Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Mesajul zilei de azi 19 Ianuarie 2022

Written By NIKE B. on miercuri, 19 ianuarie 2022 | 08:29



Mesajul zilei de 19 Ianuarie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 19 Ianuarie 2022: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Mulți oameni constată acum că simt mult mai mult decât înainte. Cele 3 elemente-cheie pentru această perioadă sunt Sensibilitatea, Prezența în propriul corp fizic și Expansiunea. Cu asta ne ”ocupăm” noi acum. Noi învățăm cum să fim mai prezenți în propriul corp, învățăm să ne deschidem mai mult, să acceptăm emoțiile/ energiile care ies la iveală din interiorul nostru și să ne permitem să le simțim. Multora nu le plac aceste emoții, fiindcă nu sunt confortabile, dar învățăm cum să le acceptam, să le simțim și apoi să le eliberăm, în loc să continuăm să le reprimăm, cum am făcut o viață întreagă până acum. Și apoi începem să constatăm că simțim tot mai mult energiile – nu numai propriile energii, dar și energiile celor din jur – și de aceea, uneori, când mergem în locuri aglomerate, nu rezistăm prea mult timp, energiile haotice de acolo sunt prea mult pentru noi. „Antenele” noastre receptează acum mult mai mult din ceea ce înseamnă energiile din jur. Chiar dacă unii dintre voi vor să parcurgă foarte rapid acest proces al Ascensiunii, nu este posibil, fiindcă, spre exemplu, dacă această creștere a sensibilității voastre la energii nu s-ar face într-un ritm suportabil pentru voi, nu ați face față „bombardamentului” energetic de care ați avea parte; dacă ați simți brusc toate energiile din jurul vostru (care în 3D merg de la frică, furie, distrugere, haos, viol, crimă, până la pace, unitate, bucurie, iubire), nu ați rezista. În plus, nu ați face față dacă toate emoțiile/ traumele/ energiile de vibrație joasă din interiorul vostru ar ieși la suprafață în același timp. Gândiți-vă ca au fost zile/ săptămâni în care abia v-ați descurcat cu o mică parte din acele emoții care au ieșit la suprafață, pentru a fi curățate. De aceea, totul se întâmplă în ritmul potrivit pentru voi, astfel încât să puteți face față.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 19 Ianuarie 2022

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Esti puternic

Daca ai probleme legate de putere si control, primesti acest mesaj pentru a intelege ca nu esti deloc lipsit de putere. Ai aceleasi calitati precum Creatorul tau. El este bun si puternic, deci asa esti si tu, indiferent cum te simti in interior. Aminteste-ti ca a fi puternic nu inseamna a fi agresiv. A fi puternic inseamna a fi constient si autentic cu tine insuti si cu cei din jurul tau. Fecioara Maria si ingerii iti reamintesc ca tu si numai tu te poti controla. Ca ai intotdeauna optiuni si alegeri si ca Ei te pot ajuta, dar NUMAI daca le ceri.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Viitorul

Cu siguranta iti pui intrebari despre viitorul tau. Ce va fi, cum va fi? Fecioara Maria si ingerii iti transmit ca ai puterea de a-ti construi viitorul, de a-l vedea, de a te bucura de darurile tale spirituale. Ai puterea de a vedea dincolo de ce percep ochii tai. Fii atent la ce se intampla in jurul tau, fii constient de mesajele pe care le primesti de la Divinitate. Ai incredere! Fii atent la succesiunile de numere (111, 444 etc.) Fii atent la culori, la simboluri, la nori, la banii pe care ii gasesti. Toate sunt mesaje de la Divinitate care iti transmit ca este timpul sa te trezesti!


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Sufletul pereche

Sufletul pereche poate fi o persoana cu care ai/ai avut o relatie romantica si care face parte din grupul tau spiritual. Se intampla rar ca sufletele pereche sa traiasca in acelasi timp pe Pamant. Cel mai adesea o fac dupa ce toate problemele karmei au fost rezolvate. Pana atunci, cei doi se ajuta reciproc ca ghizi spirituali. Scrie o scrisoare pentru ingerii pazitori ai sufletului tau pereche, exprima-ti sentimentele, gandurile, intrebarile. Cere-le ingerilor sa te pregateasa pentru intalnirea cu sufletul pereche. Il vrei recunoaste imediat si nu vei avea nicio indoiala in inima ta cand vei fi fata in fata cu el.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rosteste-ti adevarul

A venit momentul sa spui adevarul. Fata de tine insuti sau fata de altcineva. Fie il spui, fie il scrii, dar el trebuie eliberat. Admite care iti sunt adevaratele sentimente. Poti scrie un jurnal in care sa le marturisesti. Elibereaza-te de frici, de gandurile negative. Ingerii iti stau aproape si te sustin in a spune tot ce iti sta “in gat”, ca un nod care nu iti da pace. Scoate tot la lumina, rosteste-ti adevarul.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mai multe fructe si legume organice

Probabil ca ai auzit ca este important sa-ti onorezi corpul, sa consumi alimente si bauturi cu un continut vibrational inalt, adica alimente si bauturi organice, fara chimicale. Legea atractiei te ghideaza sa consumi produse care oglindesc starea ta spirituala. Cere ingerilor sa te ghideze sa iti domoleasca poftele de alimente nesanatoase si sa iti indrume pasii spre produsele organice. Poti spune ca nu ai banii necesari pentru a suporta aceste costuri, insa te poti ruga la Fecioara Maria si la ingerii protectori sa iti aduca in cale oportunitatile care te vor face sa castigi acei bani. Pe masura ce vei aborda un regim vegetarian, cu mai multe fructe si legume, vei simti o crestere a abilitatilor tale spirituale.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Curata-te de frici

Tu (sau cineva foarte apropiat tie) esti absorbit intr-o energie a fricii. Daca te simti obosit sau daca esti dependent de diverse substante, a venit vremea sa te cureti de energiile reziduale. Elibereaza-te de frici, de probleme, de energiile negative, imaginandu-ti un “aspirator” care face curatenie in sufletul tau. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa fie alaturi de tine, sa te sprijine si sa te ghideze. Vei vedea cum dupa acest exercitiu vei incepe sa te simti mai relaxat, iar corpul va fi eliberat si linistit.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sursa de lumina

Esti o sursa de lumina, iar acest lucru nu trebuie sa te sperie. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa-ti dea puterea de a te simti confortabil cu abilitatile tale. Energie divina curge prin tine si ai darul de a le lumina calea celorlalti. Nu este ego, daca esti constient de faptul ca esti canal prin care altii pot simti iubirea, armonia in tot ceea ce fac. Cu cat esti mai constient de abilitatile tale, cu atat puterile tale vor creste. Nu trebuie sa fii confuz sau te te simti un “ciudat”.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Puterea clarviziunii

Ai incredere in mesajele pe care le primesti, in semnele pe care le vezi. Puterea clarviziunii sta in fiecare, doar ca nu toata lumea este pregatita sa o accepte. Daca pare ca darul tau este blocat, poate ca o experienta dureroasa din trecut te-a facut sa nu mai ai incredere in el. Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine ca sa vindeci aceasta durere, sa te elibereze si sa poti vedea si mai clar de-aici inainte. Cere-le sprijinul si ghidarea!

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Vizualizeaza succesul

Lucreaza la sporirea increderii de sine. Vizualizeaza elemente pozitive in viata ta. Atunci cand te astepti ca lucruri bune sa se intample, ii vei inspira si pe ceilalti. In acest fel, succesul este aproape. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa te ajute sa-ti pastrezi gandurile curate, sa te elibereze de negativitate, sa te ghideze in vizualizarea succesului. Aprinde o lumanare si concentreaza-te pe flacara ei. In timp ce o privesti, imagineaza-te zambind, fericit, implinit. Da-ti voie sa simti ca tu si cei dragi tie sunteti in siguranta, protejati de Dumnezeu.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Seminarii si workshop-uri

Te gandesti sa urmezi niste cursuri, sa participi la seminarii si workshop-uri pe diverse teme. Sau poate ca tu insuti ti-ai dori sa fii cel care ii indruma pe ceilalti. Acest mesaj vine ca sa-ti intareasca increderea de sine si sa iti arate ca este momentul potrivit pentru a-ti urma visurile. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa te ghideze pe drumul dezvoltarii si educatiei spirituale, indiferent de partea de care vrei sa fii: ca invatator sau ca invatacel. Imagineaza-ti cum esti prezent la curs, cum captezi toate informatiile necesare sau cum cei care te asculta sunt fascinati de ceea ce le transmiti tu.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Detoxifiere

Fecioara Maria si ingerii vor ca tu sa stii ca ai o sensibilitate profunda. Poate ca te simti cu totul altfel decat pana acum, poate ca te crezi bolnav si esti tentat sa te tratezi singur cu diverse medicamente. NU mai proceda asa. Poti apela la metode de detoxifiere mult mai sanatoase. Renunta la substantele de care esti sub o forma sau alta dependent, renunta la alimentele procesate. Renunta la emotiile care iti fac rau, la oamenii care iti slabesc energia.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Protectie si ghidare divine

Primesti o validare a ceea ce deja stii sau macar intuiesti: Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine acum. Ei te protejeaza pe tine si pe cei dragi tie si iti dau curajul sa iti infrunti slabiciunile care te tin pe loc. Daca iei in calcul sa faci cateva schimbari in viata ta, sa pleci de la actualul loc de munca sau dintr-o relatie, cere ghidare si protectie divine, ca sa mergi inainte fara frica. Poti cere asistenta divina pentru a-ti descoperi scopul in viata si vei primi mesaje despre pasii pe care ar trebui sa-i faci pe calea dezvoltarii tale spirituale sau profesionale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții