşti prea bune pentru aceşti nativi. Se pare că nu veţi avea linişte iar lipsa de implicare a celor dragi în problemele familiei vă va scoate din sărite. Nu aveţi încotro şi va trebui să vă comportaţi ca ei pentru a face faţă situaţiei.Cu Marte în semnul lor, Berbecii nu vor avea niciun moment de liniște și tse vor simți frustrați din cauza lipsei de implicare din partea familiei. Anturajul lor trebuie să îi lase să organizeze lucrurile, deoarece partea de „șef” din Berbeci trebuie să se exprime. Trebuie să se calmeze și să se bucure de momentele speciale.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mulțumită Soarelui și Mercurului din Capricorn, Taurii sunt foarte organizați și nu vor lăsa nimic la voia întâmplării. Își doresc ca totul să fie impecabil și acest lucru ar putea însemna că le va fi dor să trăiască momentul. Le vor lipsi cei dragi și este posibil ca temerile pentru viitor să îi împiedice să fie cu adevărat senini. Trebuie să rămână optimiști!Totul se va desfăşura conform planului, lucru care vă va oferi satisfacţia de care aveaţi atâta nevoie. Veţi profita din plin de aceste zile libere şi veţi trăi momentul. De asemenea, veţi deborda de energie, lucru de care se vor molipsi şi cei din jurul vostru.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Relațiile Gemenilor sunt clare și simple. Venus, Marte și Jupiter le stimulează viața amoroasă și aduc bucurie în viața lor de zi cu zi. Totul indicăi un Crăciun senin și vesel. Vor reuși să se distreze cu puține lucruri sau cu mai puțini oameni din jurul lor. În orice caz, vor avea o dispoziție bună și vor dori să se elibereze de stresul din restul anului.Veţi petrece un Crăciun liniştit, alături de partener. Chiar dacă familia este departe, măcar ştiţi că toti sunt protejaţi de toată nebunia din ultima perioadă. Mai mult, veţi reuşi să vă relaxaţi, lucru pe care nu l-aţi mai făcut de prea mult timp.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ziua perfecta! Racii se vor concentra asupra copiilor deoarece, pentru ei, Crăciunul este mai presus de toate o sărbătoare pentru cei mai tineri! Vor fi foarte atenți să îi facă pe toți cei din jur fericiți, iar familia lor le va întoarce favoarea.Crăciunul de vis pentru voi este cel petrecut în sânul familiei. Din acest motiv, renunţaţi la alţi invitaţi şi alegeţi să fiţi înconjuraţi doar de cei care contează cu adevărat. Ce mai?! Vor fi, cu siguranţă, cele mai frumoase zile din tot anul.

Leu (23 iulie - 22 august)

Marte, Venus, Jupiter și Saturn îi susțin pe toata perioada sărbătorilor. Sunt dinamici și plin de bunăvoință pentru a face zilele de Crăciun să decurgă fără probleme. Sunt înconjurați de dragoste și afecțiune, chiar dacă nu au un partener romantic.Dragostea este cuvântul Sărbătorilor de iarnă din acest an. Fie că vă întâlniţi marea dragoste sau vă bucuraţi de aceste zile încărcate de spiritualitate alături de partener, totul va fi aşa cum v-aţi dorit. Nimeni şi nimic nu va strica atmosfera plină de magie.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În afară de câteva griji cu privire la contextul social actual, Fecioarele vor avea un Crăciun minunat. Saturn și Jupiter le sporesc zilnic sentimentul de organizare, deci nu este nevoie să intre în panică. Uranus le aduce câteva idei bune pentru a inova și vor găsi câteva sfaturi pentru a-i face pe cei dragi să petreacă un Crăciun diferit, dar magic!Datorită organizării veţi reuşi să faceţi faţă unei cine cu invitaţi de seamă. Deşi nu vă aşteptaţi la asta, Crăciunul acesta se va dovedi a fi unul minunat.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele trăiesc momentul. Stelele le împing să cheltuiască fără să se mai uite la bani. La urma urmei, vor să-i răsfețe și mai mult pe cei dragi anul acesta. Ei bine, toată lumea se va simți minunat și nimic nu le va strica buna dispoziție nativilor din Balanță.Deşi cheltuiţi mai mulţi bani decât aveţi şi veţi începe noul an cu o gaură serioasă în buget, nu aveţi de gând să lăsaţi acest aspect să vă afecteze. Bucuria celor dragi este mai importantă decât orice în această perioadă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mulțumită Soarelui și Mercurului, care îi invită să fie flexibili, starea lor de spirit este stabilă și pozitivă. Vor să fie veseli, chiar dacă Uranus le agită relațiile. Dacă relația cu partenerul lor a fost tensionată, Crăciunul va aduce o reconciliere importantă.Se anunţă o împăcare de zile mari. Fie că este vorba despre partener, o cunoştinţă mai veche sau un coleg de muncă, Sărbătorile aduc reconcilieri importante pentru nativii Scorpion, spun astrologii.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Este Crăciunul și vor să uite de contextul ciudat al anului 2021! Sub influența lui Venus, Marte, Jupiter și Neptun, vor da totul pentru copii și cei dragi. Nimic nu este prea bun sau prea scump pentru cei pe care îi prețuiesc, până în punctul în care cheltuiesc probabil puțin mai mult decât este rezonabil.Perioada grea pe care aţi traversat-o se încheie odată cu Crăciunul. Astrele v-au pregătit surprize uriaşe pe plan sentimental iar la locul de muncă se preconizează o mărire serioasă de salariu.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Recunoaşteţi, nu aveţi niciun chef pentru petreceri şi îmbrăcat festiv! Vreţi doar să staţi în pat, să citiţi o carte sau să vă uitaţi la un film de Crăciun. Până la urma cine vă împiedică să faceţi doar ceea ce vă aduce relaxare?!Datorită Soarelui, Mercur și Uranus, beneficiază de compania celor dragi. Pe de altă parte, nu doresc să facă vâlvă sau exagereze în ceea ce privește celebrarea Crăciunului. Optează pentru soluțiile simple, care le vor ajuta portofelul. Trăiesc o perioadă cu nesiguranță interioră, dar pe care o ascund foarte bine de cei dragi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Emoţii intense, atmosferă magică şi familie. Acestea sunt cuvintele care descriu perfect sărbătorile de anul acesta pentru nativii Vărsător. Jupiter și Saturn au intrat recent în semnul lor zodiacal și îi vor ajuta să se extindă și să reușească în afaceri. Drept urmare, petrec un Crăciun pașnic. Mai ales că Venus și Marte le încălzesc sentimentele. Trăieșc emoții intense în relație, cu copiii sau cei dragi, iar acest lucru îi va ajuta să uite atmosfera dăunătoare din 2020.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Neptun și Venus îi ajută pe nativi să se detașeze! Vor trece prin momente cu emoții puternice, de bucurie intensă, de mirare, până la momente mult mai nostalgice. Este înconjurat de cei apropiați și unii dintre ei par suficient de bucuroși pentru a-i face să uite de întrebările obsesive pe care și le pun în ultima perioadă.Uitaţi de toată nebunia din ultima perioadă şi reuşiţi să vă relaxaţi. Aveţi nevoie de momente de linişte, de calm şi să vă detaşaţi de probleme.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții