Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Urmează săptămâna schimbărilor majore

Written By NIKE B. on luni, 17 ianuarie 2022 | 09:32





Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Iata citeste acum si aici un horoscop saptamanal realist si bine conturat pentru fiecare zodie. Suntem intr-o perioada de progres tehnologic, dar si dupa cum se vede si de multa degradare a personalitatii umane, haideti asadar sa fim mai buni si mai spirituali. Saptamana de saptamana trebuie sa ne dam seama ca putem mai mult, pentru a progresa, pentru a deveni mai perfecti, pentru a ne uni cu divinitatea. Mai mult, avem datoria sacra sa aparam drepturile si libertatile castigate cu atatea sacrificii, daca nu pentru noi macar pentru copii nostri si generatiile care vor veni. Sa invatam de la inaintasii nostri ca spiritul liber si mintea deschisa intru Dumnezeu aduce progresul si mantuirea noastra.

Horoscop săptămânal 17-23 ianuarie 2022. Incepe o saptamana care se anunta intensa! Avem prima Luna plina a anului, in Rac, numita si Luna plina a Lupului. Inca din prima zi a saptamanii suntem confruntati cu emotiile Racului, dar si cu pragmatismului Capricornului in care se afla Soarele. Marti Nodurile Lunare se muta pe axa Rac-Scorpion pentru un an si jumatate, aducand la lumina fantomenele trecului si ranile karmice. In aceeasi zi, Uranus – planeta libertatii – iese din miscarea retrograda in Taur. Cand o planeta de calibrul sau schimba directia genereaza un impact semnificativ asupra noastra. Cand planeta schimbarilor subite si intamplarilor neprevazute iese din retrograd la o zi dupa Luna plina, aceasta este o mare veste cosmica. Finalul saptamanii este marcat de intrarea Soarelui in Varsator, unde se intaleste cu Mercur si Saturn. A venit vremea sa celebrezi acele lucruri pe care le ai in comun cu prietenii, sa te bucuri de legatura cu oamenii dragi!









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Saptamana aceasta esti focusat pe castiguri si pe cash si cum sa faci sa curga veniturile dintr-o sursa sau poate sa ai un nou job ? Poate fi o directie de succes ; continua sa muncesti la asta. Din anul 2010 tu ai fost focusat mult pe cariera si pe realizari exterioare. De asemenea, intre 2010 si 2012 nu a fost o perioada usoara in parteneriate si relatii, ca si in 2014. Oportunitatile pe educatie superioara, pe media, publicare, medicina si juridic au fost solide intre 2015 si 2018. Dupa aceea ai avut sansa ta sa stralucesti personal ! Si da, in 2022, aceasta minunata fereastra de realizari inca functioneaza pentru tine. Identifica ce merge. Da drumul la ce nu merge. Lucreaza cu ceea ce ai.Stai bine la capitolul finanțe, dar nu este indicat să acorzi niciun împrumut în această perioadă. Astrele nu par să te favorizeze din acest punct de vedere, așa că ai grijă la acest aspect. Weekendul anunță momente frumoase petrecute alături de prieteni.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. In aceasta saptamana poate doresti sa iti imbunatatesti lookul dar si educatia si cunoasterea despre lume. Va fi intelept si e un bun moment si ai parcurs un drum semnificativ pe acest domeniu inca din 2012-2013. Intre 2015 si 2018, lucrurile au fost provocatoare si a trebuit sa te obisnuiesti cu mai putin. Dar 2018 a schimbat regulile jocului. De atunci te-ai tot pregatit pentru marele moment care va veni in 2022. Ca atare, invata o limba straina noua, obtine educatie suplimentara, abilitati noi, cu alte cuvinte pregateste-ti momentele de glorie ce vor veni (Cum te vei imbraca pentru succes? Antreneaza-te!.Veti fi foarte activi, insa aveti grija ca aceasta activitate sa nu fie de o forma impulsiva sau agresiva, survenita inoportun in cine stie ce imprejurari necalculate. Nu va grabiti in privinta niciunei decizii importante, nu va asumati riscuri inutile. Veti avea parte de sprijinul prietenilor la nevoie, iar acest lucru va insemna foarte mult pentru voi. Aveti toate sansele sa beneficiati de un climat favorabil la locul de munca, iar acest lucru poate favoriza reusite importante. Asumati-va responsabilitatea pentru deciziile luate si nu transferati, in nici un caz, vina nereusitei asupra altora. Ati putea face rost de o serie de resentimente nedorite din partea celor din jur!




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Tu esti incantator si diplomat. Iti place sa flirtezi si sa socializezi online. Totusi, esti incantat deocamdata sa mentii lucrurile intr-o zona de discretie. In preajma anilor 2008-2011 ai muncit din greu ca sa iti creezi o baza casnica. Apoi intre 2012-2015 ti-ai implicat toate resursele si energia la munca. In ultimii ani, multi dintre voi ati primit mai putin din surse exterioare si asta v-a facut sa fiti mai solizi pe propriile picioare si resurse. Rezultatul este ca inveti si in 2022 sa fii independent si sa ai grija de tine. Din fericire, in acest an, lucrurile bune si favorurile incep sa vina spre tine. Acest lucru va continua, deci tine-ti buzunarele deschise.Viata profesionala va fi plina de capcane, de situatii dintre cele mai provocatoare. Preluarea ideilor vehiculate de altii ar putea fi una dintre ele, mai ales daca mergeti exclusiv pe mana acestor persoane, fara sa treceti totul prin filtrul propriu. Bazati-va doar pe propria intuitie si pe apropiati, puteti realiza mult mai multe si intr-un mod mai sigur. Daca exista posibilitatea, evitati calatoriile la mare distanta de casa, pentru ca nu veti avea nici mare succes, iar aparitia unor posibile situatii incomode este destul de crescuta. In viata sentimentala nu vor exista foarte multe probleme, iar armonia nu va lipsi. Acest lucru va va da putere si in acest context veti gasi resurse pentru proiectele profesionale sau de alta natura.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Pentru ultimii ani, parteneriatele si relatiile apropiate au fost mai provocatoare. Din fericire, aceste lucruri s-au mai usurat de cand Jupiter a intrat in Pesti unde va fi pana in decembrie 2022. Pana atunci, ai pus multe resurse de energie la bataie pentru munca intre 2015 si 2018 dar ai si realizat multe. De fapt, multi dintre voi in 2019 ati obtinut un job mai bun sau v-ati imbunatatit actualul job. Ia in calcul ca de acum lucrurile vor veni mult mai usor spre tine, in special in termeni materiali. Iti va fi relativ usor sa obtii un imprumut, de exemplu. Sau poti mosteni ceva. Partenerul tau poate castiga mai mult. Deci ai multe pe care sa le astepti cu interes. Intre timp, bucura-te de interactiunea sociala cu prietenii pe online si fa tot ce poti mai bun din aceasta distantare sociala.Pentru voi, nativii acestei zodii, va fi o saptamana plina de constrangeri, mai ales in privinta chestiunilor domestice, a celor ce tin de familie, de casa, de gospodarie, in general. Daca veti actiona cu diplomatie, veti reusi sa gasiti solutii foarte bune pentru a iesi din aceste situatii incomode, unele chiar sacaitoare, insa absolut necesare. In viata profesionala, va trebui sa actionati cu tenacitate, insa fara sa fortati lucrurile, daca doriti sa va atingeti scopurile, asa cum vi le-ati propus. In viata personala, exista un risc crescut de confuzii si ambiguitate, asa ca este bine sa mentineti deschise si in buna stare, toate canalele de comunicare.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Vei arata excelent in ochii tuturor, in special ai sefilor si ai VIPurilor. Nu ezita sa iti expui punctele de vedere pentru ca altii te vor asculta. Vestea mai putin placuta este ca impulsivul Marte este tot in Sagetator, ceea ce te face enervant cu partenerii si prietenii apropiati. Fii rabdator. Ai muncit mult in ultimii ani, in special din 2018, pentru ca ai avut multe pe agenda si poate deseori ti s-a parut coplesitor. Din fericire, anul iti aduce in continuare oportunitati sa iti imbunatatesti jobul actual sau sa gasesti unul mai bun. Intre timp, ocupa-te sa iti imbunatatesti sanatatea !Va fi o saptamana destul de placuta, cu buna dispozitie, cu idei care v-ar putea duce multe castiguri. Nu va ganditi neaparat la castiguri banesti, desi nici acestea nu vor lipsi in aceasta perioada. Pastrati contacte placute cu cei din jur, respectati si parerile interlocutorilor, daca acestea sunt demne de luat in considerare. Dragostea este la cote inalte in aceasta perioada. Daca nu sunteti inca implicati intr-o relatie, s-ar putea sa va indragostiti la prima vedere. Viata profesionala prezinta potential insemnat de crestere; profitati de asta si treceti la actiuni concrete, prin care sa demonstrati de ce sunteti in stare.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Tu ai multa energie sa faci ca lucrurile sa se intample. Daca esti inca la munca, ai rezultate. Daca muncesti de acasa, ai energie. Venus in Capricorn garanteaza pentru tine si relatii calme cu sefii si parintii. Totusi, continui sa fii neobosit. Vrei schimbare si stimulare. De cativa ani, muncesti asiduu sa iti stabilizezi situatia de acasa. Unii din voi ati avut responsabilitati crescute cu copiii. Altii ati avut tot felul de provocari in povestea voastra de dragoste/relatie. In anul acesta in continuare, munceste pentru a-ti imbunatati jobul sau a obtine unul mai bun intrucat astrele iti surad si te sustin.Limpeziti-va mintea, daca simtiti ca nu reusiti sa vedeti foarte bine perspectivele. Nu actionati la intamplare, fara sa aveti obiective precise, deoarece posibilitatea de a face greseli cu repercursiuni semnificative este destul de mare. Feriti-va, mai cu seama, de asumarea unor riscuri necalculate, de implicarea in proiecte utopice; pastrarea unui contact neintrerupt cu realitatile existente va poate fi de foarte mare folos. Aveti grija cum vorbiti cu cei din jurul vostru, inclusiv cu apropiatii. Exista o mare predilectie pentru interpretari eronate a ceea ce veti spune, iar acest lucru va poate aduce greve prejudicii de imagine.


Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Te simti jucaus si pus pe flirt in aceasta saptamana, deci fa din asta ce doresti. Ai renuntat la multe intre 2008 si 2010 ca sa poti incepe un ciclu total nou in preajma anului 2010. O noua lume! Multi din voi ati avut mutari de domiciliu si schimbari de joburi intre 2015 si 2018 cand lucrurile erau nesigure si a trebuit sa te lasi dus cu valul. In ultimii ani, scopul tau primar a fost sa iti imbunatatesti caminul si sa iti intaresti fundatia ca sa te simti sigur pentru tine si pentru familie. Este o perioada buna si an bun sa faci imbunatatiri de orice fel acasa sau sa cumperi lucruri pentru ca locuinta sa iti fie mai atractiva. Exploreaza si oportunitati imobiliare pentru ca e o zona de unde poti avea profit.Va fi o perioada destul de tensionata pentru voi, nativii acestei zodii. Veti avea parte de o serie de evenimente care va vor ingrijora, ba chiar v-ar putea provoca stari de anxietate. Incercati sa analizati cat mai obiectiv situatiile si sa nu va faceti griji fara rost. In plan profesional, lucrurile par a merge ceva mai usor; unele situatii chiar tund sa se limpezeasca de la sine. Cei mai norocosi dintre voi, si-ar putea vedea incununate cu succes eforturile despuse in ultima perioada. O buna relatie cu cei din jur va poate fi de mare folos in momentele mai dificile; consolidarea unor relatii profesionale de interes va poate scuti de unele batai de cap ulterioare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Esti invitat sa dormi mai mult si sa te odihnesti in orice fel poti pentru ca energia poate fi mai scazuta in aceasta saptamana. Soarele este in Capricorn si este sansa ta sa ai o intelegere obiectiva a felului in care relationezi cu cei apropiati tie. Ai vrea sa te minti singur dar nu mai e cazul. Activitatile crescute si haosul de acasa sunt provocatoare, totusi pozitia lui Jupiter acum iti creste optimismul si face sa fie usor sa ai un punct de vedere pozitiv despre orice. El este gratia ta salvatoare. Incepi sa ai oportunitati mari sa iti imbunatatesti viata deci fii cu ochii in patru. Va veti simti destul de relaxati in aceasta perioada si veti crede destul de mult in puterea stelei voastre norocoase. Nu ar fi rau sa va pastrati cat mai mult realism, pentru a evita sa faceti greseli care sa va coste destul de mult pe viitor. Viata personala va fi destul de pasnica si relaxata; discutiile cu apropiatii ar putea scoate la iveala unele probleme din trecut, cu puternic impact psihologic asupra vietii voastre. Astrele va ofera insa un context ideal pentru a limpezi aceste situatii, care se pot dovedi destul de incomode, cu un mare potential perturbator. Nu veti avea prea mare noroc la bani, asa ca nu va lasati purtati de ambitii fanteziste legate de chestiuni financiare.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Esti in modulul de munca ceea ce inseamna ca e motivul pentru care realizezi asa de multe. Esti cu toata fiinta pe munca sau pe orice altceva alegi sa faci cu energia ta. Ai si tot felul de idei despre bani ce iti ruleaza in cap. Relatia cu partenerii si prietenii apropiati sunt dulci pentru ca Venus este in Capricorn. Iar Marte te face sa fii puternic in comunicarea cu altii. Continua sa fie un an bun pentru tine sa iti cresti o stare de bine in ceea ce priveste zona materiala. Este un timing bun pentru ca in urmatorii ani pot veni schimbari substantiale cu privire la locatia unde locuiesti sau de unde muncesti. Pregateste-te de acum. Nu trebuie sa va temeti sa va bazati, in perioada acestei saptamani, pe propria intuitie, pe ceea ce va sopteste vocea voastra interioara. Astfel ati putea scapa din anumite situatii cu potential de finalizare destul de negativ. Nu va aventurati in cine stie ce intreprinderi financiare, pentru ca ati putea iesi destul de prejudiciati din aceste actiuni. Aveti grija cat si pe ce cheltuiti si, mai ales, in ce alegeti sa investiti. Sarmul de care dispuneti va poate salva din multe situatii neplacute, daca il veti pune in valoare asa cum trebuie; ba chiar ati putea obtine atentia acelei persoane care v-a mers la inima si pe care ati dorit, in ultima vreme, sa o impresionati.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Oricare ar fi dificultatile prin care treci, este o perioada destul de usoara si jucausa pentru tine conform hartii tale. Ca imagine mai de ansamblu, tu ai protectie divina in acest an pentru ca norocosul Jupiter este Pesti. Aceasta binecuvantare iti da o atitudine mai pozitiva despre orice, de aceea poti fi sursa de putere si sustinere pentru altii. Acum, iti doresti sa castigi bani pentru ca ai pe ce sa ii cheltui. Nu iti face griji mari pentru ca la anul, in 2022, iti vei creste veniturile si te vei simti mai bogat. Sanatatea iti este buna acum dar ia-o mai usor cu dulciurile. O dieta echilibrata nu inseamna cate un biscuit in fiecare mana. Prea multa agitatie va poate face sa va simtiti foarte obositi, la un moment dat. Trebuie sa fiti cumpatati si sa va acordati ragazul de a va reface fortele, ori de cate ori simtiti aceasta nevoie. Veti fi motivati, in aceasta perioada, fie de dorinta de a va aseza la casa voastra, alaturi de partenerii de relatie, mai ales daca aveti o istorie mai indelungata alaturi de acesta, sau de a conserva ceea ce ati obtinut pana acum, din punct de vedere personal, dar si profesional, in functie de circumstante. Nu faceti excese de nici un fel, caci riscul de acutizare a unor probleme de sanatate mai vechi este semnificativ crescut in aceasta perioada.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Casa, familia si viata particulara continua sa iti fie focus principal. Discutiile de familie au loc acum, pe diverse tonalitati, la fel ca si reparatiile casnice la nevoie. Din fericire, cu curajosul Marte in Sagetator, tu ai energia de a te scoate din situatiile ce nu iti convin. Mai mult, faptul ca Venus e in Capricorn inseamna pentru tine relatii bune si distractie dar si activitati usoare si placute cu copiii. Anul acesta poate fi un exercitiu de a te restrange, a renunta la locuri, posesiuni, oameni. Fa curatenie pentru ca de la anul s-ar putea sa te duci intr-o noua directie. Un lucru este sigur, lucrurile vor fi pozitive pentru ca Jupiter va fi in Pesti! Antreneaza-te pentru succes! Putina diplomatie in abordarea relatiilor cu cei din jur nu a sticat nimanui, niciodata. Ar fi bine daca v-ati mai calma cate putin, chiar daca simtiti ca sunteti pe punctul de a exploda. Chiar si retragerea poate fi o cale foarte potrivita de a va salva reputatia, poate chiar si eforturile depuse pentru a ajunge intr-un anumit punct. Nu lasati prea multa mandrie sa va umbreasca judecata, sa va conduca propriile ganduri. Partea financiara va fi favorizata in aceasta perioada. Ati putea avea sansa sa va implicati in combinatii financiare care sa va aduca castiguri semnificative in perioada imediat urmatoare. Nu va asumati, insa, riscuri prea mari!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. In ciuda restrictiilor prin care treci, este un timp ocupat pentru tine. Multi din Pesti au diverse scurte calatorii de facut, cu varii scopuri. Relatia cu rudele, fratii, surorile este una dinamica. Poate de aceea te simti ocupat mental si fizic. Din fericire, lucrurile acasa sunt line pentru ca Venus iti introduce o vibratie frumoasa. De fapt, te vei bucura de proiecte de redecorare si sa faci ca lucrurile si mediul sa arate atragator. Chiar daca iti ruleaza ganduri negative pe fundal, nu le permite sa te acapareze. Desi nu iti pare, este o perioada populara pentru tine, ceea ce inseamna ca vei avea multe discutii cu prietenii si grupurile online ori vecinii. Imbratiseaza obiective ambitioase ! Saptamana aceasta nu ar trebui sa aveti probleme deosebite cu finantele; ba chiar ati putea avea parte de castiguri surprinzatoare. Va fi important de vazut cum va veti organiza cheltuielile, astfel incat sa mai si economisiti cate ceva; este important sa puneti deoparte niste benuti pentru perioade mai dificile. La nivel psihic, anumite chestiuni va vor obosi peste masura, iar aceasta oboseala ar putea duce, uneori, o oarecare descurajare in abordari, indiferent despre ce este vorba. Poate ca ar fi bine sa mai calmati putin ritmul vietii voastre, daca vi se prea ca agitatia e prea mare si sa va mai acordati, din cand in cand, si cate un ragaz pentru voi insiva.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

3 comments:

Unknown spunea...

Foarte adevarat.Pune punctul pe "I"

Moldovi Doina spunea...

Mulțumesc frumos!

Preda Adriana Nicoleta spunea...

Vă mulțumesc mulțumesc pentru horoscop La cit mai multe

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții