Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscopul Runelor 17-23 ianuarie 2022

Written By NIKE B. on luni, 17 ianuarie 2022 | 09:16



Horoscopul Runelor 17-23 ianuarie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 17-23 ianuarie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are o săptămână de protecție divină, împotriva bârfelor, răutăților, ochilor care deoache. Asta nu înseamnă că poate să facă toate tâmpeniile. Vei plăti ulterior. Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Runa sugereaza ca ar fi bine sa faci o pauza si sa gandesti in loc sa te duci buluc inainte spre orice aranjamente financiare. Trebuie sa cauti claritate pe orice nu esti sigur. Poate este momentul sa fii rabdator si sa mai astepti, decat daca nu e absolut necesar sa faci lucruri acum. Rabdarea este ceruta si necesara. Luna rea din 2022 pentru zodia Berbec. Pentru acești nativi, luna septembrie vine cu o mare provocare. Atunci vor fi dezamăgiți de anumite persoane pe care le-au considerat prieteni. Puteți ajunge ușor la situații conflictuale.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurul va afla un adevăr important, care îi va marca viața sau îl va schimba. Schimbarea ne poate ajuta benefic. Runa etalata – Kenaz: Runa iti da un sfat valoros: descotoroseste-te de ceea ce iti umbreste viata. Nu te intepeni in vechi si nu regreta faptul ca o forma veche nu iti mai este de folos de acum inainte. Este vorba de o relatie, de o situatie, de orice. Luna rea din 2022 pentru zodia Taur. Totul va merge ca pe roate pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Taurului, dar asta până în luna iunie. Atunci planurile vi se vor da peste cap. Cu dreptate veți reuși să treceți peste toate.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii vor găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi frâmăntă. Sunt provocați, încercați și trebuie să rezolve prin dialog. Runa etalata – OTHILA, inversata. Se cere ca acum sa dai jos un rand din pielea ta veche. Daca primesti beneficii ti se poate cere sa cedezi tu ceva. Poate sa fie dificil pentru ca parte din ceea ce ar trebui sa dai face parte din felul tau de a fi din trecut, deci trebuie sa renunti la aceasta identitate ca sa ai parte de noile castiguri. Luna rea din 2022 pentru zodia Gemeni. Ianuarie este lună grea pentru nativii zodiei Gemeni. Vine cu provocări mari, iar lucrurile vor merge destul de rău pe toate planurile,

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racul va găsi fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini.Runa etalata – Perth (inversata): Orice traiesti in aceasta perioada trebuie sa experimentezi. Nu da inapoi, exploreaza-ti misterele pentru a atinge intelepciunea. Urmeaza cu atentie tot ce iti dicteaza inima, etapele gresite pot fi costisitoare. Luna rea din 2022 pentru zodia Rac. Luna mai va fi una cu probleme pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Racului. Se anunță nemulțumiri în dragoste, probleme, conflicte și infidelitate.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii au intrat pe un patinoar unde gheața este foarte subțire. Atenție să nu intrați la apă!Runa etalata – Tiewaz : Tot ce ti se intampla acum este extrem de important. Runa anunta si recunoaste o perioada activa in viata ta. Aventurile de orice fel sunt posibile acum, la fel si emotiile puternice sau evenimentele importante. Daca te gandesti la relaitile cu alti oameni ca sunt deja formate, ele sunt necesare si buna. Daca te gandesti la afaceri sau la o idee, ramai fidel fata de ce este pentru ca are un rol pentru dezvoltarea destinului tau. Luna rea din 2022 pentru zodia Leu Pentru nativii zodiei Leu, astrologul spune că deși începutul de an vine cu motive de bucurie, ușor spre luna iulie, lucrurile se vor schimba, vor deveni copleșitoare pentru că toate persoanele dragi lor vor fi puse la încercare.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele trebuie să facă ceva pentru ele. Și la locul de muncă, și între prieteni și în societate. Să își consolideze poziția. Runa etalata – WUNJO. Acele schimbari ce trebuiau sa aiba loc sunt complete, ramurile copacilor au fructe si te poti ocupa sa le culegi. Cunoasterea te transforma intr-o persoana inteleapta. Prin noua claritate dobandita, actualele ambitii, planuri sau obiective pot fi modificate si adaptate. Luna rea din 2022 pentru zodia Fecioară. Luna august este cea în care nativii zodiei Fecioară vor da de obstacole. Numerologul vă sfătuiește să evitați să vă faceți planuri în această lună. Dacă aveți ceva pe agendă, mutați pentru luna iulie sau septembrie.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele trebuie să aibă forță, putere și tărie să depășească niște provocări. Runa etalata – Berkana : Aceasta runa vine cu o atentionare. Exista ceva ce poate interfera cu cresterea ta. Motivul poate fi atat extern care nu are legatura cu evenimentul dar si intern, adica are legatura cu caracterul tau. Poate ca te simti mai rau fizic sau emotional si acesta este blocajul. Daca te gandesti la o relatie cu cineva drag sau la un aspect profesional, pentru moment cresterea este oprita dar este o chestiune doar temporara pana cand circumstantele vor fi mai favorabile. Luna rea din 2022 pentru zodia Balanță. Și balanțele vor avea probleme în luna august, la fel ca și Fecioarele. Își vor pierde echilibrul vieții și s-ar putea confrunta cu neajunsuri financiare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

A venit la Scorpion simbolul dragostei. Este ceva nou, fierbinte, pasional. Runa etalata – Eihwaz: Runa Eihwaz simbolizeaza maretul Copac al Invierii (tisa). El sta semet pe un camp inzapezit. In jurul sau pare pustiu si, totusi, tisa ramane supla si puternica. Tisa este un copac puternic, rezistent, care ramane verde inclusiv iarna. Boabele lui rosii semnifica viata si refuzul constant de a ceda in fata greutatilor. Luna rea din 2022 pentru zodia Scorpion. Pentru acești nativi luna mai puțin bună din acest an este iulie. Se anunță o perioadă dramatică, ce te va destabiliza. Vei avea nevoie de timp să înțelegi ce se întâmplă cu tine.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorul trebuie să se relaxeze și să nu își mai facă griji pentru starea de sănătate a cuiva apropiat. Runa etalata – FEHU : Semnificatie POSESIUNI. Aceasta este runa realizarii : o ambitie satisfacuta, o iubire cucerita, o recompensa primita. De regula semnaleaza prezenta unor satisfactii si bucurii de abundenta de tot felul, atat fizice cat si spirituale. Cu toate acestea, runa iti reaminteste ca in momentele cu mult noroc si bune posesiuni materiale riscam sa ne lasam luati de val de succes, astfel comportandu-te imprudent. Runa Fehu avertizeaza sa nu permiti ca asta sa se intample. Bucura-te de ceea ce ai si nu uita sa imparti si cu altii : bunavointa de a hrani pe altii este un semn a unei persoane bine hranite de viata la randul sau. Luna rea din 2022 pentru zodia Săgetător. Luna octombrie se anunță a fi devastatoare pentru nativii zodiei Săgetător. Va fi problematică pe toate planurile și numerologul vă recomandă să nu luat decizii în această lună.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii pleacă în călătorie, se destind, se relaxează, se pregătesc de plecare. Runa etalata – Inguz: Ing este unul dintre numele zeului norvegian al agriculturii, Freyr. Legenda spune ca Freyr calatoreste in jurul pamantului intr-un car, daruind oamenilor fericire si fertilitate. De aceea, simbolul aceste rune este relatia profunda a oamenilor cu Pamantul, iar indemnul este sa petreci mai mult timp in natura. Luna rea din 2022 pentru zodia Capricorn. Atenție la bani în luna iunie. Aveți tendința să cheltuiți până la ultimul bănuț.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul intră într-o perioadă în care este doar el cu Dumnezeu. Tăcerea spune foarte mult. Vrea să fie el cu el mai mult. Runa etalata – Jera: Jera este simbolul campurilor de grau, secara si in. A sosit vremea recoltei si, odata cu ea, o perioada de belsug si recompense. Iarna a durat destul, plantarea s-a finalizat de mult, acum vine momentul rasplatei pentru ce ai facut pana acum. Jera este indicatorul abundentei. Luna rea din 2022 pentru zodia Vărsător. Se anunță probleme în dragoste pentru nativii zodiei Vărsător. Când? Astrologu spune că în luna iulie când va trebui să luați o pauză de la iubire.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Acești nativi au nevoie să abordeze problemele cu totul diferit de cum o făceau până acum, pentru că nimic nu a funcționat. O schimbare de tactică este binevenită și poți învăța multe. Runa etalata – Laguz: Aceasta runa reprezinta viata, apa, promisiunea. Laguz reprezinta apa curgatoare care vindeca, regenereaza si sustine viata, dar care poate fi si periculoasa. Laguz aduce schimbarea si incertitudinea. Orice se poate intampla. Totul este misterios, insa trebuie sa mergi cu valul. Luna rea din 2022 pentru zodia Pești. Pentru acești nativi, problemele vor fi în luna octombrie. Nimic nu va merge așa cum și-au propus. Vor avea impresia că toată lumea este împotriva lor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții