Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul Banilor săptămâna 4-10 Aprilie 2022

Written By NIKE B. on marți, 5 aprilie 2022 | 08:35




Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.


Citește Horoscopul banilor săptămâna 4-10 Aprilie 2022


Horoscopul Banilor pentru Săptămâna 4-10 Aprilie 2022 – Saptamana aceasta norocul este de partea noastra si ne putem bucura de noi oportunitati de castig. Sunt zodii care vor primi sume neașteptate iar achizitiile mari nu vor fi excluse.Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 4-10 aprilie, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este? Mai departe, detalii pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ca sa atragi mai multi bani, trebuie sa proiectezi o energie pozitiva asupra lor. Incearca si vei vedea ca banii vor veni mai usor. Nu incerca sa controlezi banii. Oricat de mult ti-ai dori, banii nu se lasa controlati.Este posibil ca saptamana aceasta sa nu aveti niste bugete chiar asa cum v-ati dori, dar priviti partea buna a paharului si invatati sa va bucurati de ce aveti. Daca veti reusi sa impartiti corect banii, veti scapa de griji suplimentare. Exista schimbari insa in vietile voastre, se poate sa va ganditi acum la vanzarea unei case, unui teren si cu banii primiti sa puneti bazele unei afaceri, sa va privatizati si voi. Unii nativi isi pot muta biroul acasa si s-ar putea sa apara si un al doilea job cu aceasta ocazie.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Parca dai in jos cand vine vorba despre bani. Cu gandul la ei, nu te poti concentra pentru a-i face. Te axezi prea mult pe probleme si nu vezi oportunitatile care te-ar ajuta din punct de vedere financiar. Vestea buna este ca vrei reusi sa atragi un imprumut care te va scoate din impas. Totul e sa ai documentatia necesara. Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.







Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Banii plutesc in jurul tau, dar nu stii cum sa faci sa vina si in buzunarele tale. Cauta o alta modalitate de a scapa de datorii si gaseste investitori, sponsori, pentru proiectele tale. S-ar putea sa atragi bani frumosi daca iti faci un plan de afaceri solid. In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)


Traversezi o perioada de emotii puternice care iti iau din claritatea muncii tale. Nu esti atent la ceea ce faci, iar greselile te pot costa bani. Nu este exclus sa pleci intr-o calatorie de afaceri sau sa te inscrii la niste cursuri de perfectionare. Indiferent ce ai face, nu lasa emotiile sa te domine. Pentru Raci, banii sunt in totalitate asociati cu cuibul, fiind foarte important pentru ei sa aiba o fundatie solida in care sa se ocupe de cei dragi si o casa sigura si foarte confortabila. Nu isi cheltuie banii impulsiv. Daca fac planuri sa cumpere ceva substantial in casa, vor face cercetari ca sa fie siguri ca e cea mai buna oferta. Racii stiu sa isi faca un buget si sa tina de el si sa il pastreze pentru cheltuieli mari si importante. Ei nu vor sa simta niciodata frica de a nu avea suficient pentru a-si mentine casa ; daca asa ceva s-ar intampla, s-ar invinovati si intreaga lor lume s-ar destrama.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Banii sunt un fel de asigurare pentru securitatea ta financiara. Muncesti din greu pentru a-i obtine, dar iti aduc si sentimentul de liniste de care ai nevoie. Daca vrei sa impresionezi niste oameni care ti-ar putea schimba viitorul si sa faci un pas inainte, incearca un proiect special. Vei fi uimit de rezultate! Leii sunt foarte buni la a-si face bugete ; atrag usor bani si stiu sa ii gestioneze. Ei vor economisi bani pana cand vor avea mai mult decat suficient ca sa isi cumpere tot, dar tot ce isi doresc. Acesta e un mare talent al Leilor care au gusturi rafinate si scumpe si adora sa faca cumparaturi. Leii sunt totodata si foarte buni sa munceasca mult si perseverent ca sa isi faca acesti bani si avanseaza usor in carierele lor. Au tendinta sa nu cumpere ce nu isi permit. Oricat de bogat ar fi un Leu, el tot va folosi discounturi, cupoane de reduceri si orice oportunitate apare de a salva orice suma.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu trebuie neaparat sa fii rabdator ca sa ai bani. Sunt momente in care trebuie sa fii insistent si sa urmaresti pas cu pas activitatea (fie ca este afacere pe cont propriu, fie ca esti angajat undeva). Nu asteptata ca sa vezi rezultatul final! Implica-te! Daca cineva stie din tot zodiacul cum sa organizeze banii intr-un buget, aceea e Fecioara. Fecioarele tind sa nu cheltuiasca bani daca nu au de ce si gasesc cele mai econoame si eficiente formule pentru a cumpara tot ce au nevoie dar la preturi decente. Totusi, nu le place sa se priveze de ce isi doresc si ocazional se vor rasfata cu ceva frumos, placut, ce au nevoie sau isi doresc demult. Fecioarele sunt cu ochii ca un vultur unde se duc banii si cauta permanent moduri noi de a-si imbunatati finantele.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Universul iti ofera oportunitatile pentru a castiga mai multi bani. Trebuie doar a ai curajul sa apuci taurul de coarne. Nu va fi usor, insa eforturile vor fi rasplatite pe deplin. Ai incredere in abilitatile tale de negociator. Balantele au un barometru intern de echilibru cu privire la bani, deci nu au mereu nevoie de un buget ca la carte dar cu siguranta se asigura ca nu vor cheltui peste masura. Balantele adora sa cheltuie bani pe lucruri dar si sa faca cadouri prietenilor precum mese, vacante, haine, produse de frumusete. Din fericire, Balantele sunt constiente sa se intinda atat cat le este plapuma si au nevoie sa stie ca au fonduri puse deoparte pentru acele zile ploioase care pot aparea oricand, conform conceptiei lor.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te framanta intens capitolul cariera. Nu iti mai plac anumite aspecte legate de conditiile de lucru, de colegi. Daca nu iti plac, de ce mai esti aici? Gandeste-te daca nu cumva este mai bine sa cauti ceva in alta parte! Scorpionii au o relatie buna cu banii dar nu pentru ca ar fi buni la a-i economisi. Sunt buni sa gaseasca tot felul de scheme care functioneaza prin care au bani, de la dealuri mici la investitii de termen lung care aduc dividende incredibile. Scorpionii stiu cum functioneaza acest circuit al banilor, deci este destul de usor pentru ei sa gestioneze relatia cu ei. Este ciudat pentru multi cum reusesc Scorpionii sa stie cum sa isi investeasca banii ca pana la urma sa aiba mereu si sa nu ramana fara ei.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Activitate intensa la capitolul cariera, in aceasta saptamana. Desi nu-ti place foarte mult sa iesi pe teren, aceste intalniri iti pot largi reteaua de cunostinte. Nu se stie niciodata cand cineva pe care il cunosti acum iti poate da raspunsurile de care ai nevoie cu privire la bani. Sagetatorii au o relatie usoara cu banii si tendinta lor este sa nu se eforteze pentru lucrurile minore. Ei muncesc sustinut si se pare ca stiu toate instrumentele ca sa economiseasca si sa gestioneze bine un buget personal. Ei isi pun deoparte bani cu un scop bine definit, cum ar fi sa calatoreasca sau sa aiba noi experiente care ii implinesc, ceea ce pentru ei este tot o forma de calatorie din cotidian si rutina. Acestia isi vor ajusta bugetele la nevoie si nu se lasa controlati de bani. Sagetatorii nu sunt focusati pe bani ci doar pe ce le permit banii sa faca.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Se prefigureaza o noua activitate care iti va schimba radical situatia financiara. Desi banii vor veni, este indicat sa urmaresti si sectorul datorii si sa vezi daca nu poti achita mai repede unele dintre ele. Capricornii sunt nascuti sa faca bugete si sunt extrem de atenti cu banii lor. Sunt foarte muncitori, practici si focusati. Unul din scopurile lor majore este sa fie in siguranta financiara si incep devreme in viata sa munceasca pentru acest deziderat. Sunt foarte buni sa economiseasca, nu inteleg conceptul de a cumpara impulsiv si sunt intelepti cu orice cumparatura. Capricornii vor deraia de la acest mod de a fi uneori pentru ca le place luxul si produsele ce reflecta rodul muncii lor. Dar daca e vorba de un lucru scump, Capricornii vor pune bani deoparte si vor face un buget pentru el pana sa il cumpere, chiar daca au deja banii respectivi.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O perioada cu oportunitati in cariera. Doar cerul este limita ta cand vine vorba despre bani. Ai idei foarte bune, care iti pot creste substantial veniturile. Nu este exclus sa adaugi afacerii tale o noua sfera de activitate sau sa incepi un proiect freelance, daca este angajat. Multi din banii Varsatorilor se duc pe cauze caritabile, ceea ce este fantastic pentru ca au tendinta de a fi antreprenori de geniu iar investitia in afacerile lor ce aduc bine oamenilor si noi directii pentru viitorul omenirii este o forma de act de caritate si contributie. Sunt ambitiosi, brilianti si foarte muncitori. Ei sunt cei ce inoveaza si fac viata sa fie mai buna si mai usoara. Varsatorii fac multi bani si fac mult bine cu ei. Nu ar putea dormi noaptea daca nu ar da inapoi omenirii o parte din banii ce vin spre ei.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Traversezi o perioada in care vrei sa te redefinesti. Universul iti transmite, insa, ca este nevoie sa acorzi o atentie sporita si capitolului cariera. Daca ceea ce faci nu este ceea ce-ti doresti cu adevarat, acum este momentul potrivit sa schimbi ceva. Banii vor veni si ei. Pestilor le place sa cheltuie banii, in special pe arta, muzica, teatru si muzee. Nu sunt foarte gospodari cu banii, fiind firi mai boeme si visatoare si nu sunt confortabili sa traiasca tinand cu atentie de un buget. Totusi, daca a-si mentine bugetul ii ajuta sa aiba mancare pe masa, acoperis deasupra capului si sa aiba ca sa ajute si pe altii, se vor ocupa serios sa aiba grija de bani. Pentru ei, este vorba de a avea buget ca sa ajute si sa nu cumva sa simta ca nu au control asupra propriei vieti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții