Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Previziuni Astrologice și planuri de viitor

Written By NIKE B. on duminică, 19 iunie 2022 | 08:44



Horoscopul și planurile de viitor .

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.
Se activează zona comunicării pentru unele zodii, cum este Balanţă, şi vorbim despre aspecte care vor face lumină în planurile de viitor. Pentru unii nativi creşte gustul pentru activităţile sociale sau politice. Cei născuţi în zodia Capricorn îşi pot face condiţii de viaţă mai confortabile, pot amenaja casa, pot cumpăra mobilier sau chiar se vor muta într-o locuinţă nouă. Cum stăm cu sănătatea şi cine trebuie să fie mai prudent când vine vorba despre îmbolnăviri, află în horoscopul de mai jos.







Horoscopul pentru Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Perioada va fi destul de reuşită, căci aspectele astrale sunt mai blânde ca data trecută. Un nivel ridicat de energie vitală va activa calităţile de afaceri, potenţialul spiritual şi creativ. Noile întâlniri pentru a discuta planuri, a pune la cale călătorii, a face propuneri originale, precum şi a semna contracte, se pot dovedi foarte promiţătoare pentru anul viitor. Va fi important să comunicaţi mai mult. Berbecilor nu le place introspecția și nici nu au timp de așa ceva. Ei se agitǎ continuu, iar mintea lor nu se odihnește niciodatǎ, nici mǎcar când dorm. Principiul Berbec este animat de dorința descoperirii unor tǎrâmuri necunoscute, fie cǎ este vorba despre un teritoriu, o femeie sau piețe noi de desfacere. Adorǎ sǎ fie tot timpul în acțiune și nu neapǎrat pentru scopul în sine, dar mai ales pentru placerea de a parcurge drumul pana la acest scop. Dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu si Sǎgetator), Berbecul are cea mai multǎ energie, cea mai puternicǎ forțǎ intuitivǎ și cea mai intensǎ voințǎ de a acționa și de a reuși.

Horoscopul pentru Taur (21 aprilie - 21 mai)

Deşi veţi traversa o perioadă de instabilitate în sfera psiho-emoţională, care poate fi motiv al unor probleme ce necesită rezolvare, energia pozitivă astrală o să ajute la menţinerea unui nivel ridicat de activitate şi la păstrarea speranţei pentru vremuri mai bune. Acum, este o perioadă relativ bună, mai ales că aveţi multe lucruri de făcut. În primul rând, trebuie să fiţi atenţi la însumarea rezultatelor financiare, la plata impozitelor, a datoriilor.





Horoscopul pentru Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este o perioadă favorabilă şi creativă, aşa că este necesar să planificaţi întâlniri şi călătorii importante, negocieri şi proiecte de afaceri. Cu ce veţi reuşi acum, veţi putea să acţionaţi cu încredere chiar şi într-o perioadă mai dificilă foarte eficient. Relaţiile cu partenerii vor ieşi în prim-plan şi veţi fi obligaţi să rezolvaţi unele probleme comune, eventual de finanţe. Trebuie să acţionaţi prudent.

Horoscopul pentru Rac (22 iunie - 22 iulie)

În următoarea perioadă, energiile astrale ar putea să nu fie foarte benefice pentru starea voastră emoţională. Să zicem că puteţi face faţă cu succes treburilor din trecut, însă va fi necesar să vă lasaţi cucerite de o rutină. Acest lucru vă va ajuta să intraţi într-un ritm bun de lucru, să acţionaţi foarte eficient şi să luaţi decizii bune, pentru că intuiţia funcţionează. Trebuie să continuaţi şi pe viitor să gestionaţi planurile şi proiectele lansate anterior.

Horoscopul pentru Leu (23 iulie - 22 august)

Schimbările vor continua cu mai mare intensitate în prima săptămână a perioadei. Prietenii, colegii şi cei dragi vă vor ajuta, unii chiar vă vor schimba viaţa, vor pune umărul în situaţii dificile şi vor apărea cu noi propuneri care pot contribui la faimă şi succes. Activităţile şi călătoriile sociale, întâlnirile cu partenerii străini, semnarea contractelor vor fi, de asemenea productive. Potenţialul creativ va fi la cel mai înalt nivel, astfel încât nu numai că se poate îmbunătăţi sănătatea, ci vin şi câştiguri de bani.




Horoscopul pentru Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Deşi în prima parte a perioadei veţi simţi o lipsă acută de energie vitală, oportunităţile favorabile nu vă vor ocoli. Ele vă vor ajuta la demonstrarea aptitudinilor şi talentelor de care dispuneţi. Astfel, este o perioadă favorabilă pentru a vă implica în treburile casnice, de îmbunătăţire şi de amenajare a locuinţei, chiar pentru a cumpăra proprietăţi imobiliare. Legăturile de familie, de asemenea, vor juca un rol important în stabilitatea financiară, în creşterea veniturilor.

Horoscopul pentru Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Al doilea decan de decembrie va fi asociat cu o comunicare dinamică şi creativă, lucru care va ajuta să înţelegeţi mai bine cum staţi cu planurile de viitor, să vedeţi perspectivele ori să învăţaţi o mulţime de lucruri importante şi interesante. Veţi fi bune organizatoare, oratori pricepuţi şi vă creşte gustul pentru activităţile sociale sau politice. Abilităţile intelectuale sunt activate, aşa că puteţi reuşi în activităţi educative sau ştiinţifice.

Horoscopul pentru Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Aceasta poate fi o perioadă de încercări pentru voi. Nu înseamnă neapărat că vă veţi întâlni cu sarcini insurmontabile, dar va fi necesar un efort semnificativ. Dacă-l veţi face, şi rezultatul va fi uimitor. Circumstanţele legate de familie vă vor pune în faţă o alegere care va fi evidentă doar la prima vedere. În realitate, totul va fi mai complicat. Sugerez să comunicaţi cât mai mult posibil, să construiţi relaţii, să căutaţi alte modalităţi de abordare a problemei.

Horoscopul pentru Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Este o perioadă potrivită pentru a vă recupera şi a vă consolida sănătatea, pentru a scăpa de efectele stresului emoţional. Astfel, vă sugerez să vă stabiliţi evenimente importante, acţiuni, întâlniri şi să construiţi o strategie pentru anul următor. Cel mai bine este să încheiaţi contracte importante şi să purtaţi dialoguri despre planuri şi perspective profesionale. Săgetătorilor nu le este greu să câștige bani, problema este că îi cheltuie ușor. Singurul obiectiv al muncii lui este să se răsfețe. Le este foarte greu să-și gestioneze bunurile, dar se pricep să-și delege partenerii, care sunt mulți pentru că doar unul nu îi mulțumește.






Horoscopul pentru Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Începutul perioadei va fi promiţător pentru rezolvarea problemelor familiale sau de proprietate, precum şi pentru comunicare, întâlniri, discuţii despre afaceri şi planuri personale. Vă puteţi pune în aplicare ideile şi puteţi creea condiţii de viaţă mai confortabile, puteţi amenaja casa, puteţi cumpăra mobilier sau chiar o locuinţă. Deci unele dintre voi veţi avea ocazia să vă mutaţi, să schimbaţi locul de reşedinţă, oraşul sau ţara. Pot apărea problemele casnice sau de sănătate.

Horoscopul pentru Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Veţi lua o poziţie mai decisivă, veţi fi active şi curajoase în intenţiile voastre, în atingerea obiectivelor. Veţi putea folosi cu succes chiar şansele nesemnificative, profitând pentru a vă consolida poziţia în domeniul profesional şi pentru a determina perspectivele pentru anul următor. Cât de activ se vor dezvolta evenimentele în favoarea voastră, asta va depinde în mare măsură de voi, de cât de convingătoare veţi fi, de cât de persistente.

Horoscopul pentru Pești (19 februarie - 20 martie)

Pentru voi, perioada vă găseşte în vervă, dinamice, active, reuşind să transmiteţi energie pozitivă şi celorlalţi, care vor fi dispuşi să coopereze. Tot acum vin situaţii care ajută în carieră şi care consolidează poziţia financiară. Oricare dintre acordurile semnate în acest timp vor contribui la creşterea veniturilor şi a poziţiei. Sensibilitatea creativă va reprezenta un stimulent puternic şi inspirator pentru a obţine o poziţie mai înaltă în societate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții