Vezi cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară

Horoscopul Sufletul tău pereche într-o viață anterioară?. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolog...

Horoscopul țigănesc luna iunie 2022

Written By NIKE B. on marți, 24 mai 2022 | 19:08



Horoscopul țigănesc pentru iunie 2022 în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Horoscopul țigănesc aduce multe surprize în viața nativilor, iar anul 2022 va fi unul cu foarte multe evenimente bune. Haideți să vedem împreună ce previziuni aduce horoscopul țigănesc !Horoscopul țigănesc dezvăluie că în luna martie, toate semnele zodiacale trebuie să se bucure de fiecare moment și fiecare etapă pentru a atinge obiectivele. Dar patru dintre aceste zodii vor avea succes și vor câștiga bani.Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

Iata horoscopul țigănesc pentru luna iunie 2022,Este o lună a succesului pentru cel puțin două semne zodiacale. Vor avea parte o serie de momente frumoase, de schimbări în bine.Prima luna de vară aduce multă căldură pe toate planurile. Totuşi, să nu uităm de noi înșine şi să nu ne încingem prea tare! Orice început aduce entuziasm şi fericire, dar nu e momentul pentru decizii majore. Trebuie să trăieşti clipa şi să laşi viaţa să îşi urmeze cursul normal. Implică-te mai mult decât e cazul doar dacă simţi că e neapărată nevoie să preiei conducerea. Altminteri, profită la maximum de toate momentele de libertate.







PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie) Berbec

BERBEC – PUMNAL.Luna aceasta va fi destul de stimulant, pentru a va impulsiona sa va puneti in aplicare planurile; de asemenea, va fi posibila si satisfacerea anumitor dorinte, la care, pana acum, a trebuit sa renuntati, din varii motive. Nu va fi o luna in care sa aveti prea mare libertate de miscare, insa va fi mai bine decat nimic. Evolutiile voastre financiare, precum si unele probleme familiale care necesita rezolvare urgenta, vor fi printre preocuparile voastre principale. Este o luna in care influenta voastra asupra celor din jur va fi semnificativa; va trebui sa incercati sa fructificati aceasta oportunitate, insa, mereu, la modul pozitiv. Mai ales in a doua parte a lunii, va veti preocupa mult mai mult de intretinerea unei imagini atractive in mintea celor din jur; fiti siguri ca nu va concentrati doar pe mentinerea aparentelor, ca exista fundamente reale pentru ceea ce sustineti voi. Altfel, in momentul in care perdeaua de fum se va risipi, este posibil sa fiti pusi in dificultate. Trebuie sa pastrati o atitudine potrivita in familie; cei dragi stiu exact cum sunteti, nu trebuie sa va erijati in ceva ce voi v-ati dori sa fiti, dar nu sunteti. Daca incepeti sa promovati un ego prea mare, in ceea ce va priveste, relatiile se pot deteriora rapid, intr-o perioada in care va doriti liniste si pace in plan familial. Totusi, trebuie sa intelegeti ca exista si alte persoane in cadru, de care trebuie sa tineti seama, nu doar de dorintele voastre proprii. Vor exita numeroase oportunitati de a cunoaste persoane de sex opus, interesante pentru voi si interesate sa relationeze cu voi, insa, uneori, veti fi destul de confuzi si nu veti reusi sa acttionati la timpul potrivit. Pentru cei aflati deja intr-o relatie de cuplu, emotiile vor fi destul de puternice, mai ales daca va veti bucura de receptivitate din partea partenerilor; exista sanse mari sa aveti parte de o revitalizare a sentimentelor si romatismului in cuplu.

COROANA (21 aprilie – 20 mai) Taur

COROANĂ – TAUR: Luna aceasta va fi diferita, pentru voi, din multe puncte de vedere; de regula, sunteti destul de inchisi, parca mereu concentrati la ceea ce aveti de facut, foarte seriosi. Perioada aceasta prezentati o anumita vioiciune, energie, spontaneitate, care este destul de ciudata, daca vine denspre voi. Niciodata nu v-a lipsit curajul, insa acum vi se pare ca puteti cuceri Everestul. In topul preocuparilor vostre este bunastarea persoanelor dragi din sfera voastra existentiala; ganditi-va ca, poate, acestora nu le trebuie neaparat bunuri materiale, ci sa le acordati ceva mai multa atentie, ceva mai mult din timpul vostru. Imbunatatirea stilului de viata va fi o alta preocupare, insa asta presupune unele cheltuieli, care trebuie atent gestionate. Trecerea la fapte ar trebui sa se faca numai dupa o documentare temeinica, asa incat sa faceti lucrurile in maniera cea mai avantajoasa posibil. Acelasi lucru este valabil sa pentru alte investitii: achizitii de bunuri imobile, de obiecte de lux sau de patrimoniu, etc. Nu va veti ascunde preferintele pentru anumite persoane de sex opus; nu aveti probleme in a trece la actiune, daca va place de cineva. Totusi, ar trebui sa fiti cat de cat siguri ca si persoanele respective sunt interesate de voi. Ispitele vor fi puternice, luna aceasta; va simtiti in verva, chiar flirtati, ceea ce este ceva nou pentru voi, insa descoperita ca e si foarte placut. Doar ca puteti atrage in preajma voastra persoane care au mult mai multa experienta in astfel de jocuri si care ar putea sa va intinda vreo capcana. Daca sunteti casatoriti, trebuie sa fiti de doua ori mai atenti la pasii pe care ii faceti. Anumite lucruri pot fi considerate foarte cool, insa nu va lasati prinsi in realitati paralele si mizati, de fiecare data, pe onestitate; doar astfel veti avea succes.

SFESNICUL (21 mai – 20 iunie) Gemeni

SFEȘNIC – GEMENI: Incercati sa fiti cat se poate de chibzuiti, chiar daca este o luna plina de entuziasm, de initiativa; veti fi predispusi, cateodata, sa va lasati dominati de impulsuri, sa actionati asa cum simtiti, fara sa va mai ganditi la consecinte, ceea ce poate fi, in unele imprejurari, mai ales, foarte nociv. Nu este cazul sa actionati la noroc, pentru ca, in actualul context astral, norocul nu este de partea voastra. Anticipati foarte bine urmatoare miscari, asta va ppoate scuti de numeroase batai de cap ulterioare. Implicarea in relatii sentimentale trecatoare nu va va oferi decat mai multe incertitudini; este posibil sa ramaneti cu multe semne de intrebare, in urma unor astfel de experiente. In plan profesional, se pare ca multi dintre voi sunteti deja monitorizati in ceea ce priveste activitatea; promovarile asteptate nu vor surveni luna aceasta, insa, in continuare, trebuie sa fiti la fel de active si intreprinzatori. Este o perioada potrivita pentru inceperea unei relatii de cuplu; daca sunteti dintre cei care calatoriti mult, este foarte posibil ca intalnirea sa se produca in timpul unei astfel de deplasari. Cert este ca nu va trebui sa cautati prea departe; ocaziile vor aparea singure, in calea voastra. Totusi, trebuie sa fiti circumspecti, sa actionati cu prudenta, cel putin pana aungeti sa cunoasteti ceva mai bine persoana respectiva. In relatiile conjugale, este bine sa interveniti cu actiuni care sa mai condimenteze relatia sau sa raspundeti afirmativ la propuneri asemanatoare ale partenerilor. Este un moment potrivit pentru a oficializa relatii de cuplu. Fiti ceva mai atenti la modul in care relationati cu juniorii; exista unele chestiuni la care va fi greu sa aungeti la consens.




ROATA (21 iunie – 21 iulie) Rac

Nativii zodiei Roata Mizati, in perioada acestei luni, pe creativitate; contextul astral al perioadei stimuleaza, in mod deosebit, aceasta latura a voastra, asa ca vor fi foarte favorizati aceia dintre voi care desfasoara activitati in campuri profesionale care implica aceasta capacitate. Veti fi mereu manati de dorinta de a cunoaste cat mai mult, de a va informa, asa ca ati fi in stare sa apelati chiar si la metode mai putin ortodoxe, pentru a afla ceea ce va intereseaza. Uneori, asumarea de riscuri s-ar putea sa merite. Daca aveti posibilitatea sa calatoriti, in aceasta perioada, ar putea fi vorba de un mare castig pentru voi; unele dintre perspectivele voastre s-ar putea sa cunoasca evolutii surprinzatoare, s-ar putea savedeti anumite lucruri intr-o maniera complet diferita. Viata personala ar putea fi presarata cu unele evenimente mai putin obisnuite, care s-ar putea sa va ia sip e voi insiva prin suprindere. Este posibil sa aveti unele surprize, in ceea ce priveste evolutiile din viata profesionala, insa lucrul acesta nu va fi deloc deranjant; dimpotriva, se prea poate ca astfel de momente sa ofere sarea si piperul unei relatii de cuplu reusite. Nu puteti merge la infinit intr-o anumita rutina in care ati intrat; asta inseamna moartea sentimentelor. Finele lunii s-ar putea sa va gseasca mai indragostiti de parteneri ca niciodata. Si in cazul vostru, al celibatarilor, momentele picante ar putea face parte din inceputul unor relatii de cuplu de care sa va aduceti aminte cu multa placere, mai tarziu. Putine lucruri ar putea denature atmosfera serena din cadrul familial, iar acest lucru va fi foarte benefic pentru starea voastra de spirit.

STEAUA (22 iulie – 22 august) Leu

Cei născuți în zodia STEAUA Luna aceasta va fi pentru voi, nativii acestei zodii, destul de norocoasa; asta nu inseamna sa va lasati doar la mana norocului, insa multe chestii va vor iesi foarte bine, cu doar putin efort. Dificultatile nu vor lipsi, insa, in acest context astral, va fi mult mai usor decat in alte dati sa treceti peste ele. Viata sentimentala va fi plina de pasiune; fiti siguri ca partenerii vostri impartasesc aceeasi stare de spirit, aceleasi sentimente, altfel va veti trezi intr-o relatie unilaterala. Aveti calitati innascute de lideri, insa nu trebuie sa defilati cu ele prin fata celorlalti, ci sa le folositi cu chibzuinta si tact; in plan profesional, va fi cu atat mai important sa urmati acest sfat, mai ales ca aveti nevoie de echipa pentru a va duce la bun sfarsit proiectele initiate. Atentie la anumite chestiuni care ar putea sa va puna probleme; daca sunteti siguri de viabilitatea lor, probabil merita sau mai insistati, daca nu, incercati sa vedeti cum puteti iesi din impas. Uneori este posibil sa experimentati stari de anxietate, care nu va sunt deloc caracteristice si pe care le-ati gestiona cu destul de multa greutate. Viata de familie din aceasta perioada poate fi plina de romantism; amintiri placute din trecut va fac sa va doriti sa reinviati o perioada frumoasa din viata voastra, asa ca actiunile voastre vor fi indreptate in aceasta directie. Nu va fi vorba despre o reintoarcere in trecut, ci despre o adaptare a unor chestiuni agreabile, la prezent; participarea partenerilor va fi cu atat mai importanta, in acest context, insa, in putine cazuri, nu veti reusi sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Viata sentimentala se anunta, deci, destul de implinita, pe parcursul acestei luni. Si in ceea ce va priveste pe voi, celibatarii, lucrurile ar putea merge foarte bine, daca stiti exact ce va doriti pentru viitorul vostru, din acest punct de vedere; fiti receptivi si atenti la semnalele pe care le primiti, dar si la cele pe care le emiteti.







CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie) Fecioara

Cei născuți în zodia CLOPOTUL Luna aceasta va doriti sa schimbati anumite lucruri in viata voastra, insa nu va da deloc mana sa actionati impulsiv, fara a cantari bine lucrurile inainte. Nu va bazati pe noroc, desi se poate spune ca va fi o perioada destul de favorabila pentru unele demersuri; va trebui insa sa fiti constienti ca trebuie sa munciti foarte mult pentru a obtine lucrurile importante. Este foarte posibil sa apara recunoastere pe plan profesional pentru eforturile depuse; de asemenea, s-ar putea spune ca si castigurile financiare vor fi multumitoare, insa asta depinde si de pretentiile si proiectiile pe care vi le-ati facut voi insiva, in legatura cu acest aspect. Daca veti avea initiativa, veti reusi sa puneti lucrurile in miscare; nu va bazati pe altii sa iasa in fata, luna aceasta va fi o luna in care voi insiva sa iesiti la inaintare. In plan personal, este bine sa nu va aventurati in chestii foarte sophisticate, care ar putea sa va puna in dificultate. Viata voastra sentimentala se preteaza, in aceasta perioada, la chestii simple si de efect; nu trebuie sa complicati lucrurile, ci sa mergeti pe concret si la obiect. Atata timp cat pastrati lucrurile pe linia aceasta, nu au cum sa iasa gresit. Relatiile cu apropiatii vor fi ceva mai complicate decat va asteptati, insa nu trebuie sa aveti rabdare si sa nu fortati lucrurile in directia dorita de voi. Familia este importanta, de aceea nu este cazul ca, poate de la chestiuni minore, sa apara certuri aiurea; lucrul la proiectele comune trebuie bine coordonat si impune consultarea tuturor participantilor si a celor implicati. Voi, celibatarii, trebuie sa va mobilizati asa cum trebuie, daca doriti sa cuceriti persoana de care va place; fiti siguri ca respective persoana agreaza metodele voastre. De asemenea, pastrati actiunea in limite simple, care sa nu iasa foarte mult din tipare, dar sa fie, totusi, originale. Destul de incurcata treaba, nu?

MONEDA (23 septembrie -22 octombrie) Balanță

Cei născuți în zodia MONEDA, Din nou, atentia voastra va fi atrasa de chestiunile financiare – mosteniri, fonduri de investitii, pentru cei mai curajosi, imprumuturi sau campanii de strangeri de fonduri. Aveti mare grija, caci exista unele probleme de sanatate care ar putea sa va necajeasca, in perioada acestei luni. Pe de alta parte, este o perioada potrivita pentru a concluziona anumite chestiuni, pentru a finaliza proiecte pe care le-ati inceput mai demult. Este important sa va eliberati de bagajul psihologic alterat si sa treceti la lucruri care nu va impovareaza excesiv. Veti fi mult mai dispusi sa explorati anumite chestiuni de viata la care nu prea v-ati ganditi pana acum; poate fi o luna cu foarte multa introspectie, timp in care puteti sa descoperiti numeroase lucruri interesante despre voi insiva: punecte tari si puncte slabe, diverse talente pe care nu le-ati sesizat pana acum. Situatia voastra materiala poate sa inregistreze un avans sunbstantial, luna aceasta, dandu-va posibilitatea sa faceti mult mai mult decat ati estimat. Viata sentimentala pare foarte animata, cu multe situatii interesante. In ceea ce va priveste pe cei care inca nu sunteti parte a unei relatii de cuplu, se poate ca, inca de la inceputul acestei luni, sa mentineti o stare de exaltare in ceea ce priveste anumite persoane din viata voastra pe care doriti sa le cunoasteti mai bine, atat la exterior, cat, mai cu seama, la interior. Intensitatea sentimentelor este foarte importanta pentru voi, un subiect pe care nu-l tratati deloc cu usurinta. Chestiunile mai delicate din trecut nu vor mai avea forta de impact prea mare asupra vietii voastre prezente sau, unele dintre ele, se vor rezolva de la sine.






CUTITUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpion

Nativii zodiei Cutit Luna aceasta, atentia voastra se va concentra asupra persoanelor si relatiilor, mergand de la personal la platonic sau doar la profesional. Aveti nevoie, in preajma voastra, de oameni competenti, daca doriti sa reusiti in ceea ce v-ati propus. Este nevoie sa fiti mereu pe faza, pregatiti sa interveniti ori de cate ori se iveste, in fata voastra, o ocazie favorabila care sa va ajute in drumul vostru catre obiectivele stabilite. Uneori, s-ar putea sa va inselati, insa, alteori, va prinde foarte bine actiunea voastra. Este bine sa aveti obiective clare, asa incat sa stiti exact incotro ar trebui sa mergeti; traseele pe bajbaite au foarte putine sanse de succes. Luna aceasta, in ciuda tuturor diversiunilor, va va favoriza o interrelationare de buna calitate, legaturi stranse cu cei dragi si sentimentul apropierii de acestia. Se pune accentual, mai degraba, pe grup, decat pe individ; nu mai este vorba doar de “mine”, ci de “noi”, ca grup inchegat. Este o perioada favorabila in afacerile ce presupun contacte directe cu clientii. Atentia va va fi concentrata, in special, pe legaturile romantice, pe cele de prietenie, dar si pe cele profesionale, din care, in unele cazuri, ar putea sa derive primele doua. Este un moment foarte potrivit pentru socializare, pentru interrelationare. Verificati-va contactele, telefonati si reluati legatura cu acele persoane din viata voastra pe care nu le-ati mai cautat in ultimul timp. Este un lucru absolut necesar de facut acum, mai ales daca aveti obiective, in viata personala, pe care doriti sa le atingeti cu succes. Unele jocuri sociale s-ar putea dovedi extrem de seducatoare. Fiti atenti la relatiile de familie, care ar putea lua o turnura neplacuta, in cazul in care va lasati purtati de impulsuri si nu tineti seama de responsabilitatile voastre in cuplu.

TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetătorul

Cei născuți în zodia TOPORUL Luna aceasta s-ar putea sa faceti unele schimbari in ceea ce priveste profesia voastra, relatia cu colegii sau alti colaboratori, in dieta si stil de viata. Ar putea exista situatii oarecum stresante, dificultati financiare legate de diferite plati pe care trebuie sa le faceti, in anumite momente din luna. Implicarea in diverse proiecte, in diverse activitati, va va aduce castiguri, atat in ceea ce priveste finantele, cat si alte genuri de beneficii, care nu pot fi cuantificate financiar; nu este cazul sa faceti aceste lucruri asteptand gratitudine sau apreciere, ci doar treceti la treaba. Restul va veni de la sine. Este o perioada in care puteti sa lasati in trecut ceea ce nu merge bine in viata voastra, in timp ce puteti aduce noutati care se potrivesc, care functioneaza. Cautati sa va faceti remarcati si, de asemenea, nu acceptati mai putin decat perfectiune, in munca voastra; este o mare responsabilitate, dar si presiune asupra voastra. Cu cat veti fi mai eficienti, cu atat succesul va fi mai mare. Viata voastra sentimentala ar putea fi destul de complicata, luna aceasta, insa asta are si o parte buna; se rupe rutina plictisitoare, revigorandu-se atmosfera. Partea proasta este ca, de cele mai multe ori, nu veti sti la ce sa va asteptati si s-ar putea sa fiti luati pe nepregatite. Este momentul sa fiti atenti la aspectele vulnerabile in relatiile cu apropiatii; unii s-ar putea sa se gandeasca la anumite profituri de pe urma acestora. S-ar putea sa simtiti nevoia unor scopuri mai marete in viata voastra, ceea ce nu v-a mai lasa prea mult loc activitatilor distractive. Juniorii ar putea trece prin diverse stari de tranzitie, avand nevoie de mult mai multa atentie ca de obicei.

POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie) Capricornul

Draga POTCOAVA, Este o perioada care va face sa va simtiti destul de bine, cu multa inspiratie, din punct de vedere creativ, dar si emotional. Inceputul lunii va va gasi ceva mai protective cu voi insiva, ceva mai retinuti, insa aceasta faza se va atenua treptat, iar voi veti deveni mult mai spontani, mult mai dispusi sa va asumati riscuri. Viata va va parea mult mai atractiva, prin multimea intereselor, a activitatilor, a sentimentului ca luna aceasta trebuie sa experimentati cat mai multe lucruri frumoase. Nu trebuie sa impingeti lucrurile la extrem, cu miscari riscante, graba in actiune, prea multa incredere ca nimic rau nu se poate intampla; cu moderatie, lucrurile pot sa mearga mai mult decat bine pentru voi. Speculatiile financiare trebuie, neaparat, evitate. In plan sentimental, este cu atat mai riscant sa treceti la actiuni pripite; puteti sa fiti extrem de raniti, din punct de vedere emotional. Comparativ cu alte luni din an, aceasta va face sa va simtiti mai jucausi si mai inspirati. Poate ca este momentul sa treceti efectiv la actiune, sa faceti pasul decisiv spre a initia o relatie sentimentala cu persoana de care v-ati atasat, in ultimul timp. Spontaneitatea perioadei va ajuta sa faceti, mult mai usor, astfel de lucruri. Sau sa cereti in casatorie pe femeia vietii voastre. Sau sa organizati ceva extreme de romantic pentru partenerul sau partenera voastra de cuplu. Oricum ar fi, odata ce ati inceput, nu mai aveti voie sa mai dati inapoi; un astfel de gest ar putea fi interpretat intr-o maniera extreme de nociva pentru buna evolutie a relatiei de cuplu.

CUPA (21 ianuarie – 19 februarie) Vărsător

Draga CUPA, Se pare ca luna aceasta s-ar putea sa fiti prinsi intr-un proiect de renovare, fie acasa, fie la birou; sau poate veti schimba cu totul locatia unde locuiti sau unde munciti. Este o perioada in care vor exista multi factori care va vor indrepta spre astfel de actiuni; ar fi bine, insa, sa va ganditi bine, in ce masura va avantajeaza, la acest moment, o astfel de miscare. Investitiile in tehnica, pentru locul de munca sau casa in care locuiti, ar putea sa va secatuiasca bugetul, daca nu veti fi ceva mai calculati, in aceasta privinta; unele gadget-uri sau electrnice pot, intr-adevar, sa va simplifice foarte mult viata, insa trebuie sa va ganditi cam cat de mult ati folosi aceste tehnologii si daca se merita sa investiti in ele, atat de multi bani, pentru ca nu sun deloc ieftine . Pe de alta parte,in plan personal, exista si tendinta de a merge catre origini, de a va preocupa de propriile radacini; uneori, astfel de actiuni pot fi benefice, alteori, nu prea. Priviti aceasta luna ca pe o perioada in care puteti reconstrui increderea intre voi si anumiti membri ai familiei, daca aceasta incredere a fost erodata, in timp. Viata voastra personala s-ar putea sa fie putin haotica, in aceasta perioada; incercati tot felul de variante, din dorinta de a va simti mai fericiti, mai impliniti. Nu va fi o intreprindere prea facila, avand in vedere unele evenimente care au loc, la acest moment, in viata voastra; daca, insa, veti face eforturi in acest sens, este posibil ca lucrurile sa va iasa exact asa cum le doriti. Investiti timp in relatia voastra de cuplu, fiti receptivi la dorintele si cerintele partenerilor. In familie, incercati sa nu va impuneti anumite pareri, ci discutati si convingeti; este o varianta mult mai buna, cu mult mai multe beneficii.

CAPELA (20 februarie – 20 martie) Pești

Cei născuți în zodia Va fi nevoie sa invatati sa relationati ceva mai bine cu cei din jur, poate chiar la un nivel ceva mai intim – schimb de idei, de cugetari, de credinte personale, de emotii si trairi. Legaturile de familie, de dragoste, presupun, acum, schimb reciproc de sentimente. Mentinerea contactelor, chiar si in cazul in care exista o distanta fizica la mijloc, este posibila, in conditiile tehnologiei din zilele noastre. Puneti foarte bine lucrurile la punct, pentru ca nici un fel de greseala nu va fi trecuta cu vederea, mai ales daca aveti scopuri precise si daca doriti sa le si atingeti. Luna aceasta veti fi mult mai curiosi si mai alerti, ca de obicei, precum si foarte ocupati cu diverse comisioane, acte, telefoane si alte forme de socializare. Rudele, vecinii, prietenii, fratii si colegii de munca ar putea juca, pe intreg parcursul acestei luni, un rol mult mai important decat cel pe care-l au, in mod obisnuit, in viata voastra. Viata voastra va fi destul de plina cu numeroase activitati, asa ca va fi nevoie sa faceti eforturi pentru a va elibera timp si pentru viata personala. Este bine sa va ganditi cu atentie la acest aspect, avand in vedere ca relatia de cuplu nu merge, nicicum, in virtutea inertiei. Momentele intime sau intanirile presonale trebuie sa aiba substrat favorabil, trebuie, chiar, facute sa se intample. Din pacate, se pare ca nu prea aveti rabdarea necesara pentru a astepta desfasurarea normal a lucrurilor; incercand sa le grabiti, nu faceti decat sa le indreptati intr-o directie gresita. Opriti-va putin din iuresul in care sunteti prinsi si incercati sa reganditi lucrurile in asa fel incat sa vedeti mai bine ceea ce este important pentru voi, la acest moment, din punct de vedere sentimental, si cum va puteti atinge obiectivele propuse.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții