Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop VENUS IN PESTI 2022. 5 aprilie – 2 mai

Written By NIKE B. on marți, 5 aprilie 2022 | 08:56



Horoscop special Venus in Pesti 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscop VENUS IN PESTI 2022. Venus, planeta iubirii, relatiilor, frumosului, cea de-a doua planeta de la Soare si vecina noastra cu o mare influenta asupra pamantenilor, este in PESTI intre 5 aprilie – 2 mai 2022. Cum si Soarele se afla in Pesti, dragostea conduce triumfatoare si mandra. Iubirea este neconditionata, nelimitata, transcendenta, tipul de dragoste pe care o intalnesti in povesti.Sunt acestea vesti bune? Da… dar cand Venus este in Pesti, ai tendinta sa vezi iubirea prin ochelari foarte rozalii. Esti dispus sa faci orice pentru obiectul dorintei tale. Poti deveni un fraier in numele amorului? Desigur. Vrei sa vezi numai ce e mai bun intr-o persoana si poti fi usor dezamagit. Deci nu iti ceda imediat cheile regatului. Incearca sa stabileste limite sanatoase – fie cu strainii, iubitii, familia, prietenii si cu orice om ai de-a face. Este timpul pentru iubire, frumusete, bunatate si generozitate. Dar mereu sunt si cei care confunda bunatatea cu slabiciunea si incearca sa profite… Nu le permite! Să vedem mai departe care sunt influențele acestei perioade pentru fiecare zodie in parte:








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Te simti in mod deosebit bun si generos acum, draga Berbec. Esti considerat o zodie destul de egoista dar de fapt esti doar impulsiv. Unii te considera mitocan dar asta te face si erou. Acest tip de impuls negandit care ii monteaza pe altii in sens negativ te poate face si sa sari sa salvezi pe cineva, riscandu-ti viata. Te poti simti acum in starea de erou destul de mult. Ai gasit pe cineva pe care ai putea salva din mizeria sa ? Iubirea infloreste in secret si in locuri retrase, aducand multa fericire si fiori in stomac dar posibil si dezamagiri (lipsa de angajament, sabotari de libertate). Se mai poate si ca cineva din trecutul tau sa revina in viata ta. Asculta-ti visele pentru ca ele contin mesaje puternice. Sa ai un creion si hartie la noptiera ca sa le prinzi de indata ce te trezesti.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pregateste-te sa experimentezi vremuri bune, draga Taur ! Abunda ocaziile vesele cu prietenii si cu suflete ce gandesc ca tine, dand egoului tau un mare salt si crescandu-ti starea de spirit generala. Esti inspirat sa iti urmezi scopurile cele mai aspirationale si esti inconjurat de prieteni si aliati care vor acelasi lucru (sau asa par). Este un timp perfect sa iti sarbatoresti iubirea. O prietenie se poate transforma in ceva mai mult. Sunt multe filme de dragoste inspirate din aceste situatii in care granita fina dintre o frumoasa prietenie se disipa brusc si se devine amor. Voluntariatul sau a face ceva pentru binele mai inalt iti va aduce recompensa si satisfactie adanca.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Iata o perioada buna pentru tine, draga Gemeni, mai ales daca muncesti in arte sau in industria frumusetii. Pentru amor, te poti simti mai atras de persoane mai in varsta decat tine de la care poti obtine orice favoruri doresti pentru ca esti rasfatat(a). Nu este neobisnuit in zilele noastre – fostul presedinte american Donald Trump are 74 ani si sotia sa 50, iar presedintele Frantei Emmanuel Macron are 43 ani si sotia sa 67. asadar, simte-te ca un presedinte si nu iti refuza acest tip de relatie daca te atrage. Oricum, arati asa de bine in hainele care iti dau putere ! Este un timp excelent pentru shopping de noi garderobe. Poti avea si o victorie artistica sau sa sarbatoresti o cucerire romantica. Tranzitul pune focusul pe cariera ta si pe imaginea publica. Daca lucrezi in industria divertismentului, poate insemna un nou contract, succes intr-o auditie sau a fi recunoscut in domeniul tau. Ai putea primi o marire sau o promovare sau doar apreciere si recunoastere pentru tot ce faci.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Visezi spre locuri indepartate si frumoase, draga Rac. Unde cauti si unde te asteapta iubirea ? Este departe, in vacanta, unde iarba este mai verde, departe de rutina ta de zi cu zi. Iubirea vorbeste cu accent strain. Este un timp minunat sa iti planifici acea calatorie de vis pe care ai tot dorit sa o faci sau sa mergi undeva unde poti intra in contact cu partea ta spirituala. Calatoria, in special deplasarile la lunga distanta sunt sub aspecte favorabile. Poti intalni pe cineva de peste mari si tari – la propriu – cu care sa incepi o prietenie sau o relatie de amor. Simti nevoia sa ai parte de ceva exotic si de aventura in viata ta. Chiar si o mica schimbare de peisaj iti face bine sa retrezesti flacara iubirii pentru o relatie existenta. Si proiectele care iti ridica mintea la un nivel de perspectiva mai ampla sunt pline de satisfactii si aspirationale.

Leu (23 iulie - 22 august)

Cauti intimitate si pasiune reala acum, draga Leu. Nimic superficial nu functioneaza pentru tine, cum ar fi conexiunile si interactiunile. Ai putea avea o puternica atractie sexuala pentru cineva sau ai putea deveni mai intim cu cu partenerul tau daca esti deja intr-o relatie. Vestea buna este ca altii se simti foarte generosi cu tine in aceasta perioada. Poti primi un cadou minunat, un ajutor financiar generos, un imprumut, un cadou sau tot felul de alte beneficii sau bonusuri. Toate acestea iti cresc vibratia si te ajuta sa faci noi conexiuni. Daca esti intr-o relatie, venitul partenerului poate creste.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Lasa-ti partenerul sa te scoata putin in afara ta si sa te ajute sa uiti de preocuparile de zi cu zi, draga Fecioara. Da drumul. Relatiile tale trec printr-o fza foarte romantica in acest tranzit. Atragi frumusetea si bunatatea din altii, oamenii au dispozitii bune spre tine la modul general si asta iti creste respectul de sine si moralul. Este un timp bun sa primesti sau sa oferi o propunere in casatorie sau o colaborare benefica de afaceri. Lumea te iubeste. Daca vrei sa intri intr-o relatie noua, acest tranzit te va ajuta. Vei atrage mai usor oameni spre tine si ei vor fi receptivi cu visele tale. Compromisul este parte din viata si din relatii iar tu ai de inteles asta ceva mai bine in acest tranzit. Cand nevoile tale si ale partenerului sunt departate, trebuie sa va intalniti la mijloc. Uneori este simplu si se rezuma la “daca tu faci asta pentru tine, eu fac asta pentru tine”. Alteori, lucrurile sunt mai complicate si trebuie sa va ganditi asteptarile si sa fii dispus sa te schimbi. Daca exista iubire adevarata, vei gasi solutiile.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Acele mici lucruri fac diferenta, draga Balanta. Atentia ta la detalii, acele mici atingeri acolo si acolo, un biletel lasat la oglinda, o prajitura sub forma de inima oferita dimineata, acestea te pun in dispozitie romantica. Este un timp bun sa ai grija la nivel de detaliu de cum arati. Poti sa primesti si sa oferi favoruri cuiva la munca si relatiile de la job se pot imbunatati. Daca vrei conditii mai favorabile de munca sau daca vrei sa muncesti de acasa, este timpul sa ceri asta si sunt mari sanse sa ti se dea. Fii atent cu mancatul dulciurilor in exces pentru ca Venus in Pesti indica o exagerare de rasfat pe zona asta. Poate fi in carti o iubire la birou.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te simti se.y, zburdalnic si pus pe distractie, draga Scorpion. Emani sex appeal si asta te pune deasupra altora in lista celor dezirabili sa fie cunoscuti mai bine. Ai o relatie ? De ce sa nu te izolezi cu persoana iubita in timp intim in doi ? Daca cauti iubire, asigura-te ca te duci in locuri in care poti intalni un partener potrivit pentru ca ai mari sanse. Uita ingrijorarile pe tema asta si doar distreaza-te. Iubirea va veni ea la tine. In special la cat esti de atractiv(a). este un bun timp sa incepi o afacere si sa obtii mai mult profit dintr-una existenta, urmand o directie buna de speculat. Vei fi popular si oamenii vor dori sa fie cu tine.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cel mai fericit esti acasa acum, draga Sagetator. Este un timp perfect sa redecorezi, sa cumperi ceva frumos pentru casa, sa dai o petrecere plina de caldura casnica sau sa petreci timp cuibarindu-te alaturi de familia ta. Daca ai o intalnire de cina, de ce sa nu faci invitatia la tine ? Poti comanda mancare, nu trebuie sa faci efort. Doar asigura-te ca atmosfera este draguta. Poti lua in calcul si sa renovezi sau sa aduci imbunatatiri mobilei tale, invitand colegi si prieteni dupa munca. Este un bun timp sa te conectezi cu familia ta sau cu cei ce se simt ca si cum e familie. Aceste relatii iti vor da acel sentiment cald si foarte placut de care chiar ai nevoie.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar ca te vei bucura in urmatoarele saptamani, draga Capricorn! Esti inconjurat de oameni frumosi care sunt o placere sa fii in preajma lor. Ai putea sa faci si o conexiune romantica. Este un timp excelent pentru socializare, relationare si intalnit oameni noi fie in persoana fie prin retele sociale. Ai putea sa aduci la viata o idee buna de afaceri sau sa stabilesti conexiuni functionale. Este o buna perioada sa studiezi ceva despre care esti pasionat si sa interactionezi cu oamenii tineri. Toate acestea iti cresc starea si vibratia si iti aduc bucurie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acest tranzit se focuseaza pe finantele tale. Iti poate aduce castiguri sau chiar o pleasca de bani neprevazuta. Nu iti risipi bugetul, draga Varsatorule. Te simti in starea de a cheltui multi bani pe placeri si iti vine sa iti arati iubirea in moduri materiale, cumparand celor dragi cadouri scumpe, de exemplu. Ceea ce tu vrei sa exprimi este “insemni totul pentru tine” si, investind financiar in cine si in ce iubesti, propriul tau respect de sine creste. Poti cheltui bani si pe calatorii cu cei dragi. Tot ce ai mai valoros straluceste si te face irezistibil(a).

Pești (19 februarie - 20 martie)

Simti ca arati bine, atractiv, seducator si te simti excelent in pielea ta, deci nu e de mirare ca altii sunt atrasi natural spre tine. Vei fi popular si la mare cautare daca si tu cauti iubirea in viata ta. Este cel mai bun moment sa cumperi lucruri frumoase in garderoba ta, sa iti schimbi stilul parului si sa atragi oameni si lucruri pe care le doresti in viata ta. Ocupa-te de tine sa arati si mai bine. Mananca sanatos, fii in forma fizica, bea apa si sa ai o atitudine proaspata si optimistya. Pune-te acolo in exterior si vezi ce se intampla. Ai putea sa intalnesti pe cineva cu care sa ai o buna conexiune sexuala sau cu care sa ai o relationare profunda sufleteasca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții