Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2022

Written By NIKE B. on luni, 17 ianuarie 2022 | 09:54





Horoscop Special zilei de 18 ianuarie 2022

Horoscop Urania 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2022:

Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2022. E o zi minunată, plină de energie și optimism, aveți curaj să descoperiți ceea ce vă înconjoară. Magia e în aer. Berbecii reiau legătura cu un prieten vechi, Taurii celebrează sfârșitul unei perioade grele la locul de muncă, iar din viața Scorpionilor se ridică energiile cosmice negative, ușurând, astfel, povara resimțită în ultima perioadă și aducând o claritate mentală.






Horoscopul de Mâine 18 ianuarie 2022

Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate.O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!



Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ești foarte preocupat de carieră și de statutul tău social. Ți-ai dori o schimbare la locul de muncă pentru ca nu îți mai aduce împlinire și stagnezi și cu salariul.Cu Luna în tranzit prin zodia lor, cei născuți în zodia Berbec se bucură de multă energie, determinare și motivație să-și atingă scopurile. Nativii pot fi dornici de progres, de punerea în practică a unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce multă eficiență la locul de muncă și multă putere fizică.Berbecii se vor simți ceva mai stăpâni pe sine din seara zilei de 19 ianuarie și vor fi mai ambițioși și mai muncitori. Își vor face planuri minuțioase în primul rând pentru a nu-i dezamăgi pe cei care și-au pus baza în ei.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să se odihneascp mai mult pentru că astăzi se pot simți destul de lipsiți de energie. Posibile tensiuni profesionale, cu superiorii sau cauzate de o situație care-i face pe mulți nativi să se gândească la schimbări majore. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere mai multă atenție la imaginea profesională.Agitația, tensiunea si nervii din casă te vor scoate din normalitate. Dacă lucrurile nu mai sunt pe un făgaș normal, poate ar trebui să va despărțiți o perioada.Taurii se reorganizează și ei și sunt presați de timp, mai ales în prima parte a săptămânii care urmează, atunci când se produce acest tranzit.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să fie deranjați de viziunile înguste ale celor din anturaj, de concepțiile învechite ale prietenilor și chiar să dea naștere unor discuții în contradictoriu pe tema aceasta. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se uite și la ei în odragă și să vadă ce anue din trecutul lor trebuie lăsat în spate. Gemenii află răspunsurile la o serie de întrebări de natură mistică pe care și le-au tot pus de-a lungul anilor, însă aceste răspunsur ar putea să îi încurce și mai mult, căci orice răspuns naște următoarea întrebare. Sunt puși pe studiat, pe cercetat, pe descoperit chestii interesante și asta le dă vitalitatea de care aveau nevoie.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cei născuți în zodia Rac se luptă cu îndârjire și îndrăzneală, cu ambiție pentru atingerea unui obiectiv profesional sau pentru păstrarea unei funcții. Posibile tensiuni cu superiorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai multă grijă la reputație, la imaginea pe care o afișează în fața altora. De evitat împrumuturile, și să le facă, dar și să dea bani altora. Racii vor avea parte de momente de foc în preajma tranzitului Soarelui în Vărsător, iar unii dintre ei vor descoperi realități pe care nu și le imaginau. Nu sunt excluse dezamăgirile în dragoste în perioada ce vine!Conjunctura astrală în care se află Racii nu este cea mai favorabilă pentru relație. Dacă este o relație superficială se poate rupe în această perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Cei născuți în zodia Leu pot avea astăzi fel și fel de confruntări de opinie, de idei care nu sunt pe placul altora. Unii nativi sunt deschiși la noi mentalități și raționamente, în timp ce alții luptă cu îndârjire pentru convingerile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că și în cuplu pot apărea tensiuni cu partenerul dacă nu dau dovadă de mai multă adaptabilitate. Ești entuziast și pus pe fapte mari în această zi ce pare a fi cu toate planetele aliniate pentru tine. La locul de muncă poți primi şansa de a mai câștiga niște bani în plus. Leii sunt extrem de muncitori și de inventivi, iar Soarele din Vărsător le oferă toate resursele de care au nevoie pentru a-și atinge scopurile, mai ales din punct de vedere profesional.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Cei născuți în zodia Fecioară sunt atenționați că planurile lor legate de un credit, de acte ce țin de instituțiile statului pot fi date peste cap din cauza birocrației sau a unor reprezentanți incapabili. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrge atenția că la locul de muncă pot apăre tensiuni și nemulțumiri de natură să-i determine să se gândească la o schimbare serioasă. Fecioarele se afundă și mai mult spre zona mistică, ezoterică decât au făcut-o la finalul anului 2021, atunci când parcă li s-au deschis chakrele și au început să vadă lumea cu alți ochi. Într-un parteneriat, legăturile cu unele persoane mai în vârstă pot deveni o povara. Te-ai săturat să rezolvi mereu probleme pentru alții și nu mai vrei să stai în stres.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Cei născuți în zodia Balanță au tebdința astăzi de a se impune în fața tuturor și a fec doar ceea ce vor. În cuplu sunt impunători, iar în relațiile cu colaboratorii sunt autoritari. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite speculațiile financiare, dar și investițiile care prezintă un grad major de risc.Ai o energie cât să dai și altor trei persoane! Simți că poți muta munții din loc și vrei să faci foarte multe schimbări.Balanțele pot avea mici probleme financiare, căci Soarele din Vărsător vine cu responsabilitate pe Casa Banilor.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de fel și fel de tensiuni, contradicții și neînțelegeri la locul de muncă. Nativii pot fi mult prea direcți în exprimarea punctului de vedere și nu este exclus să încheie contracte care nu le aduc beneficii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot veni reproșuri din partea familiei că nu-și fac treaba acasă și sunt mult prea axați pe carieră. Înclini să flirtezi cu o persoana de la serviciu sau cu unul dintre prieteni, deși ești într-o relație. Ești foarte atent cum te îmbraci și ai nevoie să știi că ești încă în grafic pentru o nouă cucerire.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cei născuți în zodia Săgetător sunt destul de obosiți și fără prea mult chef de muncă de aceea este posibil ca sarcinile pe care le au de întreprins astăzi să li se pară un calvar. Sentimental sunt mai dornici de flirt și glume. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poatea duce vești care să-i destabilizeze legate de locul de muncă. Săgetătorii au o perioadă extrem de bună din punct de vedere sentimental. Nu se vor mai simți stânjeniți de prezența partenerului, cu toate cicălelile lui, pe care în mod obișnuit nu le suportă. O perioadă mai liniştită la serviciu, cu multe momente de relaxare. Nu te bucura prea mult pentru că situația se schimbă începând cu săptămâna viitoare.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de tensiuni cu familia sau frustrări legate de niște activități casnice pe care simt că nu le pot duce la bun sfârșit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu se avânte în cheltuieli inutile și să nu-și asume riscuri financiare majore sau să se implice în speculații financiare. Un examen important o să fie pierdut pentru că nu i-ai acordat importanţă. Nu da vina pe alte lucruri și nu căuta alți „vinovați” pentru neglijența ta.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să fie mai atenți al modul în care comunică, la cum transmit și recepționează mesajele. Nativii pot înțelege greșit o informație și pot transmite mai departe mesaje eronate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere ami multă prudență în deplasări. Vărsătorii sunt marii beneficiari ai tranzitului. Au atât de mult succes în tot ce își propun încât începe să îi deranjeze asta ori chiar să îi sperie. N-au mai avut așa noroc niciodată.Trebuie să renunți la obiceiurile rele sau la dependențele nocive pe care le-ai obținut în ultima perioadă. Îmbunătățește-ți viața cu lucruri care sunt benefice pentru organismul tău și nu invers.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Cei născuți în zodia Pești pot primi vești neplăcute legate de salarizare, iar în alte cazuri plata unui comision, a unei remunerații poate întârzia. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite deciziile majore și astăzi și să aibă mai multă grijă la negocieri. Nativilor li se cere o mai mare prudență în deplasări. Peștii redefinesc valorile prieteniei, căci pentru ei anul 2021 a fost cel în care s-a cernut sinceritatea de falsitate, iar de pe 19 ianuarie vor face o serie de schimbări la atitudinea lor față de anumite persoane.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții