Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Durata de viată in funcție de zodie

Written By NIKE B. on miercuri, 19 ianuarie 2022 | 07:23



Durata de viată in funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Conform studiilor efectuate de astrologi pentru a determina durata de viata a diferitelor semne, sondajul arata ca unele semne zodiacale pot avea o speranta de viata mai mare fata de altii. Iata cum puteti descoperi secretul longevitatii in functie de zodie. Cât de mult vei trăi? În mod sigur ţi-ai pus această întrebare măcar o dată. Află ce spun astrele despre durata ta de viaţă.








Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Reprezentantii zodiei Berbec se pot lauda cu o stare buna de sanatate si o durata de viata in medie de 79 de ani atat la femei cat si la barbati. Reprezentantii zodiei Berbec pot suferi de tulburari mentale periculoase si de stres.Eşti o persoană puternică şi încercările la care te va supune viaţa nu vor reuşi să te doboare. Fire energică, îţi place să trăieşti viaţa din plin. Eşti pasionat/ă de maşini, motoare şi iubeşti viteza. Ai grijă! Această pasiune creşte riscul de accidente rutiere şi se poate dovedi fatală.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Eşti o persoană preocupată de tot ce înseamnă sănătate. Cu toate acestea, bolile nu te vor ocoli nici pe tine. Eşti o fire sensibilă care se stresează pentru orice fleac şi acest obicei nu este tocmai sănătos pentru inimă. Problemele mai grave pot apărea după vârsta de 60 de ani. Însă urmând sfaturile medicilor, vei reuşi să depăşeşti 80 de ani. Reprezentantii zodiei Taur sunt in general longevivi. Femeile, de obicei, traiesc pana la 79 de ani si barbatii pana la 89 de ani. Un pericol deosebit pentru ei sunt bolile infectioase si obezitate. Pentru a avea o viata lunga, Taurii au nevoie de o alimentatie corecta si un stil de viata activ in care sa includa activitati, sport si turism.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Eşti o fire veselă care încearcă şi de cele mai multe ori reuşeşte să ţină stresul departe, iar acest fapt te va ajuta să creşti speranţa de viaţă. Dacă vei reuşi să renunţi şi la viciile dăunătoare precum fumatul şi să adopţi o dietă sănătoasă, vei reuşi trăieşti fără multe probleme de sănătate. Gemenii au o speranta medie de viata pentru barbati este de 78 ani si pentru femei de 85 de ani. Pentru a ajunge la aceasta varsta, Gemenii ar trebui sa mentina un sistem nervos sanatos.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cele mai vulnerabile părţi ale corpului sunt sânii, stomacul, tiroida, pancreasul şi ficatul. Dacă vei merge regulat la medic şi îi vei urma sfaturile, probabilitatea să fii răpusă de vreo boală înainte de 60 de ani scade. Reprezentantii Zodia Rac, atat barbatii cat si femeile traiesc, in medie, de 75 de ani. Racii ar trebui sa evite situatiile de stres, pentru a consolida imunitatea si nu in ultimul rand sa faca sport.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Eşti o fire vulcanică, care se aprinde din orice. Ai grijă, pentru că inima ta nu face faţa foarte bine la un astfel de comportament. Eşti predispusă la boli de inimă, iar dacă nu vei lua măsuri riscul ca un infarct să te doboare înainte de 60 de ani creşte. Leii au o speranta medie de viata, atat la femei cat si la barbati este de 74 ani. Acesti oameni pot suferi de mai multe boli, dar ei trebuie insa sa se bucure de viata si sa priveasca lucrurile cu optimism.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Eşti mai tot timpul cu picioarele pe pământ, foarte disciplinată şi corectă. Ai însă un punct slab: consumul de alcool. Dacă vei ceda acestui viciu, problemele de sănătate nu te vor ocoli, iar calitatea cât şi durata de viaţă vor fi afectate. Fecioarele de asemenea au o speranta medie de viata, pentru barbati este de 76 ani si femei de 80 de ani.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Crezi că rezolvarea unei probleme stă în ignorarea ei. Însă adesea nu se rezolvă de la sine, se acumulează, iar efectul este unul şi mai mare. Stresul favorizează apariţia problemelor mentale care pot duce chiar la sinucidere. Nativele care vor reuşi să treacă peste aceste probleme, vor avea o viaţă lungă. Balantele au o imunitate slaba, speranta lor de viata pentru barbati este de 73 de ani si pentru femei 77 de ani. Pentru a ajunge la aceasta varsta, este necesar ca Balantele sa se protejeze impotriva racelilor.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii au o speranta medie de viata, pentru barbati este de 68 ani si pentru femei de 63 de ani. Pe durata de viata a reprezentantilor acestui semn zodiacal se pot intampla accidente si pot suferi de boli grave. Pentru a evita aceste lucruri, toti Scorpionii ar trebui sa acorde mai multa atentie la sanatatea lor si sa aplice cu strictete recomandarile medicilor si nu in ultimul rand sa evite situatile de risc.Eşti o persoană puternică şi ai învăţat să treci cu fruntea sus peste orice problemă care îţi apare în cale, indiferent de gravitate. Această forţă te va ajuta să ai o viaţă medie şi să rezolvi problemele neprevăzute cu calm.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Eşti o fire mai pesimistă şi sensibilă, fapt ce te predispune la depresii şi diverse dependenţe, precum alcool sau droguri. Nu te lăsa copleşită de griji şi cere ajutorul celor din jur sau unui specialist. Dacă vei reuşi să faci faţă cu bine acestor încercări, speranţa de viaţă cât şi calitatea vor fi îmbunătăţite semnificativ.Sagetatorii trebuie sa monitorizeze starea emotionala si sa aibe grija la reumatism si nevroze. Speranta medie de viata pentru barbati este de 68 de ani si pentru femei de 72 de ani.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt oameni centenari, in medie barbatii traiesc pana la 77 de ani si femeile pana la 80 de ani. Reprezentantii acestui semn zodiacal au o sanatate buna si sunt capabili de a-si trai viata intr-un mod sanatos. Pentru a monitoriza starea lor emotionala, trebuie sa se fereasca de accidente. Dacă nu vei reuşi să depăşeşti această problemă, bolile care o însoţesc te pot răpune mai devreme decât te-ai aştepta.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Tu vrei să încerci tot ce e nou! Nu e de mirare că te înţelegi de minune cu Gemenii! Şi nu e nicio problemă pentru tine dacă asta înseamnă o nouă băutură, o substanţă ciudată sau cine ştie ce activitate dubioasă. Gândeşte-te de două ori înainte de a încerca ceva ce ar putea fi foarte periculos pentru sănătatea ta şi se poate dovedi chiar fatal. Echilibrul este unul dintre secretele longevităţii. Varsatorii trebuie sa aibe grija de sistemul digestiv si s evite situatiile de stres. Speranta medie de viata pentru femei si barbati este de 71 de ani.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Pierderea unei persoane apropiate îţi va marca toată viaţa şi ţi-o poate chiar scurta. Dacă îi vei lăsa pe cei dragi să te ajute vei reuşi să ascunzi suferinţa şi să-ţi continui viaţa. De asemenea, un psiholog te poate ajuta să treci peste suferinţă.Pestii au o speranta de viata pentru barbati este de 71 de ani si pentru femei 75 de ani. Cel mai important este de a-si mentine starea lor emotionala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții