Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul Runelor săptămâna in curs

Written By NIKE B. on marți, 8 februarie 2022 | 08:54



Horoscopul Runelor săptămâna in curs

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Avem o saptamana cu energii favorabile schimbarii, zodiile sunt puse la incercare serios dar daca vor reusi sa faca fata, aceasta perioada va fi doar in favoarea lor. Universul este permisiv cu noi toti dar sa nu uitam de legile naturii si de bun simt!

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

veți în față o săptămână inedită, în care va fi necesar să luați anumite decizii, să faceți anumite schimbări. Vă gândiți deja de ceva vreme la ceea ce vă lipsește sau ceea ce v-ar împlini. Astfel, ceea ce simțiți să faceți și să alegeți în această săptămână este fie să renunțați la actualul loc de muncă și să începeți unul nou și care v-ar solicita capacitățile mai mult. De altfel, puteți să alegeți să faceți o schimbare cu privire la locul de acasă, vindeți locuința actuală și achiziționați alta nouă, sau căutați un spațiu nou de închiriat, care să vă schimbe rutina și să vă aducă un aer proaspăt și nou. Orice veți alege, vă va beneficia. Runa etalata – Berkana (inversata) : Poate sa existe o incetinire a unui progres sau a unei cresteri. Recoltele pot sta pe loc, afacerile si profiturile la fel. Nu e momentul potrivit pentru noi actiuni. Fereste-te de oamenii care nu sunt sinceri. Investitiile riscante trebuie amanate, mentine-te in zona sigura si profitabila pe care o stapanesti. Berkana este runa fertilitatii si cresterii fizice si mentale.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ceea ce vă așteaptă este o săptămână foarte încărcată și aglomerată. Această atmosferă agitată vizează în principal atmosfera de la serviciu, unde munca nu va înceta să vă solicite atenția. Veți primi multe sarcini, la care se vor adauga altele și altele, astfel că veți avea tendința să răbufniți și să vă exteriorizați nervii. Încercați să nu vă enervați și să nu vă stresați. Adoptați o atitudine calmă, veți rezolva toate problemele, dacă le luați pe rând și nu vă lăsați copleștiți. În schimb, acasă veți fi primit cu apreciere și iubire, relaxați-vă cât puteți alături de familie și persoana iubită. Runa etalata – EIWAS (cu fata in sus). Viata este ca o calatorie. Poti sti incotro te indrepti dar nu stii ce vei vedea pe drum sau ce vei gasi in calatoria ta. Asigura-te ca ai harta corecta. Nu te teme sa abandonezi planuri care s-au facut deja ca sa lasi loc unui plan mai bun care sa te duca la succes. Fiecare om de succes iti poate spune ca uneori este nevoie sa faci un pas in spate ca sa permiti urmatoarea miscare si schimbare sa se intample pentru binele tau. Bucura-te de drum si nu fii prea mandru sa ceri ajutor la nevoie.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Aveți tendința în această săptămână să vă interiorizați și să gestionați toate situațiile și problemele prin care treceți, de unul singur. Această atitudine nu vă face deloc bine, ba mai mult decât atât vă creează o stare de anxietate și tulburare, mai mult vă frământați și vă măcinați, decât rezolvați orice este ceea ce vă stresează. În schimb, alegeți să lăsați orgoliul și apelați cu încredere la familie și cei dragi. Vă vor susține fără a vă judeca, vă vor ajuta și vă veți simți mult mai ușurați și eliberați. Aveți încredere în cei din jurul vostru și deschideți-vă inima! Runa etalata – Ehwaz: Aceasta runa aduce vestea unei bune comunicari, chiar si la distanta cu cineva plecat de langa tine. Sau anunta o colaborare cu cineva din alta localitate. Chiar daca te afli la departare, poti avea o buna colaborare cu acest nou partener.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Se anunță o săptămână binecuvântată și plină de surprize, care vă vor bucura inima și care vă vor aduce un sentiment de liniște și armonie, de care aveați nevoie. Aveți în această perioadă parte de ajutorul familiei, care vă susține și vă apreciază. De asemenea, atmosfera de la serviciu este bună, ba chiar puteți primi niște bani în plus la salariu sau o recompensă la care nu vă așteptați. Vă așteaptă așadar o săptămână cu noutăți, cu surprize și multă iubire și relaxare. Bucurați-vă de un timp de calitate alături de persoana iubită, prieteni și familie! Runa etalata – HAGALAZ : Runa germanica Hagalaz semnifica puterile elementale, semnifica conceptul de distrugere si este asociata cu grindina. Aparitia acestei rune anunta faptul ca sunt posibile zdruncinaturi in realitatea ta curenta, in munca in relatie sau mai ales in credintele tale. Dar nu esti deloc neajutorat iar solutiile sunt total la indemana ta. Uneori ai nevoie de o grindina ca sa stii cat esti de puternic cu adevarat. Si dupa orice distrugere urmeaza o refacere cu rezultat mai bun ca inainte, moment la care vei intelege de ce a fost nevoie de ea.

Leu (23 iulie - 22 august)

Universul vă binecuvântează cu încă o săptămână în care veți avea un sentiment de împlinire profundă și recunoștință pentru tot ceea ce aveți și ceea ce vi se întâmplă în această perioadă. Nu vă lipsește nimic, latura voastră financiară va cunoaște o creștere semnificativă, care vă oferă satisfacție și siguranță. Relația de cuplu se înalță la alt nivel, vă bucurați alături de partener de iubire profundă, armonie, înțelegere și respect. Nu aveți nimic altceva de făcut, decât să profitați de o săptămână de vis! Runa etalata – Isa : Intr-o pozitie curenta din relatiile sau afacerile tale cu oamenii nu se anunta nicio problema specifica desi nu este inca nici succes. Situatia nu necesita niciun fel de presiune, insa rezultatele nu sunt inca prezente ci amanate. Chiar daca viata intelectuala nu este brilianta acum si unele activitati iti pot parea fara sens, fii rabdator, asta iti cere aceasta runa. Nu uita ca semintele intai incoltesc si cresc in pamant desi noi nu vedem rezultatul.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În această săptămână sunteți îndemnați să nu vă grăbiți, indiferent ce ați face. Așadar, fie că este vorba de anumite idei sau planuri pe care le aveți și pe care doriți să le puneți acum în aplicare, se recomandă să așteptați și să nu acționați acum. Va veni momentul când veți acționa și atunci veți vedea cât de benefic și minunat a fost faptul că ați avut răbdare, nu v-ați grăbit și v-ați încrezut în intuiția voastră și în Univers. Așteptați și lucruri minunate vi se vor întâmpla în viața voastră. Runa etalata – JERA, intoarsa. Jera este simbolul rascrucilor de drumuri. Daca ceva iti pare ca o pierdere, este doar urmare a unor alegeri trecute pe care le-ai facut si care te-au adus aici. Dar chiar si asa, tot exista un beneficiu, zeii nu te lasa la greu niciodata. Exista o energie a alegerii implicata ori de cate ori apare aceasta runa. Vorba “ce semeni aceea culegi” vine exact din aceasta energie a lui Jera. Alegerile pe care le faci acum te vor duce spre urmatoarea rascruce de drumuri unde trebuie sa faci alte alegeri si tot asa. Analizeaza ce pot alege diferit in continuare, ce alegeri intelepte, onorabile, bine gandite poti face. Ia decizii care te imputernicesc.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Dacă vă simțiți liniștiți și cu sufletul într-un sentiment de pace și siguranță, aceasta este pentru că sunteți protejați de Divinitate în această săptămână. Prin urmare, nu numai că sunteți protejați și în siguranță, însă sunteți feriți și de orice situații care v-ar putea afecta sau tulbura, inclusiv de persoane care nu sunt bine intenționate și care nu au energii pozitive să vă ofere. Bucurați-vă, fiți recunoscători și profitați de o săptămână de liniște, pace și binecuvântare. Runa etalata – MANNAZ, inversata. Daca exista un blocaj acum, el vine din interiorul tau. Uita-te la tine si nu la altii la acest moment. Opreste-te din directia unde e blocajul si reconsidera. Dusmanul exterior e doar o reflectie a ta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Aveți tendința în această săptămână să vă enervați din orice și să vă pierdeți cumpătul în orice situație care nu vă convine. Fie că este vorba de atmosfera de la locul de muncă, fie cea de acasă sau relațiile cu prietenii apropiați, sunteți extrem de porniți și nu mai acceptați niciun compromis, nicio nedreptate. Alegeți să faceți față oricăror situații și provocări din această săptămână cu calm și înțelegere, lucrurile pot fi rezolvate și cu calm și răbdare și nu cu ceartă și tensiuni. Runa etalata – Perth: Perth reprezinta ceea ca nu stii. Reprezinta cupa din care trebuie sa bei pentru a intelege ce contine. Soarta lucreaza, iar raspunsurile le vei afla numai dupa ce experimentezi. Cunoaste-te pe tine insuti! Exploreaza!

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Există anumite situații care vă macină și vă frământă în special, în această săptămână. Este posibil ca aceste situații care vă consumă energia și care vă neliniștesc să aibă legătură cu familia sau cu anumite probleme de sănătate ale celor dragi, însă nu este cazul să alimentați această energie și să vă stresați, pentru că lucrurile se îmbunătățesc și toate se transformă în bine. Nu vă mai stresați și nu vă mai îngrijorați, au trecut. Liniștiți-vă și relaxați-vă în schimb, aveți nevoie de liniște și recreere! Runa etalata – Raido : O situatie prezenta sau viitoare iti va solicita eforturi semnificative. Poate ca la munca se vor deschide noi si promitatoare proiecte, dar implementarea lor presupune o interventie sustinuta din partea ta. Daca este vorba de relatii cu prieteni sau familie, acestea vor evolua bine cu conditia sa fii atent la comunicare.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Învățați să vă exteriorizați și să vă exprimați opiniile, ideile și tot ceea ce simțiți. De altfel, în această săptămână lucrurile se îmbunătățesc foarte mult, mai ales atunci când vine vorba de tot ceea ce înseamnă comunicare și transmiterea emoțiilor prin verbalizare și împărtășirea lor. În această notă, veți observa deschiderea și a celor din jurul vostru, care aleg să vă trimită tot felul de mesaje. Comunicați deschis și asta vă prinde foarte bine! Runa etalata – Thurisaz : O situatie prezenta iti necesita reflectie. Nu este nevoie sa faci nimic pana cand nu iei o decizie constienta. A te grabi acum devine inamicul tau principal, indiferent care este situatia, fie la munca, fie o relatie cu cineva. Focusul sa iti fie sa ai oportunitatea de a-ti analiza experientele similare anterioare, altfel situatia poate avea o evolutie nefavorabila. Sfatul este sa meditezi mai mult, sa astepti. Exista mult sens in a te uita acum in urma, ce ti-a folosit pastrezi si ce nu, scapi de acel model pentru totdeauna.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vă așteaptă o săptămână frumoasă și plină de bucurii. De altfel, runele vă transmit că în aer plutește relaxarea și este posibil să rezervați câteva zile unde să vă deplasați, să vă recreați și să vă reîncărcați bateriile. Este posibil de altfel să fie necesar să călătoriți în interes profesional, însă oricum ar fi, veți avea timp și de relaxare. Prin urmare, oriunde vă veți duce, oricât va dura, bucurați-vă de vremea frumoasă de afară, plimbați-vă, delectați-vă cu lucruri noi de văzut și vă relaxați! Runa etalata – ANSUZ (cu fata in jos). Cuvantul, atat scris cat si vorbit, este important acum. Cuvantul trebuie ales si folosit cu grija. Incearca sa nu strigi, sa nu tipi, chiar daca exista o infierbantare a momentului. Ia-ti timp sa reflectezi si fa pauza inainte de a raspunde, ca sa te asiguri ca nu spui ceva ce vei regreta mai tarziu.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Săptămâna care urmează vă cere să luați anumite decizii și să faceți anumite schimbări. Sunteți deschiși și conștienți că trebuie să schimbați ceva. Nu vă împotriviți deloc acestora schimbări, ba mai mult decât atât, sunteți pregătiți pentru ele, pentru că știți că vă vor ajuta și vă vor beneficia. Aveți încredere în tot ce urmează să vi se întâmple, sunteți pe cale de a vă schimba viața într-un mod unic și surprinzător! De asemenea, aveți încredere că veți ști când și cum să acționați, astfel încât să beneficiați de tot ce este mai bun și potrivit pentru voi! Runa etalata – ALGIZ : Runa germanica Algiz semnifica protectia iar fortele creative sunt puse in slujba ta. Atunci cand apare aceasta runa, ti se sugereaza sa nu iti negi durerea si sa nu incerci sa te ascunzi de la ce se intampla sau sa negi. Esti ajutat, protejat, sustinut si calauzit. Invata din ce se intampla si astfel vei fi in stare sa te protejezi singur pe viitor de acele situatii care nu iti fac bine. Practica te invata mai mult ca orice si oricine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții