Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Cele mai geloase femei din zodiac 2022

Written By NIKE B. on miercuri, 19 ianuarie 2022 | 08:15



Horoscop si cele mai geloase femei din zodiac 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.


Gelozia nu e scrisă în stele. Depinde de încrederea în sine, de educaţie şi dacă ţi se dau motive… Însă e la fel de adevărat că unele zodii au o predispoziţie nativă… care le face să lupte mai mult, sau mai din greu, cu această boală a sufletului care este gelozia. Cele mai geloase femei în funcţie de zodie. Comportamentul uman este influenţat, uneori într-un mod distructiv, de semnele astrale, iar cum se ştie că femeile trăiesc emoţiile foarte intens, pentru unele native gelozia este o problemă majoră.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Femeile Berbeci sunt dependente de încrederea deplină în parteneri, pentru că detestă minciuna şi ipocriza. Însă tocmai pe acest fond, aceste native au ajuns să se numere printre cele mai geloase zodii, uneori devenind victimele propriei suferinţe, din cauza neîncrederii. Indicat este ca femeile Berbec să discute sincer cu partenerii lor de viaţă orice bănuială ar avea, altfel vor fi consumate de îndoială şi vor săpa frecvent după minciuni, chiar dacă acestea există doar în imaginaţia lor.La femeia Berbec nici nu apuci să realizezi ca gelozia, şi nu altceva, i-a cauzat o reacţie nepotrivită. Dacă eşti sinceră cu tine însăţi, realizezi că nu motivul invocat e cel adevărat. Şi n-ai decât să te priveşti în oglindă, cu multă încredere, şi să-ţi spui că nu te-ai da pe 3 femei. La drept vorbind, nici el nu te-ar da!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii tânjesc după un cămin armonios, o familie fericită şi fidelitate. Atunci când au cel mai mic motiv de suspiciune, femeile din aceasta zodie încep să investigheze, dând astfel naştere la scene de gelozie.Femeia Taur e geloasă ceva mai rar, dar la fel de intens. Câtă vreme pare că nimic nu-i ameninţă „dreptul de proprietate” asupra iubitului ei, ai zice că nici n-a auzit de gelozie. Dar dacă apare concurenţa, vai şi amar! Să îl priveşti pe iubitul tău ca pe o fiinţă liberă, e de mare ajutor. Singur n-ai vrea să te iubească doar pentru că n-are încotro.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Semnele de Aer nu sunt interesate de gelozie. Insecuritatile lor se situeaza la nivel intelectual si mai putin la nivel sentimental. Gemenii sunt relaxati si calmi, indiferenti la sentimentele de gelozie.Gemenii nu simt gelozie din cauza unui singur motiv: nu le pasă suficient. Ei au un anumit nivel de înţelegere în ceea ce priveşte viaţa. În loc să fie geloşi, ei deschid subiectul de îndată şi clarifică orice neînţelegere. Este unul din multele motive pentru care eşti norocos dacă îl ai ca partener. Ei sunt foarte independenti si nu au nevoie de explicatiile partenerului de cuplu.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Gelozia este un sentiment răspândit, pe care l-am experimentat cu toţii măcar o dată, fie şi numai în copilărie. Dacă este sau nu o dovadă de iubire nu putem spune. Cert este că unele persoane sunt mai geloase decât altele, iar zodia joacă şi aici un rol important. Patru nativi sunt în stare să munţii din loc atunci când vine vorba despre persoana iubită, iar viaţa lângă ei nu e deloc uşoară. Iată care sunt cele mai geloase zodii.

Leu (23 iulie - 22 august)

Femeia LEU – vrea să dețină puterea. Aceste femei sunt extrem de mândre și le este teamă să nu fie nerespectate și de aceea se află în acest top. Aceste femei suferă foarte mult din dragoste. Nu suferă pentru că au fost înșelate neapărat, ci pentru faptul că au pierdut controlul și puterea. Nu degeaba leoaicele au așteptări mari de la partenerii lor. Dacă suferă de o scădere temporară a încrederii în sine, şi femeia Leu poate să simtă gelozie, deşi probabil ar prefera să se lase tăiată în bucăţi decât să o recunoască. Interesant e că nu e nevoie ca o alta să se „dea” la iubitul ei. E suficient să strălucească ceva mai tare. Să accepţi că şi altele merită admirate e un prim pas spre vindecare.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara poate fi extrem de geloasa, chiar daca nu va arata prea mult acest lucru. Totul merge frumos si linistot, pana cand capata o suspiciune cat de mica, apoi va analiza fiecare gest, fara ca tu sa banuiesti nimic. Isi pastreaza simtul ratiunii si nu reactioneaza fara un motiv intemeiat. Pentru nativul Fecioara este foarte importanta imaginea ei publica, pe care nu ar accepta niciodata sa o periclitezi. Ea pastreaza aparentele si incearca sa gaseasca rezolvari, dar ca regula generala, nu o minti si nu incerca sa o pacalesti, fiindca nu e nici pe departe naiva.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanţele sunt foarte drăgălaşe, dar asta nu le scuteşte de gelozie. Nu atât de intensă, ca pe axa Taur – Scorpion, dar de o frecvenţă îngrijorătoare. Chiar dacă te porţi cu destulă eleganţă, te poate roade pe dinăuntru, puţin câte puţin, până când te face să renunţi la o relaţie promiţătoare. Degeaba o iei de la capăt cu un altul. Problema rămâne, până n-o elimini… Alege să te detaşezi, fără să renunţi la iubire.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Femeia SCORPION – sare „la gâtul” competiției. Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt extrem de geloase și bănuiesc pe orice femei care a îndrăznit să interacționeze cu partenerul lor. Cea mai mare problemă a acestor native este faptul că nu se pot controla și emoțiile ajung să le controleze, de aceea, au izbucniri extrem de violente. Aşa cum fiecare nativă Scorpion ştie, pentru ele gelozia e o mare piatră de încercare. Chiar şi dacă au cel mai fidel dintre soţi, cu greu scapă de tentaţia de a-i verifica prieteniile sau factura de telefon. Trebuie să înveţi să te relaxezi, şi să adpţi o atitudine de încredere. Nu te poţi bucura de dragoste într-o suspiciune continuă…!

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Femeia SĂGETĂTOR – nu uită și nu iartă. Aceste nativ nu vor recunoaște niciodată că sunt geloase pentru că li se pare că-și pierd demnitatea. Dacă li se întâmplă să fie trădate, nu vor uita niciodată asta și nici nu vor uita. Parteneri lor trebuie să le demonstreze zilnic cât de mult le iubesc pentru a nu le da nici un motiv de gelozie, asta dacă vor să aibă o relație fericită.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru femeia Capricorn, gelozia este cea care duce la destramarea relatiei. Ii este greu sa aiba incredere in oameni si atunci cand are motive de gelozie va renunta fara sa stea prea mai mult pe ganduri la acel partener. Este bine sa fie sincer cu nativul Capricorn deoarece gelozia il poate determina sa se comporte extrem de ciudat, uneori chiar si rautacios.Capricornii ajung uneori să vadă în lucrurile mici adevărate poveşti fantastice, devinind geloşi fără motiv. Dar ei nu acţionează niciodată ghidaţi de gelozie. Capricornii au un foarte bun auto-control şi aproape niciodată nu acţionează fără dovezi clare.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătoare nu va experimenta gelozia în acelaşi mod în care o fac ceilalţi nativi. Ei rezolvă problema, găsind o soluţie pentru motivul care le provoacă nesiguranţă. Dacă un Vărsător devine gelos, ei vor găsi timp pentru a discuta cu partenerul şi vor rezolva orice neclaritatea care ar putea duce la probleme.
Pești (19 februarie - 20 martie)

Femeia PEȘTI – suferă de paranoia În dragoste, femeile pești au mari așteptări de la partener și în momentul în care partenerul lor nu mai este afectuos cu ele, devin imediat distante și reci. Uneori nu sunt capabile să ierte nici cea mai mică greșeală. Le sunt rănite sentimentele doar la gândul că partenerul lor ar putea să le înșele și se lasă conduse de aceste sentimente, ajungând într-un final la paranoia.Gelozia este un companion constant pentru nativele zodiei Peşti. De regulă, Peştoaicele pretind mult prea multe dovezi de dragoste şi atenţie de la parteneri, iar atunci când aşteptările lor nu sunt îndeplinite, se distanţează. Adesea nu sunt capabile să ierte nici cea mai mică greşeală. Le sunt rănite profund sentimentele doar de ideea că partenerul ar putea să le înşele şi se lasă adesea conduse de sentimentele de paranoia.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții