Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Zodii lovite de noroc în această săptămână.

Written By NIKE B. on marți, 24 mai 2022 | 19:08





Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Zodii lovite de noroc în această săptămână. Iată ce ne așteaptă în prima săptămână a sezonului Gemeni, ținând cont că în săptămâna aceasta are loc Mercur retrograd, așa că, trebuie să gândim pozitiv și să ne pregătim pentru orice ar putea apărea. Și cu Mercur retrograd, vorbim de aproape orice, dar suntem pregătiți. Ne uităm la planetele cele mai apropiate de Soare, care ne aduc schimbări majore în această săptămână. Mercur retrograd reintră în Taur, ceea ce ne aduce puțină răbdare, în timp ce Venus intră tot în Taur, aceasta dă o întorsătură fericită vieții amoroase. Și cu Marte în Berbec, ne putem aștepta la câteva scântei în ceea ce privește problemele de familie. Sezonul Gemeni este un motiv de bucurie, deoarece acesta este momentul în care ne putem folosi abilitățile și talentele în scopul de a ne bucura de viață și de a face niște bani în plus. Este și un moment binevenit pentru toate semnele zodiacului, deoarece ajută la clarificarea și concentrarea problemelor aduse de Mercur. Săptămâna aceasta vom experimenta mai multă claritate decât am avut parte în ultima vreme. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a începe proiecte ambițioase și hobby-uri care necesită pasiune.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Totul este bine în lumea ta când vine vorba de dragoste și viață de acasă, dar există ceva în această săptămână care îți atrage atenția și asta ar fi munca. Trebuie să te concentrezi foarte mult săptămâna aceasta, deoarece ceva este pe cale să se întâmple și ai nevoie de cei mai buni ochi și urechi pentru aceasta. Dacă te simți distras de muncă, gândește-te astfel: totul are un preț, iar dacă vrei să continui să trăiești la nivelul înalt la care trăiești acum, trebuie să continui să fii excelent la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Taur 2022

Ce săptămână grozavă este pregătită pentru tine! Te simți bine odihnit și gata să învingi lumea. Experiențele recente te-au lăsat să te simți împrospătat și reînnoit. Poate că atât a fost nevoie, un mic timp liber, care a însemnat mult. Te vei întoarce la muncă simțindu-te pregătit, dispus și capabil. Aceasta este săptămâna în care „taurul” din tine primește complimente și pentru aspectul și aparența ta fizică. Se pare că nu ești doar mulțumit de felul în care s-au întâmplat lucrurile în viața ta, dar și arăți bine făcând-o!





Horoscop săptămânal Gemeni 2022

Abia aștepți să începi un nou proiect, iar aceasta este săptămâna în care îți expui planurile și te pregătești pentru succes. Știi exact ce vrei și, destul de interesant, nu ai nevoie de aprobarea sau compania nimănui, de altfel. Aceasta este săptămâna în care poți să-ți petreci timp de calitate pe cont propriu, trasându-ți drumul către fericire. Este timpul să pui acel semn „nu deranja”, pentru că, cu siguranță, vei fi ocupat făcând ce trebuie și ce îți place.

Horoscop săptămânal Rac 2022

Încrederea în sine este termenul definitoriu al săptămânii pentru tine, în timp ce găsești acea poziție pe care ai avut-o cu ochii în vedere. Săptămâna aceasta îți aduce succes financiar, în măsura în care ai vrut să obții un anumit loc de muncă, iar acel job se întâmplă să fie perfect pentru tine. În cele din urmă, vei avea șansa de a depăși lucrurile și de a fi plătit pentru asta, în mod regal. Nu îți face griji pentru nimic, pentru că dacă începi să te stresezi, totul s-a terminat. Așa că rămâi pe cale și mergi spre împlinirea ta.







Horoscop săptămânal Leu 2022

Această săptămână este dedicată îmbunătățirii cunoștințelor despre un anumit subiect. Iubești săptămâni ca aceasta, în care ai timp să te răsfeți cu ceea ce te interesează. Nu există prea multă presiune asupra ta să faci multe altele, așa că într-un fel, săptămâna aceasta este ca o vacanță pentru tine. Vei folosi și darul tău magistral de atracție, datorită capacității Leilor de a deschide oamenii și de a scoate ce e mai bun din ei.





Horoscop săptămânal Fecioară 2022

A trecut mult timp de când nu ai „scăpat” ca într-adevăr să-ți iei o vacanță pe cont propriu, sau cu prietenii, doar în scopul plăcerii și al relaxării. Mercur în Taur te face să îți reconsideri propria importanță, în această săptămână, tocmai de aceea ești pregătit să planifici o ieșire care se învârte în jurul distracției. Te-ai săturat să iei totul atât de în serios, iar această săptămână îți aduce odihna de care ai nevoie și viziunea de viitor care te inspiră.

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Săptămâna aceasta ține în fața ta ideea de atașament și detașare. Există lucruri, oameni și amintiri la care va trebui să renunți în această săptămână și, făcând asta, vei ajunge să știi care sunt prioritățile tale cu adevărat. Este o săptămână dulce-amăruie pentru tine, în măsura în care vei aprecia lucrurile care nu mai sunt în viața ta, dar vei fi fericit să le lași pentru totdeauna. Totul se simte bine echilibrat și uniform pentru tine în această săptămână.






Horoscop săptămânal Scorpion 2022

Te vei pune singur la încercare săptămâna aceasta, pentru că ai hotărât că „clasa a doua” nu este suficient de bună. Și asta înseamnă atât propria ta persoană, cât și munca ta. Îți place ceea ce faci, dar ușurința cu care ești capabil să-ți duci la îndeplinire munca te-a făcut să fii puțin relaxat în abordare și ai început să te relaxezi cam mult. Acest lucru pur și simplu nu va funcționa. Ești o persoană care tânjește la excelență și progres și în această săptămână vei decide să ridici standardele pentru propria satisfacție.

Horoscop săptămânal Săgetător 2022

Săptămâna aceasta îți aduce ideea că, dacă te simți prea confortabil să faci ceva, începe să devină plictisitor. Trebuie să-ți condimentezi viața și vei avea șansa săptămâna aceasta, să cunoști pe cineva care ți-ar putea spori emoția. Ceea ce trebuie să faci este să accepți că această persoană merită să-ți petreci timpul alături de ea. Îți place viața rapidă și ideea de a trăi fără un angajament și ești un spirit liber până la capăt. Și totuși, săptămâna aceasta aduce pofta de un partener permanent și oportunitatea de a avea unul.





Horoscop săptămânal Capricorn 2022

În timpul săptămânii vei observa ceva ciudat. Nimeni nu pare să observe sau să-i pese de ceea ce faci sau unde te afli. Nu este însă jignitor, nu este vorba despre neglijență, ci despre a-ți da seama că nu trebuie să-ți raportezi activitățile pe oră în fața unei persoane de autoritate. Viața ta este a ta de trăit și dacă ai chef de toate dramele pe care le poți integra în programul tău, atunci fă asta. Nimănui nu-i pasă, dar asta nu înseamnă că nimeni nu te iubește. Dar, sunt de acord să te lase să fii tu, așa că bucură-te!

Horoscop săptămânal Vărsător 2022

Practic, ești în flăcări săptămâna asta. Și aceste lucruri se referă la romantism și atractivitate. Este ca și cum nu poți greși cu nimic în această săptămână și vei observa acest lucru pe măsură ce capetele se întorc de fiecare dată când intri sau ieși dintr-o cameră. Ai un farmec care impactează peste tot și se comportă ca un farmec magic. Oamenii reacționează bine la tine săptămâna aceasta și, dacă ai vrut să-ți faci prieteni noi, se vor alinia exact după colț. Poți face față tuturor acestor întăriri pozitive? Cu siguranță!




Horoscop săptămânal Pești 2022

Horoscop Pești

Încă o dată, ești la locul potrivit la momentul potrivit, iar acel loc este acasă, în dulcea ta casă. săptămâna aceasta te face să faci cel mai bun lucru pe frontul general. Viața cu partenerul tău pare să se desfășoare destul de bine, iar acele mici proiecte în care ai vrut să te implici, dar pentru care nu ai avut niciodată timp, încep săptămâna aceasta. Ceea ce este frumos la această săptămână este că există foarte puține griji. Banii sunt în siguranță și tu te simți în siguranță.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții