Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Mesajul zilei de azi 8 februarie 2022

Written By NIKE B. on marți, 8 februarie 2022 | 08:47



Mesajul zilei de 8 februarie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 8 februarie 2022: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

A avea credință deplină în Divinitate nu înseamnă ca în vremuri grele să ții degetele încrucișate și să speri că lucrurile se vor rezolva așa cum vrei tu. A avea credință deplină în Divinitate înseamnă ca în vremuri grele să ȘTII că indiferent ce se întâmplă, vei fi bine. Și când spun că „vei fi bine” nu mă refer la a fi bine în exterior, ci la a fi bine în interior, la a-ți menține echilibrul energetic/ emoțional și a ști că tot ce se întâmplă are un rost, că totul este Voia lui Dumnezeu și că Voia lui Dumnezeu are în vedere Binele nostru cel mai Înalt. Înseamnă a căuta lecția din tot ce ți se întâmplă și a învăța acea lecție, a te schimba, a evolua. Viața ta umană nu este despre a face voia egoului tău, este despre a învăța să capitulezi și să funcționezi pe principiul „Facă-se Voia Ta!”. Unii oameni nu înțeleg acest lucru.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 8 februarie 2022

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC Sensibilitate emotionala

Ai fost sicanat, te-ai simtit rau pentru ca esti prea sensibil? Nu iti face griji! Sensibilitatea ta exagerata este, de fapt, un dar. Ingerii iti sunt alaturi si iti spun ca nu trebuie sa-ti fie teama de ea. Ea te ajuta sa simti daca o situatie este potrivita sau nu pentru tine. Onoreaza-ti sensibilitatea, inconjoara-te de oameni pozitivi, blanzi, alege-ti cu atentie programele media la care te uiti. Inconjoara-te de plante. Ele absorb energia negativa.Ai ales sa vii aici, in aceasta dimensiune pamanteasca, pentru un motiv clar si un scop precis. Ai ales constient circumstantele cele mai potrivite pentru a invata anumite lectii. Daca te indepartezi de la acest drum initial si original din cauza presiunilor colegilor si prietenilor, din cauza dorintei de a te potrivi in diverse grupuri, din cauza dorintei de a fi pe placul altora, de a fi acceptat, din frica sau judecata sau discriminare, atunci deteriorezi experienta pe care Sinele tau inalt a ales-o si pentru care investeste energie si focus. Daca primesti acest mesaj, examineaza cum anumite emotii, obiceiuri sau dorinte ce te reflecta pe tine cel adevarat au fost ascunse pentru ca te temi sa le prezinti intr-o lume care nu te-ar sau nu le-ar accepta. Esti rugat sa fii constient ca a-ti estompa culorile tale reale este ca si cum ai da GPSului coordonate gresite dar te-ai astepta sa te duca la destinatia corecta. Te vei rataci fara speranta. Lasa-ti adevarata lumina sa straluceasca pentru ca tot ce este minunat si trebuie sa ajunga la tine sa te poata gasi.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mesajul zilei pentru zodia TAUR NU ESTI NICIODATA SINGUR

Sentimentele de separare si izolare sunt comune aici pe Pamant. Exact din cauza acestor senzatii este aceasta dimensiune pamanteasca asa de atractiva pentru spiritele ce aleg sa vina aici, dar este in acelasi timp si infricosatoare pentru suflet. Este atractiva pentru ca un mare salt in evolutie se intampla cand un suflet este de acord sa se incarneze aici si sa participe la aceasta scoala, sub sentimentul si iluzia ca ar fi singur. Este infricosator in sensul in care natura fireasca a sufletului este sa fie una cu tot si gandul de a se simti singur este confuz. Prin acest mesaj, ghizii tai si Arhanghelul Mihail vor sa iti transmita ca, in timp ce senzatia de separare este reala, in realitate ea are la baza o iluzie. Tu ai fost, esti si vei fi intotdeauna energie divina. Singurul lucru ce s-a schimbat este ca ai fost de acord sa participi in aceasta mare aventura a lumii fizice, stiind ca nu vei fi constient de asta si totusi esti una cu intregul. Vestea buna este ca, daca ai primit acest mesaj, inseamna probabil ca ai atins un nivel al vietii tale in care intelegi faptul ca ghizii, maestrii si ingerii tai precum si intreaga ta familie de suflete sunt chiar langa tine mereu. Ei sunt asa de mandri de tine pentru tot ce realizezi si te asigura ca nu esti singur si ca oricand le poti cere ajutorul pentru orice.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI ABUNDENTA ESTE DREPTUL TAU

Traiesti intr-o lume in care ai invatat notiunea de limitare si crezi in ea. Insa sufletul este fara limite in capacitatea sa de a da si de a atrage energie. Tot ce ai de facut este sa accepti ca esti perfect capabil si demn de a primi abundenta Universului. Vei primi orice iti doresti cu adevarat. Dar nu este o strada cu sens unic, ci este o bucla. Energia abundentei este nelimitata, nu exista conceptul ca nu este destula pentru tine daca altii au foarte mult. Oricine poate sa aiba orice si oricat de mult isi doreste, insa aceasta energie trebuie sa curga : cum vine la tine, tu trebuie sa fii dispus sa o lasi sa plece, sa o trimiti mai departe in lume. Tot ce iti doresti poate fi al tau daca accept ca aceasta energie nu se sfarseste la tine. Este dreptul tau sa fii destinatarul pentru iubire, fericire, sanatate, prosperitate, dar trebuie sa primesti aceste cadouri cu intentia de a mentine fluxul abundentei viu. Daca intentia ta este doar sa primesti tu, deci abundenta sa se opreasca la tine, fara sa iti pese si de abundenta altuia, atunci tu blochezi energia ce vine la tine. Daca cazi in conceptiile mintii de limitare, tu spui Universului ca nu esti demn de a primi ; nu e ceva mai neadevarat! Acesta este vocea egoului. Universul intotdeauna iti spune DA ; egoul e cel ce spune NU, Nu merit, Nu e cazul, lasa. Poti fi beneficiarul oricarui dar daca admiti ca este posibil sa fie al tau. Deci, ce te astepti sa primesti ?

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mesajul zilei pentru zodia RAC APRECIAZA-TI SI ONOREAZA-TI TALENTELE

Corpul pe care Sinele tau inalt si ghizii tai spirituali l-au selectat pentru tine sa il locuiesti aici pe pamant s-a nascut cu predispozitie pentru anumite abilitati. Daca menirea ta spirituala este cel mai bine servita de o viata de muzician si nu de matematician, atunci va fi ales un embrion care are o predispozitie genetica pentru muzica. Acest mesaj a venit la tine pentru ca ghizii tai spirituali impreuna cu Arhanghelul Mihail vor sa fii constient cu adevarat de toate abilitatile si calitatile tale speciale care te fac unic si sa ne cultivi, iubesti, hranesti. Cand cineva pe care il/o admiri iti pare mai capabil intr-un anumit domeniu, in loc sa fii individios pe ce are acel om unic, mai bine priveste ce ai tu unic. A fi invidios inseamna ca privesti la altcineva in loc sa privesti spre tine cu admiratie. Darurile tale umane ti-au fost alese pentru un anumit motiv. Ele sunt ca un timbru postal care te identifica sa fii pe un anumit drum. Fii constient de ele, onoreaza-le si urmeaza-le spre unde te duc. Impartaseste-le cu lumea pentru ca altii sa isi recunoasca propriile calitati reflectate in tine.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mesajul zilei pentru zodia LEU FII CALM! CALMUL NU ESTE O SLABICIUNE

O stare de calm nu este un defect de personalitate. Din contra, atunci cand te simti in echilibru si armonie cu sufletul rau, tu atragi acest tip de energie a calmului spre tine. Societatea umana echivaleaza deseori pe cei care sunt mai agitati si in continua miscare si cu personalitate de tip A cu prosperitatea si prestigiul. Dar cu ce cost sunt ei asa ? Cu costul sanatatii fizice si emotionale. Incet si sigur. Rand pe rand. Iata moduri de a gandi si de a actiona potrivite acestui mesaj. Uneori presiunile vietii se pot simti ca si cum lumina sufletului se diminueaza. Este treaba ta sa ai grija de tot ce ai de facut in viata dar fara sa neglijezi drumul sufletului, drum pentru care ai venit e lume. Daca iei prea multe asupra ta, iti poate cauza stres si boala. Daca creezi boala in corpul tau, obiectivele tale aici pe pamant devin mult mai dificil de realizat. Bogatia materiala excesiva nu face parte din misiunea sufletului. Bunastarea vietii este necesara ca sa poti avea confortul de a te ocupa de misiunea ta, dar nu cu pretul epuizarii. Prosperitatea sub forma de bani poate veni spre tine dintr-o varietate de motive, dar nu ar trebui sa fie niciodata un obiectiv ci un instrument. Fericirea si pacea interioara sunt intotdeauna prioritati mai inalte decat un cont mare in banca. Nu poti lua banul sau puterea cu tine atunci cand pleci din aceasta lume, dar poti lua recunostinta si iubirea pe care altii ti le-au dat. Cel mai usor mod de a obtine acea afectiune este sa proiectezi o energie de calm si pace pentru cei din jurul tau. Meditatia si ritualul de a sta in liniste cu ghizii tai este ceea ce ti se sugereaza atunci cand apare acest mesaj.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA FA DE ASA NATURA INCAT FIECARE ZI DIN VIATA TA SA CONTEZE!

Tine minte faptul ca “timpul” nu exista in lumea spirituala. Tot ceea ce s-a intamplat, se intampla acum si se va intampla au loc, de fapt, chiar in acest moment. Dar intrucat aceasta dimensiune fizica are stele, luna si planete, oamenii au divizat abil sectiuni de timp aflate la dispozitia lor. Fiecare zi este o noua zi ceea ce iti permite, aici pe Pamant, sa ai o noua perspectiva si abordare si sa faci alegeri noi. Este, practic, o permanenta noua sansa la un nou inceput. Ieri a plecat pentru totdeauna, chiar nu esti nevoit sa retraiesti niciodata ce a fost ieri. Cu fiecare noua zi de viata primita, numara momentele si umple-le pe fiecare cu compasiune si iubire. Descopera lucruri despre tine pe care nu le stiai niciodata pana acum. Implica-te in noi activitati precum voluntariatul sau invata sa canti la un nou instrument. Pune-ti intrebari despre credintele si valorile pe care le ai, de unde le ai, de ce le ai, daca le mai vrei in continuare. Citeste poezii ce te inspira sau incepe o dieta sanatoasa prin care te simti bine. Hraneste relatiile cu oamenii dragi din viata ta, sustine-i prin faptul ca vezi ca fiecare este unic. Intotdeauna tine minte ca Spiritul tau este despre expansiune si crestere. Trebuie sa iti dai permisiunea de a fi in viata in fiecare noua zi si sa nu astepti pana cand aceasta viata se incheie. Invata de la toti de dinaintea ta care au facut greseala de tot astepta ziua de maine ca sa ierte, ca sa iubeasca sau ca sa zambeasca – apoi totul s-a terminat si nu le-a ramas nimic decat regret. Ai venit pe aceasta planeta ca sa experimentezi totul in aceasta vibratie fizica. Nu te retine.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA CREDINTELE TALE SUNT BUNE PENTRU TINE

Nu exista asa ceva precum un sistem de credinte corect sau gresit. Conditile in care ai adoptat o credinta sunt cele potrivite pentru tine in acest moment particular de timp si spatiu. Daca sistemul tau de credinte te incurajeaza sa ii tratezi pe ceilalti cu aceeasi iubire, respect, demnitatre pe care ai dori sa le primesti la randul tau, nici nu mai conteaza in ce religie te afli. Fiecare religie este potrivita pentru fiecare suflet. Nu te astepta ca credintele tale sa ramana pe loc. Sufletul tau evolueaza permanent, deci este firesc ca si credintele tale sa se schimbe si sa fie inlocuite cu altele noi si mai bune. Din pacate, credintele pot cauza si violenta si razboi. Insa fiecare suflet se afla intr-o calatorie diferita, deci aceeasi harta nu este de folos tuturor in egala masura. Daca ai primit acest mesaj, fii sigur si linistit ca te afli pe drumul potrivit si menit pentru tine dar fii constient si ca drumul se poate bifurca. Urmeaza ruta cu care rezoneaza cel mai mult inima ta.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION CERE CALAUZIRE SI INDRUMARE

Fii constient de faptul ca nu te afli in aceasta calatorie pe Pamant de unul singur. Poate ca asa pare uneori, dar sunt multe suflete – nu doar cele din planul pamantesc ci si din cel spiritual – care au cele mai bune intentii din inima si care sunt mereu dornice sa ajute. Tot ce ai de facut este sa iesi spre ele si sa ceri. Cand apar momente dificile in viata ta si simti ca ai nevoie de ajutor pentru a face alegeri corecte, ajutorul este mereu acolo. Aceasta a fost intelegerea dintre spirite inainte de incarnare, fie ca esti constient de asta sau nu. Exista mai multe feluri de a contacta ghizii spirituali, iti transmite Arhanghelul Mihail : prin meditatie, prin starea de observare si contemplare fara ganduri, prin rugaciune sau cerand un contact in starea de vis. Conexiunea ta cu intelepciunea divina este omniprezenta ; este doar treaba ta sa gasesti cel mai bun mod de a recepta. Ghizii tai si alti profesori lucreeaza indeaproape cu tine si iti inteleg obiceiurile fizice si procesele mentale ca sa te poata calauzi in directia potrivita. In afara de asistenta personala, ei au si abilitatea de a influenta circumstantele pamantesti pentru a fi in beneficiul tau. Sunt multe fiinte ce te inconjoara din mai multe taramuri, inclusiv suflete intelepte ce nu mai necesita revenire pe Pamant. A cere ajutorul nu este perceput drept slabiciune, ci de fapt chiar opusul este adevarat. Un om total treaz si constient isi cunoaste acest drept divin si il foloseste cu prisosinta. Fa-ti un ritual zilnic sa ceri ghizilor tai sa mearga inaintea ta pe cale si sa iti arate drumul bun.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR ACCEPTA PROVOCARILE

Atunci cand incepi sa iti intelegi relatia cu spiritul (sau cu Energia Sursa), vei incepe sa intelegi rolul tau in “imaginea de ansamblu”. Viata pe Pamant poate parea dificila uneori dar dupa ce intelegi ca dificultatile sau provocarile intalnite sunt puse in calea ta ca sa poti invata si evolua, atunci calatoria ta aici va fi mult mai usoara si placuta. Cel mai important lucru este sa percepi orice obstacol drept instrument de crestere. Alege sa privesti provocarile drept intamplari alese de tine ca sa inveti sa le depasesti in loc ca acestea te fac sa te simti groaznic. Alegerea este a ta. Daca viata pe Pamant nu ar fi deloc problematica, atunci nu ar fi considerata o aventura convingatoare pentru un suflet curajos. Este imperativ sa cauti semnificatia din spatele zbaterii pentru a intelege lectia precum si cum e cel mai bine sa procedezi. Felul in care gestionezi aceste obstacole te pregatesc nu doar cum sa le gestionezi si in viitor dar si pentru ce te asteapta in dimensiunea spiritului. Experienta castigata din a intalni provocari atarna mult in evolutia sufletului tau vegheata de ghizii tai. Esti aici sa inveti. Nu sari peste oportunitate pentru ca, altfel, iti va fi pusa in cale din nou.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN URMEAZA REGULA DE AUR

Acest mesaj este o piatra de hotar pentru oricine alege sa traiasca o viata in deplina constiinta. Ori de cate ori iti apare acest mesaj de la Arhanghelul Mihail si ghizii sai sa stii ca se refera la o situatie care abia a aparut sau care urmeaza sa apara in curand in care trebuie sa ii tratezi pe altii exact cum ai vrea sa fii tu tratat. Cel mai puternic semn si exercitiu de empatie posibil fata de cineva este sa te pui in locul sau, in “pantofii” sai si sa iti imaginezi ce sfat sau ajutor ai dori TU sa primesti. Din punctul karmic de vedere, niciodata nu poti sa dai gres daca te lasi calauzit de Regula de Aur. Cum ii tratezi pe altii poate fi catalogat drept “corect” sau “gresit” dar cat timp intentia ta a fost sa te comporti exact cum ti-ar placea tie sa fii tratat la randul tau, nu exista urma de vinovatie din partea ta. Tu poti actiona cu o intentie cat se poate de sincera si deschisa, bazata pe singurul lucru pe care il cunosti de fapt – tu insuti. Sa ghicesti sau sa iti asumi ce actiuni ar fi mai bune pentru altcineva poate duce deseori la neintelegeri sau la influentarea cursului vietii persoanei. Intotdeauna gandeste-te asa : “Daca eu as fi acea persoana, ce mi-ar placea mie sa aud de la mine pe aceasta tema?”

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR MOARTEA ESTE O ILUZIE

Orice forma de viata are un inceput, un mijloc si un final, fie ca se masoara in minute, in ani sau in decade. Este natura moleculelor de aici de pe planul pamantesc sa aiba o data de final. Insa moartea unei energii (sau suflet), deci esenta din ce sunt facuti oamenii, este o iluzie. Insa, pentru ca nu poate fi vazuta sau masurata aceasta energie si pentru ca nu sunt instrumente sa o detecteze cu precizie, multi oameni pun sub semnul intrebarii abilitatea ca constiinta, sufletul sa supravietuiasca mortii fizice. Doar pentru ca exista o limitare a creierului de a putea explica dansul dintre dimensiunea fizica si cea spirituala, nu inseamna ca negam existenta planului spiritual unde totul este nemuritor. Spiritul foloseste iluzia a ceea ce noi oamenii numim “moarte” ca un instrument si acesta se manifesta ca doliu, jelire. Daca ai primit acest mesaj este pentru ca ghizii tai spirituali si Arhanghelul Mihail simt ca ai nevoie de asistenta pentru a gestiona ideea unei pierderi. Fie ca este o pierdere umana a ta fie ca ai auzit de anumite plecari in planul spiritual ce te-au intristat, revoltat sau intrigat, mesajul este acelasi. Oamenii si animalele mor, relatiile si carierele se incheie dar sufletul este cel ce transforma o pierdere intr-o experienta de invatare nu numai pentru propriul sau beneficiu dar si pentru beneficiul altora.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Mesajul zilei pentru zodia PESTI RENUNTA SA JUDECI

Nimeni nu este mai bun sau mai rau ca tine, mai superior sau mai inferior. Este un instinct natural al oamenilor sa judece dar trebuie sa tii minte ca la esenta noastra suntem toti absolut la fel. Poate ca aratam diferit fizic si poate ca fiecare ne-am creat drumuri si calatorii ale vietii total diferite, bazate pe conceptii si alegeri total diferite intre noi, dar cu totii avem ceva remarcabil in comun : cu totii ne-am ales aceasta dimensiune si aceste vremuri sa venim aici pe Pamant. Energia spiritului nostru este infinita dar este un numar limitat de suflete ce traiesc acum pe Pamant si tu esti unul dintre ele. Toata lumea pe care o cunosti, toata lumea pe langa care treci pe strada, toata lumea pe care o vezi la stiri – toti sunt fratii si surorile tale. Poate ca alt om este pe o cale diferita de a ta dar trebuie sa intelegi ca isi joaca propriul sau rol ales. Judecata este doar un aspect de frica. Treaba ta este sa iubesti pe oricine asa cum te iubesti pe tine. Unele suflete au ales incarnari dificile care te pot implica sau nu pe tine. Binecuvanteaza pe fiecare pe calea sa in loc sa ii trimiti energie negativa de judecata.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții