Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Mesajul săptămânii in curs

Written By NIKE B. on marți, 8 februarie 2022 | 08:48



Mesajul îngerilor păzitori pentru săptămânii in curs 2022.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru săptămânii in curs 2022. Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti. Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata! Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri. Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

JOACA-TE “Este vremea sa lasi munca deoparte pentru o vreme. Nu te ingrijora, noi vom veghea asupra raspunderilor tale pentru incheierea muncii. Jocul, veselia si rasul iti vor ridica nivelul energetic, astfel incat vei reveni la munca avand o perspectiva innoita si o energie mai inalta.” Ingerii vad ca ai nevoie sa te joci, deci ti-au trimis aceasta carte. Ai muncit si ti-ai facut griji in ultima vreme si sufletul tau tanjeste dupa distractie. Senzatiile de oboseala, de iritabilitate sau de depresie sunt semne suplimentare ca ai nevoie de timp de joaca. Nu trebuie sa astepti pana cand vei avea o clipa libera, poti sa te distrezi chiar azi. Placerile simple, clipele in care nu faci nimic, razand cu un prieten sau urmarind un film placut tie sunt exemple privind felul in care te poti distra fara sa ai nevoie de bani. Distractia si jocul sunt elemente necesare vietii pentru copii si adulti. Aceste activitati ne ajuta sa fim mai sanatosi dar si sa ne implinim dorintele mai repede. Distractia face parte dintr-o viata echilibrata. Semnificatii suplimentare : opreste-te din ceea ce faci si mergi sa te relaxezi chiar acum ; elibereaza-te de orice vinovatie pentru ca te distrezi ; meriti sa traiesti plin de fericire, placere, bucurie ; asigura-te ca activitatile recreationale sunt pur distractive si necompetitive, sa fie pentru binele inalt al tuturor.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

LASA TRECUTUL IN URMA “Povara trecutului te-a epuizat. Dragul nostru, e timpul sa lasi povara jos. Pastreaza doar invatamintele si iubirea si lasa totul in urma. Nu-l doresti, nu ai nevoie de el si oricum s-a dus.” Ai primit acest mesaj deoarece gandurile si sentimentele tale privind trecutul te trag inapoi. Repeti un tipar din cauza emotiilor neimplinite din trecut. Acest mesaj este un semn ca trebuie sa ierti si sa mergi mai departe, pentru a face sa inceteze tiparele dureroase. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii cu persoanele iertate. Inseamna pur si simplu ca ai lasat sentimentele toxice in schimbul pacii tale launtrice. Semnificatii suplimentare : abordeaza o noua situatie sau o noua relatie cu asteptari pozitive ; evita rutina ; vorbeste cu un consilider sau cu un grup de sprijin ; iarta-i pe cei care te-au ranit ; iarta-te pe tine insuti ; cel mai mare rau a trecut deja ; pastreaza-ti gandurile privitoare la aceasta situatie inalte si luminoase.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

LEGEA ATRACTIEI “Fiecare gand este o investitie care aduce imediat dividende, deci investeste cu intelepciune. Ai puterea sa iti alegi gandurile si sa le umpli cu iubire, cu pace, cu armonie. La cererea ta, noi iti vom acorda cu placere energiile la frecvente mai inalte.” Ingerii ti-au dat aceasta carte pentru a-ti reaminti ca Legea atractiei te poate ajuta sa imbunatatesti situatia care te preocupa. Plangerile si ingrijorarile pot sa atraga doar situatii asemanatoare ; prin urmare, inalta-ti gandurile (cerand asta ingerilor) pentru a atrage ceea ce iti doresti. De mai multe ori pe zi imagineaza-ti ca situatia a fost vindecata si perfect manifestata. Fii recunoscator ca situatia este deja rezolvata la nivel spiritual, iar aceasta prima parte va atrage manifestarea materiala a situatiei. Semnificatii suplimentare : gandeste-te la dorintele proprii si evita sa iti faci griji ori sa te plangi ; ridica nivelul tipului de persoana pe care doresti sa il atragi ; pe masura ce nivelul spiritual creste, te vei simti mai putin atras de energiile joase din diferite relatii si situatii.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

MISIUNEA PERSONALA “Misiunea ta personala este sa slujesti intr-un mod care iti aduce multa bucurie si aduce bucurie si altora. Nu iti face griji in legatura cu gasirea misiunii personale. Focalizeaza-te mai intai pe slujirea unui scop si apoi scopul te va sluji.” Acest mesaj vine ca o reamintire ca nu trebuie sa lupti pentru a-ti gasi rostul. Nu iti face griji privind modul in care sa castigi bani intr-o cariera importanta. Nu fii preocupat de parasirea unei slujbe sau profesii sau de gasirea uneia noi. Mai bine urmeaza calea dorintelor, talentelor si pasiunilor tale firesti, cu intentia deplina de a aduce bucurie pentru tine si pentru altii. Misiunea personala nu trebuie sa fie definita sau calculata exact. Este un proces. Semnificatii suplimentare : lasa orice grija referitoare la bani sau cariera in seama lui Dumnezeu si ingerilor ; esti pe calea cea buna pe tema implinirii personale ; ceea ce faci bine acum este o parte din misiunea ta personala.

Leu (23 iulie - 22 august)

NU AI DE CE SA ITI FACI GRIJI “Esti in siguranta si aceasta situatie este sub controlul perfect al providentei si al ordinii universale. Strecoara doar ganduri si emotii pline de iubire in aceasta situatie, pentru a te asigura ca cel mai bun rezultat posibil va aparea fara efort.”Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca iti faci griji fara sa fie nevoie. Ingrijorarea este o forma de rugaciune care atrage spre tine ceea ce nu iti doresti. Lasa-ti preocuparile in seama rezolvarii divine pentru ca intr-adevar nu ai de ce sa te ingrijorezi. De fapt, grijile ti-ar putea crea o profetie care chiar sa se implineasca. Semnificatii suplimentare : toate lucrurile sunt mult mai bune decat iti imaginezi ; roaga ingerii sa te elibereze de griji ; un rezultat fericit este inevitabil ; evita sa te ingrijorezi, pentru ca emotiile negative te pot trage in jos ; ingerii sunt alaturi de tine si totul merge bine.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

OBSERVA SEMNELE “Da, semnele pe care le-ai primit sunt trimise din ceruri. Noi lasam in drumul tau pene, monede si alte semne, pentru a-ti aminti ca esti iubit si ca nu esti niciodata singur.” Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru a te ajuta sa intelegi semnele pe care le-ai primit in ultima vreme. Aceste semne includ pene, monede, fluturi, pasari sau alte viziuni repetitive ce te fac sa te gandesti la ingeri si la ajutorul divin. Ei ti-au trimis in mod deliberat aceste semne pentru a te instiinta ca iti sunt aproape – protejandu-te, iubindu-te si calauzindu-te. Semnificatii suplimentare : persoane iubite plecate in ceruri iti spun “Te iubesc!” ; observa si crede in semnele repetitive pe care le primesti drept confirmare ca esti pe drumul cel bun ; ai incredere ; urmeaza semnele care te calauzesc catre implinirea dorintei inimii tale.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

OCEANUL “Marea albastra vorbeste sufletului tau, vindecandu-te si linistindu-te. Chiar si simpla inchipuire ca te scufunzi in pantecul vindecator al marii are efectele dorite. Dar este mai bine sa petreci cat mai mult timp posibil langa ocean. Permite puterii si frumusetii marii sa te curete de toate grijile si preocuparile.” Acest mesaj a ajuns la tine datorita legaturii pe care o ai cu marea. Este un semn ca iti prinde bine sa petreci mai mult timp la malul marii, poate in timpul unei vacante, a unei calatorii de o zi sau avand o casa aproape de mare. Ingerii te vor ajuta sa realizezi acest lucru, daca le ceri si le permiti. Aerul si apa marii te inspira si te vindeca. Semnificatii suplimentare : fa baie cu apa de mare pentru detoxifiere ; bea mai multa apa ; intr-o viata anterioara, ai fost legat de mare ; invata sa practici un sport nautic precum scufundari sau snorkeling de indata ce ai ocazia.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

OPORTUNITATEA DE A IERTA “Aceasta situatie iti da ocazia de a te vindeca, de a te dezvolta si de a elimina tiparele negative. Mentine-ti intentia de a vedea lumina divina launtrica si calitatile celeilalte persoane. Noi te vom ajuta sa elimini gandurile, sentimentele si energiile pe care nu le poti ierta si sa te inalti la un nivel superior de pace, de liniste sufleteasca si de compasiune.” Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca ei vad ca esti impovarat de aparitia repetata a unor tipare negative. Pentru a intrerupe acest ciclu, este important sa elimini vechile ganduri toxice legate de actuala situatie sau relatie. Poti face asta respirand profund si lasand in seama ingerilor la fiecare expiratie temerile, grijile, furia sau alte sentimente dureroase. Iertarea nu inseamna sa treci cu vederea comportamentul persoanei. Inseamna doar ca nu mai doresti sa porti emotii si ganduri toxice fata de aceasta persoana, care iti fac tot tie rau. Elimina, elibereaza-te si creaza modele noi de iertare. Semnificatii suplimentare : evita sa te invinovatesti pe tine sau pe altii ; pe masura ce vei elimina furia, va aparea o rezolvare creativa a situatiei ; exista binecuvantari ascunse in aceasta relatie si situatie ; focalizeaza-te asupra dorintelor si nu asupra judecatilor.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

PROGRES NEINTRERUPT “Iti confirmam progresul pe care l-ai facut focalizandu-te pe iubire in activitatile zilnice. Putem vedea clar contributia ta la binele omenirii prin gandurile, sentimentele si faptele tale de iubire.” Ai primit acest mesaj pentru a fi asigurat ca faci progrese neintrerupte. Uneori te compari cu alti oameni cu asprime si crezi ca ar trebui sa fii mult mai departe pe drumul pe care mergi acum. Vezi totusi cat de departe ai ajuns, cate lucruri ai invatat si cati oameni ai ajutat. Focalizeaza-te asupra progreselor facute in loc sa vrei atingerea perfectiunii. In fiecare zi, fa cel putin un pas spre realizarea proiectelor la care lucrezi cu pasiune. Semnificatii suplimentare : esti pe calea cea buna, chiar daca ti se pare ca mergi incet ; pretuieste lumina in loc sa blestemi intunericul ; apreciaza-te.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

PROIECTE CREATOARE “Sufletul tau doreste sa se exprime in moduri creatoare. Noi te calauzim sa iti umpli viata de arta si creativitate. Exprimarea creatoare te face sa te simti plin de viata, de entuziasm si sa iti reaprinzi pasiunea de a trai.” Acest mesaj spune ca ai nevoie de mai multe cai de exprimare creatoare. Ingerii te calauzesc sa cauti astfel de cai la locul de munca si acasa. De exemplu, sa scrii, sa canti, sa pictezi, sa cosi, sa redecorezi ori sa practici unele mestesuguri. Nu conteaza daca mestesugul tau poate constitui sau nu o oferta pe piata. Ceea ce este important este ca permiti artistului din tine sa se bucure de libertatea de exprimare. Semnificatii suplimentare : lucreaza la un proiect insemnat pe care l-ai tot amanat ; urmeaza un curs de creatie, de exemplu de fotografie sau de dans ; misiunea ta personala si o cariera insemnata se vor manifesta prin cai creatoare, inimaginabile acum, deci nu iti face griji. Continua tot asa.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

RASPLATESTE-TE “Ai daruit mult in ultima vreme si a venit vremea sa primesti. Fa-ti timp sa te rasplatesti in mod semnificativ. Acest echilibru intre a darui si a primi este esential pentru a-ti mentine energia, starea de spirit si motivatia la un nivel suficient de ridicat.” Acest mesaj iti spune ca este timpul sa te rasplatesti pentru toate stradaniile facute. Orice om are nevoie de rasplata si tu nu faci exceptie. O sarbatoare iti va ridica nivelul de energie, starea de spirit si motivatia. Investeste in tine si fa-ti timp sa te ingrijesti de tine. Ofera-ti obiectul, excursia ori serviciul mult dorit si observa cum copilul launtric se bucura de aceasta atentie plina de iubire. Semnificatii suplimentare : ia-ti o zi libera ; permite-ti o zi de sarbatoare pentru tine insuti ; echilibreaza ceea ce daruiesti cu ceea ce primesti ; asigura-te ca iti permiti sa primesti ; apreciaza tot ceea ce ai facut.

Pești (19 februarie - 20 martie)

RELATII “Prima si cea mai importanta este relatie cu sine si cu Dumnezeu, iar orice alta relatie porneste de aici. Pentru a atrage, a vindeca sau a echilibra o relatie, apropie-te si mai mult de Creatorul plin de iubire. Pe masura ce te vei simti in siguranta si iubit in acest cadru, alte relatii vor inflori si vor prospera.” Acest mesaj inseamna ca vei intra intr-o faza mai pozitiva a relatiilor proprii. Acum ai iesit din padure si vei intra intr-o zona plina de lumina si de frumusete. Trebuie doar sa mai perseverezi. Semnificatii suplimentare : raspunsul la intrebare consta in relatia ta ; ai incredere in sentimentele privind actuala relatie si actioneaza in consecinta ; ingerii te ajuta sa manifesti o relatie noua, minunata ; trimite lumina, iubire si ingeri in relatia prezenta ; are loc o tranzitie pozitiva in actuala relatie (poate inclusiv un sfarsit sanatos care iti va lasa o stare puternica de bine)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții