Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop si cele mai sufletiste zodii

Written By NIKE B. on miercuri, 19 ianuarie 2022 | 07:14



Aceste zodii au o inimă de aur 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Oameni linistiti, armoniosi, oameni calzi, cu inima mare. Pe ei ni-i dorim mereu alaturi pentru ca ne fac viata mai frumoasa. Sunt oamenii haraziti de astre cu un suflet de aur, iar aceste persoane minunate sunt nascute in urmatoarele.Ce inseamna a fi sufletist? Inseamna a ne pasa de ceilalti, a-i remarca pe oameni, a le vedea potentialul si a sti cum sa hranim relatii sanatoase si fructuoase cu acestia. A fi sufletist inseamna a nu inchide ochii la deznadejdea altuia, si nici la bucuria sau satisfactia sa. A fi sufletist inseamna a transforma lumea prin bunatate si gentilete. Unde este mai mult suflet este mai putin Ego. Acolo unde este mai mult suflet, este mai multa fericire sau cel putin, autenticitate si consistenta.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.









Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cei născuți sub acest semn sunt persoanele pe care te poți baza în orice circumstanță. Atunci când se îndrăgostesc, devin persoane dedicate complet relației, încercând să aducă fericire în viața partenerului. Într-un Taur vei găsi constant înțelegere. În momentul în care îi ceri un sfat sau ajutorul într-o situație delicată, acesta va putea să găsească soluția într-un timp scurt și în favoarea ta. În relațiile de familie, respectiv prietenie, este cel care impune, prin felul său de a fi, armonia și echilibrul. În a-i ajuta pe ceilalți și în generozitate aceștia își găsesc propria liniște și fericire.Femeia Taur e înțelegătoare, oferă încredere și fidelitate. Te poți baza pe un astfel de om. Se dedică 100% relației pe care o are și tratează cu seriozitate orice problema apare, așa încât să îi găsească rapid o rezolvare și să restabilească liniștea și armonia. Va fi mereu aproape la nevoie și își va oferi umărul celor care vor să plângă pe el. Nu e capabilă să facă niciun rău nimănui.






Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nativii din Zodia Rac sunt cei mai compasionali, cei mai emotionali si sensibili reprezentanti ai Curcubeului Astrologic. Sunt atat de sensibili incat simt chiar si daca se afla la departare ca cineva drag trece printr-un moment greu. Iar atunci, o persoana din Rac va face tot posibilul sa ajute. Este chiar impresionanta capacitatea acestor nativi de implicare si empatie. Iata de ce, este esential pentru acestia sa cultive doar relatii cu oameni care vor sti sa pretuiasca aceasta calitate a lor. Empatia ridicata nu le face munca usoara atunci cand trebuie sa puna limite, dar in mod cert se pot bucura de o viata implinita doar atunci cand la nevoie, vor fi oameni capabili sa le intoarca gesturile nobile.O persoană născută în zodia Rac este ceea ce trebuie să ai lângă tine, tocmai pentru că nu poate fi altfel decât fascinantă, dezinteresată și extrem de iubitoare. Racul este capabil de sacrificii enorme pentru cei pe care îi iubește, iar binele celorlalți îl preocupă în mod permanent. Pe drumul vieții este ghidat, în special, de etică și de sensibilitate față de cei din jur, astfel încât va oferi mereu sprijin celui aflat în necesitate pentru ca și acesta să reușească să-și atingă obiectivele. În relația cu partenerul de viață va fi mereu iubitor, înțelegător și se va bucura de cele mai mărunte lucruri, așa încât nu te va pune la eforturi substanțiale pentru a fi fericit…E o prezența interesantă, carismatică și foarte altruistă, astfel că, atunci când va putea, își va oferi sprijinul, așa încât și cel de lângă ea să ajungă cât mai sus. Pune mare preț pe valorile morale. Are o inima uriașă.





Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Si nativii Zodiei Fecioara se remarca datorita sufletului lor frumos. Ei sunt mereu atenti si grijulii cu persoanele din jurul lor; Stiu sa iti controleze emotiile fata de ceilalti ti nu lasa ca Egoul sa le umbreasca interactiunile. Ei respecta, asculta, dau spatiu de afirmare si ofera aprecieri oamenilor cu care intra in contact. Aceasta pentru ca nativii din Fecioara aau standarde inalte atunci cand vine vorba de modul cum se prezinta in lume. Functioneaza practic dupa motto-ul Ce sie nu iti place, altuia nu face. Au tendinta de a mentine o distanta emotionala fata de oamenii care nu le sunt apropiati, dar acest lucru nu va insemna niciodata ca ii vor trata cu spatele sau cu aroganta. Respectul si gentiletea nu se pierde nici in relatie cu cei dragi. In aceste relatii mai presara multa dedicatie, atentie si grija.E o prezența interesantă, carismatică și foarte altruistă, astfel că, atunci când va putea, își va oferi sprijinul, așa încât și cel de lângă ea să ajungă cât mai sus. Pune mare preț pe valorile morale. Are o inima uriașă.Nu în ultimul rând, în categoria zodiilor cu o inimă de aur se încadrează perfect Fecioara. Asta se datorează blândeții, amabilității cu care tratează oamenii din jur, motiv pentru care își va câștiga facil respectul. În relațiile familiale și de cuplu domnește armonia și, mai presus de asta, iubirea pe care este capabilă să o ofere. Cu toate acestea, o Fecioară își va păstra în permanență spiritul rațional și nu va încerca să gândească cu inima, ceea ce va duce întotdeauna la luarea unor decizii corecte, atât pentru ea, cât și pentru ceilalți.






Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetatorii sunt aventurierii Horoscopului. Au o inima speciala – sunt oamenii care in aceasta viata nu pun pret pe avutii si posesiuni materiale, ei pun pret pe experiente, pe idei si pe iubire. Toate acestea nu pot fi experimentate la nivel maxim decat in compania oamenilor. De aceea, cei nascuti in zodia Sagetator adora oamenii, sunt comunicatori desavarsiti, sunt persoane care stiu sa relationeze in orice situatie. Daca reusesc sa se alinieze cu chemarea spre aventura, pe care o simt mereu in suflet, isi vor face prieteni in absolut orice calatorie. Vor sti sa se deschida, sa se lase ajutati la nevoie, dar si sa isi ofere sprijinul la randul lor. Daca nu pot calatori fizic, acesti nativi vor calatori prin intermediul imaginatiei si a curiozitatii lor debordante, iar toate descoperirile lor si setea de cunoastere o vor imparti mereu cu prieteni de nadejde.Sagetatorii se mai remarca prin modestie si prin verticalitatea caracterului lor.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul reprezintă tradiția, perseverența și vremurile sumbre ale vieții. Sunteți cel mai puternic atunci când vă angajați în căutări satisfăcătoare, stabilirea autorității voastre, respectarea celorlalți, stăpânirea abilităților, demonstrarea răbdării în progresul dvs. și manifestarea compasiunii în ciuda melancoliei voastre. Ești cel mai puțin puternic atunci când pui prea mult timp la muncă fără recreere, nu reușești să te conectezi la minunile sau misterele vieții, să te concentrezi atât de mult pe statut, să faci orice pentru a obține ceea ce vrei și să fii aspru cu tine când neîndeplinind propriile standarde.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Si nativii din Zodia Varsator se afla in topul celor mai sufletiste zodii ale Horoscopului. Cei din aceasta zodie vor ajuta fara sa stea pe ganduri pe oricine ar avea nevoie de ajutor. Se remarca prin empatie si prin generozitate. In acelasi timp, datorita energiei lor vizionare, inteligentei de a propune solutii la probleme sociale, cei din aceasta zodie se vor implica prin absolut tot ceea ce pot si in cauze de activism sau filantropie, pentru ca maretia si bunatatea sufletului lor nu se opreste doar la proximitatea celor apropiati, ci este capabila sa cuprinda o lume intreaga. Nu suporta sa vada nedreptatea si atunci, actioneaza, reusind sa mobilizeze grupuri intregi de suporteri ai ideilor lor si dovedindu-se adevarati lideri in comunitatile din care fac parte. Daca nu se remarca la nivel macro, in mod cert, aceasta energie orientata spre actiune se va reflecta asupra familiei, cei din Varsator fiind adesea cei care tin fraiele evolutiei.Prin bunătatea și generozitatea lor. În relația cu cei din jur dau dovadă de altruism, punând pe primul loc dorințele celorlalți. Familia și prietenii sunt de o importanță covârșitoare pentru ei, motiv pentru care sunt mereu la locul potrivit, în momentul potrivit, pentru a-i ajuta. Dintre toate semnele zodiacale, Vărsătorii sunt cunoscuți ca fiind cei mai prietenoși, având tot timpul un zâmbet și o vorbă bună de oferit.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cap de serie la capitolul bunătate sunt Peștii. Din zodiac sunt cei mai prietenoși, cei care îți vor sări întotdeauna în ajutor atunci când ai nevoie de ei. Peștii tind să se lase pe ei înșiși pentru binele celuilalt și chiar să renunțe la tot pentru a împărți cu cei aflați în nevoie. Au o inimă de aur tocmai pentru că fac totul dezinteresat, fără a aștepta ceva în schimb. În relația cu partenerul sunt iubitori, iar fidelitatea este ceea ce îi caracterizează perfect.Nativii din zodia Pesti sunt cei mai inimosi nativi ai Zodiacului. Ei demonstreaza ca au multa empatie, un suflet bun, gata mereu sa ajute sau sa se preocupe de buna-starea celor din jurul lor. Ajuta fara sa clipeasca, sunt capabili de gesturi foarte nobile care ii disting intr-o lume aspra, adesea prea mult caracterizata de Egoism. Pestii sunt persoane foarte sensibile, ei simt totul foarte intens, de la emotiile negative, la cele pozitive. Persoanele din Zodia Pesti sunt de asemenea o companie foarte placuta din toate punctele de vedere. Ei nu au sentimente negative ca invidia sau gelozia, le place sa ii incurajeze pe oameni si sa le arate incredere, imputernicindu-i prin gentilete. Absorb insa cu usurinta trairile persoanelor care le sunt lor drage. Este motivul pentru care le place si sa petreaca timp doar cu ei insisi, un timp pe care il considera valoros, caci asa reusesc sa isi adune energiile si sa se reconecteze la lucruri frumoase, la pasiunile lor. Este chiar indicat ca cei din Pesti sa se protejeze mai tare atunci cand se simt coplesiti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții