Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop si viața de femeie singură 2022

Written By NIKE B. on miercuri, 19 ianuarie 2022 | 07:31



Horoscop si viața de femeie singură 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Sa fii singur nu este un lucru usor de gestionat pentru multe dintre femei. Atitudinea unei femei singure difera foarte mult si in functie de energia zodiei in care s-a nascut. Astfel, in timp ce unele femei stiu sa se descurce singure si isi iau viata in propriile maine, pentru altele, viata pe cont propriu, fara compania unui barbat, este un adevarat calvar.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Femeile Berbec sunt energice si oprimiste. Puse in fata unui trai solitar, fara compania unui barbat, acestea vor accepta situatia fara prea multe pareri de rau. Isi recunosc valoarea iar stima de sine le ajuta sa faca fata in orice imprejurare. ­Adeseori, femeia berbec asociaza statutul de single cu cel de eroina si isi etaleaza succesele obtinute cu acest statut. De asemenea, femeia berbec nu va accepta niciodata o relatie de compromis, alegand libertatea atunci cand partenerul de viata nu se mai ridica la nivelul asteptarilor sale.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Femeile Taur sunt familiste convinse si au principul stabilitatii adannc inradacinat. Rationale si ancorate bine in realitate, femeile Taur nu se vor lasa coplesite de dorinta de a avea un partener de viata si vor astepta sa intalneasca partenerul potrivit. Femeia Taur, in general, se casatoreste tarziu si va avea in viata o singura casnicie.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astrologii caracterizeaza femeia Gemeni ca fiind atasata de ideea unui partener de viata. Totusi, aceasta nu se va lasa convinsa sa ramana in relatii deja esuate si alaturi de parteneri care nu mai corespund asteptarilor sale. Va avea curajul sa iasa dintr-o relatie si sa aleaga statutul de femeie singura. Activitatile de zi cu zi si mintea deschisa, distractiile si prietenii vor reusi sa-i ocupe timpul pana la intalnirea cu partenerul ideal.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Femeile Rac sunt dedicate atat partenerului de viata cat si persoanelor dragi. Acestea nu pot trai singure si vor trai suferinte cumplite in cazul unei despartiri. Partea neplacuta a lucrurilor provine din teama acestora de a –si deschide sufletul in fata unui nou partener. Frica de a fi dezamagite le creeaza un fel de obsesie greu de depasit.

Leu (23 iulie - 22 august)

Femeile nascute sub semnul Leul sunt adevarate luptatoare in viata. Fara a fi neaparat feministe, acestea isi aleg cu mare grija partenerul de viata iar pretendentii lor trebuie sa aloce timp, rabdare si resurse financiare pentru a le cuceri. Femeia Leu stie cel mai bine cum sa se descurce singura, are o stima de sine extraordinara si nu va face niciodata compromisul sa aleaga un barbat inferior. Cand sunt singure, le place sa flirteze, sa testeze se.ul opus si sa-l evalueze.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele sunt femeile care stiu sa se descurce bine in orice situatie. Statutul de femeie singura ii poate fi benefic unei fecioare si adeseori aceasta se poate obisnui cu aceasta situatie. Nu va duce lipsa de pretendenti, dar ea va fi mereu in cautarea partenerului perfect. Independente si istete, femeile feioara vor aloca un timp pretios ingrijirii personale si vor arata impecabil in perioadele de celibat.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pentru femeia balanta, singuratatea face parte din viata la fel ca si implicarea intr-o relatie. Ea va sti cum sa-si mentina echilibrul si nu va face o prioritate din gasirea unui partener. Este relaxata atunci cand se gandeste la prezent si viitor si nu o ingrijoreaza o viata solitara atat timp cat nu reuseste sa gaseasca un partener potrivit. Iubeste viata si o considera minunta indiferent de statul ei.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru femeia scorpion, relatiile sentimentale sunt deosebit de importante. Sunt sensibile si profunde si se dedica in totalitate partenerului de viata. Prefera insa sa fie sigura de sentimentele sale si convinsa ca a ales corect pana sa se implice in totalitate. Chiar daca ii displace stutul de femeie singura, il va alege ca fiind mai bun decat traiul alaturi de persoana nepotrivita.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Femeia Sagetator rar simte nevoia sau dorinta de fi implicata in relatii sentimentale serioase. Se simte in largul ei singura si independenta. Flirteaza usor si ii plac provocarile. Considera ca o viata organizata dupa propriile ei placeri si dorinte este mult mai frumoasa decat o viata in comun. Va ceda singuratarea in favoarea unui partener stabil doar daca acesta va reusi sa-i capteze pe termen lung atentia, s-o stimuleze mental si s-o incite.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nativele Capricorn isi doresc o relatie stabila si vor cauta permanent barbatul potrivit care sa le faca sa traiasca visul vietii lor. Rationale din fire insa vor face diferenta intre vraja de inceput si viata alaturi de capriciile altei persoane. Daca vor ramane singure insa, ele vor reusi sa aduca viata la standarde inalte si sa-si indeplineasca toate placerile. Nu vor alege niciodata din disperare!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Femeile Varsator sunt rebele si independente. Ele stiu cat de greu pot gasi un partener care sa le inteleaga cu adevarat firea si care sa le accepte asa cum sunt. Se obisnuiesc inca din adolescenta cu gandul ca ar putea trai toata viata singure si astfel vor reusi sa se bucure de placerile si realizarile lor fara a le pune pe seama unui barbat. Nu-si vor face niciodata griji de statutul social de femei singure.
Pești (19 februarie - 20 martie)


Femeia Pesti isi gaseste cu greu linistea si implinirea in singuratate. Uraste celibatul si este permanent in cautarea unui partener de viata. Ea este dependenta emotional de un barbat si nu-si poate inchipui viitorul fara o pereche. Aceasta atitudine insa ii poate aduce mai multe dezamagiri pe parcursul vietii. Are tendinta de a acorda incredere persoanelor nepotrivite si reusesc sa vada ce este frumos chiar si in cele mai haine suflete. Traiesc cu speranta ca undeva exista sufletul pereche si pentru ele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții