Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Mesajul zilei de 7 decembrie 2021

Written By NIKE B. on marți, 7 decembrie 2021 | 07:13



Mesajul zilei de 7 decembrie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 7 decembrie 2021: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

În luna decembrie vor fi tot mai mulți OAMENI CARE-ȘI AMINTESC DE PUTEREA LOR ANCESTRALĂ, ce depășește această viață umană. Dacă vă uitați cu atenție la unele lucruri care se întâmplă acum la nivel global, acestea seamănă foarte bine cu anumite lucruri care s-au întâmplat în trecut, în istorie. Și întrebarea care se pune este: permitem să se întâmple din nou acele lucruri sau ne asumăm puterea personală, acționăm și facem ca acele lucruri să nu se mai întâmple? Nu uitați că fiecare dintre noi suntem mult mai mult decât omul care trăiește în prezent această viață umană, că suntem conectați cu Divinitatea/ Universul, cu strămoșii noștri, că putem accesa abilitățile și Cunoașterea pe care le-am avut în alte vieți umane.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 7 decembrie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC RETRAGE-TE DIN LUMEA EXTERIOARA

Lunile de iarna sunt in natura vreme de retragere si hibernare pentru animale salbatice, pasari, flori, plante, copaci. Si tu ai nevoie sa iti incetinesti ritmul din cand in cand, in special in sezonul rece cand zilele sunt mai scurte si vremea mai racoroasa. Interesant este ca atunci cand te retragi reusesti sa faci cea mai buna munca de regenerare si revigorare. Poate ca este timpul sa iti regandesti calea si sa iti faci planuri noi. Iarna, in natura este multa activitate sub pamant chiar daca nu se vede, copacii si plantele sunt regenerate din pamantul plin de nutrienti. Aceasta hibernare fata de lumea exterioara este in favoarea hranei lumii tale interioare. Te poti retrage oricand, nu doar iarna. Este mereu important sa ai perioade in care sa iei iei pauze si sa te duci in interiorul tau. Rugaciunea este un mod minunat sa iti reincarci bateriile. Roaga-te lui Dumnezeu sa te sustina si aline si sa iti inspire moduri creative de a te odihni si reimprospata.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mesajul zilei pentru zodia TAUR IUBIREA TA PENTRU DUMNEZEU

Copiii simt bucurie atunci cand sunt in prezenta energiei iubirii, cum este de exemplu iubirea unui parinte. In acelasi fel, iubirea pura este un dar frumos de la Dumnezeu ce reafirma viata Tatalui Ceresc spre noi toti. Daca cauti si doresti sa primesti dragoste de la un alt om, cel mai bun mod de a o primi este sa te focusezi pe dragostea lui Dumnezeu ce deja vine spre tine in mod real, puternic si neconditionat. Dumnezeu te ajuta sa te iubesti asa cum te iubeste El. Cand tu te iubesti pe tine, si altii o vor face. Rugaciunea este un mod minunat sa aduci iubire in viata ta. Lasa-ti rugaciunea sa fie una de incredere, recunostinta si cunoastere interioara ca Dumnezeu iti va aduce persoana potrivita in viata ta la momentul potrivit. Ai rabdare. Si tine minte ca merita sa te rogi la Dumnezeu mereu!


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI CADOUL LUMINII SI AL IUBIRII

Copiii simt iubirea si lumina divina din ei si din jur iar acesta este unul din multele motive pentru care ei aduc atata bucurie in tot ce fac si sunt. Ca adult, si tu esti la fel de plin de darurile divine de la Dumnezeu. De fapt, acum esti chiar intr-o pozitie mai buna sa impartasesti iubirea si lumina divina cu altii. Poate te simti ghidat sa vorbesti despre iubirea lui Dumnezeu prin cuvantul rostit sau scris. Sau poate ghidarea ta implica sa fii un vindecator, sa echilibrezi si sa ridici pe altii. Orice cariera spre care te calauzeste Dumnezeu va duce la incantare si implinire. Deschide-ti inima spre iubirea si lumina care sunt peste tot in jur. Nu ai de ce sa stai in intuneric si frica cat timp oricum spiritul sfant iti este disponibil sa te iubeasca, sustina si sfatuiasca. Mediteaza la Dumnezeu si permite luminii Lui sa iti lumineze viata ca drumul tau adevarat sa iti fie revelat.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mesajul zilei pentru zodia RAC ROSTESTE VORBE DE IUBIRE

Fii atent la cuvintele pe care le rostesti. Adevarul, suflet drag, este ca vorbele tale fie te ajuta fie te saboteaza in planurile tale si in scopul vietii tale. Ele fie te impiedica, fie te duc mai departe cu viteza. Cuvintele fie vindeca fie ranesc, fie fac fie desfac. Dumnezeu a spus cuvintele “Sa se faca Lumina” si lumina s-a manifestat din nimic. In acelasi fel, in loc sa vorbesti despre problemele tale, esecuri, frici, vorbeste despre ce ti-a promis Dumnezeu in aceasta viata, iubire, lumina, implinire, prosperitate. Sigur, poti avea plangeri si probleme. Poti sa simti nevoia sa le impartasesti cu altii, dar alege cuvintele cu atentie, sa fie cuvinte iubitoare si care dau putere si speranta, stiind ca Dumnezeu are intotdeauna raspuns la orice provocare pamanteasca. Iti poti scutura umerii, privi direct spre visul tau si sa declari victorie in numele lui Iisus. Permite puterii lui Dumnezeu sa conduca in tine si prin tine. Evita vorbaria negativa si incepe sa rostesti o noua poveste despre tine, spunand cuvinte afirmative si exersand increderea in Creator.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mesajul zilei pentru zodia LEU FII CURAJOS

In mod natural si instinctiv, copiii au incredere in curiozitatea lor nativa si in ghidarea divina si astfel avanseaza cu curaj in mediul lor natural. Ei capata incredere pe masura ce invata sarcini simple si incep sa maiestreasca pe cele mai dificile. Fiecare situatie pe care o traim ne face mai puternici. Asa invatam ca increderea si curajul sunt abilitati de baza in viata. A nu fi confundat cu aroganta, curajul este o trasatura minunata pe care sa o folosesti, semn ca esti inspirat si ghidat divin. Te poti afla intr-o situatie in care ai nevoie sa gandesti, sa actionezi intr-o maniera curajoasa. Te poti ruga pentru a avea mai mare incredere sau, de fapt, incredere in Dumnezeu, pentru ca orice este posibil atunci cand prin tine lucreaza marele spirit al lui Dumnezeu.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA FII IN LINISTE CA SA AUZI

Multi copii aud in mod natural vocea lui Dumnezeu si ei au incredere in ghidarea divina pe care o primesc. Ei nu se indoiesc si nu se gandesc daca este imaginatia lor sau chiar il aud pe Dumnezeu. Dar undeva pe drumul vietii, adultii ajung sa se indoiasca de tot, inclusiv de Dumnezeu. Daca ai dificultate sa auzi ghidarea lui Dumnezeu pentru tine, incearca sa te duci undeva in exterior. Merita sa investesti timp in asa ceva, chiar daca trebuie sa calatoresti ca sa gasesti un loc linistit in natura unde poti sa comunici cu Creatorul. Decuplarea de la galagia lumii iti permite sa te rupi de distragerea atentiei. Inchide telefonul si paseste in biroul lui Dumnezeu – in marile spatii exterioare ale naturii pe care El a creat-o ca un sanctuar pentru toata lumea. Petrece cateva momente admirand opera Sa de arta, asculta pasarile ciripind, priveste fluturii dansand, mangaie petalele unei flori, inspira-te de tacerea maiestuoasa si inteleapta a sezonului de iarna. Umple-ti inima cu Dumnezeu si aminteste-ti sa iti linistesti mintea si sa ii auzi replicile care vin delicat spre urechile tale si inima ta. Vorbeste cu El asa cum vorbesti cu parintele tau iubitor.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA ONOREAZA CA ESTI UNIC

In intelepciunea divina, Dumnezeu a creat o multitudine de fiinte – plante, copaci, animale si oameni. Toti sunt diferiti, toti sunt frumosi. Este nevoie de multe flori pentru ca sa existe o gradina. Fiecare floare e diferita si fiecare e frumoasa in felul sau. Toate culorile curcubeului sunt frumoase si egale ca valoare. Tot la fel, Dumnezeu ne-a creat si pe noi oamenii unici si minunati. Te-ai simtit diferit cand erai copil ? Te-ai izolat, te-ai simtit singur pentru ca nu puteai sa relationezi cu alti copii sau adulti cum o faceau ei cu tine ? Onoreaza-ti calitatile individuale ca sa iti vindeci trecutul si prezentul si sa stii ca Dumnezeu te-a creat fix asa cum esti cu un scop anume. Nu te compara cu nimeni. Roaga-te pentru acceptare de sine pentru ca Dumnezeu te iubesti exact asa cum esti.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION FA-TI TIMP

Copiii sunt fiinte pline de bucurie ce adora sa se joace, ca expresie a fericirii lor. Ce iti placea sa te joci cel mai mult cand erai copil ? Care iti erau modurile favorite de joaca si distractie ? Inca poti sa te distrezi si acum chiar daca ai si responsabilitati suficiente. Daca urmezi calauzirea lui Dumnezeu, munca ta poate deveni joaca ta. Rasul si inima usoara vin natural la copii, iar tu poti sa simti la fel daca ai grija de copilul tau interior. Poate ca tu sau cineva apropiat tie munceste prea mult acum si mesajul este sa te usurezi de povara, sa faci ceva lipsit de griji si care sa iti aduca bucurie, pentru a obtine echilibrul. Ce aduce acum bucurie inimii tale ? Cum poti aduce distractie in agenda zilei tale ? Rasul poate fi molipsitor. Cand incepi sa razi, se elibereaza un flux natural in corp care te va ajuta sa te simti viu si plin de energia bucuriei.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR DA PACII O SANSA

Daca acum te simti stresat sau blocat, este un semn sa iei o pauza si sa te rogi pentru ca pacea interioara sa reapara in tine. Asa cum un copil plange ca sa i se implineasca nevoile, si tu poti sa strigi spre Dumnezeu si sa ai incredere ca rugaciunea iti va fi auzita si raspunsa in cel mai bun mod cu putinta. Cand esti in stare de pace, esti mai relaxat natural si poti sa auzi mai bine ghidarea divina ca sa urmezi pasi pozitivi de actiune si si sa gasesti solutii. Pacea ta ii inspira si pe cei din jurul tau pentru ca aura ta este plina de iubire si delicatete. Altii se vor simti atrasi natural spre tine ca sa stea in prezenta ta pasjica. Tu poti aduce pacea in orice situatie daca te rogi pentru o solutie pasnica. Creatorul nostru nu are limite, deci cand dam atentie situatiei noastre prin rugaciune, el ne raspunde in cel mai frumos si creativ mod.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN AI CREDINTA SA MERGI PRIN USI NOI

Totul in viata are propriul sau sezon : plantele, florile, copacii…si noi! Uneori avem nevoie sa ne indepartam dintr-o situatie curenta chiar daca nu stim ce urmeaza in continuare. Trecem prin permanente schimbari inca de cand ne-am nascut. A ne simti confortabili cu schimbarea ca parte din viata ne ajuta sa fim flexibili in a merge mai departe. A ne indeparta nu inseamna ca o facem pentru totdeauna, poate fi ceva temporar. A sti cand sa pleci sau sa spui la revedere nu este usor. Totusi, cu ajutorul unei rugaciuni de intarire capeti putere si procesul este mai armonios. Contempla orice din viata ta ce simti ca trebuie sa depasesti, cerand lui Dumne sa iti arate adevarul. Este nevoie de o inima si de o minte deschisa dar si de onestitate din partea ta. Ai incredere ca pasul urmator benefic pentru tine iti va fi revelat si o noua usa ti se va deschide la momentul potrivit.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR DESCHIDE INIMA

O inima deschisa si iubitoare este asa de frumoasa! A merge in incredere si credinta si a trai in adevar este ceva ce invatam de la Dumnezeu. Toti ne putem reintoarce la starea de inocenta din copilarie cand credeam in tot. Daca atingem aceasta stare ca si adulti, va fi imposibil sa putem rani o alta fiinta. Imagineaza-ti o lume in care toti sunt deschisi, sinceri si iubitori – chiar s-ar simti ca raiul pe pamant. Daca porti in tine vinovatie, vorbeste deschis cu Dumnezeu despre regretele tale si greselile pe care crezi ca le-ai facut. El te va ierta si te va ajuta sa te ierti si tu pe tine. De aceea l-a trimis pe fiul sau Iisus pe pamant ca prin sacrificiul sau sa ridice poverile noastre de pe noi si sa deschida calea de a ne ierta unii pe altii. Uneori putem fi aspriti de provocarile ce vin din viata moderna. Insa daca ne reconectam cu Dumnezeu, inimile noastre se vor inalta si vor cunoaste pacea.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Mesajul zilei pentru zodia PESTI DUMNEZEU ITI VA CONDUCE DRUMUL

Cand te deschizi spre Dumnezeu si ai incredere in El si il iubesti cu toata inima ta, ii poti auzi si intelege mai bine ghidarea. Este la fel cu a citi si studia cuvantul Lui ca sa simti imediat ghidarea de la El, opusa ghidarii false ce vine din nesiguranta ta sau de la dusmani. Cand ai incredere in Dumnezeu, viata ta curge mai usor si calea este mai lina. Plin de lumina de la sursa divina, te poti baza pe El si ii poti urma calauzirea. Daca ai un gand puternic repetitiv sau simti sa faci o schimbare, roaga-te la Dumnezeu sa iti arate mai multe detalii si El o va face. Inchide ochii si mediteaza sa fii mai receptiv la ghidarea divina pe care o vei discerne prin ganduri puternice repetitive. Poti si sa ceri un semn de la Dumnezeu cat timp esti perfect sincer cu tine si nu incerci sa gasesti un semn ca sa justifici o vointa a egoului in loc sa auzi vrerea divina. Tot ce ai nevoie iti este oferit si toate necesitatile sunt satisfacute in timpul perfect divin atunci cand urmezi calauzirea Lui.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții