Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

CITEȘTE MESAJUL ZILEI DE 19 IUNIE 2022

Written By NIKE B. on duminică, 19 iunie 2022 | 08:44



Mesajul zilei de 19 Iunie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 19 Iunie 2022: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Cu alte cuvinte, observați ce anume din ceea ce gândiți/ spuneți/ faceți nu vă mai reprezintă cu adevărat, nu mai caracterizează omul care sunteți voi acum. Descoperiți cine nu (mai) sunteți, ca să vă dați seama cine sunteți cu adevărat. Acestea sunt cele mai importante 3 întrebări pe care vi le puneți pune în perioada imediat următoare. Și dacă sunteți dispuși să vă răspundeți sincer la aceste întrebări, să recunoașteți toate acele credințe care vă conduc, dar care nu mai rezonează cu cine sunteți voi acum. Toate acele tipare care vă limitează, dar care nu mai rezonează cu cine sunteți voi acum. Toate acele emoții care vă trag în jos, dar nu mai reprezintă persoana care sunteți voi acum. Toate acele lucruri pe care le faceți pentru că vă simțiți obligați, pentru că nu vreți să deranjați/ supărați pe nimeni, deși nu ați vrea să le faceți, atunci descoperiți cine nu mai sunteți, ce nu mai rezonează cu voi din Vechea voastră Versiune și ca atare, descoperiți cine sunteți cu adevărat la acest moment, în Versiunea voastră actuală.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 19 Iunie 2022

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

PRIVESTE INAINTE CU PUTERE SI CURAJ

Cand erai copil, ai avut sentimentul ca ai fost creat pe acest Pamant ca sa implinesti o misiune importanta ? Este adevarat! Tu chiar ai o misiune in viata pe care ti-a dat-o Dumnezeu care stie prea bine ca poti sa imi implinesti cu brio rolul si ca El te va sustine si intari pe drum. Cand inima iti este plina de credinta si incredere, poti sa mergi sigur pe tine prin viata, pregatit sa intalnesti orice vine spre tine. Cu incredere, nu cu aroganta, poti fi sigur ca Dumnezeu e mereu alaturi de tine, ghidandu-te cu iubire prin fiecare zi si noapte. Ca sa iti gasesti calea in continuare, intreaba-L pe Dumnezeu ce actiuni te ghideaza sa faci azi. Poate ca nu vezi imediat imaginea de ansamblu dar daca continui sa te rogi si sa urmezi ghidarea Lui, scopul tau va capata sens. Cu totii aveti un rol divin de jucat cat timp mergeti pe aceasta planeta minunata. Rugaciunea te ajuta foarte mult sa iti gasesti calea, este ca un indicator spiritual.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

VEZI TOTUL PRIN OCHII IUBIRII

Copiii sunt facuti din iubire pura si din iubirea lui Dumnezeu. Ei sunt iubire! Pe masura ce avansezi in varsta, focusul tau spiritual trebuie sa fie si mai mult spre iubire si sa adancesti si mai mult aceasta conexiune. Poti oricand sa ii vezi pe ceilalti prin ochii iubirii, asa cum Dumnezeu va vede pe voi. Iubirea inseamna putere, nu slabiciune. Deci cand alegi iubirea, inseamna ca alegi sa experimentezi viata avand puterea lui Dumnezeu in spatele tau. Puterea iubirii va fi mereu cu tine iar viata traita asa va fi infinit mai incantatoare comparativ cu viata in frica. Cand privesti prin ochii iubirii, orice situatie devine mai clara si luminoasa iar provocarile devin mai usor de rezolvat. Roaga-te sa primesti ajutor divin atunci cand iti este frica iar Dumnezeu va straluci lumina iubirii asupra ta ca sa te simti aproape imediat ridicat.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

LASA O URMA DE IUBIRE PE UNDE MERGI PE PAMANT

Care iti sunt cele mai dragi amintiri din copilarie cand te bucurai de natura si petreceai timp in compania ei ? Mergeai cu cortul, cu bicicleta, in drumetii ? Acum ca esti adult, relatia ta cu natura trebuie sa evolueze ca sa ii fii un bun protector. De exemplu, sa fii constient ce produse folosesti, ce produse ajung in paduri sau mari, sa eviti chimicalele ce fac rau naturii, sa folosesti produse biodegradabile, toate sunt forme de a manifesta respect si grija pentru mediul pamantesc ce iti gazduieste calatoria pe pamant. Natura si viata implica echilibru si tu esti parte din creatia lui Dumnezeu, asa cum este si tot ce te inconjoara. Asta inseamna si sa actionezi spre beneficiul animalelor si naturii. Si mai inseamna sa fii un bun model de comportament fata de acestea. Dumnezeu a creat totul pentru a fi in armonie divina si este cu adevarat un miracol. Roaga-te sa fii inspirat cu privire la moduri in care poti contribui cu iubire sa protejezi natura atat cat poti tu. Fa actiuni pozitive. Schimbarea incepe cu un prim pas de la usa ta.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

RECUNOASTE ADEVARUL LUI DUMNEZEU

Ca si copil, iti purtai inima la vedere, erai autentic si transparent. Daca erai suparat, nu incercai sa iti infunzi emotiile in spatele unor obiceiuri nesanatoase sau sa pretinzi ca totul este bine cand nu asta simteai. Emotiile sunt de obicei inconsecvente si sunt pe valuri, deci nu sunt cel mai de incredere ghid ca sa decizi doar in baza lor urmatorii pasi de actiune in viata. Cu toate acestea, daca ai un sentiment consistent si repetitiv despre o schimbare de viata pe care sa o faci, aceea este vocea spiritului tau care vorbeste prin inima ta. Exista o situatie in care trebuie sa fii sincer cu tine insuti ? Facand acest pas, vei simti mai multa bucurie, iubire, lumina si pace in viata ta. Poate ca este timpul sa iti rostesti adevarul intr-o situatie sau sa admiti adevarul despre ceva in fata ta. A fi sincer cu tine este esential. Poate ca asta inseamna sa iti dai jos ochelarii cu lentile rozalii si sa infrunti realitatea. Dumnezeu te va ajuta intotdeauna sa depasesti orice frica pe care o ai de a face o schimbare care e sanatoasa pentru tine. Este important sa tii ochii si inima deschise ca sa primesti binecuvantarea adevarului in viata ta.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

RETRAGE-TE DIN LUMEA EXTERIOARA

Si tu ai nevoie sa iti incetinesti ritmul din cand in cand, in special in sezonul rece cand zilele sunt mai scurte si vremea mai racoroasa. Interesant este ca atunci cand te retragi reusesti sa faci cea mai buna munca de regenerare si revigorare. Poate ca este timpul sa iti regandesti calea si sa iti faci planuri noi. Iarna, in natura este multa activitate sub pamant chiar daca nu se vede, copacii si plantele sunt regenerate din pamantul plin de nutrienti. Aceasta hibernare fata de lumea exterioara este in favoarea hranei lumii tale interioare.Te poti retrage oricand, nu doar iarna. Este mereu important sa ai perioade in care sa iei iei pauze si sa te duci in interiorul tau. Rugaciunea este un mod minunat sa iti reincarci bateriile. Roaga-te lui Dumnezeu sa te sustina si aline si sa iti inspire moduri creative de a te odihni si reimprospata.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

IUBIREA TA PENTRU DUMNEZEU

Copiii simt bucurie atunci cand sunt in prezenta energiei iubirii, cum este de exemplu iubirea unui parinte. In acelasi fel, iubirea pura este un dar frumos de la Dumnezeu ce reafirma viata Tatalui Ceresc spre noi toti. Daca cauti si doresti sa primesti dragoste de la un alt om, cel mai bun mod de a o primi este sa te focusezi pe dragostea lui Dumnezeu ce deja vine spre tine in mod real, puternic si neconditionat. Dumnezeu te ajuta sa te iubesti asa cum te iubeste El. Cand tu te iubesti pe tine, si altii o vor face. Rugaciunea este un mod minunat sa aduci iubire in viata ta. Lasa-ti rugaciunea sa fie una de incredere, recunostinta si cunoastere interioara ca Dumnezeu iti va aduce persoana potrivita in viata ta la momentul potrivit. Ai rabdare. Si tine minte ca merita sa te rogi la Dumnezeu mereu!

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

CADOUL LUMINII SI AL IUBIRII

Copiii simt iubirea si lumina divina din ei si din jur iar acesta este unul din multele motive pentru care ei aduc atata bucurie in tot ce fac si sunt. Ca adult, si tu esti la fel de plin de darurile divine de la Dumnezeu. De fapt, acum esti chiar intr-o pozitie mai buna sa impartasesti iubirea si lumina divina cu altii. Poate te simti ghidat sa vorbesti despre iubirea lui Dumnezeu prin cuvantul rostit sau scris. Sau poate ghidarea ta implica sa fii un vindecator, sa echilibrezi si sa ridici pe altii. Orice cariera spre care te calauzeste Dumnezeu va duce la incantare si implinire. Deschide-ti inima spre iubirea si lumina care sunt peste tot in jur. Nu ai de ce sa stai in intuneric si frica cat timp oricum spiritul sfant iti este disponibil sa te iubeasca, sustina si sfatuiasca. Mediteaza la Dumnezeu si permite luminii Lui sa iti lumineze viata ca drumul tau adevarat sa iti fie revelat.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

ROSTESTE VORBE DE IUBIRE

Fii atent la cuvintele pe care le rostesti. Adevarul, suflet drag, este ca vorbele tale fie te ajuta fie te saboteaza in planurile tale si in scopul vietii tale. Ele fie te impiedica, fie te duc mai departe cu viteza. Cuvintele fie vindeca fie ranesc, fie fac fie desfac. Dumnezeu a spus cuvintele “Sa se faca Lumina” si lumina s-a manifestat din nimic. In acelasi fel, in loc sa vorbesti despre problemele tale, esecuri, frici, vorbeste despre ce ti-a promis Dumnezeu in aceasta viata, iubire, lumina, implinire, prosperitate. Sigur, poti avea plangeri si probleme. Poti sa simti nevoia sa le impartasesti cu altii, dar alege cuvintele cu atentie, sa fie cuvinte iubitoare si care dau putere si speranta, stiind ca Dumnezeu are intotdeauna raspuns la orice provocare pamanteasca. Iti poti scutura umerii, privi direct spre visul tau si sa declari victorie in numele lui Iisus. Permite puterii lui Dumnezeu sa conduca in tine si prin tine. Evita vorbaria negativa si incepe sa rostesti o noua poveste despre tine, spunand cuvinte afirmative si exersand increderea in Creator.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

FII CURAJOS

In mod natural si instinctiv, copiii au incredere in curiozitatea lor nativa si in ghidarea divina si astfel avanseaza cu curaj in mediul lor natural. Ei capata incredere pe masura ce invata sarcini simple si incep sa maiestreasca pe cele mai dificile. Fiecare situatie pe care o traim ne face mai puternici. Asa invatam ca increderea si curajul sunt abilitati de baza in viata. A nu fi confundat cu aroganta, curajul este o trasatura minunata pe care sa o folosesti, semn ca esti inspirat si ghidat divin. Te poti afla intr-o situatie in care ai nevoie sa gandesti, sa actionezi intr-o maniera curajoasa. Te poti ruga pentru a avea mai mare incredere sau, de fapt, incredere in Dumnezeu, pentru ca orice este posibil atunci cand prin tine lucreaza marele spirit al lui Dumnezeu.Increderea in Dumnezeu inseamna ca tu stii ca El are grija de tine pentru orice situatie apare in viata ta!






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

FII IN LINISTE CA SA AUZI

Multi copii aud in mod natural vocea lui Dumnezeu si ei au incredere in ghidarea divina pe care o primesc. Ei nu se indoiesc si nu se gandesc daca este imaginatia lor sau chiar il aud pe Dumnezeu. Dar undeva pe drumul vietii, adultii ajung sa se indoiasca de tot, inclusiv de Dumnezeu. Daca ai dificultate sa auzi ghidarea lui Dumnezeu pentru tine, incearca sa te duci undeva in exterior. Merita sa investesti timp in asa ceva, chiar daca trebuie sa calatoresti ca sa gasesti un loc linistit in natura unde poti sa comunici cu Creatorul. Decuplarea de la galagia lumii iti permite sa te rupi de distragerea atentiei. Inchide telefonul si paseste in biroul lui Dumnezeu – in marile spatii exterioare ale naturii pe care El a creat-o ca un sanctuar pentru toata lumea. Petrece cateva momente admirand opera Sa de arta, asculta pasarile ciripind, priveste fluturii dansand, mangaie petalele unei flori, inspira-te de tacerea maiestuoasa si inteleapta a sezonului de iarna. Umple-ti inima cu Dumnezeu si aminteste-ti sa iti linistesti mintea si sa ii auzi replicile care vin delicat spre urechile tale si inima ta. Vorbeste cu El asa cum vorbesti cu parintele tau iubitor.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

ONOREAZA CA ESTI UNIC

In intelepciunea divina, Dumnezeu a creat o multitudine de fiinte – plante, copaci, animale si oameni. Toti sunt diferiti, toti sunt frumosi. Este nevoie de multe flori pentru ca sa existe o gradina. Fiecare floare e diferita si fiecare e frumoasa in felul sau. Toate culorile curcubeului sunt frumoase si egale ca valoare. Tot la fel, Dumnezeu ne-a creat si pe noi oamenii unici si minunati. Te-ai simtit diferit cand erai copil ? Te-ai izolat, te-ai simtit singur pentru ca nu puteai sa relationezi cu alti copii sau adulti cum o faceau ei cu tine ? Onoreaza-ti calitatile individuale ca sa iti vindeci trecutul si prezentul si sa stii ca Dumnezeu te-a creat fix asa cum esti cu un scop anume. Nu te compara cu nimeni. Roaga-te pentru acceptare de sine pentru ca Dumnezeu te iubesti exact asa cum esti.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

FA-TI TIMP PENTRU MUNCA, ODIHNA

Copiii sunt fiinte pline de bucurie ce adora sa se joace, ca expresie a fericirii lor. Ce iti placea sa te joci cel mai mult cand erai copil ? Care iti erau modurile favorite de joaca si distractie ? Inca poti sa te distrezi si acum chiar daca ai si responsabilitati suficiente. Daca urmezi calauzirea lui Dumnezeu, munca ta poate deveni joaca ta. Rasul si inima usoara vin natural la copii, iar tu poti sa simti la fel daca ai grija de copilul tau interior. Poate ca tu sau cineva apropiat tie munceste prea mult acum si mesajul este sa te usurezi de povara, sa faci ceva lipsit de griji si care sa iti aduca bucurie, pentru a obtine echilibrul. Ce aduce acum bucurie inimii tale ? Cum poti aduce distractie in agenda zilei tale ? Rasul poate fi molipsitor. Cand incepi sa razi, se elibereaza un flux natural in corp care te va ajuta sa te simti viu si plin de energia bucuriei.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții